Wij gaan niet opzij

Azzagari:"Dat zie ik als een kans"

Eddy W

Yassine Azzagari begon de afgelopen oefenduels in de basis. Ondanks zijn leeftijd wilt de middenvelder uit Goes de basisplaats vasthouden en een vaste waarde worden in het eerste elftal van NAC.

Door het vertrek van Arno Verschueren en de blessure van Kali is er op dit moment een plek vrij op het middenveld van NAC. Azzagari weet daarom dat hij deze wedstrijden alles moet geven om indruk te maken op Steijn. “Dat zie ik als een kans. Uiteindelijk ga ik mijn stinkende best doen om de trainer te overtuigen, want ik wil echt graag in de basis staan.”

Waar de middenvelder afgelopen seizoen soms nog speelde als een jeugdspeler geeft hij in gesprek met BN deStem aan dat hij in het afgelopen seizoen veel heeft geleerd. “Mijn ouders zeggen het ook weleens: je bent volwassener geworden. Vorig jaar was ik er voor het eerst bij, nu weet ik beter wat er gevraagd wordt.” Mede doordat Azzagari beter weet wat er gevraagd wordt is zijn doel voor dit seizoen duidelijk. “Ik ga mijn stinkende best doen voor een basisplaats.”

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Terug naar overzicht
17 Reacties
75   2  
Martinus

Hier zit zeker potentie. Ik denk dat hij op dit moment geen dragende speler kan zijn, maar het wel kan worden.

75   2  
Martinus

Hier zit zeker potentie. Ik denk dat hij op dit moment geen dragende speler kan zijn, maar het wel kan worden.

34   0  
BVV

Deze mag idd wat vaker in de basis. Zeker kijkend naar het slopende schema dat afgewerkt moet gaan worden.

54   0  
Breda-Loyal

Hopelijk wordt dit seizoen zijn doorbraak als basisspeler.

Als voetballiefhebber en NAC supporter kijk ik graag naar zijn spel.

24   2  
sam

Als hij dit seizoen een wedstrijdje of 10 in basis start dan heeft hij het goed gedaan. Concurrentie op het middenveld zal dit jaar niet anders zijn. Nu hebben we aan Tom een uitstekende middenvelder hier moeten nog twee spelers de bij.

22   0  
Naclover

Zie hem graag spelen. Heeft een goede pase en veel goede dribbels. Ik denk dat Nac hem een kans moet gaan geven dit jaar

20   2  
Buurman

Vind ik goeie speler en wordt nog beter.

7   2  
Bart

Zeker nog geen dragende speler maar naast EA en haye kan hij zich prima optrekken op deze manier.

19   1  
Ratjeduneerste

Een jongen met veel potentie. Leest het spel goed en heeft het technische vermogen om zowel een belangrijke pass te geven als om een tegenstander met een individuele actie voorbij te gaan.

Af en toe nog wat langzaam in zijn handelen waardoor hij 'vaak' balverlies lijdt. Maar hier kan aan gewerkt worden.

Kom er maar in hoor Yassine!

16   0  
Nr. 20

Een talent! Denkt vooruit en kan iets creëren. Gaan we nog veel plezier aan beleven en gaat NAC zowel in veld als financieel nog iets opleveren nu en in de toekomst!

12   0  
De Bolle Damen

Heeft zeker potentie en kan de lengte as bespelen. Dus box-to-box.
Alleen maakt ie (ook in de ogen vanSteijn) vaak dezelfde fout om wanneer hij diep gaat, de ruimtes dicht te lopen. Moet beter timen wanneer hij waar loopt.
Maar deze jongen kan echt wat. Mooie stijl ook voor een loopwonder met techniek.

8   1  
Ivo

Leuke speler en aardige gast, met wat ervaren jongens om hem heen, die goed coachen, kan hij dit jaar veel leren. Beginnen met wat invalbeurten en straks als er pijntjes, blessures en schorsingen komen ook basisplaatsen.

7   57  
steven73

Nog niets laten zien vorig seizoen. vele slechte passes en makkelijk balverlies. Hopelijk gaat hij mij het tegendeel bewijzen. heeft nooit onze aanval voorzien van een goede pass waaruit een kans kwam. laat staan een doelpunt.

4   1  
Johan Apeldoorn

Ja, lekker afbranden...alsof dat zin heeft. Wellicht is een gunstig effect van de huidige situatie dat NAC op een paar posities afhankelijk is van doorschuiven van jeugdig talent. Geef deze jongen gewoon eens 10 wedstrijden een basisplek en kijk eens hoe het uitpakt.

2   0  
WillemBreda

Maakt geen gekke fouten, speelt de bal voorlopig vaker wel dan niet naar de goede kleur. Da's een begin. Nu inderdaad toewerken naar een wat belangrijkere rol waarin hij betrokken is bij de laatste fase voor een goal.

5   4  
Belgische Naccer

Ik vind hem beter dan "balletje breed-balverlies" El Allouchi.

Maar beide spelers maken ons geen kampioen. Graag 2 sterkhouders en deze 2 als backup.

2   0  
Fred1

Zit wel potentie in, maar helaas nog lang niet klaar voor de basis.
Had eigenlijk wel meer van hem verwacht gezien zijn prestaties in de jeugd.
Vind hem een beetje timide en dromerig over komen en afgelopen zaterdag moest de trainer hem wel héél veel corrigeren.

0   5  
Utrechter

Roelant Oltmans was voorzitter van NAC volgens RTV Utrecht... Kampong presenteert ervaren Roelant Oltmans als nieuwe coach #rtvutrecht

https://rtvu.nl/n/2080230/

Laad alle berichten na dit bericht in