Wij gaan niet opzij

Nieuwe update verkoop: 13.506 supporters nemen seizoenkaart

Das Phantom

In totaal hebben 13.506 supporters een seizoenkaart besteld bij NAC om de thuiswedstrijden in het Rat Verlegh Stadion te zijn. NAC kwam vandaag na navraag met een nieuwe update over het aantal verkochte kaarten.

Na de laatste update, die dateerde van een aantal weken geleden, bleef de teller een tijd lang hangen op iets meer dan 12.000 verkochte kaarten. 

Hoeveel geld NAC uiteindelijk in de kassa ziet verdwijnen door de verkochte kaarten is nog altijd niet duidelijk. Tot op heden is niet duidelijk hoeveel procent van de supporters begin dit seizoen voor de compensatieregeling heeft gekozen. 

NAC wordt aanstaande vrijdag in ieder geval gesteund door meer dan 13.500 man, want inmiddels zijn de B-Side en Vak-G uitverkocht voor het duel tegen Excelsior. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
NAC-spelers definitief opgeroepen 16 reacties
Volgend bericht
Adiléhou opgroepen voor Benin 9 reacties
25 Reacties
116   2  
NAC Vooruit!

Menig Eredivisie club zou willen dat ze zoveel seizoenskaarthouders hadden..

Qua supporters zijn we gewoon eredivisie, helaas qua beleid en spelersgroep niet.

Hup NAC!

20   7  
Wanny

" NAC wordt aanstaande vrijdag in ieder geval gesteund door meer dan 13.500 man, want inmiddels zijn de B-Side en Vak-G uitverkocht voor het duel tegen Excelsior "

Dan ga je er vanuit dat iedereen op komt dagen. Dat lijkt me gezien de prestaties geen zekerheidje helaas. Zou toch wat zijn als we gewoon een redelijke eredivisieclub waren, dan gaan we richting 20.000 toeschouwers als die erin konden.

116   2  
NAC Vooruit!

Menig Eredivisie club zou willen dat ze zoveel seizoenskaarthouders hadden..

Qua supporters zijn we gewoon eredivisie, helaas qua beleid en spelersgroep niet.

Hup NAC!

13   4  
Scheids!

Je kunt het dan toch ook al bestuur niet maken , om met deze selectie het seizoen af te maken? Je moet versterken om deze trouwe schare dátgene te bieden dat NAC waardig is! Minimaal strijden om de bovenste plaatsen!

13   17  
Johnny1912

Wij staan weer massaal met zn allen klaar voor NAC.

NAC helaas niet voor ons.

37   3  
Martinus

Absurd eigenlijk. Het beleid van NAC is al jaren om te janken, maar de support blijft onverminderd groot. Chapeau voor de NAC supporters. Wij zijn NAC en niemand anders.

22   5  
NAC!!!

Nogmaals het bewijs dat wij de supporters, NAC zijn!!!

Mochten we ere spelen en behoorlijk meedraaien kan je er 25000 zeker ontvangen. Maar het beleid is al jaaaaaren DRAMA!!!…

Ondanks wij NAC zijn hebben we het al die jaren ook laten gebeuren. Zeg het graag maar is wel de realiteit..

Er zit zoveel meer uit NAC te halen, niet normaal

12   6  
NAC!!!

Nogmaals het bewijs dat wij de supporters, NAC zijn!!!

Mochten we ere spelen, en behoorlijk meedraaien kan je er 25000 zeker ontvangen. Maar het beleidsplan is al jaaaaaren DRAMA!!!…

Ondanks wij NAC zijn, hebben we het al die jaren ook laten gebeuren. Zeg het niet graag maar is wel de realiteit..

Er zit zoveel meer uit NAC te halen, niet normaal

11   9  
Tip

Toch wel belangrijk hoeveel supporters de compensatieregeling hebben gekozen ? Ben benieuwd naar de huidige financiële situatie van NAC. In hoeverre compenseert de overheidssteun de omzetderving ? Vertrek Steijn heeft geld gekost en zo goed als zeker vertrek Manders gaat geld kosten etc.
Alles is afhankelijk wie de nieuwe eigenaar wordt. Ik denk erg belangrijk dat nieuwe eigenaar snel orde op zaken stelt. Dit kan zo niet blijven duren. Eerst nu punten pakken tegen Excelsior.

6   9  
RaraNAC

Is dit een scc record?

Ik zie tevens de berichten over secondary ticketing voorbijkomen, en dat dit niet werkt. Is dit omdat mensen “gratis” naar NAC gaan ivm de Corona compensatie regeling, en dus geld kunnen verdienen per wedstrijd aan de club?

6   5  
Fan uit Zevenbergen

Alles wat ze nu nog aan geld hebben inzetten bij Unibet 🤣 dan maken mss nog winst dit seizoen
HUP NAC

17   1  
Maarten

Het mooie is, je kan haast niet meer naar beneden kijken , alleen naar boven. Dieze situatie is alles behalve fijn maar je kan beter tot de grond iets afbreken en vanuit daar opbouwen. NAC gaat niet verloren. Kleine pieken en diepe dalen. Geniet als er een piek is en schiet niet in de stress als t tegenzit.

13   6  
Sjef de gevulde koek

Godver heeft die Manders toch goed voor mekaar gekregen zonder maar zelf in de buurt van het stadion te komen.

15   4  
Kinderkaartje

@Sjef de gevulde koek

Ja, een regelrechte topper is onze Mattijs!

Ik hoop dan ook dat hij inmiddels weer helemaal beter is en dat de banden van zijn luchtfiets weer opgepompt zijn, zodat hij weer verder kan met de plannen om van NAC een stabiele eredivisie club te maken, een nieuw stadion wordt verwezenlijkt en NAC regelmatig meedoet in de voorronden van Europees voetbal.

Wat is het fijn om zo'n capabele leider als Manders in onze gelederen te mogen hebben.

41   0  
Ata

Jongens, laten we niet overdrijven. We staan op het punt de top 15 van de Keuken Kampioen Divisie binnen te stormen. Mag er dan wat volk op afkomen?

27   15  
GeelZwarHart

Heel leuk die cijfers, maar een behoorlijk deel op B-Side gebruikt NAC als vrijdagmiddag afterparty en bier naar medesuppprters te gooien. Ik heb liever minder seizoenkaarten en echte supporters dan die puberkindjes die stoer komen doen. Het gaat een keer echt mis zegt mijn gevoel.

7   1  
Joop

En dan ook nog losse verkoop hoeveel kaarten zijn er tot nu toe totaal verkocht?

9   2  
Geelzwartwit

Kun je nagaan als het wel goed gaat en je in de ere speelt...

6   12  
Frank

Als je denkt dat je makkelijk 25.000 kaarten kan verkopen als het goed gaat heb je dus een grote schare gloryhunters... Ik heb liever dat die wegblijven.

Toch opvallend dat een Vitesse omgekeerd evenredig presteert aan een NAC. Daar komt geen hond kijken, maar spelen ze wel bovenin de eredivisie. Zou het dan toch de druk van de supporters zijn??

18   11  
Grote Trainer

Begrijp me niet verkeerd, maar ik raak wel een beetje moe van het feit dat we qua supporters eredivisie niveau zijn. Dat valt namelijk best wel mee. Tuurlijk, de aantallen zijn leuk, maar de sfeer loopt al een aantal jaar achteruit. Je kan op voorhand al zeggen wanneer, er welk liedje, ingezet gaat worden. Dat de prestaties niet mee helpen ben ik wel eens. Wel valt mij op dat de sfeer bij uitwedstrijden, gewoonweg beter is. Moet ook wel gezegt worden dat het acceptatieniveau van de supporters onderling gewoon heel erg laag is. Als je lekker met bier gaat gooien ( een goal buiten beschouwing gelaten) dan snap je het niet. Als je mensen raar aan kijkt terwijl ze een liedje in gaan zetten, snap je het ook niet. Blijf lekker weg als je gezellig een biertje komt doen, en na de wedstrijd vraagt hoeveel het eigenlijk geworden is. Heb liever 7500 man en een kolkend Rat Verlegh dan dit aantal en een sfeer die hetzelfde is als bij Krisje aan de Haven. Dit gezegt hebbende, HUP NAC!

3   8  
Nb.vos

Eens met hierboven. Toch maakt het mij aan de andere kant trots dat we moeiteloos een vol stadion hebben. Aan de andere kant moet het repertoire qua zang wel weer terug naar vanouds. Ik hoor tegenwoordig nooit meer het bijv. 'we love u we follow'

10   3  
Ice

NAC is al jaren de grootste Sm-kelder ter wereld. 1x per 2 weken komen er 19.000 mensen samen, om genaaid en gepijnigd te worden, en ze betalen er nog voor ook!

7   5  
Jo

@ Ice

Daar begint het inderdaad op te lijken: supporters die ervoor betalen om hun club te zien verliezen: ZUCHT!

2   9  
Arie

RARANAC

Dat is ivm Corona werd mij door NAC verteld toen ik ernaar vroeg. Want ik heb inderdaad compensatie gevraagd, maar wilde mn kaart wel in secundary ticketing gooien, omdat ik niet ga zolang deze onzin aanhoudt.

3   3  
scheppioni

Een tweede ring dan Geelzwartwit !!

2   2  
Dutchbird

Trouwe supporters zijn zo'n beetje de enige asset bij NAC met waarde. Ongelooflijk als je bedenkt dat de directie de supporters ongestraft kan schofferen en valselijk betichten van bedreigingen en dat de aandeelhouders niet eens openstaan voor Project076.

Laad alle berichten na dit bericht in