Overal waar we komen

VI: 'Turkse belangstelling voor El Allouchi'

Das Phantom

Mounir El Allouchi staat in de belangstelling van Turkse clubs. Dat meldt Voetbal International vandaag. Het medium meldt echter niet om welke clubs het zou gaan.

Volgens VI zou El Allouchi nog steeds open staan voor een langer verblijf in Breda, maar de middenvelder zou dan wel een stuk waardering terug willen zien in het nieuwe contract. Eerder in gesprek met BN DeStem zei El Allouchi dat hij naar de Eredivisie wil, met of zonder NAC. "Dat is absoluut nummer 1 voor mij. Het voetbal dat daar gespeeld wordt, past meer bij mij", aldus de middenvelder eind vorig jaar

El Allouchi beschikt over een aflopend contract en zou aan het einde van dit seizoen gratis mogen vertrekken uit Breda. NAC staat dus bij eventuele interesse voor de keus of het nog geld wil verdienen aan El Allouchi of hem liever bij de club houdt tot einde seizoen. 

Bron:
B-Side Rats, VI, BN DeStem
Terug naar overzicht
84 Reacties
326    
Nicky

Een speler die je pas echt mist als hij er niet meer is....

Precies het tegenovergestelde van de meeste reacties op BSR..

12    
Manie

Heel rap nog gauw geld beuren.

-142    
Kisku

Een stukje waardering in zijn contact wat is ie gek zeg,strik erom evt bij betalen en weg ermee,door hem word je iedere wedstrijd weg gespeeld.dit is goed nieuws vind je een gorde jongen mounir maar jou top is kk divisie en niet bij nac mis bij dord ofzo

326    
Nicky

Een speler die je pas echt mist als hij er niet meer is....

Precies het tegenovergestelde van de meeste reacties op BSR..

38    
ibio

neeee,
niet laten gaan, heeft nog teveel waarde voor dit NAC

52    
Rik

Na van Hooijdonk bij 1/3 van de Bredase doelpunten betrokken. Als Sydney en Mounir zouden vertrekken deze winter krijg je een serieus probleem!

71    
Da Huge

Ook dit seizoen bij veel doelpunten betrokken en nog kan hij bij bepaalde lui niets goed doen. Het zou erg zonde zijn als hij gaat. BSR produceer eens wat statistieken van deze man (vraag me af wat je nog meer moet doen zodat de haters hun mening veranderen... misschien baard eraf, haren blond verven en naam veranderen). Maar als je hem moet laten gaan dan wel voor een mooi bedrag.

0    
Nacman

Snel verkopen zijn opvolger hebben we al in huis

-35    
Wolfmanjack

Ik zal hem absoluut niet missen als hij er niet meer is. Tikkie breed, tikkie terug en altijd maar het tempo eruit halen. Hopelijk gaat hij weg.

-38    
Joop Sloop

@Nicky. Helemaal mee eens.

Ik heb steeds 't vermoeden dat jongens als El Alouchi een achternaam als Verdaasdonk of of een andere Bredase of Hollandse naam zouden hebben, ze met 't vertoonde spel op de schouders door de stad gedragen zouden worden.

-6    
RV

Gewoon een hele goede speler (mits centraal op het middenveld).
Ik zeg er wel eerlijk bij dat ik betwijfel of de Eredivisie clubs komen, misschien de onderste clubs als ze hem gratis kunnen oppikken.

Desalniettemin gun ik hem een stap naar bijvoorbeeld Turkije om financieel wat centjes extra te vangen. Ik denk dat hij gemist wordt maar met een goed technisch beleid moet je juist in staat zijn om door te selecteren en juist beter te worden. Met El Allouchi heb je een goede voor die positie, maar blijft het toch vooral ook consolideren.

Verschueren riep ook het gevoel op dat je hem zou missen als hij er niet was.
Heel eerlijk gezegd heb ik hem niet gemist en met name op de 6 positie zijn we er met Haye alleen maar op vooruit gegaan.

22    
nac bredaa

1 van de beste spelers dit seizoen. 3 goals en 7 assists is gewoon erg goed voor een middenvelder en het zou dom zijn hem zo maar te laten gaan, dan aan het einde van het seizoen maar transfervrij weg maar graag verlengen.

41    
Sjak

Top gozer, je kan er van alles op aanmerken maar het is gast die niet snel zeurt en altijd positief is ingesteld.
Voor mij een voorbeeld prof.
Wat hij kan laat hij soms zien op het veld, hij en Haye dragen het middenveld. En de zeikers, die moeten eens kijken naar vergelijkbare spelers in de KKD op die positie.
Het is wel opvallend dat bewust of onbewust de afkomst en de cultuur waar El Al uitkomt meeweegt in de reacties hier op BSR. Dat vind ik jammer, sterker nog ik vind dat daar gemodereerd op moet worden. Je hoeft de reactie niet weg te halen maar er wel een opmerking over op zetten.

-16    
Viking

Snel verkopen en laten gaan. Al jaren komen we niet verder met deze speler. Begint ook nog eens nare trekjes te vertonen.
Immers, Azagari kunnen deze positie prima invullen...

-58    
Robbie Rafello

IK breng hem er op de fiets naartoe !!!!!!

13    
Badr84

Belangrijkste deel van het artikel van VI ontbreekt, namelijk:
Dit seizoen presteert El Allouchi uitstekend in de Keuken Kampioen Divisie, met drie treffers en zeven assists in achttien duels.

Kortom, alleen laten gaan als je een directe basis versterking klaar hebt staan die 100% wedstrijdfit is, maar hoe realistisch is dat in januari als je het moet hebben van afvallers?

17    
Badeend

Wordt Mounir de volgende speler voor wie NAC zich te goed voelt en die vervolgens gewoon een niveau hoger gaat acteren? Zie Vloet, Schoofs, Koch en Stokkers maar ook Mühren en Korte natuurlijk...

Toch wel opvallend hoe wij als supporters het beeld waarvan we vinden dat NAC 'hoort te zijn' (linkerrijtje Eredivisie) verwarren met de realiteit.

26    
stoep

goede speler, begrijp dat hij aan een nieuwe uitdaging toe is. Als hij niet wilt bijtekenen, dan kan je hem nu beter verkopen en richten op een vervanger. jammer dat meeste supporters niet zijn waarde zien.

33    
Judge M.

Ik hoop dat hij het seizoen afmaakt en daarna is een mooie transfer hem meer dan gegund.. Absolute klasbak, clubman en puur NOAD. Inderdaad schandalig dat hij niet meer waardering krijgt van de supporters.

En ik hoop dat Hellemonds de band warm houdt want iemand als Mounir is in de toekomst goud waard in de jeugdopleiding met zijn profmentaliteit.

28    
Paul

Mooi dilemma wel. El A. is natuurlijk een prima speler voor NAC. Alleen al dit jaar bij 10 goals betrokken. Zou je normaal gesproken niet moeten laten gaan.

Maar hij is een product van de eigen opleiding, heeft de leeftijd om te verkassen én in de huidige selectie zitten noga wat spelers die hem zouden kunnen vervangen op het middenveld van NAC. Immers, Azzagari, Malone (als die nieuwe verdediger erin komt), misschien zelf wel Dogan (op 10).

Misschien moet de club in coronatijd eieren voor zijn geld kiezen.

Wel jammer. Toch een kind van de club.

-35    
Jacks

Eindelijk goed nieuws in deze zware tijd. Niet te lang nadenken! Snel handelen! Oh nee dat kan natuurlijk niet, het is El allouchi. Houdoe en bedankt

6    
Kipiani

Mounir heeft een stevige prikkel nodig.
Een andere omgeving.
Uit deze verstikkende comfortzone dus, welke niet goed is voor Mounir en niet voor NAC.
Hij zit het elftal ‘in de weg’. En doet gewoon ‘raar’ en erg effete achtig in het veld.
Zo simpel is het.
Voetballen kan hij echt wel. Hopelijk komt hij goed terecht.
Zowel financieel als sportief.

17    
BijnaWeekend!

Ik zou het ontzettend jammer vinden wanneer hij vertrekt. Is toch een speler waar je binding mee hebt na al die jaren. Kenmerkt voor mij wat NAC moet zijn. Nooit opgeven altijd doorgaan. Vaak op het randje gebalanceerd, maar zich altijd terug geknokt.

Een karakter en mentaliteit waar ik tegen op kijk

-5    
Cool hand

Transfergeruchten.... saaier wordt het niet.

-3    
sjef de gevulde koek

Als mensen hier echt denken dat ik en meerdere hier hun mening geven op basis van het feit dat hij een marokaan is dan is het vrij treurig gesteld hier tegenwoordig. Maarja je ziet het in heel de maatschappij kijk maar naar Akwasi. Flikker toch op man als hij jansen had geheten had ik precies hetzelfde gezegt. Bakt er gewoon helemaal niks van. Buiten soms een aardige wedstrijd word het elk jaar minder. Als je ziet hoeveel duels en balverlies hij heeft dan is dat gewoon vrij treurig. afgelopen vrijdag maakt hij een doelpunten maar heeft iedereen ook gezien hoe vaak hij balverlies had, alle duels verloren en speelde ook nog even een speler van roda zo in de voeten die toch al de 1-1 moest maken maar had hij geluk. Feiten mensen en zet even je NAC bril af. Goeie gast altijd geweest maar zakt volledig door het ijs.

10    
Janus

Mounir is een prima speler voor NAC. Zal nooit een speler worden die de kar zou moeten trekken, maar kan makkelijk mee voetballen als er goede spelers om hem heen staan. Ik vind daarom dat je hem moet behouden. Hij kent als een van de weinige spelers de club, de stad en kent de normen en waarden die aan NAC verbonden zijn.

Hij past inderdaad niet in het rijtje Lokhoff, de Haan, Penders, Lurling etc, maar hij verdient vanuit de supporters veel meer respect en krediet wat mij betreft.

Daarnaast hebben alle trainers (en dat waren er nogal wat) van de laatste jaren hem altijd laten spelen. Die hebben er echt wel verstand van hoor. Blijkbaar is hij heel erg belangrijk, ook dit seizoen met zijn doelpunten en assists van waarde.

Hoop stiekem dat hij blijft, en anders gun ik hem het beste.

2    
Tombola Breda

Tja, lastig. Het is absoluut een goede speler voor NAC. Hij heeft ook meermaals laten zien dat hij een NAC hart heeft. Maar of hij nu echt de speler gaat zijn die dit resterende halfjaar het verschil gaat maken? Ik denk het niet. Ik zou het voornamelijk laten afhangen van het transferbedrag.

10    
Nacbreda1989

Ondanks dat ik me wel is erger aan EL Allouchi, zou ik 'm echt missen bij Nac. Altijd positief over onze club, ook in interviews. Pept vaak zijn medespelers op, is een jongen die echt om nac geeft. En dat gevoel van nac doorgeeft aan spelers van(buiten af). Zulke gasten heb je echt nodig in een elftal. Wisselt rare fouten af met de geniaalste dingen ( goal Jong Ajax). Maar die geniale dingen zullen we echt gaan missen, mocht hij vertrekken.

-1    
Double D

Zou echt zonde zijn als hij niet gewoon verlengt. Nu hij op zijn juiste positie speelt op het middenveld en niet op de flank kan hij tenminste echt zijn kracht laten zien. Maar ook verdedigend vind ik hem veel ballen afpakken, onderscheppen en vieze meters maken.

Natuurlijk heeft hij soms z'n mindere momenten en wil hij zelf af en toe te belangrijk zijn voor het team. Maar dat laat aan de andere kant ook zijn gedrevenheid weer goed zien. En die mis ik bij sommige anderen toch echt wel.

Laten we hopen dat hij gewoon verlengt en dat we volgend jaar met Mounir in de Eredivisie spelen.

0    
BVB

Jammer als hij weggaat, maar lijkt me toch wel beter. Voor zowel NAC als hijzelf. Op mounir kun je gewoon altijd rekenen, zal er altijd staan en zal altijd een 6 spelen. Mounir = NAC. Laten we hem een waardig afscheid geven, hopelijk in een vol stadion wanneer dat weer kan. Topper.

5    
Castle

Betrokken bij pasing en doelpunten das leuk.maar bij hoeveel tegen doelpunten was hij verantwoordelijk leuke jongen maar te licht voor op nivieau te presteren

9    
BVB

Is trouwens volgens Transfermarkt over 3 wedstrijden op de 150 duels voor NAC 1. Voor dat soort aantallen moeten we terug naar Jelle denk.

2    
Lamington

Joop Sloop is met z'n gehits zelf rijp voor de sloop.

Da huge vraagt om statistieken. Zat er niet een statistieken-iemand aan bsr gekoppeld? Of is dat voorbij?

El Allouchi, betrouwbare speler die hier al heel wat jaren rondloopt. Alleen dat al verdient een bepaald respect. Niet de hoogste vlieger maar ook allesbehalve het dooiste pèèrd. Kan je er prima bij hebben. LAt hem in ieder geval niet á là een Penders de exit 'krijgen'.

3    
Uit Je Naaht

@Sjef de Gevulde Koek,

Fijn dat jij zijn afkomst niet als uitgangspunt neemt, maar dat maakt het vermoeden dat Mounir negatiever bejegend wordt dan Nederlanders zonder migratie-achtergrond niet minder geldig. Bewust en onbewust staan mensen die niet boerenkool-Hollands zijn ontoonbaar 1-0 achter. Leg de schooladviezen van kinderen met gelijkwaardige CITO-scores er maar eens naast. Leg de talloze onderzoeken waar bij de toekenning van stageplaatsen een niet-Nederlands klinkende achternaam een groot nadeel oplevert er eens naast. Kijk eens naar het aantal uitzendbureaus en verhuurmakelaars die bereid blijken te discrimineren. Kijk eens naar de toeslagenaffaire. Kijk eens naar het aantal "routinecontroles" en aanhoudingen die niet-witte Nederlanders "overkomt". Kijk eens naar het aantal niet-witte Nederlanders die, als ze ergens kritiek op hebben, verteld wordt dat ze "terug moeten naar hun eigen land" terwijl ze geboren en opgegroeid zijn in Nederland (en dus een Nederlands paspoort hebben, en meestal ook geen tweede nationaliteit). Op micro- en macro-niveau wordt jongens als Mounir continu duidelijk gemaakt dat ze mee mogen doen, maar er nét niet bij horen, daar de negatieve gevolgen maar van moeten dragen en zich "in moeten vechten" (in de woorden van onze eigen Premier).

Mounir heeft bijna 200 wedstrijden voor NAC gespeeld en heeft zich altijd als modelprof opgesteld. Hij heeft ook áltijd gezeik over zich heen gekregen en heeft zeker niet de hoeveelheid credits gehad die je op basis van de statistieken zou verwachten. Heeft dat met zijn achtergrond te maken? Wellicht. Het is zeker niet raar om dat als factor te overwegen. En dat betekent niet dat NAC-supporters die-hard racisten met een witte puntmuts zijn. Het kan ook een onbewust proces zijn waarin mensen een hogere drempel over moeten om zich met iemand met een Marokkaanse achtergrond te identificeren. Gezien bovengenoemde feiten over de positie van minderheden in Nederland is dat zeker geen gekke gedachte, en ook zeker geen aanstellerij.

18    
Lamington

Oh, en... Turkse club?
Indien er echt over een transfer wordt gesproken...
EERST GELD GARANT STELLEN!!!!!!!!

Met rente krijgen we uit die hoek nog ongeveer 12 miljoen onderhand. Euro's, geen lira's...

-12    
Bas

Gelijk wegbrengen!
Overschatte speler...

Piet tikkie terug!... Speelt zo vaak de bal terug ipv voorruit

Wel voor transfersom anders steekt El Al (plus diens zaakwaarnemers) de commissie in eigen zak

-3    
Bas

Sowieso hebben Steijn en Manders een krankzinnig brede en dure selectie samengesteld.

Immers verdient net zoveel als 4 fitte subtop KKD-spelers bij elkaar, terwijl hij gewoon op de bank zit.
Ook Moise, DJ Buffonge, de blessuregevoelige Rutten en de anonieme Malone zijn óf een miskoop óf dubieus voor het vele geld

Maar met deze spelers (samen met Cambuur de beste en de duurste) moet je als nac toch veel beter voetbal bieden dan wat nu geprutst wordt!

Roda, Telstar, Volendam en zelfs Oss spelen verzorgder en aanvallender..

-14    
Arie

YESSSSS, beste nieuws van 2021.

6    
BredaParel

Technisch goede speler. Net wel, net geen Eredivisie-niveau. Rendeert in een goed draaiend elftal heel goed, maar is geen sterkhouder of dragende speler.

Maar man man man, al die reacties. Zijn die vergeten wat een prachtig rechterbeen deze jongen heeft? Regelmatig een goeie goal, speelt laatste tijd meer vooruit dan eerst, oog voor medespelers. Zou met een meer vrije rol nog meer renderen (zoals Ziyech op de flank); heeft ook in die periode laten zien daar te kunnen staan.

Als je deze jongen kunt houden, doen! Voor je weer een vreemdeling op die positie krijgt. Na promotie kun je Mounir altijd nog met winst verkopen aan een club als Heerenveen of Groningen, waar hij ook mee zou kunnen.

3    
Avro

Lekker laten gaan het is allemaal net niet bij deze jongen . Hij wil wel maar hij kan niet beter

7    
nacorakel

Dat El Al zoveel losmaakt bij de achterban. Die jongen heeft alles gegeven voor ons NAC en wil verder. En wij moeten ook verder.

6    
Breda-Loyal

Aub bankgarantie.

Zulke fratsen zitten we niet meer op te wachten hoop ik.

14    
Ivo

NAC heeft vaker moeilijke periodes gehad (denk aan het laatste eredivisiejaar) en dan is El Allouchi niet de speler die je er doorheen sleept.

Als het lekker draait (denk aan het jaar met Angelino) dan heb je een hele fijne voetballer aan hem. NAC moet nu vooral duels winnen en grip op de tegenstander krijgen. Ik zie Mounir nog te vaak op een afstandje dekken of zijn duels verliezen. De combinaties lopen ook moeizaam.

Ik zie liever een voetballende middenvelder komen van 1m85 die samen met Haye de boel gaat controleren. Dan kom je vanzelf meer aan aanvallen toe. Je moet eerst de bal veroveren en hem vast kunnen houden.

13    
Rick

Als hij weg gaat dan kan azzagari zich in de kijkers spelen, een prima speler met veel potentie en veel talent

3    
Martinus

De reacties zijn weer veelal van een belachelijk niveau.

Zelfs als je hem geen goede speler vindt kun je op zijn minst het respect opbrengen om dat normaal te formuleren. We praten over een echte NAC man die tig duels heeft gespeeld. 'Strik erom' en 'ik breng hem op de fiets wel erheen' lees ik. Doe normaal. Dat verdient niemand en zeker deze gast niet.

Mounir, ik hoop dat je blijft. En als je toch gaat, hoop ik dat je elders slaagt en al die criticasters de mond snoert.

2    
Ernie

Zou echt een aderlating zijn als hij vertrekt. Momenteel één van de sleutelspelers, als hij vertrekt zal Nac flink in de buidel moeten tasten om een vervanger te halen.

11    
Henri

Packagedeal met Dogan.

15    
Tip

Als je, als middenvelder, in 18 wedstrijden 10 keer bent betrokken bij een goal dan is dat zeer goed. Als je dit niet goed vindt dan heb je of nooit zelf gevoetbald of er spelen, bewust of onbewust, ongezonde onderbuikgevoelens mee. In beide gevallen is een discussie met deze mensen nutteloos. Geen aandacht aan schenken is het verstandigst.
Gelukkig waarderen steeds meer supporters ElAl wel. ElAl heeft al lang bewezen in de ere mee te kunnen. Ook toen draaide hij een prima seizoen. Naast goals en assits zijn ook zijn andere statistieken goed. Hij heeft bv. helemaal niet veel balverlies.

Ben het verder met Sjak eens. Redactie moet niet toestaan dat men een speler op deze manier de grond in probeert te boren. Maar niet op reageren. Gewoon verwijderen.

In reacties na een ( door ElAl goed gespeelde) wedstrijd kwam ik meerdere reacties tegen met " ...die baard...". Dat is er gewoon overheen. Moeten we niet willen. Zonder toelichting of discussie verwijderen. Is voor die reageerders trouwens eveneens het beste.

-2    
Ad B uit Roosendaal

Ik hoop dat El Allouchi blijft.

Een belangrijke speler voor NAC, veel belangrijker dan vele supporters denken.

-2    
Reflektor

Ja Bas daarom won Volendam uit bij cambuur

-2    
Wanny

Ligt eraan wat de voorwaarden zijn. Als we een paar ton kunnen krijgen en ons daarmee kunnen versterken, doen. Anders gewoon hier houden.

Bijtekenen gaat ie niet doen zo te zien, dus van de zomer is ie toch weg.

16    
De generaal

Wie wil er niet verlengen?
Hij zelf toch!
Dus dan verkopen en nog wat vangen, tenslotte heeft hij alles aan NAC te danken!

-1    
NuFfNie

Volledig eens met @sjef de gevulde koek.
Ik vind het ronduit belachelijk dat je als anders denkende hier voor racist wordt uitgemaakt. In Nederland heb je vrijheid van meningsuiting.

Ik heb in een eerder topic ook gezegd dat Mounir buiten het doelpunt en assist een slechte wedstrijd speelde. Dat vind ik al weken zo, net als met Malone en Venema.
Maar ik gun Mounir wel een mooie transfer. Heeft zich wel jaren voor NAC uit de naad gewerkt.

10    
Kiko

Allereerst kan je hem niet verwijten dat ie geen inzet toont, initiatief neemt en er iets van probeert te maken en dat al jarenlang . Hij is correct in zijn interviews en draagt de club positief uit. Dit kan je niet van iedere speler zeggen.
Alleen daarom verdient ie waardig afscheid.

Dan komen we op het speltechnische aspect. Dit seizoen 6 assists dan zit je bij de betere in de kkd, 3 goals is te weinig voor een middenvelder die bovendien vaak als halve aanvaller is opgesteld.
Het probleem van hem is dat ie van alles een beetje kan, maar nergens in uitblinkt. Hij leidt teveel balverlies voor een controleur en scoort te weinig voor een aanvallende middenvelder.

Kortom voor het huidige nac een meer dan betrouwbare kracht.
In de eredivisie komt ie tekort voor het linkerrijtje en voor het rechterrijtje kan ie mee, maar kan ie ook op de bank belanden.
Hij zelf denkt daar anders over en dat mag.

Als er nu geld op tafel komt zou ik zeggen verkopen, want met of zonder hem gaat niet bepalen of je promoveert.
Bovendien zijn er opties om hem te vervangen Azzagari bv

6    
Willem 4,5

Goed nieuws voor alle Monier haters en die hebben we genoeg onder onze BSide vrienden. Hoop dat ie naar een mooie club gaat en de waardering krijgt die hij verdient. Velen zullen hem niet missen hoor, wij hebben toch Malone, van Hooydonk, Bilate,Venema en nog een vele vele andere 'sterren'. komt dus goed!

3    
Scheppioni

Voor iedereen het beste denk ik, Mounir is voor de kkd op zich een prima speler al was het ook daar vaak net nie ! Afgelopen weekend was hij gelukkig wel weer belangrijk !! Succes Mounir, voor ons NAC proberen Azzagari nu door te laten ontwikkelen ...... daar roept men toch ook al een tijd over !!

-5    
keesbouw

in een kartonen doos doen strik er om heen en zelf weg brengen ze denken dat ze halemaal bij nac dat ze merssie zijn

4    
Fratelli

Is Sidney nu al weg? Daar stonden ze toch in rijen van 2 voor opgesteld?

-3    
doom

turkseclubs en betalen. waar hebben we dit vaker gezien. ohja bij onszelf.. gewoon verbeterd contract kan je hem altijd nog verkopen.. maar des nacs zal wel weer gratis deur uitlopen

1    
Nero

Krijgen we eindelijk weer eens een hoekschop te zien overschatte speler ,maar wens je het bestte

1    
Breda F2

We kunnen zeuren over mounir maar vergeet niet wat hij allemaal gedaan heeft en nog steeds doet voor Nac. Onder iedere trainer in de basis en hard werken. Ja, zijn stijl gaat soms vervelen maar hebben we er over na gedacht dat tie al de wisselingen en roerige tijden binnen de club misschien wel even beu is.

Ja, ik heb ook weleens op hem afgegeven maar deze man gaat gemist worden al tie weg is.

8    
Chris W.M.

Geloof hier eigenlijk weinig van. In Turkse media is hier 0,0 over te vinden, terwijl daar werkelijk álles uitlekt. Of simpelweg wordt verzonnen. Lijkt me eerder een een-tweetje tussen zaakwaarnemers en verslaggever, om NAC of een andere geïnteresseerde (Eredivisie?) club tot actie te dwingen.

-9    
Beest

@ da huge

Flinker op man , met je linkse ziekelijke gezeik.

Omdat el allouchi niet mijn type voetballer is ben ik een racist? Ik vind venema net zo slecht . Verklaar dat eens.


Ik vind azzagari een betere voetballer met veel meer waarde dan El Allouchi. Leg dan eens uit.


Linkse mensen, GADVERDAMME. Door die mensen is de samenleving juist zo ver uit mekaar. Hoop dat je trots bent .

2    
Willem 4,5

Snap het niet zo goed, bijna iedereen die positief over Mounir schrijft krijgt duimpjes omlaag, waarom ik niet?, ik ben een Mounir liefhebber en blijf dat, geef me aub een paar honderd duimpjes omlaag, raak helemaal in de war. Nee monier moet verkocht worden, strik er omheen etc. Schaam jullie 'supporters'.

-5    
Lamington

En met Beest eens

7    
Belgische Naccer

Geen cent meer aan uitgeven en cashen nu het nog kan.

In tegenstelling tot wat veel mensen hier beweren, gaan we hem niet missen.

Neemt alle corners, maar ze komen allemaal 1 meter hoog bij de eerste paal. Heeft nagenoeg altijd balverlies.
Vertraagd het spel altijd onnodig. Heeft nog nooit een duel gewonnen, of een bal van een speler afgepakt. Dekt op 5 meter afstand, druk wijzend. En eist iedere bal op, om hem daarna terug te spelen of te verliezen. Heeft 4x per jaar een mooie assist of een toevalsgoal. Kortom brengt gewoon veel te weinig.

Cashen dus nu het nog kan! Maar die Turken wel vooraf laten betalen.

En Azaggari op het middenveld erbij. Of Schouten naar het midden en Rutten rechtsback en Mashart linksback.
Daar wordt NAC alleen maar sterker van.

8    
Badeend

Aha, de "linkse mensen" hebben het gedaan. Bijzonder.

El Allouchi wordt al jaren onderschat en gaan we missen als hij weggaat. Zo is het en niet anders.

17    
Tip

Tsja. Je kunt ook zeggen dat als je tegenwoordig maar iets in vraag stelt Je al snel het verwijt krijgt een linkse rakker te zijn die andere om niks beticht van racisme.

Ik ben niet links en al helemaal niet rechts. Ik ben voor de politiek van het gezonde boerenverstand.

En als ik zie dat onze ElAl bij iedere trainer in de basis staat, prima statistieken scoort dan vind ik het opvallend dat een aantal mensen tegen deze feiten in deze speler constant blijven verdoemen.

Dat is nog tot daar maar als negatieve reacties op een gegeven moment gepaard gaan met " .... die baard...." , dan gaat er bij mij een waarschuwingslampje branden.

En in een land van vrije meningsuiting mag ik dit vinden en gelukkig ook communiceren.

Goed. Dat wil niet zeggen dat ik vind dat ElAl perse moet blijven. Dat is een afweging tussen geld cashen en sportieve impact.

Dus een afweging die Manders met Steyn moet maken. Ik persoonlijk zou Mounir houden, maar wie ben ik ?
Inderdaad een eenvoudige supporter.

Je kunt het ook vanuit Mounir bekijken. Als ik hem mocht zou mogen adviseren zou ik zeggen; " vertrek man. " Mounir heeft al laten zien in de ere mee te kunnen, ook dat is wederom een feit.

We gaan, verwacht ik, er achter komen dat Mounir het weg van Breda bij een andere club prima doet. En wij boeren weer verder achteruit. Dat is heel dikwijls zo gegaan bij NAC bij spelers en trainers die we hebben weggetreiterd. Is helaas in ons DNA gaan zitten.

-1    
Hugo

Mag blijven hoor. Promoveren mét el Allouchi. Hup NAC

11    
ELH

Laten gaan deze transferperiode en Azzagari op zijn plaats op het middenveld. Een speler die wel altijd naar voren wil voetballen. Gun El Allouchi ook een transfer en Nac nog wat centen.

0    
ome cor

@ Belgische NACcer

Eens dat hij geen cornerspecialist is.
Maar wie zou er volgens jou dan de corners moeten nemen ?
En waarom denk je dat er niemand in de selectie op staat en zegt " nu is het mijn beurt, Mounir" ?

2    
076

@RV

Jij mist geen box2box speler die controleert maar ook diep gaat en goals maakt???

Jij vindt Malone op het middenveld beter dan Verschueren? Verschueren/Haye werkte niet vorig jaar??

Kijk jij wel eens voetbal?

6    
Cees

Als Allouchi, een mens, dit alles leest, zal dat hem toch aan het denken zetten! Zoals iedereen dat zou doen. Dan vooral betreft de opmerkingen die diep onder de gordel geplaatst worden. “Heb ik ook voor “die” mensen, gespeeld. Tja, wat kun je je toch schromelijk vergissen.

3    
Ivo

Ik zie NAC liever spelen met het type middenvelders als Haye, Leemans, van den Boomen, Verschueren.

Lengte, kracht, snelheid, box to box kunnen spelen, verdedigend je mannetje staan en ook voetballend goed genoeg om voor assists en goals te zorgen.

We hebben nu Malone, die voetballend veel te zwak is, Immers die het niet meer kan belopen en het tempo van het spel niet meer aankan, El Allouchi en Azzagari die te iel zijn en in de zwaar fysieke KKD te kort komen.

Maar eerlijk is eerlijk, ik zag sommige jongens bij Hyballa ook beter spelen dan bij Steijn. Met de verdedigende instelling van nu is het sowieso kansloos.

0    
Gjoewie

Het zal geen Fenerbahce of Galatasaray zijn die interesse in El Alouchi heeft.
Dientengevolge bestaat de mogelijkheid om in plaats van El Alouchi Dogan te sturen. Die Turken zien het verschil toch niet.

Enfin, even serieus: als je El Alouchi ziet voetballen dan doet hij mij denken aan Wout Brama in zijn goede tijd. El Alouchi zou in het Twente van Ron Jans makkelijk mee kunnen. Het is een dragende speler, hij zal niet opvallen, hij zal misschien wel altijd op het niveau van een zes met een uitschieter naar zeven blijven. Maar ondertussen verzet hij bergen werk. Geeft assists en scoort ook regelmatig.

Om het zo maar eens te zeggen: als ik zou moeten kiezen tussen SvH en ElAl, dan zou ik de laatste kiezen.

1    
Sjak

Uit de Naah (ik hoop dat ik het zo goed heb ) goed verwoord

Om even over racisme te hebben deze van Henri,

Henri
12 January 2021, 17:54

Packagedeal met Dogan.

@BSR ???????

3    
Johnny1912

Sjak

Elke keer als ik een reactie van jou zie denk ik, dommer als dit wordt her niet meer. En dan flik je het met je volgende reactie toch weer om nog iets te plaatsen wat meer belachelijk is.

Henri doelt met zijn reactie op het feit dat er ook turkse interesse was voor Dogan. Dus dat NAC ze mooi beide in een deal zou kunnen betrekken.

Dat beschuldigen van racisme is echt idioot. Of je wil bewust de boel opnaaien, maar gebruik even je hersens kerel.

On: Ik denk dat het voor beide partijen een mooie stap zou zijn. Prima speler voor ons geweest en zijn waarde bewezen. Maar helaas geen speler die echt het verschil maakt wanneer het een periode tegen zit. Ik zie liever jongens als Haye die wel de kar kunnen trekken, die hebben we nog te weinig!

3    
Belgische Naccer

@ome cor

Wie er dan de corners moet nemen?

Nou, ik zou bijna zeggen... iedereen behalve Allouchi...

Maar iemand die het zeker beter kan dan Allouchi is bijvoorbeeld Haye.

Laat Haye de corners nemen en Van Hooijdonck de vrije trappen en Penalties.

-2    
Tip

Wat hebben wij toch een domme trainer. Hij ziet niet eens dat ElAl geen corner kan nemen. Hij ziet niet dat ElAl heel veel duels verliest. Etc. Etc. Toch heeft onze trainer de hoogste diploma’s en heeft hij betaald voetbal gespeeld. Net als de vorige trainers. Geloven sommigen reageerder hier nu echt dat ze het beter zien en weten dan Steyn met zijn technische staf ? Dit is toch de wereld op zijn kop. En naar Mounir toe is het grof schandalig. Beschamend om te lezen.

0    
Ivo

Het is nog rustig qua transfernieuws. Riera en El Allouchi zijn er nog, net als Dogan, Kali en Noblejas.

Ik denk dat die aandacht uit Turkije voor El Al. een luchtkasteeltje van zijn zaakwaarnemer is, om NAC onder druk te zetten. Zou Mounir dat nu serieus overwegen?

10    
Brabo F5

Mounir, als je dit leest: BLIJF! Wij ( mijn twee zonen en ik ) zij FAN vanaf 2015. Je laat mooie dingen zien en blijft ons verrassen. Die Pass op Bilate tegen dat "lucky Roda"... Brilliant.! Laat die zuurpruimen die zich NAC supporter noemen maar zeuren. Als echte NAC supporter gaan we je missen als je naar Turkije of een ander Midden Oosten land gaat. Geniet vn Brabant. Geniet van NAC.!!!

7    
Tip

@BraboF5 : 👍👍

0    
Dutchbird

Nuttige speler die perfecte ballen afwisselt met teveel snelheid uit de aanval halen en matige corners. Voorbeeldige prof. Trainers zetten hem niet graag op de bank. Is volgens mij onderhand ook wel eens toe aan iets anders dan NAC en daarmee maakt hij ook ruimte voor Azzagari.

-4    
Belgische Naccer

Is hij al weg?

T duurt wel lang...

Man man

0    
Yup

Hij wilt gewoon niet blijven. Dan kun je er maar beter geld voor vangen. Bye

Laad alle berichten na dit bericht in