Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn in aanloop naar NAC - De Graafschap

DeWeesJr

Morgen is het eindelijk zover: NAC - De Graafschap. NAC vecht voor misschien wel zijn laatste kans op directe promotie en dus staat de druk er vol op. We spreken de trainer in aanloop naar de topper.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
32 Reacties
69    
Hugo

Mijn voorspelling; dat Doetinchemmer hier nog wekenlang zijn praatjes komt plaatsten bij het gebrek aan een eigen forum.

29    
NAC4Ever

Het maakt mij niet uit hoe, maar alsjeblieft win deze wedstrijd.
De beloning kan later in het seizoen volgen.
Come on NAC!🟡⚫

-86    
Doetinchemmer

Deze pot is niet alles beslissende, al gaan wij er hier van uit dat ;WIJ; De graafschap wel wint, Nac speelt toch ook niet heel fraai, tegen volendam had het ook zo maar 5-0 kunnen zijn! Eerlijk Wij en Cambuur promoveren maar ik zie grote kansen dat Nac het haalt via nacompetitie. Mijn voorspelling? 1-3.

12    
sjef de gevulde koek

Gewoon realistisch zijn en naar wat ik tegen Volendam heb gezien is dat we of met veel gelukt geen kans maken op een overwinning. AUb geen schouten en geen Jansen op de plek van Immers. En hopelijk een gedreven el allouchi die vol de strijd aan gaat en niet als een meisje elk duel verliest, zn man laat lopen en op de verkeerde plek gaat spelen.

69    
Hugo

Mijn voorspelling; dat Doetinchemmer hier nog wekenlang zijn praatjes komt plaatsten bij het gebrek aan een eigen forum.

24    
Ton

Eigenlijk heeft NAC voor de tweede plaats geen concurrentie behalve zichzelf! Graafschap heeft geen enkel voetballend vermogen en Almere is te onevenwichtig. Eagles scoort te weinig en de rest is op afstand.
Als je met zo’n grote en dure selectie niet eerste of tweede wordt is het eigenlijk een schande

12    
Ton

Kijk ook maar wie je op de bank houdt! Venema, Maatsen, Azarkan, Azzagari en vooral topscorer Van Hooijdonk!!!!

Welke KKD ploeg kan zich dat allemaal veroorloven?!

-16    
Viking

Niet promoveren = Steijn OUT !!

Zoveel mogen investeren qua geld en spelers en je team zo bagger laten spelen tel daarbij aan kapitaalvernietiging van spelers doen en je supporters het stadion uitjagen zelfs in deze tijd.
Het doel heiligt de middelen.. En bij promotie zwijg ik uiteraard...

Maar man o man niet met deze trainer nog een jaar KKD.

26    
Ernie

Bij dit soort wedstrijden besef je pas hoe klote het is dat we niet in het stadion kunnen zijn.

4    
Scheppioni

Verras ons nou eens ene keer steijn !!! Het gevoel is goed ....... blabla morgen missen ze weer scherpte zeker al is zijn maatje malone er niet !! Ik verheug me nog zeker niet op deze woorden .....

8    
Spionkop

Lullig handsballetje van Seuntjens, domme pech.

20    
P

Goed getraind, iedereen scherp, weten wat Almere gedaan heeft. Iedere week dezelfde blablabla, maar op moment supreme: geen noad, inzet, het komt wel goed, we hebben de tijd.

Morgen van quitte af aan: volle bak gas en messen geslepen en tot het gaatje aub. Je mag 5x wisselen he Steijn

14    
Dbare

Sorry, heb er geen goed gevoel over. Ik hoop uiteraard dat ik het mis heb maar het vertoonde spel van de afgelopen weken biedt geen enkel perspectief om te verwachten dat ze morgen wel gaan winnen

Desondanks: HUP NAC !!!!!

10    
Belgische Naccer

@Doetinchemmer

Voordat je gaat lullen dat jullie zomaar gaan promoveren...zul je eerst nog van NAC moeten winnen en verder ook nagenoeg alles moeten winnen. Want ook bij jullie hijgen Almere en Go Ahead in de nek.

Als wij morgen winnen van jullie, is het gedaan met De Graafschap, want dat gaat een keiharde klap zijn die jullie mentaal niet te boven gaan komen en die NAC vleugels gaat geven. Een gelijkspel ligt voor de hand, maar daar heeft niemand iets aan.

Ik hoop dat Steijn ze inderdaad zo scherp heeft gekregen als hij zegt. Dan gaan we gewoon voor de 5-0 net zoals tegen Almere! Jullie mogen de bal en wij maken 5 goals.

Hup NAC!

11    
Marco van bavel

Ik sluit me eigen helemaal aan bij viking!! Want man man, wat speelt Stein laf voetbal zeg!!

18    
Ivo

Op basis van het voetbal van de laatste weken hoeven we er niet te veel van te verwachten. NAC speelt behoudend en loert op de counter. De Graafschap mag komen en zal NAC weinig ruimte geven. Uiteindelijk valt de goal wel een keer.

Ik vrees dat ons jonge team met lieve jongens gaat afgetroefd worden door het ervaren en fysiek sterkere de Graafschap. Het ontbreken van Immers is ook heel ongunstig voor ons. Dat is wel een speler die blijft gaan, gaten dichtloopt en duels wint. Haye kan het niet alleen.

-3    
Dreman

Cambuur mist morgen tegen Rodadie weet op oorlogssterkte zijn met Goppel en Luijcks ook 5 basiskrachten .
Dus 3 punten graag.

Die vlaaien kunnen ons mooi helpen met daarna achtereenvolgens Go Ahead en Almere.
Daarentegen kunnen ze ons ook de genadeklap geven over 3 weken met directe promotie.
Nare ploeg

4    
TvB

Doetinchem refereert naar Volendam-NAC dat die uitslag hoger had kunnen zijn. Klopt maar had ook zomaar in voordeel NAC kunnen vallen.
Graafschap verloor thuis met 2-5 van Volendam dacht ik....
Deze wedstrijd zal de gelukkigste winnen. We spelen beiden geen verzorgd maar ‘mannelijk’ voetbal (lange bal en duels winnen)
graafschap op volle sterkte, NAC met paar afwezigen waarvan ik alleen Adilehou graag had zien spelen tegen Seuntjens! Ik denk dat Seuntjens volgend seizoen met angst naar de training zou gaan om duels met Adilehou uit te vechten!
Hopelijk heeft Rosler een goede dag morgen. Hij kan het zeker wel als ik terug denk aan zijn duels tegen Brobby van jong Ajax speelronde voor de Corona gevallen. Die had hij compleet in zijn zak toen!
Normaal zou thuis voordeel de doorslag kunnen geven, misschien kunnen we iets van buitenaf doen? Vanuit de hoeken aanmoedigen ofzo?
Zie en lees dat er veel tegenop zien morgen, maar dan voorspel ik het tegenovergestelde!
4-1

4    
NAC!!!

Winnen is van moeten, alleen heb ik er een hard hoofd in. En heel eerlijk promotie verdienen we niet. Met zo een kut voetbal nog 2des aankomen zou eigenlijk alles zeggen over de KKD.
Zou ik het willen, ja graag, heel graag.
Maar denk alleen maar wat allemaal nog moet komen van wedstrijden. Mijn vrees is nog veel verliespunten, alleen hoop ik dat ik fout ben

10    
GroteSmurfZonderBaard

Tja dit horen we natuurlijk vaker.... goed getraind, scherp, mooie dingen gezien op de training bla bla bla... meestal zie je er in de wedstrijd zelf dan niets van terug en wordt in het interview na de wedstrijd door de trainer teleurgesteld gereageerd en snapt hij er niets van.... ga al 40 jaar kijken dus laat dit soort praat altijd maar een beetje aan me voorbij gaan. Morgen moet het gewoon gebeuren en we weten allemaal wat dat betekent. Is puur op feiten gebaseerd vanuit het verleden. We kunnen ons dus gewoon gaan opmaken voor de nacompetitie. Morgen een zakelijke 0-2 helaas.

2    
Tip

Morgen winnen of niet winnen. Het zal een wereld van verschil geven. Wat is voetbal toch fascinerend. Ik geef NAC een goeie kans. Let op mijn woorden , graafschap speelt met 10 man. Seuntjens raakt geen pepernoot. Dat soort dingen werkt via het onderbewuste.

11    
Luuk

Een schande is het dat we met deze dure en brede selectie staan waar we nu staan. Morgen er vol in klappen, dan heb je kans. Niet weer dat laffe klotte beton voetbal.

11    
Geelzwartwit

Dan winnen ze van De Graafschap en gaan ze met waardeloos spel tegen Jong Ajax de mist in.
Het is allemaal zo broos

4    
Moppernac

[email protected]

Het moet voor jullie toch niet moeilijk zijn om Doetinchemmer te blokkeren?
Blokkeer hem dan, wat een zeikpaal is dat zeg!!!!
Als er iemand van onze eigen supporters iets verkeerd zegt hier , dan word hij gelijk gecorrigeerd.

-9    
Doetinchemmer

@Moppernac.. hoe zo blokken? @bsr niet doen hoor, blok de gene maar hier wie lopen te schelden, nachoreca rubjenac en nu mopjenac.. Nac word toch niks meer neer de ere gaan jullie toch niet, te veel zwakke spelers, jullie worden het 2e Roda. Nee ik zal nu niet meer reageren hier, morgen ook niet. Ben blij dat we niet van die zeik aanhang hebben, spelers afbranden is er bij ons niet bij, we steunen ze ook al spelen ze slecht. Morgen word Nac overlopen, een nederlaag. het ga jullie goed. Dit was mijn laatste bericht hier. ik heb ook helemaal nix met Nac. De mazzel daar allemaal.

2    
Frietjemet

@doetichemer

De groeten! Zal je missen als kiespijn.

8    
NAC4Ever

@DOETINCHEMMER


Jij om 14:23 uur:
'maar ik zie grote kansen dat Nac het haalt via nacompetitie'.

Ook jij maar om 22:03 uur:
'Nac word toch niks meer neer de ere gaan jullie toch niet, te veel zwakke spelers, jullie worden het 2e Roda. Nee ik zal nu niet meer reageren hier, morgen ook niet. Ben blij dat we niet van die zeik aanhang hebben, spelers afbranden is er bij ons niet bij, we steunen ze ook al spelen ze slecht. Morgen word Nac overlopen, een nederlaag. het ga jullie goed. Dit was mijn laatste bericht hier. ik heb ook helemaal nix met Nac. De mazzel daar allemaal'.

Wat kom je hier nou doen? Wat wil je bereiken?

-1    
Belgische Naccer

Nu weer ff on topic, in plaats van dat geblaat van doetinchemmer aan te horen...

Steijn.... ze hebben scherp getraind.
Prima!

Dan verwacht ik dat er morgen een fitte ploeg staat en dat we er morgen meteen vol op klappen. Bij ieder duel meteen de voet tegen de bal zetten, er voor iedere tweede bal keihard geknokt wordt, dat er vele kansen worden afgedwongen en goals worden gemaakt en er NIKS wordt weggegeven.

Dat is wat scherp trainen oplevert namelijk.

Put your money where your mouth is. Laat het nou verdomme eens een keer zien op het veld NAC en spelers! Sta eens op Allouchi! Olij! Haye! Janssen! maak eens een keer echt het verschil en leid je ploeg eens naar een klinkende overwinning tegen je grootste concurrent!

HUP NAC!

3    
Habe

Sinds de korte winterstop merk ik dat ik het helemaal niet interessant meer vind wat deze man te vertellen heeft. Niet voor een wedstrijd en ook niet na de wedstrijd. Dat je vorige week Immers niet door Jansen kon vervangen wist je natuurlijk van te voren. Jansen is af en toe leuk ingevallen en in balbezit leek het best ergens op. Maar Jansen is niet fit en 10kg te zwaar. Je had allang kunnen zien dat hij niet de meters kan maken die Immer sinds kort weer maakt.
Verder geld dat als Steijn Malone zo belangrijk vind en dat hij elke week moet spelen hij om de tafel had moeten gaan zitten met Malone en had moeten zorgen dat Malone zich voor de interlands afmeldde. Of heeft Steijn niet voldoende aanzien bij de spelers en luisteren ze niet na hem? Hij staat namelijk ook elke keer te jammeren dat afspraken niet na gekomen worden. Maar we gaan t zien morgen . . .

1    
Lars

Immers en Molone kwamen alleen als ze altijd mochten spelen en een fors salaris kregen. Zodoende heeft Manders deze oude bekenden binnen kunnen halen. Dat zijn vriend Steijn hiermee aan mee zou werken was al op voorhand te verwachten natuurlijk. De meeste zitten te zeiken op Steijn, maar Manders is de grootste boosdoener en eind verantwoordelijk voor deze dure en brede selectie die voor geen meter draait.

1    
Insider

Hopelijk hebben ze allemaal super veel peper in der reet zitten en geen genade voor niemand niet bij de graafschap,

Erop klappen mannen net zoals de O21 onderling op boeimeer (lekker een klein mat partijtje) 😂😂😂

2    
Breda F2

@ tvb,zo mag ik het horen!! Mijn voorspelling van mvv almere kwam uit dus ik ga er van uit dat Nac wint met een heldenrol voor schouten, dat heeft hij nodig.

We zullen zien heren.

Oooooooo NAC, The Yellow Army, Where Gonna Win Today!!!!!!!!

0    
Mvg

Eerlijk gezegd heb ik ook niet mega veel vertrouwen in een goede uitslag. Ben vaak wel positief maar altijd als NAC de kans krijgt echt goede zaken te doen, laten we het liggen. Als een speler weken niet heeft gescoord, is NAC vaak het beste medicijn, net als met een ploeg die al weken niet weet te winnen.
Qua voetbal hoef je voor de graafschap echt niet bang te zijn, als een wedstrijd 85 minuten zou duren stonden zij ergens onderin en net als bij NAC zit er weinig goed voetbal in die ploeg. Ik hoop dat mijn gevoel er naast zit want gezien de kwaliteit in de NAC selectie moet je thuis gewoon winnen van de graafschap

Laad alle berichten na dit bericht in