Wij gaan niet opzij

Antonia en Herrmann keren terug in wedstrijdselectie NAC

VamosNAC

Peter Hyballa kan voor de wedstrijd tegen MVV weer beschikken over twee vleugelaanvallers: Volgens BN de Stem keren zowel Jesaja Herrmann als Jarchinio Antonia terug in de wedstrijdselectie. Het duo begint naar verwachting op de bank. De extra opties zijn welkom in een belangrijk duel met het oog op de ranglijst.

Bij winst vanavond klimt NAC sowieso over MVV op de ranglijst. Tom Boere en Moreno Rutten moeten de wedstrijd nog wel aan zich voorbij laten gaan; Boere is nog niet hersteld van ziekte, Rutten is herstellende van een knieblessure die gelukkig schijnt mee te vallen. Niettemin is het niet de verwachting dat de vleugelverdediger in maart nog minuten zal maken in het eerste van NAC.

Op het middenveld lijken Staring en Garbett zeker van een basisplaats. De derde plek zal worden ingenomen door Omgba, Van Schuppen of Agougil. Voor Velanas komt een basisplaats nog te vroeg dus hij zal plaats nemen op de bank. Met het duel tegen een directe concurrent is er vanavond een mooie kans om goede zaken te doen op de ranglijst, ook vanwege het programma van andere ploegen om ons heen. Hup NAC!

Bron:
B-Side Rats, BN de Stem
20 Reacties
47   2  
Johnnyboembastik

Toch jammer dat je op een druilerige carnavalsmaandagavond verliest van Jong Utrecht (die nb laatste staan)....anders hadden we vanavond 100% zeker de periodetitel in onze zak gestoken.
Maar goed...volle kracht vooruit dan maar..en over MVV heen wippen op de ranglijst!

22   43  
Scheids!

Mooi, kunnen we weer minstens 1 wedstrijd genieten van Antonia!🙄
Contract uitdienen en weg!

21   2  
scheppioni

Mooi !
Nu hopen fit te blijven voor een mooie serie van ons NAC !

28   2  
Peer Puf

Dit zijn van die spannende avonden voor ons
Als er iets te winnen valt geven we meestal niet thuis op een of andere onverklaarbare manier .
Hoop dat we die traditie eens een keer gaan doorbreken vanavond,

Hup NAC

18   9  
otjes

Cynische reaktie

Stop met die Rutten per direct. Nu het moet zullen ze wel weer verzaken...typisch des Nac's

Positieve reaktie

Gelukkig Antonia erbij, is toch altijd dreigend, ipv Rutten een ander altijd beter. Nac tot op het bot gemotiveerd om vororbij MVV te komen om oog te houden op na-competitie.

HUP NAC

2   30  
Bredafun

Vanavond dubbel feest:
NAC pakt vanavond de 3 punten. MVV. Verliest…. Dan zijn we ook nog PERIODEKAMPIOEN en verzekerd van nacompetitie 🥳🥳🥳

23   10  
willem 4,5

@scheids. Sterke empathische opmerking hoor! Zegt jouw baas dat ook als je regelmatig ziek bent?

47   2  
Johnnyboembastik

Toch jammer dat je op een druilerige carnavalsmaandagavond verliest van Jong Utrecht (die nb laatste staan)....anders hadden we vanavond 100% zeker de periodetitel in onze zak gestoken.
Maar goed...volle kracht vooruit dan maar..en over MVV heen wippen op de ranglijst!

17   3  
Ouwe Spionkop

Warme jas aan!
Weerbericht voor vanavond:
Vanuit het noordwesten steekt een harde noordenwind op. In Zeeland komen in de namiddag zware windstoten voor van meer dan 75 km/u. Met de komst van de koude lucht gaat de regen op steeds meer plaatsen over in (natte) sneeuw.
In de loop van de avond wordt het droog . Er zijn dan opklaringen , het wordt snel kouder en het gaat vriezen. Er volgt verder een koude avond en nacht met op grote schaal vorst

12   1  
NAC4EVER

@BREDAFUN
Denk dat je Almere bedoelt. We spelen zelf tegen MVV.

7   17  
Thierry14

Verrassend Antonia,gaat lekker op t bankie en evt 5 min invallen zodat hij lekker op pad kan... wat kortzichtig toch allemaal en dat t bij ons allemaal kan ??mankeerde volgens mij geen klote ,maar dat is mijn mening...

8   12  
Mo

Fitte antonia is de bestte speler in dit team ,de meeste mogen zijn veters niet strikken,zeken banpoezie en die trage deen niet....zag een training antonia tegen die deen..maar jullie hebben gelijk zijn blesserus

5   7  
Cees-2

Enkele reacties zijn mijlenver verwijderd van de realiteit. Puur onrealistisch zo mogen we stellen. Vermoedelijk weten diegenen in hun hart ook wel beter? Zoniet, tja dan veel,....veel,...sterkte de komende tijd. NAC gaat dit seizoen haast op zeker, geen bijzondere potten breken. Daarvoor is e.e.a. veel te fragiel. Als men de Playoffs weet te halen, dan is dat met dit team, wat geen echt "team" is het maximale.

6   3  
Ivo

Mooi, laat die boys maar lekker op de bank beginnen.

Hyballa moet nu echt gaan toegroeien naar een vaste basis-11. Die ingespeeld en fit is met het oog op de playoffs. Dat eindeloze geschuif met spelers werkt echt niet mee.

Antonia en Herrmann kan je brengen als je met snelheid iets wil forceren in de laatste 20 minuten, als andere spelers moe beginnen te worden kunnen zij er overheen.

Jammer, Antonia is best een aardige speler, maar die blessures he. Nog geen 300 speelminuten in een seizoen, het is allemaal heel weinig geweest. De goal tegen Willem 2 was wel belangrijk.

4   1  
Dewitkx

Dit zijn de beste avonden, lekker in de blubber voetballen. HEERLIJK!

3   2  
Reflektor

Gelukkig heeft mo meer verstand van verzekeren

8   3  
Bp

Knmi geeft code geelzwart af voor vrijdagavond

1   3  
Arie

Aanvallen graag en dus gewoon Van Schuppen op dat middenveld. Speelde zeer verdienstelijk tegen Dordt.

1   1  
Andre vermeulen

Speelt er een Deen bij NAC?

0   0  
Bredafun

@ NAC4ever
Je heb gelijk, t was de adrenaline voor vanavond sorry 🤣🤣👍🏼👍🏼

0   0  
Bp

Vanavond vol gas erop en 3 punten, de pollen uit het veld, houden we er een knollenveld aan over waar maandag de jonkies uit 020 ook niet mee uit de voeten kunnen, dus dan ook 3 punten.
Missie volbracht !! 6 punten uit 2 wedstrijden

Laad alle berichten na dit bericht in