Jeugd: O17 speelt weer 2-2 gelijk

Masthow

Zes jeugdelftallen van NAC kwamen afgelopen weekend in actie, waarvan vijf voor de competitie. Twee wedstrijden werden gewonnen, één eindigde gelijk en twee wedstrijden werden verloren.

NAC Onder 19 verloor thuis met 1-3 van Sparta. In een zwakke eerste helft wist Sparta twee keer het doel te vinden, telkens na fouten in de Bredase verdediging. Na rust was NAC duidelijk de betere ploeg. Dat resulteerde na bijna een uur spelen in de aansluitingstreffer van Livramento. De ploeg jaagde door naar meer goals, maar kreeg uit een strafschop de derde tegengoal om de oren. Daarna was de angel uit de wedstrijd. NAC staat na de nederlaag op een vijfde plaats met vier punten voorsprong op de degradatieplaatsen.

De uitslagen van NAC Onder 17 beginnen een beetje eentonig te worden. Op bezoek bij AFC werd voor de derde wedstrijd op rij met 2-2 gelijk gespeeld. Op slag van rust kwam NAC op achterstand en die werd al snel in de tweede helft verdubbeld. Rached scoorde na een klein uur spelen de aansluitingstreffer. Kersverse international Simons maakte twee minuten voor tijd de gelijkmaker.

NAC Onder 14 speelde vriendschappelijk tegen FC Den Bosch. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Net als vorige week verloor NAC Onder 13 van het tweede elftal van Ajax Onder13. Waar uit een 3-1 nederlaag geleden werd, eindigde de wedstrijd in Breda in 1-2. NAC Onder 12 won op bezoek bij VVV Venlo nipt met 5-6. NAC Onder 11 versloeg NEC in Nijmegen met 12-16.