Overal waar we komen

BSR TV: Bart Meijers na Almere City - NAC Breda (1-0)

Thiestemberg

Na afloop van de nederlaag in en tegen Almere spraken wij oud NAC-speler Bart Meijers.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Almere City-NAC: Man of the Match 55 reacties
Terug naar overzicht
11 Reacties
43    
Marco

Geweldige jongen met topmentaliteit. Fysiek sterk en iemand die altijd 200% geeft. Deed het volgens mij prima in het promotiejaar van NAC. Snap er geen reet van waarom jonge, talentvolle jongens niet meer krediet krijgen en ruimte krijgen om van hun (jeugd)foutjes te leren. Succes bij Almere Bart!

8    
Sjef de gevulde koek

Of je met deze jongen verder komt is vraag 1. Feit is wel dat hij beter is dan dat er nu bij ons voetbalt.

-1    
Thiestemberg (BSR)

@Sjef de gevulde koek

Ik vind Meijers een prima kkd verdediger alleen zeker niet beter dan Riera en Nacho. Rosler en van Hecke ontwikkelen zich ook prima en zijn beide ook aanzienlijk jonger. Het is natuurlijk wel jammer dat zo’n sympathieke jongen uit de eigen jeugd niet langer bij NAC is gebleven, maar voetbaltechnisch kan ik het wel begrijpen

13    
Scheppioni

In mijn ogen, de dupe van het zooitje van breda, in mijn ogen had Bart samen met van Hecke een lang stabiel cv koppel kunnen zijn ook middenmoot eredivisie !

17    
Viking

Belangrijk in promotie naar...
Rustig ..lef... Durft in te spelen.. Waar opbouw en dus je voetbal begint.
Vaste basisplaats bij Helmond.. Extra 36 wedstrijden ervaring.... Altijd moeten houden... Lekker veel geld uitgeven.. Terwijl deze clubjongen gratis was. Onbegrijpelijk

17    
ratkopf

Mooi om te horen dat hij in de toekomst graag terug zou keren, en geef hem eens ongelijk. Wat een choas was het bij NAC, een komen en gaan van mensen die de verantwoordelijkheid krijgen om de lijnen uit te zetten. Daar ging hij aan ten onder, speelde een grote rol richting promotie en deed ook in de erediviesie niet onder voor alles wat we centraal achterin hebben gezien de afgelopen 3 seizoenen. Succes Bart

-12    
ome cor

Vorig seizoen alles gespeeld bij Helmond Sport.....hallo...Helmond Sport.
Geen Sparta, geen Groningen, geen Heerenveen, maar Helmond Sport.
Werden die geen een na laatste ?

Leuke gozer die Bart, maar laat hij zich eerst maar eens ontwikkelen bij Almere en die jongen waar hij voor speelt uit de basis houden als die straks terug komt van z'n blessure.

Ik gun hem een mooie carrière, eventueel ook een terugkeer naar NAC, maar als hij over een paar weken z'n plaats moet afstaan en de rest van het seizoen bankzitter bij Almere is dan is hij nu nog niet rijp voor NAC.

Hup Bart !

13    
Arie

Hahaha Thiestemberg ga je lekker schoothondje van NAC?
Roseler heeft nog niks laten zien waaruit blijkt dat hij zich ontwikkelt, Van Hecke heeft vrijwel niks gespeeld en die andere 2 zijn redelijk tot aanvaardbaar. Meijers was zich pas aan het ontwikkelen, maar die serveren we af!

7    
Henri

BM hadden ze als rechtsback of verdedigende middenvelder moeten gebruiken. Heeft een goede trap, is sterk in de (lucht)duels. Kortom meer potentie dan Van Anholt en Verschueren.

10    
Ad B uit Roosendaal

Bart, het is jammer dat je ons gisteren pijn hebt gedaan, maar je voetbalt nu voor Almere City en dan speel je helaas tegen "jouw eigen club".

Veel succes in jouw carrière.

Ik hoop dat jij, als rasechte West-Brabander, binnen een paar jaar in het centrum van de verdediging van NAC voetbalt. Daar wil ik je zien!!

Jammer dat je geen contract van NAC kreeg om je verder te ontwikkelen.

5    
10diego

@thiestemberg, de vraag is niet of de anderen beter zijn, de vraag is of als je weinig geld hebt dat in die twee huis tuin en keuken spanjaarden moet stoppen als je een degelijke voorstopper in huis hebt.

Laad alle berichten na dit bericht in