Overal waar we komen

Maurice Steijn na NAC - SC Heerenveen (1-0)

Italo

Maurice Steijn boekte zaterdagmiddag zijn eerste overwinning in het Rat Verlegh stadion. Ook was het zijn eerste overwinning op een 'serieuze' tegenstander, terwijl de wedstrijd tegen Sparta Nijkerk nog redelijk stroef verliep. Bij ons voor de camera blikte hij terug op de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
41 Reacties
87    
Thiestemberg (BSR)

Het is weer makkelijk scoren met de kritiek op Dogan. Deed het op een voor hem vreemde positie helemaal niet verkeerd. De klik met Schouten was goed, hij was sterk aan de bal en was bij een aantal kansen zeer belangrijk in de opbouw. Natuurlijk is hij niet je beoogde rechtsbuiten maar vandaag was hij echt niet verkeerd.

21    
Plastieke annemieke

Lekker bezig steijntje

Ga voor het eerst sinds lange tijd met een enigzins goed gevoel naar de competitie.

De visie en het verhaal is schijnbaar goed naar spelers toe .

Laat me graag verrassen morgen

21    
NAC76

Prima interview, prima antwoorden.
Geeft moed voor de nabije toekomst!!

Jammer dat de reguliere seizoenkaarthouders geen kaart mochten kopen, dan had er zeker 2000 man gezeten!

46    
Adnac

Zat vanmiddag op de tribune tegen Heerenveen en dan hoor Maurice Steyn na de wedstrijd zeggen dat hij Hunte goeie dingen heeft zien doen. Ligt het aan mij of heb ik totaal geen verstand van voetbal ?

17    
Pietjebel

Zou het dan eindelijk eens rustig worden bij ons
Duidelijk plan van staf en directie hoor ik deze mensen alleen maar zeggen die 2 zijn duidelijk samen aan iets bezig
Waar alle vorige 1lingen waren

15    
Maikolg

Zeer benieuwd wie er getekend heeft!!

42    
Ernie

Wat mogen we toch blij zijn dat deze trainer in het wespennest NAC is gestapt.
Ik heb er alle vertrouwen in dat hij iets gaat opbouwen, ook voor de lange termijn!

29    
Sanseveria

Heb de wedstrijd live vanaf de tribune gezien en moet zeggen dat het me niet tegenviel.

Sportief, omdat het bij NAC achterin al best goed staat. Nu nog meer dreiging voorin creëren.

Qua wedstrijdbeleving, omdat er met de 600 man die er nu zat soms al best wat geluid gemaakt werd. Met 4000 man moet dat straks echt nog wel een aardige sfeer opleveren. En het viel me nog mee hoe er te praten valt met de mensen om je heen als er vier stoelen tussen zitten. Zeker, omdat die lege plekken deels ook opgevuld worden met <13. Fijn dat geluid maken en juichen bij een goal ook gewoon toegestaan is, hoewel vandaag mogelijk nog niet iedereen daarvan op de hoogte was. Misschien is het een idee om een fanatieke groep jeugd bij elkaar te brengen die vanuit vak I (wat straks gewoon volledig gevuld mag worden met <18 ) voor een bak geluid kunnen zorgen? T'is niet zoals we het gewend zijn, maar we zullen voorlopig moeten roeien met de riemen die we hebben.

-10    
Pep

Vraag het dan?

24    
ome cor

@adnac
Het gaat er niet om wat jij er van vindt, maar wat Steijn er van vindt.
Die wordt afgerekend op de keuzes die hij maakt, jij niet.

Aan de andere kant is Maurice professioneel genoeg om niet tegen iemand van bsr te zeggen dat hij een speler volkomen kut vindt, zonder die speler daar eerst zelf over te informeren.

Dus wat is je punt ?

-23    
Toontje

Ik was er uiteraard ook maar dit intervieuw zet ik de volgende opmerkingen bij..
*ik vond Hunte heel erg slecht
*Dogan was ook niet veel
*Schouten speelde een prima pot
*Sidney krijgt nog steeds geen fatsoenlijke ballen van de flanken (Hubte Dogan) Kreeg alleen ballen door het midden met de rug naar de goal.
*Hopelijk vallen de blessures mee.
*Mashart speelt weer 95% breed of terug
*Allouchi was ook redelijk op dreef.
*Finn,,,een kans..op snelheid..een goal
*Overwinning goed voor vertrouwen maar is niets waard.

20    
RV

Steijn trapt wat meer open deuren in maar is wel recht voor zijn raap en iemand die wel voor de lange termijn kan renderen. Echter krijg je bij VVV die lange termijn bijna altijd, bij NAC bijna nooit.

Wel mooi vandaag om te zien Steijn, de Graaf en Babos op de bank. Die zijn allemaal uit het goede hout gesneden.

Er moet nog wel veel gebeuren.
Hoop niet dat Steijn uit pure noodzaak El Allouchi op linksbuiten en Dogan op rechtsbuiten gaat zetten. Dat eindeloze gebrei heb ik wel gezien. Ik denk dat Steijn wel weet waar hij naar op zoek is. El Allouchi alleen gebruiken als hij iets meer controlerend kan spelen en Dogan alleen op 10 of anders verkopen. We gaan de oorlog met die mannen voorin niet winnen.

Hunte was geen uitblinker maar zo af en toe die actie buitenom is wel wat NAC nodig heeft met Stokkers en van Hooijdonk in de spits. Dan kun je zeggen ja maar Schouten (goede speler voor NAC!) komt er ook overheen maar het verrassingselement is dan al lang verdwenen.

9    
Scheppioni

Wel uiterst geheimzinnig wie die speler maandag gaat zijn !?! Verder redelijke pot, op naar 28 augustus !

87    
Thiestemberg (BSR)

Het is weer makkelijk scoren met de kritiek op Dogan. Deed het op een voor hem vreemde positie helemaal niet verkeerd. De klik met Schouten was goed, hij was sterk aan de bal en was bij een aantal kansen zeer belangrijk in de opbouw. Natuurlijk is hij niet je beoogde rechtsbuiten maar vandaag was hij echt niet verkeerd.

-18    
Europa league

Hicham Faik komt

6    
Semsi

Van Ooijen definitief naar Uerdingen in Duitsland.

0    
Hoge Vucht

@Toontje

Ik vond Mashart juist wel aardig meevoetballen, ging ook een aantal keer diep op het juiste moment. Verdedigend is hij wel wat zwak, maar met een sterk centrum hoeft dat geen probleem te zijn.

Hunte ben ik het helemaal mee eens. Met name de aannames waren gewoon onvoldoende, bal springt meerdere keren flink van de voet. Ik denk dat zijn testperiode verlengd wordt als ik Maurice zo eens hoor, we zullen zien.

Ik vond de wedstrijd best aardig, ben wel benieuwd hoe nac speelt tegen een ploeg van kwaliteit die zich ingraaft. Iets wat we in de KKD toch ook geregeld tegen zullen komen, ik verwacht zelf dat het dan een stuk moeilijker wordt. Maar, daar zijn de aankopen voor om dat nog te verbeteren!

8    
geelzwartwit

Ik hou wel van het realisme van Steijn die altijd ook op een normale manier positieve en negatieve dingen belicht.

-1    
Dirk

De eerste buitenlandse transfer van Van Ooijen is afgerond. KFC Uerdingen, een 3. Bundesliga-club, heeft zijn komst aangekondigd. "We zijn blij dat we Peter hebben vastgelegd, een veelzijdige middenvelder", zegt technisch directeur Nikolas Weinhart. 

Dus ook van het lijstje te schrappen

6    
Pietjebel

@EUROPA LEAGUE

Geloof je het zelf
Zou mooi zijn maar die heeft nog een contract tot 2022


4    
Chris W.M.

@ PIETJEBEL

Klopt wel, was vandaag afwezig omdat hij met een transfer bezig is. Ook deze speler past weer in het profiel; Nederlands, ervaring in de Ere, lengte, linksbenig en heeft scorend vermogen.

Was alleen wel aanvoerder in Heerenveen afgelopen seizoen, dus of ze hem gratis laten gaan....

Overigens is deze speler nog gehaald door Heerenveen toen Maas daar scout was. Dus wie weet is er een link?

5    
Chris W.M.

En met klopt wel bedoel ik dat hij vertrekt bij Heerenveen. Wil niet zeggen dat hij met NAC in gesprek is.

18    
Ivo

Als we straks 38x met 1-0 winnen zijn we kampioen. Het NAC van vorig seizoen was niet slecht, maar ook niet erg constant. Winnen van PSV en dan nat gaan tegen Oss of Almere. Dat moet er uit. Iets meer volwassenheid en power op het veld en je komt een heel eind.

-5    
Sjef de gevulde koek

Effe wat anders waarom zie en hoor ik niks meer over City ? Is dit gewoon klaar die vraag mag ook wel gesteld worden een keer. Want als ik zo zie en hoor komt er helemaal niemand meer denk ik en bloed de samenwerking dood. Wat overigens prima is vind ik.

-7    
RV

Dogan deed het niet verkeerd maar dat is nou net het probleem. Te snel tevreden. Als ik een rechtsbuiten op het affiche zie verwacht ik daar meer van dan wat Dogan laat zien. Ik denk ikzelf als amateur voetballer het op die positie ook niet verkeerd zou doen.

We hebben echt meer nodig als we bovenin mee willen doen. Het spijt me zeer ik heb niks tegen Dogan maar ik heb nog niet 1 wedstrijd gezien waarvan ik dacht die gaat meerwaarde bieden, ook niet na zijn blessure. Dit is net een niveau te hoog voor Dogan, dat geeft niet maar we zijn geen filantropische instelling.

Klinkt hard maar ik denk dat we bovenin mee willen doen. Iedereen weet dat dit onmogelijk is met teveel dezelfde spelers als Azzagari, Haye, Dogan en El Allouchi. Ik denk dat je alleen Haye en El Allouchi als controleurs moet houden op het middenveld en daarvoor tenminste twee doelpuntenmakers en twee echte buitenspelers.

Een spits halen met gegarandeerd track record, en kort daarachter een van Hooijdonk of Stokkers zou ook echt niet verkeerd zijn als je twee echte buitenspelers weet te halen. De graafschap doet niet anders met Seuntjens en van den Boomen maar kan wel op voorhand 30 doelpunten intekenen.

-3    
Habe

@thiestemberg
Ben je fan van Dogan???
De klik met Stokkers was goed. Mss na de wesdstrijd onder de douche want volgens mij hebben ze niet samen in het veld gestaan.
Verder de 1e helft gespeeld met Hunte links en Dogan op rechts, de 2e helf Bohui op rechts en El Al op links. Kan aan mij liggen maar dit versta ik niet onde een 4-3-3. Dit speel je naar mijn mening met een echte buitenspeler op links en echte buitenspeler op rechts. Geen personen op de flanken van balletje breed en balletje terug, maar tegenstander opzoeken en aktie maken. Dus waarom Hunte en Bohui niet samen aan de wedstrijd beginnen??? Wwar was Noblejas? Deze zie ik liever als linksback als Mashart?

5    
Fik10

Ik hoop dat ze tedic halen snel scorend vermogen precies wat nac nodig heeft

5    
Italo (BSR)

@Sjef de gevulde koek

Neem hier eens een kijkje: https://www.bsiderats.nl/nieuws/mandershet-moet-iemand-zijn-die-er-meteen-staat

12    
stoep

dogan was vandaag echt wel goed. bijna alle gevaar kwam van die kant. onze andere buitenspelers van voor en na rust vond ik matig.

6    
Sjef de gevulde [email protected]

Bedankt, deze had ik inderdaad gelezen vin het alleen gek dat de afgelopen jaren er vol in de voorbereiding voor city spelers gepost word. En nu hoor je helemaal niks. Er word dus bewust niet meer voor gekozen. Waar eerst al 30 keer contact was geweest en bv de broertjes illic er al bij zaten ondanks verblijfsvergunningen enz. Mij gevoel zegt dat we bij de eerste wedstrijd 0 spelers in de basis zullen zien van city dat is wel eens anders geweest.

4    
The Cosmic Gate

Het zal toch niet zijn dat het straks Hunte is die gepresenteerd gaat worden ? 🥺

10    
Nacman

Wat men opvalt met de voorbereiding tussen dit jaar en vorig jaar er is rust in de tent geen oorlog tussen trainer en directie

9    
Flieger prins van UT kielegat

Ik vond dogan in de 1e helft wel goed spelen
Een stiftbal op schouten waar een kans uit kwam en nog een keer een een tweetje met dezelfde schouten
Ik denk wel dat hij het beste rendeert in een 442 als nr 10
Schouten was ook weer goed net als v Hecke
Hoop dat de blessure meevalt net als bij Sydney
Azzagari draait gewoon lekker mee
Mashart verdedigend kwetsbaar zie daar liever noblejas maar die is volgens mij ook nogal blessure gevoelig
Dus blij dat ze hem niet te veel belasten
Ook blij om te zien dat rösler het aardig doet
Dus over het algemeen een positieve indruk

4    
Badeend

Sjef, dat is toch niet zo raar? Dit is het laatste jaar van het vijfjarenplan van City en in de voorgaande vier heeft het ons slechts in één jaar iets gebracht. NAC is géén opleidingsclub voor MC en moet - als het kan - zelf de basis opbouwen, met eventuele groeibriljantjes als 'extra'. Dus wat mij betreft - als die er zijn, en ze gaan komen, zijn ze welkom, maar niet als basismateriaal.

3    
Sjaak

Mogen rutten zat voor ons op.de tribune dus die zal maandag wel gepresenteerd worden

0    
sam

Vandaag wedstrijd gezien, er zit veel potentie in. Mocht er nog iemand vetrekken en als er salarisbudjet vrij komt dan is er nog zeker behoefte aan de directe versterkingen.

4    
Chris W.M.

@ SJAAK

Aangezien hij vanavond bij Bobby’s bar in Breda gegeten heeft en dat op Instagram gezet heeft klinkt dat heel aannemelijk.

Bestreek de gehele rechterkant bij VVV, dus zou qua profiel een goede opvolger van Verschueren kunnen zijn.

-5    
Ivo

Die Moreno Rutten heeft nou niet echt statistieken waar je warm van wordt....

2    
Korneev

Hunte zorgde voor dreiging vandaag. Snap het commentaar op hem niet. Bohui viel daarentegen volledig door de mand.

-4    
Nash

Heb ik een andere wedstrijd gezien? Vond er weinig aan of ligt mijn lat te hoog? 2 kansen eerste helft? Ik heb ze niet gezien

2    
De Horzel

In januari heeft Maas gesproken met Alex schalk volgens de Stem. Schalk zegt; Het idee was een beetje: Sydney van Hooijdonk in de spits, ik eromheen en twee vleugelspelers die continu voorzetten geven.

Dit zal waarschijnlijk nog steeds het idee zijn neem ik aan.. dus dat zou betekenen dat er wel degelijk nog vleugelspelers aangetrokken zullen worden? Ik zie persoonlijk dogan ook nog wel zo'n rol als '9,5' vervullen. Maar dan zul je vanuit het midden wel nog iemand met loopvermogen en diepgang moeten hebben.

Schalk zegt overigens ook nog ooit terug te willen keren samen met bayram en gudelj. Dat zie ik dan weer minder snel gebeuren. Al zou dat natuurlijk prachtig zijn.

-2    
Rikus

Tegen wie speelde nac in de tweede helft spelertjes van 15 jaar

Laad alle berichten na dit bericht in