Wij gaan niet opzij

B-Side Rats zoekt nieuwe crewleden voor team nieuws!

F8Hipster

Nieuws op onze website is waar het ooit mee begonnen is bij B-Side Rats en vormt de kern van onze activiteiten online. Om onze bezoekers en alle supporters van NAC hun dagelijkse portie NAC nieuws voor te kunnen schotelen zoeken we uitbreiding van ons team in de vorm van nieuwsposters.

Als jij dagelijks als de wekker is gegaan als eerste kijkt of er nog NAC nieuws is, je verzet je vakantie om bij de eerste wedstrijd van NAC te kunnen zijn en je kent alle jeugdspelers van NAC lees dan even verder. We zoeken supporters van NAC met affiniteit voor schrijven en plaatsen van nieuws. Dit kan nieuws zijn van andere bronnen maar we moedigen het ook aan om zelf op zoek te gaan naar nieuws. Het schrijven van (korte) nieuwsberichten zal dan ook je primaire taak zijn. De NAC jeugd een grotere plek binnen onze community bieden is een wens die we al enige tijd op ons lijstje staat.


Het is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Wat wil zeggen dat we best wat van je verwachten. Op termijn behoort het dan wel tot de mogelijkheden dat we een beroep op je zullen doen bij de diverse activiteiten die we naast de site ontplooien zoals het organiseren van evenementen, verzorgen van podcasts en matchcasts, livestreams, het bezoeken van wedstrijden en interviewen van spelers na de wedstrijd en het maken van professionele foto’s langs de lijnen.

Wij kunnen je een platform bieden om je schrijftalent of je neus voor nieuws verder te ontwikkelen. We hebben behoorlijk wat expertise op verschillende gebieden in huis zoals fotografie, interviewen, het verzorgen van live streams en het bouwen van online communities op diverse sociale platformen. Dit staat allemaal tot je beschikking om aan jouw eigen persoonlijke professionele portfolio te werken. Zo hebben we al diverse crewleden gehad die via B-Side Rats kun professionele carrière hebben kunnen kick-starten.

Naast de professionele voordelen is het ook gewoon heel erg leuk. We zijn met een flinke ploeg mensen die allemaal een passie voor NAC hebben en er een kick uit halen de grootste en beste one-stop-shop te zijn voor al je NAC content. Mooie dagen zoals een NOAD Cup, Wij gaan de singel in en onze jaarlijkse populaire pubquiz zijn de kers op de taart voor veel van onze crewleden. Resumerend: we bieden je geen geld maar in potentie een professionele carrière, een ruim dozijn gelijkgestemden en vrienden en heel erg veel plezier.

Spreekt dit je aan neem dan even contact met ons op en stuur een mail naar [email protected] Hup NAC!

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
20 Reacties
73    
Das Phantom (BSR)

@YLLWBLCK

[email protected]bsiderats.nl kan je al te tips, opmerkingen, verbeterpunten en beledigingen heensturen. Fijne zondag!

-2    
nac fire

Helaas BSR leden, heb er geen tijd voor. Run mn eigen weblog en heb er echt tijd voor. Maar aan de reacties, af en toe, te lezen geen gebrek aan schrijftalent . Succes....

13    
Scheppioni

Goed bezig BSR ! 👍💛🖤

-119    
YLLWBLCK

Tja… niet iedereen vindt dit een goed platform. Het ergste is dat er geen andere is. Naar om deel van uit te maken van Bsiderats is echt een brug te ver. Prive en Story doen het nog steeds beter

73    
Das Phantom (BSR)

@YLLWBLCK

[email protected]bsiderats.nl kan je al te tips, opmerkingen, verbeterpunten en beledigingen heensturen. Fijne zondag!

-24    
Sjef de gevulde koek

Haye is in gesprek met een andere club wat ik al een paar keer melde hier die gaat zeker weg. Sonde beste speler

12    
Maarten

Sjef de gevulde koek,

De bron is?

4    
Nicky

Even terugkijken in de oude reacties.. Zijn er wel een paar die heeeel goed weten hoe ze interviews moeten doen..

9    
Rattata

@YLLWBLCK

Misschien is nacfans.nl wel iets voor je?

3    
Nonkel Frans

Mooie oproep! Voor jonge schrijftalenten maar misschien ook de pensionados. Column met historisch tintje ?

-4    
Ome Cor

Lamington en Scheppioni lijken me prima kandidaten, als zullen ze aan schrikbarend de nodige concurrentie hebben.

-6    
Perino

Zou wel plaats willen nemen in de scouting van Nac inde regio west Brabant en Zeeland !!

-4    
Sjef de gevulde [email protected]

Dezelfde bron die tegen mij zei dat de Graaf al rond was toen ik eerder dit deze week melde en dezelfde bron die zei dat niet Udinese maar bologna de club van Sydney ging worden. Altijd als ik hier iets meld kun je er van uit gaan dat het klopt. Wel grappig die duimpjes omlaag wacht maar deze week fijne zondag nog!!

-3    
TvB

Haye weg, dan zal het anders ingevuld worden.. blijf van mening dat de basis die we nu hebben ruim voldoende is. Drie gerichte aankopen en we doen weer mee met de bovenste plaatsen. Emmen koopt een heel team bij elkaar met niet de minste spelers maar of er een ingespeeld team staat straks is nog maar de vraag, zie NAC in het verleden. Bij ons staat de basis al met 6/7 spelers en dat is wel een voordeel denk ik. Een frisse de Graaf voor de groep en ik heb alweer goede hoop voor komend seizoen!

4    
Lamington

Bedankt Ome Cor. Maar had eigenlijk verwacht dat jij jezelf zou opgeven. Vaste schrijver voor de rubriek ex-NAC. Maar dan enkel om aan te geven welke supporter volgens jou weer onaardig over NAC is geweest en de benaming 'supporter' niet verdient. Kan je elke week een stukje schrijven. Voor iedereen wel fijn zodat ze jou tussen de reguliere plebs-reacties moeten vinden.

9    
Mikesneu

Gelijk aangemeld
Droom om met deze mooie club te werken

8    
Gampel

Da fuck yllwblck, je hoeft hier niet te zijn. Als je helemaal los wilt gaan op NAC gebruik dan een ander kanaal dan een fansite.
Kritiek is welkom maar helemaal 'Thanos' gaan slaat nergens op.
@gevuldekoek waar of niet waar laat ik in het midden maar dat er een heel grote kans is dat we Haye kwijt gaan raken is duidelijk.
Kun je iets met 'het voordeel van de twijfel?' 😉

3    
Die ne gast

@Sjef
Voor mij is het meer de vraag voor welk bedrag Haye weggaat, niet de vraag of hij weggaat…

0    
Kipiani

NAC Breda heeft niets te vertellen over spelers die weg gaan.
Er is nauwelijks een onderhandelingspositie. Gelukkig hebben wij Lex jr. en Manders die ons verder zullen helpen, uit rancune en sympathie voor hun vriend op Ibiza.

3    
Ratjeduneerste

Dat Haye weggaat kan ik je ook wel vertellen, hoe je geen voorspeller voor te zijn.

En dat Sydney wegging ook niet😂

Maar Sjef, voor welk bedrag gaat hij en welke club is hij mee in gesprek?

Iets concreter graag, anders ga ik ook wel wat roepen.

0    
Rennende Raadsman

Eindelijk eens een vacature bij dit voortreffelijke medium. Zojuist mijn sollicatiemail verzonden.

Laad alle berichten na dit bericht in