Wij gaan niet opzij

'Arzani zo goed als zeker naar FC Utrecht'

Das Phantom

Niet NAC of FC Twente kan binnenkort beschikken over Daniel Arzani, maar FC Utrecht lijkt heel dichtbij een deal met Manchester City. Volgens het Algemeen Dagblad moet alleen het papierwerk nog in orde worden gemaakt.

Vorige week meldden wij dat Arzani door Australische media werd gelinkt aan een overstap naar NAC of FC Twente. Dat hij nu voor de Domstad kiest heeft deels te maken met de deal die FC Utrecht sloot over een 16-jarige keeper die nu voor City uitkomt. 

Volgens het Algemeen Dagblad is de 21-jarige aanvaller al in Nederland, maar wacht hij nog op een werkvergunning. 

Bron:
B-Side Rats, AD
9 Reacties
20   0  
Das Phantom (BSR)

@Dirk

Omdat hij meerdere keren is gelinkt aan NAC. Zowel dit jaar als in het verleden. Vorige week gooien we nog online dat hij mogelijk naar Breda komt, dus dan vinden wij het wel zo netjes nu te melden dat hij waarschijnlijk niet komt.

18   4  
Beest

Is toch prima joh!

Zal ongetwijfeld een talent zijn maar dat was Barker, Ilic, boussaid ook.

Als we met buitenspelers willen spelen moeten we echt eens flankenflitsers halen. Die een buiten omgaan in plaats van altijd naar binnen kappen en het trechterboetbal van de afgelopen 3 jaar.


Ook helemaal klaar mee met el allouchi rechtsbuiten of andere middenvelder. Buitenspelers moeten snel en behendig zijn

6   18  
Dirk

Geen ex-naccer, geen toekomstig naccer, dus waarom hier een artikel aan besteden ??

6   1  
Ivo

Eens met Beest.

Ik wil sowieso minder huurspelers. De eigen jongens moeten het doen. We hebben niet voor niks 26 contractspelers. En dan 1 of hooguit 2 echte toppers huren. Die echt het verschil maken.

In de KKD heb je gewoon meer fysiek nodig. Lengte, kracht, snelheid. Geen Boussaids meer.

17   2  
Basje

@dirk
Altijd wel wat te zeiken hè? Dan lees je het toch niet als het je niks interesseert. Ik vind dit altijd wel leuk om te weten hij was namelijk in belangstelling van NAC. Dan is het toch niet gek om de supporters te informeren dat hij uit eindelijk niet naar NAC komt?

20   0  
Das Phantom (BSR)

@Dirk

Omdat hij meerdere keren is gelinkt aan NAC. Zowel dit jaar als in het verleden. Vorige week gooien we nog online dat hij mogelijk naar Breda komt, dus dan vinden wij het wel zo netjes nu te melden dat hij waarschijnlijk niet komt.

1   9  
Mo

Liever geen City-spelers meer!

2   0  
scheppioni

Ik lig er nie echt wakker van !

3   2  
Willem 4,5

Wat stelt de samenwerking met City eigenlijk nog voor vraag ik me af. Ik heb de indruk dat we achter in de rij staan bij huur. Eigen broek ophouden is nog altijd de beste optie.

1   1  
DunErwt

Wat een zure negatievelingen hier zeg poeh poeh lijkt wel dezelfde zure groep supporters als vorig seizoen................ O wacht dat zijn polonaiselopers die nu zuur zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in