Overal waar we komen

Arno Verschueren richt zich vol op NAC

Das Phantom

Arno Verschueren blijft hoogstwaarschijnlijk bij NAC komend seizoen. Dat zei de middenvelder na afloop van de eerste training in Zundert. Hij sprak tot nu toe met geen enkele club over een mogelijke transfer.

BN DeStem meldde begin mei nog dat Smulders de Belg probeerde los te weken bij NAC om hem onder te brengen bij een Eredivisieclub. Verschueren zelf zegt nu in gesprek met B-Side Rats dat hij zich vol op NAC richt. De middenvelder was vorig seizoen veel geblesseerd en kwam slechts tot achttien optredens. Hij wist vorig seizoen één keer het net te vinden. Verschueren speelt sinds 2016 in Breda.

 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
50 Reacties
0    
Breda1912

Hier ben ik stiekem wel blij mee

0    
Das Phantom

Hoop echt heel erg dat hij blijft. Maakte een prima indruk in de wedstrijden die hij speelde. Kan een belangrijke speler worden. Hup Arno!

0    
Fanneke

Dit juich ik toe. Een speler met noad. En nu dus trouw aan NAC. Topper!!

0    
David

Dan heb je met Verschueren, el Allouchi en Ilic eigenlijk al best wel een goed middenveld voor de kkd. Is alleen ook het meest blessuregevoelige middenveld van de kkd denk ik...

0    
Sigaar

Als hij heel blijft hebben we hier een hele goeie aan. Net op de training geweest, ik vond het wel heel jong.beetje ervaring er bij zou niet verkeerd zijn denk.

0    
Ouwe Spionkop

Meest degelijke speler van NAC op het veld. Betrouwbare speler met veel inzet. Zou zomaar wel eens de nieuwe aanvoerder kunnen worden.
Is het wel zeker dat Ilic trouwens weer naar NAC komt? Ik moet het eerst nog maar zien.

0    
Judge M.

Mooi! Maak hem dan ook maar gelijk aanvoerder.

0    
DunErwt

Goede zaak, zeer nuttige speler.
Jammer van el allouchi die zie ik echt liever gaan die heeft vorig seizoen zo verzaakt.

0    
van Flieger

Zijn vele blessures baren grote zorgen.

0    
Tombola Breda

Als die Smulders nog eens iets probeert "los te weken" zullen we hem eens met pek en veren in de gracht mieteren.

Prima dat hij blijft. Wel heel blijven a.u.b.!

0    
Kipiani

De beste ! Maar wat doet Smulders op de achtergrond ?

0    
NAC4Ever

Goed nieuws! Maar alleen als middenvelder.

0    
Joepel

Niet te vroeg juichen denk ik. Mooie praatjes hebben we vaker gehoord. Als hij elders aanbieding krijgt is hij samen met onze vriend Smullie gevlogen.

0    
L.

nog ff revalideren bij NAC, en dan voor een mooie transfer weg ws..

0    
JM

Geen geweldigde voetballer maar wel een nuttige speler, die heb je ook nodig. Goed teken dat hij nu al vroeg zegt graag voor NAC te voetballen.

0    
Wanny

Snel verkopen als we de kans krijgen. Zeker geen slechte speler, maar rolt het laatste jaar van de ene in de andere blessure. En op al die kunstgrasvelden zal dat er niet veel beter op worden ben ik bang.

Hebben we straks weer een relatief dure jongen de helft van de tijd in de lappenmand zitten.

0    
Bekenaar

Goeie zaak!

0    
BATI

'Verschueren zelf zegt nu in gesprek met B-Side Rats dat hij zich vol op NAC richt.'

Wat zou hij anders moeten zeggen?? Tevrede heeft vorig seizoen een keer gezegd wat hij daadwerkelijk dacht en toen was het gelijk klaar met hem bij NAC. Goeie jongen die Verschueren maar zodra er 1 kans komt om hogerop te spelen is hij ook weg.

0    
RV

Nooit gedacht maar zou het wel goed vinden als hij blijft.
Dat zegt dan ook gelijk iets over het huidige niveau.

Ja we gaan een stapje terug maar ook in deze divisie kunnen spelers als Verschueren en El Allouchi niet de dragende mannen worden. Ze hebben het al druk genoeg met zichzelf.

Bovendien ga je op een niveau lager meer aan de bal zijn en dan is het ook wel een meerwaarde als je centraal op het middenveld een leider en spelverdeler hebt. Verschueren kan die rol niet invullen en dus moet je er een speler naast zetten (zoals voorheen Garcia) waar hij de bal bij kan inleveren.

Wel vind ik dat Verschueren potentie heeft getoond voor zijn blessure, zich altijd 100% inzet en bovendien is hij multi-functioneel inzetbaar.

0    
DnArno

Prima speler voor de KKD. Had stiekem al gehoopt dat hij zou blijven (hoop wel dat hij een man van zijn woord is). Middenveld is dan toch al aardig goed bezet. We missen alleen nog vleugelspitsen of gaan we 4-4-2 spelen?

0    
Ric

Dnarno...laten we t hopen dat ze 442 gaan spelen! Eke jaar weer die kansloze buitenspelers.

0    
rade

Voor KKD een topper als middenvelder. Maar direct captain maken inderdaad.

Ik ben overigens ook nog altijd pro El Allouchi. Ging afgelopen seizoen mee kopje onder, maar wordt daar door veel supporters mee op afgerekend dan bv Ilic of Lundqvist.

Met Arno en Mounir heb je voor KKD begrippen gewoon een goed middenveld.

0    
ome cor

Die gaat dus weg !

Laat mij ook eens een keer een negatieve reactie plaatsen.
Logisch dat Arno dat zegt. Hij zal heus niet tegen iemand gaan roepen dat zijn zaakwaarnemer druk bezig is hem elders te stallen. Dus zo lang er niks definitief is moet en kan hij zich alleen maar met NAC bezighouden omdat NAC nu eenmaal zijn werkgever is.

Maar zodra er ergens een speler weggehaald wordt, waardoor de eredivisieclubs die zijn zaakwaarnemer op het oog heeft wel een plekje in de selectie open heeft voor Verschueren dan is het gewoon een kans die zich aandiende waar Arno geen nee tegen kon zeggen en neemt hij afscheid van NAC.
Gezien de clausule in zijn contract is NAC niet bij machte om te zeggen "jij mag niet vertrekken".

Ben pas gerust wanneer het transfer window gesloten is en hoop ondertussen dat onze (Poehee) Tommy wel alternatieven voor Verschueren op z'n lijstje heeft staan.....Szjuust in case

0    
Die ne gast

Arno lijkt mij te bescheiden om een goede leidersrol / het aanvoerderschap op zich te nemen.
Verschueren gaat het aanvoerderschap als een last ervaren, net als Koch het afgelopen seizoen.
Wie dan wel? Dat moet het groepsproces de komende weken maar uitwijzen.
Stokkers of onze Nacho-man?

0    
Mul

Heerenveen schijnt interesse te hebben

0    
Befke

Waar is van gestel, de verrassing van vorig kaar in de voorbereiding, gebleven?

0    
Castle

Met verscheuren en mou ir heb je een middenveld dat strond voor der ogen word gespeeld kunnen niks aub

0    
Breda-Loyal

@Befke

Nog niet al te lang vertrokken naar KFC Zwarte Leeuw voor zijn studie

0    
Gman

Blijven!!! Top nieuws als arno aanblijft.

0    
DunErwt

Mark my words : Kali word aanvoerder.

0    
DunErwt

Anders el allouchi

0    
Martinus

Het kan verkeren. Een jaar terug niks dan kritiek op hem, nu volgens velen een optie als aanvoerder. En daar ben ik het mee eens. Grote fan van deze speler, die zeker een belangrijke rol heeft. Krijgt nu eindelijk de bijbehorende waardering.

0    
aderB

@Befke

Vertrokken naar KFC Zwarte Leeuw

0    
Bzzzz

Mooi. Kon in de achterste linie het verschil niet maken, maar is op het middenveld een hele goeie.

0    
GeelZwartHart

We hebben deze man, echt gemist laatste maanden van het seizoen. o zo belangrijk voor ons NAC

0    
Tico

Mooi!!

0    
Michel

Hans mag helemaal niets ‘weken’, donderstraal nou toch eens op joh! Meer schade gedaan dan ons lief is. Top dat je er bent Arno!

0    
scheppioni

Stofzuigend op het middenveld prima, geen rechtsback en nog belangrijker, hopelijk het hele seizoen fit !!!

0    
Sander P

Verscheuren is De juiste man om dit seizoen aanvoerder te maken!

0    
Hans

Mounir = tikkie terug = niet geschikt

0    
TheBelg

Dat hij zich nu volop op NAC richt wil uiteraard niet zeggen dat hij blijft. Het wil eerder zeggen dat hij (nog) geen aanbieding heeft gehad van een eredivisieclub. Niet te vlug victorie kraaien lijkt me.

0    
ibio

Captain!

0    
voetballiefhebber

Het afgelopen jaar niet best gespeeld. Op het middenveld wist hij niet waar hij moest lopen en in de verdediging nogal wat fouten gemaakt. Vooral positie kiezen is voor hem lastig. Maar met een ervaren speler naast hem zal het prima gaan. Dat jaar er voor prima gespeeld. Een van de weinige met een goede sliding. Laten we hopen dat hij zijn oude nivo haalt.

0    
Wanny

@ voetballiefhebber

Een sliding maak je niet goed staat. Verschueren is zeker niet de minste van onze spelers, maar is toch ook vaak zijn eigen fouten aan het herstellen. Valt mij vooral op dat de eerste aanname vaak zo slecht is. En dan komt ie weer in een duel om het te herstellen. Dat ziet er dan goed uit qua inzet, maar zou eigenlijk niet nodig moeten zijn.

Zijn sterke punt vind ik eigenlijk meer aanvallend. Met zijn loopvermogen en conditie kan ie vaak gevaarlijk voor de goal komen. Nog wel wat trainen op afwerken, dan kan ie zomaar 5, 6 goals maken.

0    
Castle

Hij loopt zijn eigen gek werk hard is een goede jongen maar kan niets met een bal kan alleen rendement hebben met een echte goede voetballer naast hem ,maar kan echt geen spel maken ook veel te langzaam net mounir

0    
RV

Kali is absoluut geen aanvoerder.

Een grootverdiener maar anderzijds vind ik het ook weer niet zo'n slechte speler voor de eerste divisie.
Zet er 2 leiders bij (centraal op het middenveld en centraal achterin), zorg er voor dat de rotte appels die hem in de malaise hebben meegetrokken vertrekken, zit er als technische staf kort bovenop bij zo'n jongen én laat hem het vuile werk opknappen voor een creatieve speler daarvoor (zoals Ilic).

Als er geen waardig alternatief gehaald kan worden met karakter, ervaring en het vermogen om het spel te verdelen dan zou het best een optie kunnen zijn om Kali belangrijk te maken.

Er wordt al snel geroepen dat heel de selectie moet ruimen maar dan moeten er ook gelijk waardige vervangers klaar staan voor de belangrijke posities. Ik zou het bijvoorbeeld niet erg vinden als Koch blijft.

0    
Cees

Over Verschueren had ik vorig seizoen sterke twijfels, vooral de eerste seizoenshelft, tactisch zwak, wat hij regelmatig met oerdomme overtredingen moest rechtzetten. Dat bracht de nodige onrust. Echter gaande weg kreeg hij meer- en meer grip op dat onderdeel. Zodanig dat hij nuttig werd, echter een blessure gooide roet in het eten. Wat mij betreft, gezien bovenstaand beeld, mag hij blijven. Mocht “hij” echter willen vertrekken, niet meer dan jammer. Vervangers genoeg.

0    
Tinus Plotseling

Nuttige speler (middenveld) mét NOAD.
Zijn blessuregevoeligheid in combinatie met veel wedstrijden op kunstgras baart me wel enige zorgen.

0    
Henkie

“Sprak met geen enkele club over een transfer”.

Tja welke club wil hem nou? Is nergens goed in behalve een beetje inzet tonen. Voor de kkd gaat het nog, maar op een hoger niveau onbruikbaar.

0    
voetballiefhebber

Wanny

exact. Dat bedoel ik.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja