Overal waar we komen

Alle KKD-wedstrijden in de derde periode live te zien op ESPN

Thiestemberg

Na een korte periode van getouwtrek en ophef is de kogel in positieve zin door de kerk. ESPN zendt ook in de derde periode van de KKD alle wedstrijden live uit, zo maakte de Coöperatie Eerste Divisie vanmiddag bekend. Deze nieuwe regeling is gerealiseerd door een samenwerking van alle betrokken partijen.

In eerste instantie zouden er slechts twee wedstrijden per ronde live op tv te zien zijn. ESPN, CED en de KNVB breidden dit uit tot vier wedstrijden middels een bijdrage uit eigen zak. Echter waren de clubs en supporters ook met dit aantal niet tevreden. Op flink aandringen van alle betrokken partijen is er nu toch een nieuwe regeling gevonden waarin er tien wedstrijden live kunnen worden uitgezonden. Iets wat KKD-directeur Marc Boele zeer tevreden stemt: "Het is mooi dat in deze tijden van crisis alle partijen de handen ineenslaan en dat het in dit korte tijdsbestek, dankzij de flexibele medewerking van alle gementeen en politie er een heel nieuw speelschema gemaakt kon worden."

De crowdfunding die door het supporterscollectief werd gestart op 8 januari wordt in de nieuwe regeling volledig gebruikt om de clubs te helpen met het faciliteren van de live-uitzendingen. De nieuwe regeling zorgt zoals gezegd ook voor de nodige wijzigingen in het al bestaande speelschema. Het aangepaste schema wordt later vandaag door de KNVB gepubliceerd. In het persbericht van de Coöperatie Eerste Divsie werd nog niks gedeeld over eventuele regelingen voor de vierde periode van dit seizoen. 

 

Bron:
CED, B-Side Rats
Terug naar overzicht
21 Reacties
54    
Breda1912

Goed nieuws! Buiten dat het natuurlijk niet meer dan normaal is.

4    
d'n henk

Hoera !

16    
Lamington

Wie betaalt dit voor deze commerciële, in handen van van global conglomeraat Disney zijnde zender? Die abonnementsgeld vraagt en een zender 'overnam' waar het tot drie weken geleden geen probleem leek te zijn.?

15    
Kolkka fan

Off topic vraag: Weet iemand hoe het met DJ Buffonge is?

-43    
Arie

YESSSS, helemaal euforisch na de interesse in El Al als het beste nieuws van 2021, maar dat wordt meteen overtroffen! Nog beter nieuws dit, en zwaar terecht ook voor die honden van EPSN.

19    
D

ESPN heeft de zakken weer wat extra gevuld door er een paniekzaaiend persbericht uit te gooien

9    
Da Huge

Heeft Mickey toch even goed aan zijn ballen gekrabd.

23    
Kinderkaartje

Ik moest lachen, Da Huge, maar volgens mij is dit een sigaar uit eigen doos, zoals ik het gisteren bij VI meende te begrijpen.

De KKD clubs betalen zelf een half miljoen om hun wedstrijden uitgezonden te krijgen, waarbij er hoogst waarschijnlijk naar rato van de televisie gelden betaald wordt.

NAC mag dus 'diep' in de buidel tasten om Jong AZ- Oss uitgezonden te krijgen. Nu al een schijthekel aan dat hele ESPN.

De omgekeerde wereld. Als die Amerikaanse hufters die wedstrijden gewoon haddne gestreamd op hun site was er helemaal niets aan de hand geweest.

Ik hoef die Hansie Hansie en Fresia niet te zien, noch zit ik te wachten op het commentaar van Kees Kwakman.

Voor de wedstrijd en in de rust luister ik naar BSR en staat het geluid van Fox uit.

(En na de wedstrijd sta ik meestal een half uur in de tuin stoom af te blazen en te godverurren, maar daar kan ESPN of BSR niets aan doen. Dat ligt echt aan NAC zelf)

2    
Da Huge

Helemaal eens met Kinderkaartje! Overigens schakel in voor en na de wedstrijd over naar de BSR matchcast

6    
Rattata

De matchcast is sowieso beter dan die commerciële Amerikaanse troep, en nog gratis ook.

Stelletje stakkers. Bakken met geld hebben maar noodlijdende clubs laten betalen.

1    
Nm

Wie doe je daar eigenlijk een plezier mee? Wedstrijden van NAC zijn erg slecht en dan ben ik nog positief.

-2    
Willem 4,5

Goed nieuws voor diegene die zich zo vervelen en niets anders weten te verzinnen dan naar een troosteloze vertoning te kijken.

3    
Scheppioni

Hoe mat ons NAC dan ook, wel fijn live te kunnen zien ......💛🖤🍻

6    
BREDA 1965

Ik ben naast supporter van NAC ook supporter van 076radio,geweldig verslag altijd

4    
Ernie

Als er straks een avondklok komt moeten ze om 20.00 uur klaar zijn:)

7    
Voorwaarts

Dit is dus dikke winst voor espn...
Er wordt nu geld naar espn overgemaakt om de wedstrijd (het product) uit te zenden. Dit is hetzelfde als bij de super aan de kassa geld mee krijgen, en NAC is hier de super.

Ik vind t helemaal kut. Zeker aangezien de beelden aanwezig zijn en (ongeveer) gratis uitgezonden kunnen worden zonder de poespas. Espn haalt hier het onderste uit de kan, NAC heeft een extra kostenpost ipv inkomsten en wij staan er nog bij te klappen ook.

3    
Theoden King

Slim gespeeld door Boris Boef. Waar Fox meedacht met clubs en supporters, denkt disney alleen aan de eigen portemonnee. Zelfs in coronatijd.

Daarmee maken ze meteen duidelijk dat het Nederlandse voetbal, de clubs en supporters ze geen ene fuck interesseert. Niet verrassend voor de bedenkers van Assepoester en Micky Mouse natuurlijk.

Blijf bij je leest en ga kinderfilms maken in plaats van je te bemoeien met sporten waar je niks van snapt, stelletje bokhonden!

5    
Wanny

Dus starten ze een crowdfundingactie onder abonnees die al iets van 17 euro per maand betalen om ESPN te kunnen zien.

Dat is toch wel een aparte gang van zaken.

5    
Lamington

Wanny

Vooral degenen die hier intrappen zijn van een bijzonder kaliber.

2    
WWW.KNVB.NL

18/01 maa 21:00 uit Jong PSV
23/01 zat 14:00 uit Den Bosch
01/02 maa 21:00 thuis Almere
07/02 zon 20:00 uit Telstar
12/02 vrij 21:00 thuis Eindhoven
19/02 vrij 18:45 uit Dordrecht
01/03 maa 21:00 thuis TOP Oss
08/03 maa 21:00 uit Jong AZ

4x maa 21:00
1x vrij 21:00
1x zon 20:00
1x vrij 18:45
1x zat 14:00

1    
Guuske

tja we kunnen wel gaan zeiken op espn, maar zij hebben de rechten gekocht en mogen er mee doen wat ze willen blijkbaar. De verkopende partij had zn huiswerk beter moeten doen. Door meer regels af te spreken. Het is commerciële tv , en zo'n zender of bedrijf heeft maar 1 doel en dat is geld verdienen!

Laad alle berichten na dit bericht in