Wij gaan niet opzij

Antonia laat zich zien met twee assists: “Veel gebruik gemaakt van mijn snelheid”

Italo

Tegen FC Den Bosch kon buitenspeler Jarchinio Antonia zich eindelijk onderscheiden voor NAC. De aanvaller was continu dreigend en had de assist in huis bij de treffers van Seuntjens en De Rooij. We spraken Antonia na afloop van de wedstrijd in de BSR Matchcast.

Twaalf keer kwam Antonia dit seizoen al in actie voor NAC. Negen keer een basisplaats, maar ook acht keer vroegtijdig naar de kant gehaald. Beslissend was hij nog niet. Het geeft aan dat de start van Antonia bij NAC allesbehalve soepel is verlopen. Tot overmaat van ramp werd Antonia na het duel met FC Dordrecht onheus bejegend door een eigen fan. Na de wedstrijd tegen FC Den Bosch (0-5) was er eindelijk reden tot lachen.

Vanaf de eerste minuut was Antonia dreigend en bij veel aanvallen betrokken. De vleugelspeler kreeg hiertoe ook alle gelegenheid. De verdediging van FC Den Bosch was vaak in geen velden of wegen te bekennen, merkte Antonia zelf ook op: “Ik werd veel gezocht. Vooral in de diepte. Ik had veel vrijheid. Ik vond de verdediging van Den Bosch daarin niet heel scherp. Ik kreeg te horen dat mijn directe tegenstander normaal gesproken een centrale verdediger is. Maar dat boeit eigenlijk niet. Ik probeerde mijn ding te doen en werd veel gevoed. Ik heb heel veel gebruik gemaakt van mijn snelheid. Het ging gewoon lekker.”

Met Seuntjens vanaf het middenveld en Van Schuppen in de spits leken de NAC-aanvallen beter te lopen. De ruimte achter de defensie van FC Den Bosch werd goed benut. “Voor mij is het lekker als ik twee hoge middenvelders heb met Seuntjens en ook Haye erbij. Dat ik twee mannen achter me heb die me kunnen wegsteken op een wat kortere afstand. In plaats van een bal vanaf dertig meter diep spelen. Als je tien meter achter me staat en je kunt hem door de verdediging heen steken, is dat natuurlijk ook veel gevaarlijker.”

De positiewisseling in de as van het veld beviel Antonia dan ook prima. Met Seuntjens op het middenveld komt NAC meer aan aanvallen toe: “Hij is heel sterk. Hij kan heel goed een bal vasthouden en heeft oog voor de steekpass. Boris was een beetje zoekende natuurlijk voor het eerst in de spits. Hij heeft kei- en keihard gewerkt en uiteindelijk heeft zich dat uitbetaald en heeft hij zijn doelpuntje meegepikt. En ik geloof dat ie ook nog een assist had. Petje af voor hem dat hij het zo heeft ingevuld.”

Dat NAC uiteindelijk met 0-5 van het veld stapte, is niet iets waar Antonia direct op gerekend had. Het smaakt in ieder geval naar meer, zo geeft de aanvaller tot slot aan: “We gingen naar Den Bosch toe met het gevoel dat het weleens een lastige partij zou kunnen worden. Zij weten natuurlijk ook dat wij zoekende zijn. Je moet dan scherp voor de dag komen en dan is het lekker dat je met zo’n uitslag weet te winnen. Hopelijk gaat het van hieruit mooie dingen opleveren.”

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #98 9 reacties
Volgend bericht
Man of the match: FC Den Bosch - NAC (0-5) 19 reacties
43 Reacties
93   2  
Fred1

Liet nu zien waarvoor hij is aangetrokken.
Hoop dat hij dit kan vast houden.
Maar laten we ook niet vergeten dat het een teamsport is , om te presteren moet je allemaal willen werken en dat was gisteren het geval.
En spelers als Antonia zijn ook afhankelijk van hun medespelers en als dat in orde is zie je dat hij in zijn kracht komt.

12   1  
P

Goed gespeeld, nu vasthouden want 1 zwaluw maakt nog geen.....

93   2  
Fred1

Liet nu zien waarvoor hij is aangetrokken.
Hoop dat hij dit kan vast houden.
Maar laten we ook niet vergeten dat het een teamsport is , om te presteren moet je allemaal willen werken en dat was gisteren het geval.
En spelers als Antonia zijn ook afhankelijk van hun medespelers en als dat in orde is zie je dat hij in zijn kracht komt.

19   8  
Bredaaaaa

Prima aankoop van het technisch hart.
Op naar promotie!

20   18  
Tip

Natuurlijk kan Antonia voetballen. Het heeft ook even geduurd voor hij weer 100 procent fit was. Ik denk dat het verschil met de wedstrijd tegen Helmond was dat Den Bosch probeerde te ballen. Met de nadruk op proberen. NAC kreeg ruimte. Helmond speelde compact met veel mensen achterin. Dat zal tegen Almere weer zo zijn. Als we tegen Almere met 1-0 winnen ben ik dik tevreden. Helmond pakt overigens twee punten van Volendam af. In de keuken zijn de verschillen erg klein. NAC staat sportief met van Schuppen , Banzuzi , Kestens, Marijnissen , Agougil , Azza er zo slecht nog niet voor. En met Olij, Malone,Haye , Seun en een goeie spits heb je prima as. Zeker voor de keuken. Haye maakt een enorme revival dit seizoen , hij scoort en geeft assists en voetbalt perfect. Tommeke kan in iedere subtopper in de ere mee maar begrijpelijk wil hij bij NAC blijven. Bij ons wordt hij echt gewaardeerd. In de winterstop een heel goeie spits erbij, Haye een langdurig contract , de jonkies vastleggen en de boot is vertrokken. Waarschijnlijk een nieuwe frisse AD, zodat het geëmmer een keer stopt en we weer bezig zijn met voetbal. Daarvoor, en dan kom ik aan het grote zorgpunt, moet er wel een nieuwe eigenaar komen. Wat dat betreft is de nachtmerrie zeker nog niet voorbij !!! Eerst maar drie punten tegen Almere. Iedereen een tof weekend met een 5-0 in de broekzak. Nu lachen wij den ballen uit den broeck.

1   18  
Den Tinus

Bakis huren in de winterstop van Feijenoord.
Dat kan weleens de missing link zijn.

19   2  
Ivo

Antonia stond nu wel tegen een hele matige linksback. Die gast kon er helemaal niks van. Maar eerlijk is eerlijk, hij speelde een goede pot en maakte het verschil.

Laat de komende 3 potten tot de winterstop maar zien dat dit de standaard is, en niet de zwakke prestaties tegen oa de Jong Teams en Dordrecht.

11   1  
Bredafun

Dit is DE Antonia. :) TOP!!
hopelijk nog vele meerwaardes voor NAC!

25   3  
Bommel

@Tip... Voor de keuken...in de keuken... Ik hoop dat Gordon Ramsay jouw 'voortreffelijke gerechten' niet komt proeven, want dan kom je bedrogen uit. We wonnen in de dying seconds van de amateurs uit Helmond, speelden gelijk tegen twee Jong teams en verloren in Dordrecht van de nummer laatst. Allemaal met dat surplus aan kwaliteit waar jij zo hoog over opgeeft. Als kers op je mierzoete taart, kom je met het puntverlies van Volendam. Alsof wij die palingboeren op de hielen zitten en nog gaan strijden om de eerste twee plekken. Het verschil is bijna net zo groot als het totaal aantal punten dat Volendam de 1e seizoenshelft verloot, terwijl Volendam zelfs een valse start kende. Al win je al de resterende 20 wedstrijden, dan eindig je wss nog niet boven hen.

Wanneer NAC achter Volendam, Excelsior, jong Ajax, Emmen, ADO en de Graafschap, dit seizoen nog 7e eindigt, mag je in je handen klappen. Of dat haalbaar is, wordt duidelijk na de komende 6 zware wedstrijden.

9   9  
Scheppioni

Dit is idd de Antonia ! Hopelijk voelt ie zich lekker nu en genieten we er elke week van want blijft een prima rechtervleugel aanvaller voor ons NAC, verdient voor de boost nog verder op te voeren komend weekend ook zijn doelpuntje mee te pikken !

11   7  
Geelzwartwit

Ik begrijp dat iedereen blij is hoor maar even realistisch gezien... Was dit niet gewoon de eerste wedstrijd waarin hij goed speelde en echt van waarde was? Wat mij betreft rijkelijke laat voor zo'n ervaren speler maar goed laat het nu maar iedere wedstrijd zien dan. (en de rest ook)

12   11  
Ome Cor

NAC wint met ruime cijfers en Antonia geeft twee keer een assist en heel de geelzwarte wereld is ineens super lovend.

Kijk de wedstrijd eens terug...er zaten ook nog wel wat dingen tussen waarvan je gaat fronsen hoor.
En waren de twee assists niet omgezet in een goal dan had niemand het over Antonia gehad.

Maar laat me positief blijven en hopen op een stijgende lijn. Voor Antonia, maar ook voor heel NAC

5   1  
Ivo

@Ome Cor

Dit seizoen heeft nu in ieder geval een hoogtepuntje. Een 0-5 overwinning staat altijd goed op je rapport.

Het is nu aan de spelersgroep om door te pakken. Eerst tegen Almere. Als we dan goed spelen én de punten pakken, ontstaat er misschien een positieve vibe waar je op door kan bouwen.

Op versterkingen reken ik niet. De aandeelhouders investeren niet meer en de verkoop van de club is gestrand. Ik hoop dat Haye en Olij het seizoen afmaken. Een vertrek van één van die twee zou een nieuw drama zijn.

27   2  
Nonkel Frans

Off topic.
Vanochtend bij ESPN goedemorgen eredivisie:
1. Steyn opent groots met alle lof over zijn Ado zoon. En fijntjes opmerken dat hij hem als vader niet close traint coacht of analyseert , maar dat daar de ado trainers voor zijn.
2. De week voor de promotie geeft hij lof voor supporters.
3. Warm gevoel beetje weg. Maar fijne colkegas technische staf RvC en aandeelhouders.
4. Kraay wat had he beter kunnwn doen richting P v H en Lokhoff.
PvH geen issue. Geen rol in de club
Lokhoff kwam in drukke tijd. Lastig. Had beter
later kunnen komen.
5. Seuntjes had zijn woord gekregen van steyn. Daar wilde hij van af.
6. Steyn geeft pvh gevraagd om bv spitsentrainer. Nee zei pvh zolang sydney bij nac speelt lastig.
7. Ik kies voor de beste 11 . Syd 31 vd 38 wedstrijden gespeeld. Hij waa wen belangrijke pijler.
8. Steyn wilde bovenin spelen en oromoveren daarin past niet altijd jeugd.
9. " er zijn daar zoveel stromingen " lastig werken. Werkwijze met AD en aandeelhouders gaf rust" . Maar media hitste supporters op.
10. Interview met VI. Kop artikel beethe onhandig.
11. Vraag Kraay - de spelers waren vaak 2 tot 3 dgn vrij. Antw - Immers liet ik af en toe revalideren in Den Haag. Die is 35. Zo ga ik om met mijn spelers.

Nu wachten we dus nog steeds op antwoord op DE vraag van Hans Kraay - wat had je beter kunnen doen Maurice?

27   9  
Scheppioni

Een keihard stalen plaat voor zijn kop Nonkel Frans, het toppunt van geen zelfreflectie !! Het ergste van alles nog dat wij nog jaren naweeen hebben van deze zelf meende perfectie meester !🤨🤨

8   2  
Nachoreca1

Dat was een mooi sinterklaas cadeau! Eindelijk eens laten zien wat wij als supporters en sponsors willen zien. Nog 6 punten erbij tot de winterstop en in 2022 vlammen met die handel. Wie weet!!! Come on NAC

21   4  
Kipiani

Het verhaal van Steijn is echt het verhaal van gebrek aan leiding, kennis en verantwoordelijkheid bij Manders en de RvC.
Daar, bij directie, management en top van de organisatie lag en liggen al minimaal 30 jaar de grote problemen. Lefballen, gebakken lucht, incompetentie, zakkenvullers, luiwammesen, prullers.
Inderdaad soort carnavalsvereniging waar ook altijd gezeik en ruzie is, en continu mensen komen en gaan en die uiteindelijk er mee kapt.

24   2  
Nonkel Frans

@Scheppioni ja. Hij had zijn volzinnen uit het hoofd geleerd.
En herhaalde vooral zijn goede relatie met AD en RvC en aandeelhouders maar tgt geen respect voor een door dezelfde partijen aangestelde TD Lokhoff.
Meningsverschil inzake Seuntjes laat zien dat hij geen tegenspraak duldt. Ok zeg dan " sorry Ton maar beslissing is genomen. Hoe zie je de toekomst verder". Wees iig open minded over de plannen en visie van een TD.
Lokhoff wilde aan de bak en aan t werk maar dit kleine arrogante mannetje zette zijn grote ego er tussen. Steyn negeert TL continu. Toen en nu in zijn relaas op TV en in andere media. (De Graaf deed dat ook trouwens toen hij de fakkel overnam." Ik en mijn staf kunnen prima zelf evalueren" ) En de AD ..........die schitterde toen en schittert nog steeds door afwezigheid en febrek aan leiderschap.

Enfin ik wind me weer op. Beter niet kunnen kijken. Zucht.

35   4  
Ivo

Zelden tot nooit vertoond dat een trainer die met een hele dikke afkoopsom of doorbetalingsregeling vertrokken is zo herhaaldelijk tegen zijn oude club aan blijft schoppen. En toont wederom geen enkele zelfreflectie.

Het siert Steijn ook niet. Iedere keer dat hij dit doet, komen er meer negatieve reacties op, ook van buiten NAC. Het is not done in de voetbalwereld. Het is kleinzielig gedrag.

Wat mij betreft gaat NAC een claim leggen wegens contractbreuk. Of heeft die hapsnurker van een Manders geen clausule opgenomen bij de ontbinding over negatieve publiciteit?

Het is mooi geweest. Ingrijpen nu.

16   8  
Scheppioni

Dat tekent hem nou juist Ivo, maar volkomen waar wat je post !!
Maar ja die narcist grijpt nooit in natuurlijk .....

7   0  
fvf6

Als hij de ruimte voor zich heeft en goed wordt aangespeeld is hij op zijn sterkst , Maar in de kleine ruimte en met meeverdedigen komt hij tekort . Maar tegen den bosch speelde hij een puike wedstrijd

17   4  
Martinus

Eigenlijk is het ergens goed dat Steijn zo blijft natrappen. Je ziet dat het buiten NAC ook heel erg op begint te vallen, vooral omdat hij nimmer de hand in eigen boezem steekt. Zijn ware aard komt boven en steeds meer mensen twijfelen dan ook (volkomen terecht) aan zijn verhaal.

Dat het binnen NAC rommelt is bekend, dat is al jaren zo en dat lijkt steeds erger te worden. Maar dat Steijn weg is, is echt een zegen.

7   2  
NAC4Ever

@NONKEL FRANS
05 December 2021, 11:00
Kleine toevoeging, Steijn ontkende dat de spelers, op Immers na, vaak 2-3 dagen vrij kregen.

8   2  
NAC4Ever

Bovenstaande zeg ik overigens niet om het voor Steijn op te nemen.
Ik denk hetzelfde over hem als de meeste hier.

12   4  
Nac

Steijn zei ook dat zijn spelers fit waren, omdat ze er 26 hadden in de nacompetitie.
Wat een onzin.
Als je ze allemaal tot je beschikking hebt wil nie zeggen dat ze fit zijn.

Wat een droeftoeter is het ook.

3   7  
Thomas is voor nac

Als je in de aanval linksvoor Anthonia of pjotr zet kan je spits boris en rechtdoor pjotr of
Anthonia

7   6  
Nep Han

Hij heeft uiteraard goed gespeeld. Maar dat mog onderhand wel een keer. Daarbij was FCDB ook wel heeeeeel matig. Ik hoop uiteraard dat hij het door kan trekken, maar ik ben verre van overtuigd.

4   30  
Tip

Antonia zal het sowieso tegen een verdedigende compact spelende tegenstander moeilijker krijgen. Maar je hoeft ook niet iedere week met 5-0 te winnen. 1-0 is genoeg. 😎. Komt wel in orde met Antonia, die is het voetballen niet verleerd. Wel was hij verre van fit. Hij begint nu op stoom te komen.

D'n @Ivo is ne interessante. NAC als werkgever moet tegen Steijn de zaak wegens contractbreuk aanhangig maken bij de rechtbank. NAC die als werkgever met Steijn overeen kwam dat hij beter kon vertrekken. Dus wat nou contractbreuk ? Hiermee kregen de supporters middels een manifest met ultimatum hun zin. Dus @Ivo en de 13 duimen omhoog, leg eerst eens uit wie tegen wie een rechtszaak kan of moet beginnen ? Dan zal ik weer reageren hoe kansloos het allemaal is en dat het een berg tijd, hoofdpijn en geld gaat kosten.
Kom nu niet met het kinderachtige eveneens kansloze jank verhaal dat Steijn zijn ex-werkgever in diskrediet brengt. Uiteraard mag Steijn zijn mening ventileren, vanuit zijn optiek zegt hij niks onhoorbaars, vrijheid van meningsuiting weet je nog. Daar maken wij hier zelf ook ruim gebruik van ....... Vrijheid van meningsuiting is gelukkig geen enkelzijdig iets.

Men zal weer wel op de boodschapper reageren, in dit geval Tip, dat vind ik prima, maar ik vraag louter; zeg wie tegen wie een rechtszaak kan beginnen in deze casus ? Anders is het een zinloze discussie.

7   33  
Tip

Toch merkwaardig. Dit is niet meer dan een feit ! Op een andere site staan na een 5-0 overwinning net 10 reacties waarvan 3 echt positief. Na een interview met Steijn loopt het aantal reacties plots onder hetzelfde item weer op naar dik 25.
Niks op tegen hoor, vrijheid van meningsuiting, maar lees het astemblieft allemaal genuanceerde met wat humor.

Wellicht het beste casus Steijn af te sluiten. Er valt niets mee te winnen.

25   4  
Badeend

@Tip

Blijkbaar zit het een hoop mensen (excl. natuurlijk jouw "zwijgende meerderheid") best wel dwars hoe Steijn onze club te schande heeft gemaakt, een seizoen lang heeft mogen liegen en bedriegen en daar nu nog rustig mee doorgaat.

Over die rechtszaak, dat je de vraag stelt zegt al genoeg. In elke normale of vergelijkbare situatie wordt er bij het overeenkomen tot afkoop van het schandalig lange - op NIETS gebaseerde - contract, gewoon een clausule opgenomen over communicatie. Dat jij en/of Steijn hun geratel blijkbaar weg willen stoppen onder "vrijheid van meningsuiting" doet er niets aan af dat Steijn hier een heel simpel helder juridische grens overschrijdt.

Tenzij Manders die clausule is "vergeten" en nu weer met zijn traditionele geraaskal over "vooruitkijken" en "het clubbelang" aankomt. Dat kennen we inmiddels ook wel ergens van.

Is dat geld voor Van Hooijdonk er eigenlijk al?

14   3  
Nonkel Frans

@NAC4ever ja ik hoorde het maar kon niet zo snel typen en samenvatten. De vragen rond dit topic van oa. conditie blijven staan. De vraag ontwijken door te ontkennen en dan snel met 1 voorbeeld te komen zoals Steyn deed is ook een manier .
Blijft staan dat Lokhoff zijn eerste actie na aantreden was: een Conditietrainer erbij per onmiddelijk! Niet voor niks. Dan ontbreekt er toch iets of niet?
Ook typisch dat Steyn PvH heeft gevraagd om spitstrainer te worden. ( conditietraining is minder belangrijk katte hij ook nog even terloops).Terwijl hij zelf eerder stelde dat voetbalvaders niet met hun eigen kids moeten werken.....Dat was trouwens ook precies de reden dat PvH weigerde.

Helaas vroeg Hans Kraay niet door noch herhaalde hij zijn hamvraag " .....wat had je beter kunnen doen" . Kraay jr was te netjes.

Verder lijkt ene Tip hier goed op de hoogte van het contract van Steyn met NAC en de ontbindingsafspraken. Laat eens horen dan?

Zo niet - omdat niemand hier er het fijne van weet - dan blijft staan dat Steyn allesbehalve sjiek bezig is en op deze wijze zijn eigen glazen ingooit. Zoals @Martinus stelt. Hij krijgt zijn trekken nog wel thuis.

20   6  
Henri

@Badeend
Naast het geld van Van Hooijdonk, het volgende:
Hoe staat het met het geld van Vloet?
Welke Bookmaker is nu exact sponsor van NAC geworden? Is het volledige sponsorgeld van het failliete Welkom Energie ontvangen?
De uitgestelde betaling bij de belastingdienst van € 2 miljoen.
De stand van zaken mbt de overname. Deze zit volgens velen muurvast of is van de baan. Want de nieuwe eigenaar krijgt ookeven te maken met een belastingschuld van € 2 miljoen.
Kortom het is een enorme puinhoop en ik denk dat er snel openheid moet worden gevraagd/geëist/gegeven!!

11   0  
Badeend

Wel een lekkere open houding van Maurice Steijn bij Goedemorgen Eredivisie gisteren trouwens. Als lichaamstaal iets zegt...

2   9  
tiswat

Antonia, een speler die 2x per seizoen een 8 scoort, een paar keer een 6je. In de overige wedstrijden is hij meer dan grauwe middelmaat met meerdere uitschieters naar onderen.
Doodzonde voor een speler die het echt wel kan, maar nooit voor een langere periode.

4   7  
Viking

Ik vind dit veel te vroeg gejuich.
De eerste 28 minuten niet gezien, deze waren blijkbaar top??
Maar daar kan ik niet over oordelen...

Wat ik heb gezien was verre van overtuigend.. Ook van Antonia..
Het enige wat mij beviel was uiteindelijk Seuntjes op 10.

We gaan het de komende weken zien, maar ik voorspel weinig goeds.
Laten we hopen dat ik er naast zit.. en dat de afgelopen wedstrijd de jongens een boost hebben gegeven en we goed de winterstop in kunnen gaan..

31   3  
Ivo

@TIP

Je moet echt eens stoppen met te doen alsof iedereen hier totaal debiel is. Dat siert je niet.

Bij ontbinding van een contract worden vaak aanvullende voorwaarden van kracht. Vaak staan die clausules al in het contract als iemand wordt aangenomen. Concurrentiebedingen, non-disclosure agreements, dat soort zaken. Heel gebruikelijk in het zakenleven en ook in de voetbalwereld. Met vrijheid van meningsuiting heeft het dan geen reet te maken. Zijn mening mag hij gewoon ventileren in zijn eigen kring, maar niet in de media. Dat is een juridische afspraak. Nogmaals, áls deze gemaakt is.

Platgeslagen: Wij gaan jou ontslaan, hier is een zak(je) geld, maar wel mondje dicht naar de media, de club zorgt voor een net persbericht en we gaan door met ons leven. Dat een trainer dan niet één, maar echt meerdere keren op een negatieve manier leegloopt en natrapt in de media, is zeer ongebruikelijk. Nogmaals: het zegt meer over de persoon Steijn dan over wie dan ook, en het begint ook mensen buiten het NAC kamp op te vallen.

Het is nu meerdere keren gebeurd dus als iets zwart op wit staat dan moet NAC er wel werk van gaan maken. Goed is goed, zo blijft deze hele affaire nog jaren dooretteren.

23   1  
DunErwt

Kunnen we TIP niet ruilen voor Flieger?

14   0  
Nonkel Frans

Yesssss :-) please

16   0  
die ne gast

@TIP
Ben het met je eens dat schreeuwen om een rechtszaak of iets roepen over dat er iets in de ontbindende voorwaarden had moeten staan, zonde van de tijd, energie en geld is.
Steijn is weg en wat Steijn verder allemaal roept, moet hij weten. Hoe minder tijd en energie ik in Steijn hoef te steken, hoe beter.

Ik verbaas me er wel telkens over hoe jij Steijn hier altijd verdedigt. En net als Steijn heel hard naar anderen gaat wijzen: de supporters met hun ultimatum, Ton Lokhoff deed ook dingen niet goed, etc.
Jouw teksten zouden, net als die van Steijn, leesbaarder worden als er wél iets van kritiek op Steijn in zou staan. Hoef ik er ook niet meer op te reageren, want eigenlijk is dat dus zonde van mijn tijd... ;-)

@on topic: lekker voor Antonia. En goed dat hij zich na Dordrecht-uit zo laat zien. Dordrecht had ook een knauw aan zijn motivatie en sportieve prestaties kunnen opleveren. Als 'klanten' mij op mijn werk in mijn gezicht spugen, ga ik daar niet harder van lopen...

10   6  
scheppioni

@ die ne gast
Zo'n volslagen idioten die spugen kun je dan ook zeker geen 'klanten' noemen !!
Maar ja straffen hier in nederland en zwaar dat zijn twee dingen apart, het zelfde geldt voor die haagse 'busparkeer' gek, schandalig dat hij nu nog geldt krijgt van ons NAC, maar ja zolang manders er zit ...... ! NU op naar almere, wat zou het prachtig zijn als Antonia idd verder van veel waarde gaat zijn voor ons NAC, prik er maar twee in Antonia, van de echte NaCCer's heb je de zege, zolang er maar NOAD geleverd wordt zoals afgelopen vrijdag !!!

13   16  
Dos

Svp kappen met het onderwerp Steijn iedere keer.
Hij moest weg, is weg, dus afgesloten hoofdstuk.

Hup NAC

10   15  
gjoewie

Luka Ilic is gratis op te halen bij Twente. Hij loopt deze zomer uit zijn contract bij MCI. En onder Ron Jan speelt/rendeert hij niet.

5   21  
Tip

@Dienegast. Ik ben niet pro en niet tegen Steijn. Ik ken hem ook niet persoonlijk. Van mij had hij een herkansing mogen krijgen. Dat mag ik toch vinden ?
Sowieso geloof ik bij NAC niet meer in het ontslag van de trainer als de oplossing.

Maar roepen om een rechtszaak is belachelijk. Dan word je namelijk om je oren geslagen met wat ik steeds schrijf. Men heeft juridisch geen poot om op te staan. Het gaat tijd, hoofdpijn en geld kosten. En wie moet nu precies wie aansprakelijk stellen en waarvoor precies ? Ik zie nergens het antwoord op die simpele vraag.
Dat ook Steijn zijn visie op het gebeuren zou gaan geven kon men op voorhand weten. Is gewoon zijn goed recht. Ik word er niet warm of koud van.

Eens met @Scheppioni dat iemand die een eigen speler spuugt een over zijn toeren gedraaide malloot is en zeker niet representatief voor de NAC supporters. Verder dit incident niet groter maken dan het is. Ook dat is geweest.

1   19  
Tip

Ben benieuwd of NAC ook Almere verslaat die zullen zeker niet zo open spelen als Den Bosch. Met een miezerige 1-0 ben ik tevreden en zou leuk zijn als Antonia hem binnen knalt.

Laad alle berichten na dit bericht in