Wij gaan niet opzij

Adilehou weer niet geselecteerd voor Benin

Raskolnikov

Moise Adilehou is opnieuw buiten de selectie van Benin gelaten. De Eekhoorns spelen later deze maand een African Cup of Nations-kwalificatiewedstrijd tegen Nigeria en Sierra Leone.

Adilehou werd in oktober voor het laatst geselecteerd voor het nationale elftal van Benin. In november werd hij vervolgens voor het eerst buiten de selectie gelaten. Hoewel de verdediger sindsdien vaker in actie kwam voor NAC, behoort hij ook nu niet tot het 23-koppige keurkorps. 

Bron:
B-Side Rats
13 Reacties
92   1  
JNAC06

Kan bijna niet geloven dat er betere centrale verdedigers zijn in benin dan moise

32   0  
Mo

Toch een speler met potentie voor ons NAC!

92   1  
JNAC06

Kan bijna niet geloven dat er betere centrale verdedigers zijn in benin dan moise

9   1  
Arie

Vooral de timing is natuurlijk vreemd. Hij heeft juist meer, en verdienstelijk, gespeeld hier en wordt dan niet meer opgeroepen.

7   35  
Willem 4,5

Mischien kan Malone zich laten naturaliseren tot eekhoorntje dan kan hij meespelen voor de kwalificatie wedstrijd tegen Nigeria, hij toch de beste centrale verdediger, of niet?

26   1  
Moppernac

Mooi dat hij niet is geselecteerd, niet voor hem zelf maar wel voor NAC.
Stel voor dat hij geselecteerd was dan had hij bij terugkomst eerst 10 dagen in quarantaine gemoeten en mss nog dat hij de helft van de selectie weer met een Corona crisis besmet

12   0  
fvf6

Geeft niet kan hij zich lekker op NAC richten . Bovendien betwijfel ik of er betere verdedigers rondlopen in Benin . Deze jongen heeft me na een aarzelend ,zeg maar gerust slecht begin , aardig goed herteld .Een prima verdediger voor NAC met in mijn ogen potentie om met NAC mogelijk naar de ere-divisie te gaan.

2   13  
TheBelg

Zullen we een lijstje maken van alle NAC spelers die NIET geselecteerd zijn voor hun Nationale ploeg? Of per speler een bericht? 😃

3   3  
scheppioni

Verdedigend op zich nog prima, opbouwend zeer matig, eigenlijk net het tegenovergestelde van Malone in de verdediging ! Hopelijk gaat ons NAC het vanavond niet verprutsen zeg, het giert alweer door mijn lichaam zeg ! Jammer dat de graafschap gisteren toch de drie punten pakte maar daar gaat het ook moeizamer, dus heren NAC spelers bij winst vanavond gaat alles mogelijk zijn !!!

5   1  
Wanny

@ Scheppioni

Als we de resterende wedstrijden allemaal winnen, dan promoveren we gewoon rechtstreeks. Dus zeker is alles mogelijk.

3   4  
Frits

Adilehou: EEN TOPPER IN WORDING!

Dat wordt een mooi rijtje:

Olij,
De Rooij,
Adilehou,
Van Hooijdonk????,
El Allouchi?????


4   0  
DunErwt

Benin gedachten hierover :-)

2   0  
Scheppioni

Klopt Wanny ! Maar als telt nie .... de laatste weken is het bij vlagen aardig, tegen dordt zelfs prima maar het toeval is te nadrukkelijk aanwezig bij ons NAC, over een uurke gaan we het zien wat het vanavond wordt !!!

0   0  
Bommetje

Kut bondscoach

Laad alle berichten na dit bericht in