Wij gaan niet opzij

Antonia niet bij de selectie, Besselink weer in de basis

Das Phantom

Peter Hyballa kan vanavond geen beroep doen op de diensten van Jarchinio Antonia. De kwetsbare aanvaller heeft opnieuw een terugslag van zijn eerdere kuitblessure en moet de wedstrijd tegen De Graafschap laten schieten, meldt BN DeStem.

Volgens de krant valt de blessure mee en kan Antonia, mits er geen gekke dingen gebeuren, weer binnen de lijnen komen tegen Jong FC Utrecht. Antonia kampt al een langere tijd met verschillende blessures en leek op de weg terug na twee invalbeurten tegen ADO Den Haag en SC Heerenveen. 

BN DeStem verwacht dat NAC wederom aan gaat treden in een 5-3-2-formatie. Rowan Besselink en Javier Vet zijn zeker van hun plekje achterin, maar voor de derde positie twijfelt Hyballa tussen Thijs Velthuis en Anselmo Garcia Mac Nulty. Boyd Lucassen zou zomaar eens naar links kunnen worden gehaald, zodat Moreno Rutten de rechterkant kan bestrijken. 

Op het middenveld en voorin weinig verrassingen. Casper Staring, Aimé Omgba en Ody Velanas vormen het middenveld en in de voorste linie mogen Tom Boere en Elias Ómarsson voor het gevaar gaan zorgen.  

Vermoedelijke opstelling volgens BN DeStem: 
Kortsmit;
Rutten, Besselink, Vet, Velthuis of Mac Nulty, Lucassen,
Omgba, Staring, Velanas;
Boere en Ómarsson.

 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
37 Reacties
139   10  
Scheppioni

Wat is dat toch jammer met Antonia ! Prima vleugelaanvaller voor ons NAC !

13   25  
J0667

Weer 5 verdedigers? Dacht dat alleen voor Heereveen was net als vorig jaar tegen az. We gaan t zien. Hoop besselink er uit voor een extra aanvaller

139   10  
Scheppioni

Wat is dat toch jammer met Antonia ! Prima vleugelaanvaller voor ons NAC !

42   5  
Koeieuier

Een fitte Antonia is een meerwaarde voor ons elftal. Alleen feit blijft dat hij over een geheel seizoen gezien veel te vaak geblesseerd is. Ik hoop dat de technische staf hier ook nog (meer) op gaat letten bij het aantrekken van nieuwe spelers. Spelers met een dergelijke trackrecord liever inderdaad links laten liggen op de transfermarkt.

Anyway, spoedig herstel gewenst voor Antonia. 3 punten vanavond.

Hup NAC!

4   24  
Ivo

Uitstel vragen en dan minimaal rouleren binnen je basis-11. Dan zal het allemaal wel meevallen met de vermoeidheid.

Ik zou zeggen, gooi Wernersson, Martina, Agougil en Kaied er maar in. Die zijn nog fris

37   12  
Van Flieger

Vreemd dat het nieuws over Bakker nergens gemeld wordt. Ziek, zwak en misselijk zijn ze weer. Hopeloos transferbeleid uit het verleden, maar is het nu wel allemaal beter. Zit vd Sande op schema of krijgen we daar over 2 weken ook slecht nieuws?

19   9  
Adriaan

Garbett?
Zet Martina maar in de basis ipv Besselink

13   3  
Breda83

BN DeStem verwacht dat NAC wederom aan gaat treden in een 5-3-2-formatie.

Dat wordt dus gewoon een 4-3-3 met Wernersson, Agougil, en Kaied in de basis.

8   24  
Scheids!

Antonia heeft verdacht veel Kali blessures!

2   3  
RaRa

5 mans verdediging lijkt logisch, je minder goede Becks rugdekking kunne geven. Maar je komt hierdoor telkens mannetje tekort op het middenveld waardoor deze overlopen wordt, je zelf niet of nauwelijks aan aanvallen toekomt en vooral moet tegenhouden en verdedigen.

2   4  
RaRa

Becks = backs (k*t automatische woordkeuze) ;-)

10   13  
Pietjebel

Ik heb zelf ook heel veel last van mn kuiten gehad met voetballen
Alles geprobeerd en gedaan niets hielpt

Totdat ik er achter kwam dat het door de pre workouts kwam die ik voor de wedstrijd nam

Ik weet niet of Antonia deze neemt maar het zou zo ook maar eens kunnen

29   7  
Antonio B

Het middenveld stond tegen Heerenveen als een huis, echt lang niet bij nac zoveel combinaties en gelijktijdige pressie gezien.

Deze 3 mogen van mij blijven staan, ook bij een 4-3-3 formatie.

2   4  
Joachim Siwek

Wijze praat Antonio!

17   1  
RV

Ik zou dan toch eerder Lucassen op rechts houden.
Met vijf achterin en dan Rutten op rechts en Lucassen met zijn verkeerde been op links geeft weinig echte diepgang. De drive van Lucassen aan die rechterkant bevalt me wel.

Wat mij betreft Mac Nulty de voorkeur boven Velthuis.
Niet dat ik echt de potentie van Mac Nulty zie maar ik zou hem toch de voorkeur geven boven Velthuis.

Prima opstelling voor 3 punten.

15   2  
no-AD

Wat is dat toch zonde die Antonia want als hij speelt is hij zeer gevaarlijk en zeker een van de beste.

Ik zou als ik Maas was eens met hem aan tafel gaan zitten voor volgend jaar en hem een prestatiecontract aanbieden van 5K per gespeelde wedstrijd. Speelt hij alles heeft hij een goed salaris en heeft NAC er wat aan, is hij weer altijd ziek, zwak en misselijk kost het je (bijna) niets.

7   7  
Wanny

@ NO-AD

Gewoon afscheid van nemen. Alleen spelers in de selectie die topfit zijn en volle bak kunnen gaan. KKD is een competitie met veel wedstrijden en waar strijd doorslaggevend is. Dan moet je fysiek goede spelers hebben, aangevuld met een paar jongens die wat beter kunnen voetballen.

Wat dat betreft goed dat Hyballa nu coach is. Kunnen we kijken wie er aan kan haken en welke spelers dat fysiek niet aan kunnen.

8   12  
Tip

Als een van de deskundige supporter trainers vind ik 5 verdedigers een must nu vd Sande ontbreekt. Jammer van Antonia. Goeie voetballer maar tegenstribbelende fysiek. Kan hij geen zak aan doen. Beterschap ! Na twee nederlagen , waarvan 1 op voorhand ingecalculeerd, moeten het nu drie punten worden. Heb nog even nagedacht over interview Hyballa in het vorig item. Eigenlijk geweldig verstandig van hem. Hij geeft de vorige trainers een ongekende geweldige trap onder hun ballen. En dus ook TL maakt hij daardoor nu in 1 klap niet meer dan een doodgewone assistent. PH stelt dat het dit seizoen misschien niet meer lukt het nog recht te trekken… Peter is in ieder geval een hele slimme overlever. Kleurrijk mens.

15   5  
TheBeek

Gewoon afscheid van nemen. Lichaam kan de belasting duidelijk niet meer aan.

11   1  
Bas

Wat was het toch een slappe hap onder die Molenaar!

Nu moet Hyballa in spoed tempo de zaken fit krijgen!!

3   1  
Bertje

Het is zeker zwaar kort na zo’n inspanning tegen Heerenveen om kort daarna tegen een concurrent te moeten...

Maar come on Nac!!!!
Met z’n allen achter en voor Hyballa en Nac!

33   1  
Italo

Balen, vooral voor Antonia zelf. Mijn oog viel afgelopen dinsdag op 'm toen hij aan het warmlopen was. Hij had het duidelijk naar zijn zin. Moest smakelijk lachen om het liedje richting Haye en legde aan Wernersson uit wat en waarom het gezongen werd. Later bij een corner-nemende Haye nog even een klein grapje richting hem. Ja, hij had het prima naar zijn zin. Leuk om te zien.

Voetballend heeft hij tijdens zijn invalbeurten echt wel laten zien dat ie iets kan toevoegen aan dit team. Prachtassist tegen ADO, en een net zo mooie bal tegen H'veen op Omarsson. De te harde passjes over de achterlijn gaan er wel uit met wedstrijdritme.

Blijft staan dat ie extreem blessuregevoelig is. Dat is gewoonweg een (goede) reden om een contract niet te verlengen. Daarom zonde voor hem en voor NAC, dit was het uitgelezen moment geweest om via een goede serie wedstrijden naar een win-win situatie te komen.

18   19  
Andre vermeulen

Hebben we echt niets anders dan Besselink ? Die schrikt zich kapot als de bal in zijn richting komt.

1   1  
sam

Tegenvaller voor nac ,gelukkig loopt zijn contract einde van het seizoen af .
Hopelijk bereidt nac medische staf uit en pakken ze in de toekomst medische keuring beter aan .

11   29  
Mmm

Wat supererg Besselink weer in de basis. Kan er echt helemaal niks van. Sorry Hyballa kan echt niet..... Hup Nac. 😩

7   3  
Sia

Ik vond hem best aardig invallen tegen Heerenveen. Dit is niet de fout van Antonia, het lijkt erop alsof onze medische staf niet weet wat ze aan het doen zijn.

3   2  
Martinus

Antonia echt van meerwaarde mits fit. Overigens, voor hij bij NAC kwam had hij volgens mij niet continu blessures. Dus ik weet niet of hierop te anticiperen was geweest.

13   4  
Ivo

Zin in vanavond, omdat NAC eindelijk weer met wat meer passie en drang naar voren speelt. Het is weer wat leuker om naar te kijken. Tegen ADO stond het niet goed, tegen Heerenveen al beter maar kwamen we net te kort. Jammer maar verklaarbaar.

Nu moeten we gewoon weer terugpakken op de pot tegen Jong AZ waar we veel op de helft van de tegenstander speelden en de goals op de goede momenten vielen. De Graafschap is ook geen topploeg en moet het net als wij vooral hebben van hard werken.

Met een overwinning pakken we de aansluiting bij een lange rij clubs tot aan de 5e plaats toe. Dus ja, een belangrijke pot, maar hierna komen er nog 14. Maar ik hoop vooral te genieten van het spel. Er op klappen en durven voetballen. Daarvoor ga ik naar een stadion. Niet voor tikjes breed en terug.

8   3  
fvf6

Goed van de trainer om Vet centraal achterin te zetten . Stuurde de rest van de verdediging met woord en gebaar goed aan . NAC moet van dit de graafschap in huidige vorm thuis de 3 punten kunnen pakken HUP NAC

2   2  
gjoewie

Rara > Je drinkt te veel Becks! 🍻

0   6  
patje

@breda83@,voor mij mag het 5-3-2, alleen zou ik velanas achter de spitsen zetten.

8   7  
Cees-2

Zeer jammer voor Antonia, maar NAC gaat afscheid van hem nemen zodra dat kan. Anders begrijp ik e.e.a. niet. Niet leuk, maar NAC is namelijk geen UWV-instelling, echter een Bvo die hogerop wil. Zonder Antonia, helaas.

7   1  
Marti

Antonia moet luistren naar zijn lichaam ,dat is het beste voor hem ,stoppen met proffesioneel voetbal ,kan beter op amateurbasis verder gaan bij amateurclub , krijg zijn lichaam tenminste kans goed te herstellen ,

12   7  
Ome Cor

Die Besselink is nog geen topper, maar wel een werker. Laat die jongen maar spelen en groeien. Zeker nu in dit seizoen.
Die komt er echt wel.

2   1  
Cool Hand

Antonia misschien geblesseerd geraakt toen jouw oog op hem viel, Italo.

1   0  
Spionkop

Zonde zeg, elke keer als die er in komt laat die zich meteen zien. Is gewoon pech voor ons en voor hem.

Echt geen verkeerde speler, werkt ook hard. Maar als die geen twee potten achter elkaar kan spelen, houdt het helaas wel op.

5   4  
Ouwe Spionkop

Ik ben niet onder de indruk van Besselink. Laat hem rijpen in de O21 en stuur hem naar de sportschool. Misschien wordt het dan nog wel wat.
Vanavond staat er aardig wat druk op. Je moet winnen om mee te blijven doen voor de playoffs.

1   0  
Kees scout

Hebben ze T. Marijnissen op de tribune gezet? Niet goed genoeg?

Laad alle berichten na dit bericht in