Wij gaan niet opzij

Update: NOAD Cup '21 uitverkocht

Benn076

Met nog iets meer dan twee weken te gaan, staat de organisatie van de NOAD Cup '21 als een huis. Afgelopen week hebben er nog een aantal mutaties plaatsgevonden in de teams en daardoor hebben we nog plaats voor één team van tien deelnemers.

Maar liefst 500 deelnemers zullen op zaterdag 10 juli bij Jeka strijden om de felbegeerde NOAD Cup. Afgelopen week werden we overspoeld met reacties toen wij vroegen om scheidsrechters, waardoor we een selectie hebben kunnen maken van de beste fluitisten van Breda en omstreken.

De Breda Loco's zijn afgelopen week druk in de weer geweest met de voorbereidingen om het normaal rood-wit-blauwe terrein van Jeka om te dopen tot een Geel-Zwart supportersplein. Kortom, alle ingredienten zijn op 10 juli aanwezig om na anderhalf jaar weer met een enorme club NAC-supporters er een groot feest van te maken. 

Om 9 uur trappen de eerste teams het toernooi af, waarna rond 17:45 uur de finale zal plaatsvinden. Hierna begint de geheel verzorgde BBQ door Purple Catering uit Prinsenbeek. 

Dus mocht je op zaterdag 10 juli nog geen plannen hebben, zorg dan dat je de laatste plaats in de NOAD Cup '21 bemachtigt met jouw team en bestel hier je kaart. Deze kaart biedt toegang voor tien personen. Daarna is het nog mogelijk je team aan te vullen met extra spelers. Hierover ontvang je na inschrijving alle informatie. 

Update 19:12 

De NOAD Cup '21 is uitverkocht. Dankzij team BellyBoys FC zitten we weer op 45 teams.

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
7 Reacties
20   3  
Benn076 (bsr)

@Muzikant

Zoek 9 andere zonnestraaltjes en schrijf je in. Ben je van deze berichten af.

Alvast bedankt!

2   23  
De muzikant

Dit is toch wel het allerbelangrijkste nieuws van vandaag zeg....

20   3  
Benn076 (bsr)

@Muzikant

Zoek 9 andere zonnestraaltjes en schrijf je in. Ben je van deze berichten af.

Alvast bedankt!

3   7  
De muzikant

Sorry Ben, is meer voor de jongere garde, maar ik denk dat je begrijpt wat ik bedoel.

3   3  
Tip

Geweldig initiatief. 👍👍

0   8  
Dorpel

Echt mooi, sarcasme naar teouwe lezers

.............

3   3  
BREDA 1965

hahaha,ik dacht dat ik zuur was...muzikant,doe net zoals ik,lekker kijken daar,pilske erbij,bietje slapouwehoere,heb je een geweldige dag...

5   4  
Dutchbird

Chapeau voor de organisatie. Valt niet mee om het hoofd erbij te houden in deze hectische tijden. Is Mattijs Manders of Wim van Aalst uitgenodigd voor de prijsuitreiking? Zo niet dan is Ton Lokhoff misschien een beter idee.

Laad alle berichten na dit bericht in