Adilehou verliest met Benin

Raskolnikov

Benin is er vanavond niet in geslaagd zich te kwalificeren voor de African Cup of Nations. Door een laat doelpunt verloren de Eekhoorns met 1-0 van Nigeria en liep Benin het voor kwalificatie benodigde punt mis. Moïse Adilehou viel direct na rust in.

Benin leek lange tijd op weg naar een gelijkspel en daarmee op weg naar kwalificatie voor de African Cup of Nations. Een doelpunt van de Nigeriaanse spits Paul Onuachu gooide in de 94e minuut echter roet in het eten. Benin moet nu dinsdag minimaal een punt pakken tegen Sierra Leone om zich alsnog te plaatsen voor het eindtoernooi.

Moïse Adilehou begon op de bank en viel direct na rust in voor Yohan Roche. De NAC-verdediger slaagde er dus net niet in zijn land een mooie avond te bezorgen.