Overal waar we komen

Anouar Kali vier tot zes weken uit de roulatie

Thiestemberg

Een klein half uur voor de aftrap tegen SC Heerenveen is duidelijk geworden dat Anouar Kali niet bij de wedstrijdselectie zit. De middenvelder heeft een blessure overgehouden aan het duel met Sparta Nijkerk en zal waarschijnlijk meer dan een maand moeten missen.

Anouar Kali speelde tegen Sparta Nijkerk 75 minuten mee, wat voor een blessure de 29-jarige Utrechter heeft is niet bekend gemaakt door NAC. Kali was net weer fit aan het worden na een knieblessure die hem lang aan de kant hield, door dit kwetsuur (en wat andere redenen) liep zijn verhuurperiode bij Virton uit op een teleurstelling. Een grote aderlating voor Steijn in ieder geval, Kali mist nu de gehele voorbereiding en een mogelijke uitgaande transfer is ook van de baan. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Liveblog: NAC - SC Heerenveen 83 reacties
Terug naar overzicht
34 Reacties
53    
Tim

Beterschap gewenst.

Ondanks dat de meeste het niet meer zien in deze gozer, staat hij nog steeds onder contract bij onze club. We betalen zijn salaris of jullie het leuk vinden of niet daarom hoop ik dat hij het dit seizoen toch nog kan laten zien. Het is namelijk echt geen pannenkoek en als hij de juiste instelling krijgt kan hij van grote waarde zijn dit seizoen.

0    
Maarten

Werkelijk waar. Deze valt in het dossier Zonneveld, de Koning. Wat een ergernis brengt hij met zich mee.

11    
Plastieke annemieke

Jezus het zit ons totaal niet meer laatste jaren zeg. Continu blessures.

Hopen dat kali nog weg gedaan kan worden. Dat gaat hem gewoon niet meer worden . Dit is natuurlijk pech voor zowel hem als voor ons maar het is tekenend voor de tijdperk kali bij nac.

13    
Bart

Beterschap, dat je je snel mag revancheren!

15    
geelzwartwit

Heel veel sterkte en spoedig herstel gewenst!!

@bsr.
Bel hem ff in de aankomende podcat?

9    
Willem 4,5

Het bekende verhaal, lang niet gespeeld en dan loop je blessures op omdat het lichaam de zware niet aan kan, beterschap Kali. Nog en reden erbij om twee middenvelders te halen die er gelijk staan.

10    
Scheppioni

Tsja beterschap maar blijft een strop om ons NAC's nek, balen voor ieder !

18    
Fcsp

Zonde. Had Kali graag op alles en iedereen revanche zien nemen. Win-win. Vrees wel dat het nu einde verhaal is voor hem. Na zo’n lange afwezigheid de hele voorbereiding missen is funest voor een geslaagd seizoen.

13    
Ivo

1 potje tegen amateurs en meteen geblesseerd. Iets zegt me dat het lichaam van deze jongen op is voor topsport. Altijd kwaaltjes en blessures. Nooit 100%, fit zelfs niet na een vol seizoen revalidatie.

Hopelijk kan hij nog wat wedstrijdjes meedoen en van waarde zijn voor NAC. Maar met zo'n dossier kom je zelfs in de "zandbak" niet meer aan een contract. Dit kan zo maar zijn laatste seizoen als voetballer worden.

-4    
Forza 1912

Weet niet wie de fysio bij NAC is, maar het is elke keer hetzelfde. Is die jongen nou fit of niet?

7    
Braze

Een jaar niet gespeeld of getraind. Dan duurt het enkele maanden voor je wedstrijdfit bent. Ik zie Kali niet meer spelen in de eerste competiehelft.miskoop voor NAC, jammer.

11    
sjef de gevulde koek

Contract ontbinden en snel. Missie kansloos word niet meer fit en loopt weer achter de feiten aan.

9    
Becherovka

Om welke reden dan ook, Anouar Kali is voor NAC een gigantische miskoop gebleken. Had toen die kwam hoge verwachtingen, maar het is er niet van gekomen..

1    
Buurman

Wet van Murphy. Begint er toch akelig op te lijken dat zijn fysiek op is. Is een blessure door te zware belasting door een wedstrijd voor 3/4 te spelen want hij heeft geen trap gekregen of zo.
Hartstikke rot voor alle partijen. Beterschap.

10    
H.V.M.

Tja, wat moet je hier nu mee!
Kali heeft tot nu toe alleen nog maar een stapel geld gekost.
Geen enkele meerwaarde sinds zijn komst naar NAC.
Transferwaarde inmiddels ook nul.

5    
SKNL87

Here we go again...

-34    
Chico

Kali is de sluwheid zelve, en Hecke terug naar Zeeland, aardappelen rooien.

8    
NAC Vooruit!

Snel afscheid van nemen!

0    
Pep

Als hij in de ziektewet zit krijgen we toch betaald?

8    
Real Robert

En altijd weer vage klachten, die moeilijlk controleerbaar zijn, zoals eerder de rugklachten, spierpijn, overgewicht. En zijn salaris maar weer doorbetaald krijgen. Kunnen 4 nor-male gezinnen van eten!
Wat een farce! Dat mensen op deze site daar nog intrappen en hem nog alle goeds toewensen. Een rotschop, ook voor Smulders!

5    
Hans

Rutten was aandachtig toeschouwer vandaag

-2    
Joop

In een woord weg ermee

7    
Ivo

De carrière van Kali hangt van blessures en incidenten aan elkaar. Wie verwacht dat het komend seizoen een dragende speler voor ons gaat worden is wel heel erg naïef.

Het charme offensief van zijn kant is aandoenlijk, maar ik denk dat het er niet meer in zit. Een oefenpotje tegen amateurs, en meteen weer 4 tot 6 weken er uit zonder dat hij een tik kreeg of zo. Zijn lichaam kan de belasting niet meer aan, hij heeft er te lang uitgelegen. Nog een seizoen en dan zijn we er vanaf. Het is niet anders.

3    
The Cosmic Gate

Wat een suikerpoppetje is het zeg....en maar salaris opstrijken (en veul ook ) .
Waardeloos. (Ook voor hem zal ik maar denken dan)

8    
Semsi

Dure fout van Smulders: transfersom plus 3 dikke jaarsalarissen. We hebben er werkelijk niets voor terug gekregen. Die Smulders heeft veel kapitale fouten en dubieuze zaakjes achter zijn naam staan waar we nog dagelijks last van hebben!

1    
Lamington

Tim
Haha, Kali is geen pannekoek. Die is wel grappig, ja

0    
Habe

Heb mn vraagtekens bij de staf van NAC. Deze speler was begin vorig seizoen niet fit. Vervolgens een jaar geen wedstrijden en geen trainingen. Ook zelf veel te weinig gedaan om fit te worden. Eerlijkheid gebied te zeggen, ook in deze tijd (vorig seizoen) geen ondersteuning van NAC gehad en aan zijnlot overgelaten. Kan zijn dat hij verhuurd was, maar het blijft toch NAC kapitaal. Dus waarom niet vorig seizoen in Breda aan zijn herstel laten werken??? Nu zsm vanaf zien te komen, hoewel dit niet mee zal vallen voor een geblesseerde speler!!

4    
Jamie

Sorry hoor, maar in Kali blijven geloven is hetzelfde als je vrouw na 8 keer vreemdgaan vergeven en ook echt geloven dat ze het nooit meer doet😂

3    
Belgische Naccer

Daar gaan we weer...

We hebben echt nog helemaal NIKS aan deze speler gehad. Ik hoop echt dat hij NAC gaat laten promoveren in zijn eentje. Dat is hij ons inmiddels wel verschuldigd.

-3    
AJ

Voor iedereen beter als we hem uitlenen voor een half jaar aan Helmond sport. Zij betaken de helft en wij. Latste half jaar kijken of hij terug kan komen.

4    
Pedro

@AJ
Grapjas, nog afgezien dat zelfs HS zo'n speler niet wil voor een half jaar want voor die 100% wedstrijdfit is zijn ze maanden verder. En zijn vast ook te bang dat die het groepsproces daar verziekt of weer iemand een gebroken neus slaat.
Buiten dat, als zij de helft van zijn salaris moeten betalen kunnen ze niet eens meer voldoende spelers contracteren(want daarvan betalen ze 5 spelers!)

3    
Buurman

Ik ben (gelukkig) een te goeder trouw mens. Had sterk de hoop dat Kali zich zou herpakken. Dat zou goed zijn voor NAC, voor ons en vooral ook voor Kali zelf.

Maar mijn vertrouwen heeft nu een deuk. Dit zit niet goed. Tegen Sparta Nijkerk heeft hij behoorlijk gevoetbald 3/4 wedstrijd. Hij had geen blessure in de zin van een spierscheuring of zoiets. Hij kwam ook goed over. Volgens mij heeft bijna iedereen gedacht; dit gaat de goede kant op.

En nu dit? Heeft hij een dermate zware terugslag op de wedstrijd dat ze nu al weten dat hij er 5 weken uit ligt ?
Bijna zeker dat hier meer aan de hand is.

Kan me voorstellen dat NAC door de privacy wetgeving niet meer mag zeggen. Maar mijn vrees is dat we Kali als NAC speler beter gaan vergeten. Dat is altijd nog beter dan lukraak gaan speculeren. En , zonder het hardop te zeggen, een minimaal klein sprankje hoop houden dat hij misschien toch nog wat zal laten zien komend seizoen.

In ieder geval hebben we voor het midden en voor wel versterking nodig. Tegen Heerenveen gelukkig een prima prestatie. We hebben de beste verdediging van de keuken en onze trainer speelt op resultaat. Dus het begin is er.

0    
Real Robert

Wellicht zijn partijen bang voor een onverwachtse Daarbij komen ook andere middelen aan het licht. Ik zou er niet van staan te kijken!

0    
Dino Zoff

Afkeuringsprocedure afmaken (of starten, als ze dat nog niet gedaan hebben) en contract (liefst met terugwerkende kracht) laten ontbinden.

Gaat nooit meer wat worden.

Laad alle berichten na dit bericht in