Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na de eerste training

DeWeesJr

NAC begon vandaag in Zundert aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Ruud Brood, die het vorig seizoen met de selectie van een ander moest doen, krijgt nu de kans vanaf dag één zijn stempel te drukken. De oefenmeester heeft er zin in. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Arno Verschueren richt zich vol op NAC 50 reacties
Terug naar overzicht
21 Reacties
0    
Sjef de gevulde koek

Leuke vent nu nog presteren en komt alles goed.

0    
Joop Klepzeiker

Vooropgesteld: wederom goed interview. Het hele verhaal en alle antwoorden van Ruud Brood zijn omgeven door bedenkingen richting de directie. Laten we in godsnaam niet hopen dat dit als een rode draad door het hele seizoen loopt. En laten we eerlijk zijn; daar heeft Ruud zelf ook een belangrijk aandeel in. Heeft ongetwijfeld stevig geëvalueerd, laat dat meerdere keren merken, maar nu moet er vooral met frisse zin richting het seizoen gekeken worden. Hup Ruud, Hup NAC!

0    
HenkTank4823

Ik ben best benieuwd welke factoren doorslaggevend waren voor Ruud nog een jaar te blijven. Ook wat betreft eventuele eisen van zowel kamp Ruud en Td.

0    
Moatje

Jniekske

0    
10diego

@joop, raar he. We hebben nog wel zo’n goede directie.

0    
kopspion

volgens mij kunnen we nog een paar buitenspelers voor de voorhoede gebruiken ....

0    
ome cor

Tussen de regeltjes door lijkt Ruud zich toch in te dekken als het gaat om bepaalde beslissingen waar normaliter de hoofdtrainer in gekend wordt.
Plus dat hij duidelijk aangeeft dat hij vindt dat NAC rijkelijk laat met hem in gesprek is gegaan.

0    
Jes

Hahaha is zelf eerst met Heerenveen gaan praten toen dat niets werd terug in gesprek gegaan met NAC.
Veel in de lucht gebrabbel van onze trainer

0    
Joop Klepzeiker

@Jes; precies wat ik bedoel. Als er een oorzaak zou zijn waarom de verstandhouding tussen directie en trainer op voorhand niet zou gaan werken, zou het mooi zijn geweest om elkaar de hand te schudden en te bedanken voor bewezen diensten. Nu vuile was ophangen (voorlopig vooral van de zijde van Ruud) richt m.i. meer schade aan dan dat het wat toevoegt.

0    
Wanny

Als ie bedenkingen heeft bij de directie, had ie niet moeten tekenen. Hij heeft wel getekend, dus dan moet ie achter de directie staan en kritiek binnenskamers houden. Het is niet gepast als werknemers en public de directie gaan bekritiseren.

0    
Die ne gast

Brood als speler-coach. Prima oplossing voor de smalle selectie. ;-)

0    
steven73

@joop klepzeiker, je leest wat je wilt horen aangaande de directie.
Ruud trapt ook alleen maar open deuren in en vertelt ook niets nieuws.
En dat is wat mij betreft prima.
Goed dat er door iedereen goed is nagedacht het is nu wel tijd om te stoppen met alleen maar nadenken er moet ACTIE worden ondernomen.
Alhoewel dit volgens mij in volle gang is. Ben van mening dat iedereen eens iets positiever over ander moeten gaan denken en praten. En iedereen die met NAC te maken heeft ga weer eens achter je club staan. IPV alleen maar te wijzen naar een ander.
Dit wordt gewoon een leuk en mooi voetbal jaar.

0    
Ernie

Knap dat er mensen zijn die zelfs achter zo'n intervieuw iets zoeken.

0    
hgmaster

Ik schrok eerder van het mee gekleurde logo op z'n borst dan van het interview... Ik hoop dat dat niet op de wedstrijdshirts is,

0    
van Flieger-in-Spanje

Vreemd interview. Toch niet helemaal jofel.

0    
steefl

Hij is in ieder geval geen meeprater en uit gewoon zijn mening.
Heb weinig reden om te twijfelen aan zij oprechtheid.
Dat hij niet alles altijd kan zeggen en bijvoorbeeld niet zegt: " ja ik had liever bij een subtopper in de eredivisie getekend" lijkt me ook duidelijk.

0    
Da Huge

Ruud. Als je wel aanleert dat het NAC is en niet NAC Breda hahaha

0    
Henkie

Leuk interview bsr! Verder blij met Brood, prima uitstraling en de nodige ervaring. Vorig jaar was we gewoon niks van te maken, lukte vd gaag ook niet.

0    
Wijnkunst

@Joop Klepzeiker

Bedenkingen richting directie? Ik hoor dat er totaal niet in terug. Dat de directie doorpakt zolang er nog geen overeenkomst is met een trainer is volkomen normaal. Brood geeft aan dat logisch te vinden en schikt zich hier dus in. Geen egotripperij van zijn kant. Hij geeft ook aan dat beide partijen meerdere opties hebben bekeken. Ook dat is volkomen normaal en zegt niets over een voorkeur voor de ene club c.q. trainer of de andere. Hier is dus niets aan de hand. Je laat een luchtbalon op!

0    
Breda

Brood is arrogant in interviews. Maar misschien is dat ook wel nodig. Verder maakt het niet zoveel uit. Als je 3x wint ben je de koning, als je 6x verliest lig je buiten. Zo gaan die dingen

0    
scheppioni

Nog steeds een vreemde gang van zaken, NAC was gewoon nagenoeg met een ander rond, nu weer spelers gehaald buiten de eigenlijke trainer om, ze leren het nooit bij ons NAC ! Stabiel en NAC is een utopie !!!

Laad alle berichten na dit bericht in