Wij gaan niet opzij

Arno Verschueren: "We willen absoluut naar de bekerfinale"

Temminho

Vijf dagen na de gedenkwaardige bekerzege tegen AZ, blikt Arno Verschueren bij BN/DeStem terug op de verschillen met vorig seizoen. 

De Belg, die sinds 2016 uitkomt voor NAC, vertelt dat dit seizoen gekker is dan vorig jaar. In tegenstelling tot vorig jaar is NAC namelijk nog op twee fronten actief. “Vorig seizoen hadden we voornamelijk downs en geen ups, hele diepe dalen zelfs. Dit jaar leveren we in de beker uitzonderlijke prestaties. Daaraan merk ik dat dit team veel meer een collectief is. Vorig jaar werden er vanaf het begin al groepjes gevormd, dat wil je niet. Nu zijn we veel meer een team, zelfs in periodes dat de resultaten tegenvallen. Er is niemand die zichzelf boven het team plaatst, de sfeer blijft goed ondanks dat we drie verschillende trainers hebben gehad”, vertelt Verschueren tegen BN/DeStem. 

Verschueren lijkt ook te weten waarom het in de eerste divisie niet echt wil vlotten. Zo geeft hij aan dat NAC moeite heeft om verdedigende ploegen uit elkaar te spelen. “Want tegen PSV hebben we al laten zien dat we wel degelijk kwaliteit hebben. We gingen niet naar AZ met de gedachte: ‘We kijken wel waar we uitkomen’. We weten nu dat we het kunnen en willen absoluut naar de bekerfinale”, aldus Verschueren. 

Bron:
B-Side Rats, BN/DeStem
8 Reacties
68   2  
NL10

Wij hebben Arno Verschueren en die schiet ze er wel in!

68   2  
NL10

Wij hebben Arno Verschueren en die schiet ze er wel in!

34   8  
Nicky

Bekerfinale, bekerfinale..... eerst maar eens carnaval overleven... dan zien we wel verder ???

6   4  
DunErwt

Gehoord in Rotterdam :

Wij willen absoluut naar de finale!

17   92  
W.Blaak

Ik gun NAC alles , de mooiste club in Brabant , maar de finale is voor Feyenoord .
Gr uit Rotterdam .

27   6  
Moppernac

Het zal mss wel niet gebeuren, maar ik hoop toch zo dat ze de BEKER FINALE gaan halen. En dat alleen al voor al die kut Rotterdammers die denken dat het in de halve finale al een appeltje eitje is.
Ik zat vrijdag hier bij Fox toevallig Feijenoord TV te kijken (uitzending van vrijdag) en die presentator had het al over de finale omdat de halve finale maar een formaliteit is en die kunnen we dan wel overslaan.
Alleen daarom al hoop ik dat Feijenoord goed op zijn bek gaat tegen NAC.
Respectloze uitspraak van zo,n grote miskwal.

8   2  
Nacfan

Alles kan! Hoe gaaf zou het zijn als je naast PSV en AZ ook Feyenoord uitschakeld. Aan de mentaliteit van de jongens zou het niet liggen!

Sinisterra 6-8 maanden uitgeschakeld en Feyenoord heeft eerst nog een topper. Hopen dat Berghuis rood pakt en zo de wedstrijd mist. Dan zie ik NAC zeker winnen.

8   1  
Wolfmanjack

Verschueren steekt er met kop en schouders bovenuit dit seizoen. Hij is goud waard. De opmerking dat ze nu echt een team zijn werd vorig jaar precies zo gezegd. Dat soort open deuren heb ik mijn buik vol van.

1   0  
Scheppioni

Gaat lastig worden, de knvb wil liever dordt noord natuurlijk !?

Laad alle berichten na dit bericht in