Wij gaan niet opzij

Alle voetbalwedstrijden in Noord-Brabant afgelast, NAC vooralsnog naar Cambuur

Praatpapegaai

Noord-Brabant is vooralsnog de grootste brandhaard van het Coronavirus. In navolging van verschillende andere competities in het buitenland is vandaag besloten dat er in Noord-Brabant geen enkele voetbalwedstrijd gespeeld gaat worden dit weekend. 

Door deze beslissing is het al zeker dat Top Oss - FC Den Bosch niet door zal gaan in de Keuken Kampioen Divisie. Vooralsnog is dit alleen voor Noord-Brabant het geval maar gezien de perikelen en maatregelen steeds strenger en hoger worden, kan het zomaar zijn dat aankomende vrijdag geen uitsupporters mee gaan naar Leeuwarden, of dat zelfs de lange barre tocht naar Leeuwarden uitgesteld gaat worden naar een andere datum. Wordt hopelijk niet vervolgd, maar dat is tegen beter weten in. Wat willen jullie? Verplaatsen of de wedstrijd zonder (uit)publiek?

Wat zie je liever, Cambuur uit zonder publiek, of de wedstrijd verplaatst?
Bron:
B-Side Rats
12 Reacties
41   2  
Bredafun

Alle respect voor welke beslissing dan ook. Maar door 1 week de wedstrijden niet door te laten gaan, denken ze nou echt dat t na 1 week weer safe is?? Ik denk dat dit een langdurig iets ga worden helaas........

41   2  
Bredafun

Alle respect voor welke beslissing dan ook. Maar door 1 week de wedstrijden niet door te laten gaan, denken ze nou echt dat t na 1 week weer safe is?? Ik denk dat dit een langdurig iets ga worden helaas........

13   43  
Breda-Loyal

De media met haar bangmakerij....

13   4  
Guuske

Ben er bang voor dat afgelopen zondag wel eens de laatste thuiswedstrijd met publiek is geweest dit seizoen. Mocht het vrijdag door gaan met publiek. Allemaal in gele "plastic overalls "

2   3  
Gerrit39

Behalve de amateurs.

2   0  
Moppernac

Ik denk dat NAC niet meer hoeft te voetballen in maart, zowieso geen supporters meer in maart. Uit Cambuur en Den Bosch

28   3  
NAC4Ever

Er is een groep voor wie dit virus gevaarlijk kan zijn. Niet vreemd om daar rekening meer te houden.
Dit is een virus waar nog geen medicijn voor is.

20   7  
Peerke

Het is in het belang van NAC dat deze wedstrijd doorgaat. Zo voorkom je een nog drukker programma richting nacompetitie. Dan maar een keer zonder uitsupporters.

3   1  
Benn076 (bsr)

Eens met Peerke. Meest eerlijke zou dan zijn om helemaal zonder publiek te spelen. Maar een wedstrijd er tussen op een dinsdagavond in april zit niemand op te wachten.

2   4  
Bod

Desnoods zonder uitsupporters? No way. Een voor allen allen voor een.

1   2  
dendieje

Konden we eindelijk 3 punten inlopen gaat het niet door.

Hup NAC

0   2  
scheppioni

Zal wel zonder publiek worden waar ik absoluut niet mee eens ben want dan is ons NAC zeker weer in het nadeel ! Gewoon voetballen met publiek !!

1   0  
Nonkel Frans

Mij lijkt dat volgend het RIVM advies en daarin de positie van Noord Brabant , Cambuur :
1. ons niet gaat ontvangen.
2. zij zelf ook samenscholing moeten beperken.

Dus volgt keuze: geen publiek of opschorten.

Bij keuze voor geen publiek volgt het volgende dilemma wel/niet naar de kroeg om te kijken? Dat wordt ook afgeraden -zeker in Brabant.
Dan lijkt opschorten al met al minst slechte variant vanuit gezondheidsperspectief. Vanuit voetbalorganisatie wordt het een hoop gedoe.

KNVB zal 1 lijn moeten trekken. Brabant nu apart behandelen heeft geen zin. Morgen is de rest aan de beurt. Virus kent geen grenzen.

Ben benieuwd waar ze mee komen.


Laad alle berichten na dit bericht in