Overal waar we komen

Rotherham niet in zee met Leigh na niet behalen medische keuring

Thiestemberg

Greg Leigh verkast niet naar Rotherham FC. De linksback was dicht bij een overstap naar de Engelse Championship, maar is niet door de medische keuring gekomen. De reden is de blessure waar hij op dit moment nog van herstellende is. Dat bevestigt NAC ons desgevraagd.

Volgens de club heeft Rotherham aangegeven met een volledige fitte selectie aan het seizoen te willen beginnen, omdat zij met een beperkt aantal eerste elftalspelers gaan werken. Leigh voldoet niet aan deze voorwaarde en dus zien de Engelsen af van de transfer.

Het afketsen is een tegenvaller voor NAC. Leigh heeft al vaker aangegeven het lieftst in Groot-Brittanië te voetballen en hij drukt met zijn Eredivisie-salaris fors op de loonlijst. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Volgend bericht
Azzagari:"Dat zie ik als een kans" 17 reacties
Terug naar overzicht
87 Reacties
81    
NAC76

Dat is k.. voor alle partijen.

24    
Plastieke annemieke

Kan het nou nooit eens meezitten haha

9    
JN

Dat is mooi klote. Met wat voor blessure kampt hij?

31    
Nac

Het was toch al bekend dat leigh niet fit was?

Dan is het toch raar dat zo’n club hem keurt.

12    
Buurman

Rotherham heeft wel het grootse gelijk van de wereld. De meeste clubs zitten financieel niet in de positie risico’s te nemen met een geblesseerde speler. Dat is voor NAC ook zo. Jammer voor Leigh, maar Aberdeen haakte ook al af door zijn blessure. Moet een fikse blessure zijn.

15    
Ratjeduneerste

@Buurman

Voor zover ik weet haakte Aberdeen af doordat de in het huurcontract opgenomen clausule hoger was dan zij bereid waren te betalen.

In dit geval heeft NAC dan weer wel het geluk aan hun zijde dat de transferperiode lang doorloopt dit seizoen. Het is te hopen dat hij spoedig herstelt en alsnog een transfer naar Groot-Brittanie kan maken, zowel voor NAC als voor Leigh zelf.

Erg zonde... volgende keer beter!

34    
Ivo

Hou Leigh maar in Breda. Noblejas is ook blessuregevoelig, Mashart kan je evt verhuren. Die jongen moet spelen maar komt nog te kort voor NAC.

Leigh lijkt me een uitstekende linksback voor de KKD.

-12    
Molenschot Loco

Kijk en daarom moet NAC nooit in zee gaan met spelers met een blessure achtergrond is wel gedaan met diverse spelers

25    
Basje

Onder 3 berichten geleden las ik een logische analyse dat NAC misschien wel 442 wilt gaan spelen. Dan lijkt me leigh de perfecte man. Haalde vaak de achterlijn en heeft een goede voorzet. Dan krijgen we met 2/3 echte versterking toch wel echt een reten sterk team.


Als we 442 spelen hebben we in ieder geval de perfecte backs en Links en rechtsmiddel in huis. Vergeet niet het seizoen van el allouchi in de ere met Angelino. Maar we gaan het allemaal zien. Vind het wel weer steeds leuker worden rondom NAC er hangt een goede sfeer alleen nog ff doorpakken. Aan het beleid ligt het niet!

2    
Semsi

Zat er natuurlijk dik in, e.a. duurde veel te lang!

32    
Ivo

Wel typisch NAC hoor, de 2 spelers die weg moeten, Kali en Leigh, zijn geblesseerd. Hierdoor kan je gewoon 3-4 goede spelers niet halen. Wat een k#tzooi weer.

41    
Sanseveria

We konden gisteren duidelijk zien dat Mashart echt nog meer ervaring op moet doen. Met een fitte Leigh en Schouten vanaf de andere kant creëer je meteen veel meer aanvallend gevaar. Nog los van de extra dosis NOAD waar hij voor kan zorgen. Van mij mag hij lekker blijven!

9    
Semsi

Onze 2 grootverdieners zijn beide flink geblesseerd en zien we minimaal de eerste 4-6 weken niet terug.....

3    
Ernie

Het zijn altijd dezelfde figuren hier, bij wie het glas halfleeg is.

-12    
Nachoreca1

Ook komend seizoen gaat de klucht vrolijk verder dus... kali en leigh...zelfs sab wil ze niet hebben, maar verdienen het meest. Weet niet of ik ermee moet lachen of huilen ....

-1    
Nonkel Frans

Tiswa - maar zolang Leigh niet kan spelen kan hij altijd nog zingen toch? Dan hebben we er allemaal plezier van en Greg zelf hopelijk ook. HupNAC

7    
Martinus

Ik hoor veel mensen dat Leigh dan maar moet spelen voor ons. Even los van zijn kwaliteiten: Leigh wil zelf heel graag terug naar het Verenigd koninkrijk. Kampte die niet met heimwee? Misschien dat een gemotiveerde fitte Leigh van toegevoegde waarde is, maar die Leigh is niet degene die we tot onze beschikking hebben, vrees ik. Hij is nu twee keer dichtbij zijn zo gewenste transfer geweest. Je moet het mentale aspect hier niet van onderschatten. Ik hoop uiteraard van harte dat als hij niet vertrekt, hij zijn waarde gaat bewijzen, maar vanzelfsprekend is dat allerminst.

28    
F3

Onderhand wel klaar mee nu, heimwee, wilde perse terug naar engeland. Prima allemaal maar als je een vorstelijk salaris ontvangt en vanuit jouw kant je arbeid niet levert, ben dan een vent en geef je contract terug. En zo niet, nac toon ballen en zoek een oplossing via de rechter want het geld klotst in breda niet tegen de plinten.....

10    
BBart

@f3 contract teruggeven en gratis de deur uitwandelen? Blijven geen kados weggeven toch?

-16    
Muijske

wij haten Rotterdam, wij haten Rotherham

27    
Hugo

Ik weet één ding wel. Als hij straks over vier weken fit is, of wellicht zes, dan batst Leigh er in ieder geval vol in en zal meer dan 100 procent geven. Ongeacht heimwee, ongeacht mislukte transfer. Natuurlijk heeft deze jongen zijn voetballende beperkingen, maar in Schotland heeft Leigh het meer dan goed gedaan en een championship club wilde deze jongen toevoegen aan de selectie. Ik heb vertrouwen in Leigh. Hup NAC

6    
geelzwartwit

Als je niet bij je werkgever in Nederland wil spelen maar in de UK dan zou het je sieren je baan op te zeggen en terug naar de UK te gaan en daar een baan te zoeken.
Is wel zo netjes naar je werkgever en collega's

GA lekker op eigen kosten fit worden en aankloppen bij een club.

En ja als ik het bij een baas niet naar mijn zin heb zeg ik inderdaad mijn baan op en zorg ik dat ik ergens anders aan de bak kom.

6    
M.H. te R.

Dit zou wel eens wat versterkingen kunnen kosten. Geen buitenspelers maar 442 dan?

-16    
Toontje

Voor velen was hij een CULT held jammer was dat het een heel erg beperkte voetballer was die er eigenlijk weinig van bakte. Dat zullen ze ook wel gezien hebben

28    
MP

Bijzonder dat mensen nu boos worden op Leigh. Hij heeft toch helemaal niet gezegd dat hij niet voor NAC gaat spelen en niet 100% gaat geven als hij geen transfer maakt. Hij heeft alleen aangegeven graag in zijn thuisland te voetballen. Prima toch. Helemaal als wij er nog wat aan verdienen.

-13    
Scheppioni

Juist Ivo, dat dacht ik ook, tel daarbij de constructies van vloet en Verschueren bij op, dan is het toch het toppunt van amateurisme bij ons NAC, zo wordt je nooit stabiel ...... hopelijk hebben we niet te veel negatief verlies gekregen, maar wat een knoesten hebben er de laatste jaren toch voor het zeggen gehad bij ons NAC !! Moest daar op verhaald kunnen worden eigenlijk, dat het nu maar eens leert ervan ...... Leigh wil heel graag ontbinden dus met water bij de wijn moet dit toch lukken. Dan nog kali .....

26    
Stan

Mensen, neem maar van mij aan die aanvallende versterkingen gaan er gewoon komen. Dat hangt echt niet van Leigh af.

11    
Talentje

Off topic;

Weet iemand of nac woensdag tegen baronie weer een livestream heeft met bredaos commentaar

3    
Ikke

Weet iemand of er nog een speler op proef komt ? Dat zou dit weekend duidelijk worden.

3    
Henri

Het duurde ook allemaal erg lang. Zoals nu ook weer blijkt is dat meestal geen goed teken.

3    
NAC4Ever

@TALENTJE
Ja, NAC zorgt voor een live stream.
Ik neem aan met commentaar, maar daar las ik nu niets over.

https://www.nac.nl/nieuws/informatie-kaartverkoop-nac-%E2%80%93-vv-baronie

-12    
Adriaan

Leigh en Kali gevallen te vergelijken met Zonneveld en Koning
Nobeljas en Monsalve ook blessuregevoelig
Ook nog geld tegoed nav transfer Vloet
En dan nog een zwik aan afkoopsommen vwb stafleden
Is er nu nog geld om de voorhoede te versterken?
Bedrijfsvoering moet beter
Zo wordt er veel te veel geld weggegooid

11    
NAC!!!

Beste supporters,

Wat wordt er weer vaak negatief gereageerd. (Na de 10tal klote jaren begrijpelijk) maar... we hebben nu mensen in de staf die weten wat nodig is. Het werd tijd maar we hebben ze nu in de staf. Onze trainer e.d weten perfect wet nodig is om dit seizoen mee te doen voor de prijzen. Daar zal alles aangedaan worden. De komende weken komen er versterkingen. Wees gerust!

En de misgelopen transfer van onze G.L. Is nog geen drama, er is nog tijd en in het slechtste geval speelt hij bij NAC, als je zag wat hij met beperkte eigen middelen kon in de ere, is hij van een enorme meerwaarde in de KKD, met zijn drive en voorzetten kan het wel eens heel goed uitvallen. Maar we lopen op de zaken vooruit. Rustig blijven beste medesupporters, herkomst goed.

-17    
geelzwartwit

Zou Ruud Boymans komen?

15    
Semsi

Hans Smulders heeft ons dicht bij het ravijn gebracht. Had (vooral) in het 2e jaar ED een groot budget tot zijn beschikking en als je dan ziet wat hij er mee gedaan heeft! Schandalig! Als je er dan ook de dossiers Verechueren, Vloet en Kali aan toevoegd....

12    
Tombola Breda

Dat is zuur zeg. Maar dit soort dingen gebeuren nu eenmaal. De transfer periode is nog lang, dus weet weet is hij op tijd fit voor een transfer. De interesse zal wel enigszins blijven verwacht ik. Anders maar in de winter.

Maar ik wens nu verder niks meer te lezen over heimwee. Dat vind ik zo'n waardeloos argument. Dan snuift hij maar wat St. Janskruid en doet hij maar wat vaker videobellen met zijn familie. Voor het geld wat hij opstrijkt moet hij zichzelf wat meer vermannen. Hup, schouders eronder.

6    
Bart

@geelzwartwit

Boymans speelt bij quick boys die komt natuurlijk niet

-13    
geelzwartwit

@bart dat weet ik. Daarom zag ik een kans.

-23    
Schrikbarend

Morgen geen 2 definitieve versterkingen was wel de bedoeling maar omdat het geld van leigh niet doorgaat alleen moreno rutten morgen gepresenteerd dus f5en niet nodig dit is het feit...alleen bij verkopen kunnen wij weer kopen

-24    
Schrikbarend

ChrisWM en spion helaas geen leemans morgen helemaal opverheugd op maandag mooie versterkingen word het alleen moreno en die weten we nu dus al bedankt staf geblesseerde leigh naar Engeland sturen

5    
Buddha

Dit kan voor NAC toch eigenlijk ook geen verrassing zijn? Iedereen weet toch dat Leigh nog aan het revalideren is?

15    
Plastieke annemieke

Schrikbarend.

Rustig aan jongen. Ik verzeker je dat er nog minimaal 4 spelers komen deze transferperiode en nog 1 speler buiten de testspelers deze week.

Ze vissen eindelijk in de juiste vijver , dat is al een gerustelling toch?

33    
Henkie

Heb je Schrikbarend weer die op hol slaat. Vorig jaar met z’n gemekker over Ilic werd je ook gek van😂

-18    
Schrikbarend

op hol eerst kali nu leigh kende 3 goeie versterkingen van halen...door van Aanholt moreno nu morgen...dus bij nac gaat het zo 1 verkopen dan pas geld voor versterking

7    
Plastieke annemieke

Schrikbarend

Het is maar goed dat we je jou hebben dan.
Van wie moeten we anders deze info krijgen?

Neem een biertje , ga lekker serietje kijken en wacht tot morgen. Deze week zal er zeker een speler bij komen

2    
Doom
20    
von F

Misschien kunnen ze die keuringsarts een contract aanbieden, die verdient zich bij NAC in no-time terug.

3    
B

@Doom

Dat denk ik ook want een rechtsback annex middenvelder hebben we nog niet...

-16    
Schrikbarend

annemieke klopt en dat is moreno rutten flinke tegenvaller deze week eerst kali nu leigh anders hadden we leemans er morgen bijgehad

14    
Rubenac

Schrikbarend, misschien kan je soms interpunctie gebruiken.
Kan er soms echt geen wijs uit.

3    
Steefl

Leigh behouden is gewoon dom. Die heeft een veel te hoog salaris. Dan lever je dus ergens anders kwaliteit in.

Gewoon klote dit nieuws.

12    
Plastieke annemieke

Schrikbarend

Dus jij denkt omdat leigh vandaag afgekeurd is dat nac vandaag meer Leemans heeft gebeld met de mededeling:

Hallo Clint , we hebben helaas een tegenvaller vandaag. Kom morgen maar niet.?

5    
Buurman

Beste Ratjeduneerste. Ik dacht dat Aberdeen van plan was de optie te lichten, ze waren tevreden, maar toen kwam die blessure. Leigh heeft bij Aberdeen namelijk goed gespeeld. En Rottherham keurt Leigh nu af. Dat moet een fikse blessure zijn. Leigh ziet het niet zitten om bij NAC te spelen dat merk je aan alles. Heimwee naar UK lijkt me echt een smoes. Je bent er in 1,5 uur. Heb zelf het idee dat de ex-rot sfeer bij NAC een rol heeft gespeeld. Verschueren wilde ook beslist niet blijven. Voor NAC zijn Leigh en Kali wel probleem dossiers. Kunnen er niet van af en kosten relatief heel veel geld. En verhuren lukt ook niet als ze geblesseerd zijn.

5    
Shane uit de Keen

Ik lees hier steeds de naam van Leemans, maar zover ik weet loopt zijn contract nog 1 jaar door bij PEC Zwolle. Kan me niet voorstellen dat er een transfersom wordt betaald.

17    
Bsider

Uit betrouwbare bron vernomen dat NAC er bijna uit is Met Osman van Heracles en Malone van ADO

-25    
Schrikbarend

heb ik gelijk of niet morgen alleen moreno...dusja valt tegen waar manders het allemaal over had afgelopen donderdag!leemans opoku of malone had er hier morgen ook 2 een handtekening zien zetten maarja kali en leigh liggen in de weg.3.5 week start competitie dus was zeer welkom geweest morgen...mee op trainingskamp dinsdag maarja we lopen nog met naweeën van smulders(kali en leigh)

7    
Rubenac

Interpunctie !!!’

.,?!

3    
Plastieke annemieke

# beider

Ik neem de bronnen op deze site met een korreltje zout, maar dat zou toch potverdrie lekker zijn zeg.

Ik hou het nog op Leemans of van crooij

8    
Semsi

Denk aan je hart, schrikbarend!!

-9    
Schrikbarend

moreno rutten word morgen medisch gekeurd daarna gepresenteerd en gaat mee op trainingskamp!daar blijft het morgen bij had zelf ook op meer gehoopt

-4    
Talentje

Calvin Verdonk was in Holland casino Breda met Sydney van Hooijdonk en Robin Schouten.... weet niet of hij dr speler is die morgen wordt genoemd?

2    
Ouwe spionkop

Ongelofelijk. Dit soort waanzin vond je alleen bij NAC.
Leigh en Kali die met nutteloos zijn 4 ton opstrijken.
Als het echte mannen zijn leveren ze hun contract in.
Parasieten hebben we al genoeg gehad hier.

-8    
Schrikbarend

ik lees hier nou al 20 nieuwe versterkingen voor morgen...bron osman en marine ga ik gelijk ticket bestellen voor tegen baronie

18    
Rubenac

En een curcus Nederlands?

-6    
Buurman

Ik vind Rutten en Malone prima spelers voor NAC. Zeker in de keuken horen ze bij de betere. Stelt dat van Hecke blijft dan zit het verdedigend puik in elkaar. Voor moet nog iets gebeuren. Een scorende spits die voor de keuken top is heb ik het liefste. Je hoort echter ook dat NAC gaat voor een buitenspeler en dat SvH een kans gaat krijgen. Ik denk dat NAC het beste de contracten van Kali en Leigh nu afkoopt. Dan ben je per saldo toch wat goedkoper uit en het bespaart een hoop ergernis. Kwijt raak je ze niet.

-4    
zwampie

als leigh niet verkocht wordt, dan zijn contract uit laten dienen en moet hij gewoon spelen.
Wilt hij dat niet ,contract laten ontbinden als mede zijnde werkweigering.
Op moment van tekenen weten ze waar ze aan beginnen,had men maar niet voor het geld moeten kiezen en gewoon in eigen land voor succes moeten gaan.
Kan het heus wel geloven dat hij heimwee kan hebben,maar als die zo sterk is,dan kiest hij zelf voor het ontbinden van zijn contract.
Kennelijk valt het dus mee, en wilt hij gewoon niet spelen voor NAC en aast hij op een transfer om toch zijn geld te blijven krijgen en zijn zin.

2    
NAC Vooruit!

Leigh behouden is geen optie: dik salaris en geen motivatie om bij NAC te spelen.

Zou hem sieren als hij zijn contact laat ontbinden.

21    
Da Pope

De mensen die roepen dat Leigh zijn contract moet laten ontbinden, neem ik niet serieus. Alsof er ook maar één van jullie is, die zijn contract bij zijn werkgever inlevert als hij even zijn werk niet kan doen. Waarom zou Leigh werkloos thuis gaan zitten, omdat NAC hem achteraf gezien minder salaris had moeten bieden bij de contractonderhandelingen?

Leigh is het aan NAC verplicht zich straks voor de volle honderd procent in te zetten als hij weer fit is. Maar tot die tijd moet NAC niet piepen en gewoon iedere maand netjes zijn salaris overmaken.

2    
F3

@da pope,

Het gaat er niet over dat hij tijdelijk zijn werk niet kan doen door zijn blessure en daarom zijn contract maar moet laten ontbinden. Dat lijkt me geen discussie.

Het gaat erover dat hij blijkbaar zo'n heimwee heeft dat hij perse niet in breda kan ballen maar alleen in Engeland. We hebben het hier niet over een kind dat een keer gaat logeren en belt dat hij naar huis wil maar over een broodvoetballer met een riant salaris.

Deze soap duurt nu al veel te lang en dan moet je er als club op een gegeven moment een punt achter zetten en desnoods via gerechtelijke stappen contract ontbinding afdwingen.

Als ik (wij) ons werk niet willen uitvoeren blijven ze ook geen salaris overmaken, of bij jouw werkgever wel ?

3    
Sjak

offtopic:

Mensen, heb een beetje compassie met Schrikbarend..
Het is dyslexie of het heeft te maken met zijn ontwikkelingsniveau.
Al zijn we het meestal niet met hem eens, hij uit wel zijn bezorgdheid rondom NAC, vooral tijdens de transferperiodes! Laten we hem beschouwen als onze enige echte GroundHog. De transferperiode is pas voorbij als Schrikbarend zwijgt..

8    
Gjoewie

Bsider > Osman van Heracles? Die kan gratis naar AZ en Utrecht. Zou me echt verbazen als hij voor NAC kiest. Maar ik zie hem wel graag komen, hoor. Net als Messi en Ronaldo.

8    
MP

Liggen de heren van Bsiderats al te posten in de bossen in Zundert?

5    
Buurman

Sowieso dienen de spelers zelf mee te werken want ontslag gronden zijn er m.i. niet. Daarnaast als spelers geblesseerd zijn, is ziek, kun je als club op eigen houtje niks.
Waar ik op doelde. Je kunt via de contante waarde methode de toekomstige betalingen aan Kali en Leigh terug rekenen naar nu. Dan kun je met nog 1 betaling met deze spelers de zaak afronden en het contract ontbinden. Voordeel voor spelers, ze krijgen in 1 keer een groot bedrag. Voordeel NAC tweeledig, ze zijn een tikkie goedkoper uit en ze hoeven geen tijd meer te besteden aan zaken die muurvast zitten.
Da Pope heeft gelijk, aan de betalingen aan deze spelers kom je never onderuit. Dus ook daar geen energie in steken.

3    
Henkie

Contante waarde methode over betalingen van 1 jaar met een rente rond de 0%?

Nee hoor, voor die paar tientjes die je dan bespaart kun je ze er beter gewoon bij houden. Voor Leigh viel n.b. een transfersom te vangen.

-1    
zwampie

Da Pope
ik denk dat jou reactie ook te kortzichtig is naar je mede supporters toe.
Als je bij de meeste leest zal je zien dat men niet doelt op een simpele contract ontbinding vanuit alleen zijn zijde.
Net zoals ik ,geef ik ook aan dat hij gewoon zijn contract kan uitdienen, echter moet hij zelf ook zijn verplichtingen na komen.
Ook jij (mocht je nog werken) heb verplichtingen net zoals ik na je werkgever. Zou wel makkelijk zijn ,geen zin meer hebben om voor je werkgever te willen werken en dan ma niks meer doen, of een zak mee geld willen mee krijgen.
Dat zijn salaris op de begroting druk,daar heeft hij idd weinig mee te maken en is NAC zelf schuldig aan. Maar dat houdt ook in als hij die gedachten heeft ook gewoon moet voetballen.

3    
Buurman

Beste Henkie. Inderdaad " viel."
Is natuurlijk een kwestie van onderhandelen en een voorstel doen. Als ik 12x 10.0000 euro te goed heb in maandelijkse termijnen, valt er met mij te praten om het per direct met 100.000 af te ronden en het achter me te laten.
Maar je hebt wel gelijk, op 1 jaar is het moeilijk. Van de andere kant moet je ze toch betalen, zijn ze over een jaar transfervrij en je raakt ze nu aan de straatstenen niet meer kwijt. Verder steek je als organisatie toch tijd in die gasten, al zijn het de gesprekken maar. En time is money.

2    
Buurman

Waarbij aangetekend dat het voorstel vanuit de werkgever best een stuk scherper mag zijn. De werknemer, in dit geval de speler , wordt namelijk per direct vrijgesteld van werk. En dat is zeker voor de werknemer ook geld waard.
Met een beetje verstandig onderhandelen kom je tot een win win.

2    
Harrie

Duurde allemaal veel te lang. Zal potentieel geïnteresseerden ook doen afhaken en wij zitten met een speler die enorm drukt op de begroting en niet bij ons wil zijn. Voor NAC zal het contract ontbinden de beste optie zijn, maar Leigh zal niet zomaar zijn salaris inleveren.

2    
Buurman

Beste Harrie. Klopt. Maar wel als je werkt met de methode die ik zo juist heb geschetst. In plaats van rente werk je met gemiddeld rendement op investering. Die is hoger dan de groei op inkomen. Het wordt een rationele berekening zonder emotie en gemauw.

1    
Belgische Naccer

Gewoon houden en opstellen. Die hebben we keihard nodig op linksbuiten. 10x beter dan die Hunte

1    
Henkie

Leigh en Kali zijn gewoon prima spelers voor de kkd. Kali heeft zelfs eredivisieniveau. Zij het niet voor de basis dan zeker wel voor de bank.

Ze verdienen nu eenmaal veel en jammer van de blessures, maar van de besparing van nu wegdoen haal je geen 2 spelers voor van een vergelijkbaar niveau.

Moet dan altijd terugdenken als constructies zoals met Kwakman die ontslagen werd en geld mee kreeg. Nee joh, lekker laten werken voor hun geld, zeker als het gewoon hele bruikbare spelers zijn.

0    
Buurman

Beste Henkie,
Als ze geblesseerd zijn , of ziek, kunnen ze niet werken. Dat is nu juist het punt. Je redeneert in het verleden. Maar gelukkig ieder zijn mening.

1    
Henkie

Want iemand die 4-6 weken geblesseerd is in de voorbereiding, kan heel het seizoen niet meer spelen?

Daarnaast, als ze écht niet meer konden spelen, zouden ze ook nooit genoegen nemen met een salarisreductie als afkoopsom.

0    
Dutchbird

@schrikbarend
Gooi dat toetsenbord en die telefoon weg jongen. Dat is geen speelgoed voor jou. Kom maar terug zodra je Nederlands onder de knie hebt en een typediplomaatje op zak hebt.

0    
Sjak

@Dutchbird

Laat die jongen met rust man, veel komt er niet uit maar die onzin die jij uitkraamt heel het jaar kan niemand aan tippen. Pannenkoek

1    
Buurman

Beste Henkie. Kali is een jaar geblesseerd geweest. Heeft 70 min. gespeeld tegen de amateurs en..... is opnieuw geblesseerd met vage klachten voor minimaal vijf weken. Ik was een groot voorstander van Kali een eerlijke kans geven , hij kon goed ballen , maar ik geloof er niet meer in. Op een gegeven moment is het op. Lee is al geblesseerd vanaf laatste maanden Aberdeen. Daarom ziet Aberdeen ervan af hem een contract te geven. En nu weken later wordt hij afgekeurd bij Rotherham omdat die blessure er nog steeds is. Daarnaast spat het er bij Lee vanaf dat hij NAC en Breda niet ziet zitten. Ik hoop dat jij gelijk krijgt en dat een ontketende Kali en Lee vanaf november 2020 NAC aan promotie gaan helpen. Zou op een sprookje lijken.

0    
Buurman

En waar ik over sprak is geen salarisreductie ondanks dat het NAC een besparing oplevert.

Laad alle berichten na dit bericht in