Overal waar we komen

Almere City-NAC: Man of the Match

Benn076

We durven het bijna niet te vragen. Maar voor de statistieken willen we ook deze wedstrijd even vragen wat jullie van de individuele spelers op het veld vonden. Zonder keeper Nick Olij had NAC wellicht gisteren een grotere nederlaag moeten verwerken, Boris Kudimbana mocht weer wat minuten maken en kreeg zelfs de kans op de gelijkmaker.

Man of the match Almere City FC - NAC (267 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
A. Verschueren
-
C. Rösler
-
J. Noblejas
-
R. Riera
-
P. van Anholt
-
I. Ilic
-
L. Ilic
-
O. Boussaid
-
H. Dogan
-
S. van Hooijdonk
-
F. Stokkers
-
A. Filipovic
-
B. Kudimbana
-
S. van Hooijdonk
3.3
H. Dogan
4.4
O. Boussaid
4.1
L. Ilic
3.8
I. Ilic
4.0
R. Riera
4.5
P. van Anholt
3.8
C. Rösler
4.4
J. Noblejas
4.5
A. Verschueren
4.0
N. Olij
7.2
B. Kudimbana
4.4
A. Filipovic
4.0
F. Stokkers
3.7
Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
55 Reacties
62    
Ouwe spionkop

Het laagste cijfer is voor Ruud Brood een NUL
Hij is verantwoordelijk voor de misere gister.
Veel te behoudend, geen lef en nog veel erger elke week weer dat geschuif. Poppetjes staan op de verkeerde plaatsen.
Sidney linksbuiten hahaha. Hoe vermoord je zo'n jongen.
Lekker bezig Ruudje ☹

-32    
Breda 1965

Olij mag blijven,de rest mag van mij vanmiddag al vertrekken,daar komen we niet verder mee

8    
Scheppioni

Is er die dan ?
Oh ja gelukkig keepte Nick Olij !

16    
Naccie1912

Gelukkig keepte Olij idd, maar die moet wel echt gaan werken aan zijn uittrappen...
Verder heb ik niet eens zin om cijfers te geven, zoals het leek alsof veel spelers gisteren geen zin hadden om te voetballen.

6    
The Cosmic Gate

Denk dat deze poll redelijk duidelijk zal worden , met kop en schouders Olij. De rest allemaal dikke onvoldoendes .
Kunnen we voortaan misschien ook van de tegenstander een naam invullen ?
Het is k*t mensen, behoorlijk k*t
Je bent nog niet op de helft , en bij een erg groot deel vd supporters is het gevoel alweer omgeslagen en slaat de realiteit in als een bom.
Je staat gewoon 6 punten achter op de concurrentie , en dat is veel . Er is geen verbetering te zien,maar juist het tegenovergestelde het gaat met (grote)stappen achteruit .
Nu al tijd voor actie ? Ik ben bang van wel , het is nu al weer 23:59:59

8    
Wallie

Tegen jong Ajax ga je ook verliezen. Die gasten zijn in vorm.

-3    
Rubenac

Op naar plek 10💪🏻🐒

-1    
Buurman

We komen kwaliteit tekort. Verdedigend is het uitvallen van Monsalve een groot probleem. Olij keept goed maar trapt slecht uit. In het midden en voor komen we echt tekort. Daarnaast zet Brood c.q. de technische staf die weinig kwaliteit die we hebben ook niet op zijn best weg lijkt het. Maar dat we gaan afzakken naar middenmoot van de keuken is niet van vandaag of gisteren. Het heeft alles te maken met jarenlang voortdurend wanbeleid en met supporters die geen kritische vuist meer willen en kunnen maken. Een mengeling van apathie en opgeklopte onrealistische vrolijkheid is de grondhouding geworden. Door dit laatste woekert het wanbeleid voort. Op De Rat staat een goede analyse met discussie over de jaarcijfers. Er valt op die analyse wel iets aan te merken maar grosso modo klopt het. Het gaat financieel helemaal niet zo goed , zeker nu dit jaar keuken er bij gaat komen en zeker omdat er nog meer jaren keuken zullen volgen. Ajax 2 komt met een sterker elftal dan gemiddeld naar Breda en voor die spelers en staf is het een uitdaging NAC in eigen huis , een nagenoeg vol huis , voetballend te vernederen. Ik heb op dit moment geen zin in die wedstrijd. Dat lijkt me niet gek.

-7    
Buurman

Ik zal aan de "alles komt goed" sfeer een bijdrage leveren : allemaal niet zo kritisch te zeiken, we gaan gewoon de beker winnen !!

5    
Des NAC's

Eindelijk weer met de voetjes op de grond. De bovenste plek van een paar weken terug verbloemde veel. In de directe duels tegen de concurrentie kwamen we tekort maar kwamen we ook goed weg dankzij een bovengemiddeld goede keeper voor KKD begrippen. Deze selectie is broos, laat af en toe redelijk voetbal zien maar zakt vaak door de ondergrens als de focus en inzet niet 105% is. Die focus en inzet is nodig omdat de anderen meer kwaliteit hebben. In de winterstop moet er zeker wat bij komen.

11    
fvf6

Ik kan helaas geen cijfers geven want ik heb er niets van gezien.
Wel heb ik begrepen na het lezen van het wedstrijdverslag in de Stem dat Brood er weer een potje van heeft gemaakt door van Hooydonk op linksvoor van Anholt linksback en Verschuren rechtsback te zetten waardoor deze er onwennig bijliepen en dus weinig of niets konden inbrengen . Dit ligt in dit geval niet aan die spelers maar aan de visie van Brood . Zet spelers op de plaats waar ze het meest renderen , ga eens aan vastigheden werken en niet steeds de opstelling veranderen , want dit kost je belangrijke punten. En ook de gebroeders Ilic mag wel eens duidelijk worden gemaakt dat ze ver onder de maat presteren.

2    
Arie

Als we nou met 11 Olij's gaan spelen scoren we misschien niet, maar we krijgen ook niks tegen. Dat zijn toch 24 punten!

62    
Ouwe spionkop

Het laagste cijfer is voor Ruud Brood een NUL
Hij is verantwoordelijk voor de misere gister.
Veel te behoudend, geen lef en nog veel erger elke week weer dat geschuif. Poppetjes staan op de verkeerde plaatsen.
Sidney linksbuiten hahaha. Hoe vermoord je zo'n jongen.
Lekker bezig Ruudje ☹

12    
SjorsNAC

Het zou mooi zijn om ook de trainer een punt te kunnen geven. Duidelijk dat zijn wisselbeleid hard aan het falen is.

12    
D’n opletter

@BSR, waarom kunnen er geen punten gegeven worden aan de technische staf?

-6    
Kipiani

Het echte NAC DNA jongens, in optima forma. Dit is het.
Geprul.
Pak de laatste NAC jaarekening erbij en constateer tevens dat bijvoorbeeld in de NAC RvC iemand een plek heeft die in dienst is bij de baas van RKC en indirect betrokken bij Willem 2, en je weet genoeg.
Een club zonder visie en ambitie en stabiliteit in de top. Het DNA.
Wij komen nooit verder,dat zit in ons DNA.
Twee NAC doelmannen op WK onder de 17. Dat weer wel. Ook DNA.

8    
Moppernac

Man of de match mag je wel opdoeken.
Hier heb je geen ene reet aan als je al de helft van het seizoen van dit waardeloze kut voetbal laat zien.
Eens met de vorige supporters dat olije de beste van het veld is, maar dat doelpunt had hij wel mogen hebben. Was houdbaar .

2    
Michel

Wat ook in ons DNA zit is dat we altijd terugkomen, als een feniks uit de as: ondanks die zaadpotten zeg ik nog steeds dat mijn stad en mijn clubde glorie zijn 💪

15    
Matc

Weet je wat mij verontrust, na 40 jaar NAC interesseert het me geen ene moer meer.
Bedankt aan degene die het zover hebben laten komen. Ik ga een andere hobby zoeken waar ik nog wel mijn plezier in kan halen.

12    
Moppernac

NAC probeert nu al jaren alleen met jeugd te voetballen en dat lukt al jaren niet.
Je kunt niet (als clubjes als NAC) alleen met jeugd spelen en heb daar wat ervaren jongens voor bij nodig.
Ga nu al eens op zoek om in de winterstop 3 echte ervaren spelers erbij te halen. Een centrale verdediger, een middenvelder en een aanvaller.
Ik weet zeker dat het dan beter gaat worden.

9    
Otjes

Hi Ruud,

De achterhoede lekker laten staan en niet experimenteren. Als Monsalve terug is, kijken wat te doen met Rosler. Kan evt rechtsback ipv van Anholt.

Nooit Verschueren en Ivan Ilic samen op middenveld. Alleen mss laatste 10 min om overwinning over streep te trekken.

Sidney heeft ballen in de 16 nodig. Hoezo linksbuiten? Die zijn er nauwlijks. De Sid heeft bijna alles gescoord op voorzetten IN de 16.

Sinds Dogan speelt verliest Nac....er komt nix van de zijkanten want er staat niemand.

Misschien Bousaid eruit voor Dogan. Krijgt Dogan meer ruimte en Sidney in de spits.

5    
Henri

Voor zover ik me kan herinneren was RB bij bijna alle clubs waar hij werkte een standvastige trainer die zorgde voor rust, stabiliteit, duideijkheid en goede resultaten in de vorm van promotie voor RKC en NEC. Nu is hij dan eindelijk na vele jaren hoofdtrainer bij NAC en maakt (ook) hij er een potje van, beginnende met de soap omtrent zijn schoonzoon (GD). Allemaal dat schuiven, de veel te defensieve taktiek (we spelen KKD he) en het niet echt brengen van eigen jeugd stelt me zwaar teleur. Van mij hoeft hij trouwens niet weg. Zolang deze eigenaren en directie blijven zitten zal het een puinhoop blijven zonder enig reeel toekomstperspectief. Ik maak me er steeds minder duk om. Ik had deze nederlaag trouwens al ingecalculeerd en er zullen er nog vele volgen. Het is triest maar in de huidige situatie helaas wel de realiteit.

-3    
Toontje

Ik snap niet dat de keeper goed scoort. Hij heeft wel wat tegengehouden maar het enigste tegendoelpunt en bepalend voor verlies had hij zeker moeten hebben.
Echt een fout dus.

10    
JN

Zo goed als we de eerste weken dachten te zijn, zijn we niet. Zo slecht als nu de reacties zijn, zijn we ook weer niet.

Helaas hebben we maar zo’n 14 basis-waardige selectiespelers. Niet van het kwaliteit van vorig jaar, maar wel de driedubbele inzet. Dat wilden we, toch?

Er ontbreekt een échte spits natuurlijk. Een Amoah, Salmon, Perica, Ambrose of... zelfs een Te Vrede... Hopelijk komt er zo eentje bij in de winterstop. Anders gaan we de top 2 niet halen.

En ja, natuurlijk moet Brood geen gekke dingen gaan proberen. Verschueren op rechtsback. Anholt op het middenveld. Hoe haal je het in je hoofd?

8    
Henri

Wanneer treedt onze TD eens naar voren en geeft hij eens zijn visie over de huidige situatie? Mag wel eens na 5 competitiewedstrijden met 13 verliespunten. Toon je visie, leiderschap, en managementskills zou ik zeggen. Jij bent tenslotte de sportieve roerganger waar wij op moeten vertrouwen en die mede ons lot in handen heeft.

0    
The Cosmic Gate

@HENRI , dat had ik dus ook , wanneer komt TvA eens met een verhaal

1    
Nacman

Ruud brood eiste scherpe en inzet van de ploeg de einige die dat begrepen heeft was Nick Olij de rest was zo scherp als een bot mes waar mee je op je blote kont naar Keulen kan rijden.
Ruud een tip voor jou voeg een doventolk aan je staf toe dan snapt de rest het ook en praat je niet tegen dovemansoren

4    
DnBeuk

En ondertussen scoort de "te oud" bevonden aanvoerder van de Graafschap Seuntjens er lustig op los en neemt zijn ploeg elke week op sleeptouw , terwijl ons jeugdelftal dolend door de competitie gaat, en zeker in uitwedstrijden met knikkende knieën op het veld staat

2    
Ratkopf

Bart meijers MOTM

6    
Tombola Breda

@DNBEUK, ik word zo moe van die Seuntjes roepers. Gisteren heeft hij zijn doelpuntje inderdaad weer meegepakt (dankzij perfect voorzetten via mooi hak balletje). Maar ploeg op sleeptouw nemen? Schei uit. Ga de graafschap supporter reacties van de afgelopen weken maar eens na. Dan zie je met regelmaat langskomen dat Seuntjes helemaal niet zo geweldig speelt. Zelfs termen als 'oud wijf' en 'slenteren' komen meermaals voorbij.

0    
Kipiani

Waar staat de Graafschap nu en vooral straks, daar gaat het om. Punten !
is die Danny Post van VVV niets voor ons ?

1    
deNeel

Spelers zwaar onvoldoende, behalve Olij, maar het begint toch echt bij de trainer en zijn opstelling: Verschueren rechtsback en van Aanholt verdedigende middenvelder, hoe kom je erbij? van Hooijdonk linksbuiten, hoe dan? Luca Ilic dit seizoen: 1 redelijke wedstrijd, paar leuke acties, rest van het seizoen behoorlijk bagger.... Graag zou ik eens iets terugzien in een wedstrijd van wat ze op de training, vooral aanvallend, uitvoeren.... een ingestudeerde corner of vrije trap b.v., of een tactische meesterzet.....

-1    
Prof dr nakkermans

De selectie is echt het probleem niet (met uitzondering van de spitspositie).

Het grote probleem zit op de bank en luistert naar de naam Brood.

Het geschuif in de opstelling en op verschillende plekken de verkeerde man op de verkeerde plaats.
Dat kost heel veel punten. Zo gaan we er zeker niet komen....wat een teleurstelling is dat.

6    
Buurman

Ik kijk maar gewoon naar de cijfers. Muhren 11 goals. Ligt op koers voor 25 goals in de keuken. Gaat hij halen. Bij ons was hij geblesseerd. Seuntjens 5 goals , maar enkele wedstrijden geblesseerd. Normaal komt hij alsnog in de keuken aan een goal of 15. Ik moet nog zien of Sydney boven de 10 goals komt in dit elftal want hij zit momenteel muurvast. Muhren en Seuntjens maken de goals wel bij onze grootste concurrenten. Als TD zou ik toch onrustig pitten. Maar misschien ben ik op dit moment te pessimistisch.

8    
D'n Beuk

@Tombola

Toch kan het geen toeval zijn dat de Graafschap de meeste punten heeft laten liggen toen hij geblesseerd was.

Dat TvdA hem geen contact aan heeft geboden dat kan, maar dan moet je wel met iets beters komen dan Kudimbana of Bousaïd .
Een ploeg heeft nu eenmaal ervaren spelers nodig, zeker als je in een fysieke competitie als de KKD moet gaan spelen.

3    
Piet

Nogmaals wat is er mis bij ons nac. Altijd meer toeschouwers dan begroot, redelijk veel sponsors die echt begaan zijn met de club maar al zeker 10 jaar is het voetbal niet om aan te zien. Er is nooit geld. Halen de eigenaars soms geld uit onze club? Hoe kan het anders dat er geen fatsoenlijke spelers worden gehaald. Het is gewoon om te janken. Laat iemand met echt verstand van organisatie mij en ik denk vele van ons dat nu eens uitleggen.

3    
Judy Gover

Niet om aan te zien!!! Nick de keeper mag blijven. Top om naar te kijken! Team mag voorbeeld aan hem nemen.

10    
Jan Bril

Als het inbrengen van Kudimbana je laatste strohalm is dan besef je dat de eredivisie heeeeel ver weg is.

8    
van Flieger

Dit soort "Man of the match" artikeltjes gooien na een wanprestatie alleen maar olie op het vuur. Daar worden de mensen nog kwader van dan ze al zijn.

Maar gelukkig gaat de toorn des volks naar de spelers en de trainer. Zolang dat maar het geval is zitten de ware verzakers als van Aalst, van Weelde, Eisenga en VDA droog. Dat is wat deze site wordt verweten, dat ze echte kritiek vermijden omdat de meesten hopen op een baantje bij NAC. Net zoals de Clubraad die in al haar notulen van de laatste 6 jaar niet 1 keer de schuldigen persoonlijk aanwees en steeds weer wegdook voor de juiste maatregelen. Er voila, het Ueberclubraad mag in de RvC komen zitten. Ontzettend treurig zoiets dat het zo werkt. De hele organisatie is doordrenkt van wie-kent-wie en echt goede mensen worden niet eens gevraagd. Dan zijn ze op hun teentjes getrapt. Bah wat klein allemaal.

Girona, regen 11 graden, ontbijt.

4    
Henri

Door juffrouw ooievaar werd John Peek gevraagd voorzitter van de RvC te worden. Toen het puntje bij paaltje kwam was het ineens niet meer nodig, kon hij een andere functie binnen de RvC krijgen. Daar bedankte John toen feestelijk voor.

5    
van Flieger

Henri - misschien is het iets om ook een Commissaris of the Match te kunnen kiezen. Wellicht wordt zo dan een keer duidelijk wie wat doet voor NAC en wie welke bijdrage levert. Van de vorige RvC wisten we alleen dat als ze geen gratis kaarten kregen en het te ver was of het regende of als het Sinterklaad was dat ze dan thuis bleven.

Edelenbosch heeft ons NAC met een hoop ellende opgezadeld, Eisenga en VDA voldoen voor geen meter.

Girona, zodadelijk weer in de bolide naar het zonnige zuiden.

-6    
Nacman

@flieger
Toen NAC bovenaan stond was het hier heerlijk rustig geen gestook van fliegertje.
Helaas gaat het minder die periodes maakt elke kkd club mee ook dat gebeurt in de eredivisie zie PSV en feijnoord .
De tijd komt eraan dat het beter met NAC
Dus flieger pilletjes in nemen rustig blijven
Helaas zal je nooit een functie bij NAC krijgen al ambieert je nog zo hard en ik denk dat het beste is voor ons en de club.

5    
Buurman

Beste NACMAN. Een mindere periode ? Volgens mij gaat het met NAC al ruim tien jaar bergafwaarts en keilen we steeds hadden naar beneden. Als je in de keuken uit de laatste 5 wedstrijden, tegen meest middenmotors, 2 punten vergaart dan ben je als NAC zijnde enorm diep gevallen. Dit kun je m.i. echt niet " even een wat mindere periode noemen." Stukje Flieger 8.32 is voor het grootste deel HELAAS juist.

2    
Buurman

harder

2    
Peer van Eersel

NACman , lekker blijven juichen, het komt allemaal goed. Het is maar een periode. Wordt wakker man.....pfff

0    
Hugo

Er juicht hier niemand om het verlies tegen Almere. Terecht overigens. Toch zie ik het nog niet zo donker in als de meesten hier. Ja. 6 puntjes achter. Ja. Jpsv en Jajax in de aankomende twee wedstrijden. Maar ook even twee weken rust. Tegen almere verlies je omdat je op een 'pleintjesvoetbal'achtige wijze wil winnen. Almere ging het gevecht aan en won doordat zij wel de beuk erin gooiden. De 22ste tegen Jajax en de 25ste tegen jpsv win je alleen als je fysiek de strijd aangaat. Hup NAC

1    
NAC!!!

Het is eigenlijk triest dat onze keeper (zijn verdiensten natuurlijk ook/niet negatief naar hem bedoeld) al zo vaak man van de selectie is. Het zegt genoeg over de resultaten van de veldspelers.

Die moeten eens dringend voor de spiegel gaan staan, incl. Ruud...

5    
Fred1

Ik ben het volkomen eens met Flieger dag er organisatorisch en aan de bron van alles structureel mis is .
Maar het neemt niet weg dat er voor eerste divisie begrippen een dure selectie en een dure trainer staat.
En die presteren ongekend slecht of voor degene die het niet zo zwart inzien zéér wisselvallig.
Het verval is steeds véél te groot en ook dat is structureel.
De eerste periode winnen is ook een uitzondering in wellicht 10 jaar, 3 wedstrijden achtereen presteren het is gewoon te veel gevraagd.
Ik wijt het altijd aan het vreemde cultuurtje wat er al vanaf de 80 tiger jaren en wellicht nog wel iets eerder bij NAC heerst, het is niet in woorden te vatten maar het is er wel degelijk en het is niet uit te bannen.
Ik walg echt van cultuurhandvest, Bourgondisch en tegendraads , ga godverdomme gewoon voetballen, stroop die mouwen op en laten we zowel op als naast het veld genieten.
En laten we onderhand eens stoppen met het randgebeuren en met onze tijd meegaan.
We zijn op alle fronten het lachertje van het betaald voetbal in Nederland aan het worden. En iedereen bind de strijd vol vertrouwen met ons aan wang de kans op een goed resultaat is groter dan verliezen.
Ik heb vorig seizoen gezegd dat men ook niet met Verschueren en Luca Ilic verder had moeten gaan. Die wisselvalligheid is illustratief voor alles wat we nu zien.
Ze kunnen wel voetballen maar ontberen elke vorm van voetbalintelligentie.
Ik zie niet hoe je hier uit komt en bij de eerste 2 komen lijkt me nu uitgesloten denk dat zelfs promotie een utopie is.
Ik heb die gasten vrijdag na de wedstrijd gezien en behalve Olij zie ik er niet een met de pest in zijn lijf. En dat verontrust mij.

1    
Baosje

iedereen een 4 voor de moeite
Olij een vette 7 , omdat hij week in week uit de schade beperkt houdt

Brood een magere 2 , enkel voor de aanwezigheid ...
voor de rest ..één hoop gepruts , verkeerde opstellingen , het (blijkbaar) niet kunnen motiveren van je spelers ..


met Brood gaan we het niet redden , we liggen nu al 6 punten achter op de concurrentie

3    
Baosje

HELEMAAL eens met van Flieger en Fred 1 !!!

we zakken af naar een wel héél bedenkelijk niveau ... en het is gewoon structureel !!

als ik in mijn(NAC) omgeving er wat van zeg ... ben ik een negatieveling , pessimist , met mn verkeerde been uit bed gestapt ...moet ik aan de prozac, pleegzusterbloedwijn etc etc

iedereen denkt dat het allemaal wel goed komt en we even zullen promoveren....

wordt wakker allemaal ... dit speelt al jaren en het wil er maar niet uit !

het ergste van alle ellende is ... we aanschouwen het op vrijdag , je haalt je schouders inmiddels op en het interesseert je verder geen ene reet meer wat die stel droeftoeters op het veld laten zien


ZO ziek is mijn clubje inmiddels geworden....

1    
Pizzabakker

Ook helemaal eens met Flieger en Fred1.
Organisatorisch is het al decennia lang kommer en kwel bij NAC. De prestaties aan het einde van het vorige en begin van het nieuwe millennium verbloemden veel, maar ook toen al was er naar mijn idee nooit sprake van een professionele structuur binnen de club.
Als je een gezonde BVO wil worden, dan moet je gewoon op iedere plek binnen de organisatie de beste en juiste personen wegzetten. Bij NAC is er natuurlijk als sinds mensenheugenis sprake van allerlei gegunde baantjes. En dat gaat van top to bottom.

-2    
stoep

van negatief lullen gaan ze zeker beter voetballen.
laten we de directie vervangen, zeker weten dat er veel betere bestuurders naar nac komen. daarnaast wil ik dan ook per direct muhren terughalen, beste spits van Nac ooit........ jongens, de kruiken is max 20 rijden. die winnen best vaak.

6    
Baosje

dat bedoel ik nou Stoep....

je mag als NAC supporter NIET kritisch zijn ....
je mag zéér zeker je gal niet spuwen na jaren van wanbeleid en KUT voetbal ....

alles moet je maar als zoete koek slikken ....want ja ... vrijdag zitten er weer 18.000 malloten die bier zuipen en kut roepen ...
helaas ... ik herhaal ...HELAAS .. zitten er de laatste jaren een groep op de tribunes die net doen alsof we een carnalvalsclub zijn ..met hun schijtlollige liedjes als "Sanseveria" en "muts"....

maar ach ... as ge maor leut hed , éeh

schei toch uit man ... krijg je dat gezeik weer over de kruiken en dat de kritikasten daar maar heen moeten ...

slaap lekker verder allemaal

1    
Fred1

@ Baosje, helemaal gelijk, juist aan lui als Stoep gaan we kapot, dat is precies die cultuur waarover ik het had , die diep in de club bij slechts een klein deel leeft, en ook onder een klein deel van de supporters woekert.
Het zit slechts onder een klein deel en juist dat kleine deel Is heel bepalend met hun grote bek en ze proberen overal de hand in te hebben.
Komt het vandaag niet dan komt het morgen wel.
Jazeker dat zal best, maar ik denk dat deze grootpraters zich niet realiseren dat als we zo doorgaan ze over 4 of 5 jaar nog met 1000 a 1500 man op de tribune staan zoals wij destijds.
En inderdaad dat gezeik over kruiken etc. het is gewoon de nieuwe lichting “ supporters “ die niets mee hebben gekregen van de wortels van onze club en er ook verder niet voor doen.
Het zijn juist “ wij “ de zeikerds en de “ kruiken “ die onze club verder willen helpen.
Wij zijn niet van het slag “ morgen beter “ of “ we zijn maar NAC “ .
Ik roep niet op tot agressie, verre van , want dat haat ik , maar die berusting en dat gelatene, ik haat het.
Nog niet zo lang geleden pikten we dergelijke wanprestaties niet nu staan we schijtlollig cynische liedjes te zingen en onszelf voor de natie voor lul te zetten.
Ik denk dat er op deze wijze zonder algehele omslag in alle geledingen geen verbetering gaat komen.
Het vijf jaren plan van Smulders heeft nog één jaar te gaan en dan moeten we structureel in de subtop van de Eredivisie staan.
Klote zooi.

2    
Mo

Waarom gaat het zo slecht?

Omdat we KUTaandeelhouders hebben!

Het is iedere keer weer hetzelfde liedje!

1    
WillemBreda

Wat een schandalig suggestief artikel van Van Hooijdonk-lover Blanco over Dogan zeg! Het is wel duidelijk waar Blanco zijn tong af en toe in steekt...

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja