Wij gaan niet opzij

BSR TV: Kaj de Rooij na NAC - FC Den Bosch (2-1)

BsideBart

Kaj de Rooij speelde zaterdagmiddag met NAC een besloten oefenduel tegen FC Den Bosch. De vleugelspeler is bezig aan een goede voorbereiding en lijkt zijn draai in Breda gevonden te hebben. Wij spraken met hem over zijn voorbereiding, vorm en zijn verwachtingen dit seizoen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
35 Reacties
103   5  
Henk

Hopelijk komt hij zonder MS wel tot zijn recht. Ik heb vertrouwen in Kaj!

103   5  
Henk

Hopelijk komt hij zonder MS wel tot zijn recht. Ik heb vertrouwen in Kaj!

59   3  
geelzwartwit

Na een gek eerste jaar met torenhoge verwachtingen, een ander niveau en veel chaos kan Kaj dit seizoen mooi zijn draai gaan vinden. Gasten als Seuntjes en Lurling moeten voor Kaj toch prettig zijn om bij zich te hebben lijkt mij.

8   53  
Tipex

@GEELZWARTWIT

Seuntjes of Seuntjens ?

19   3  
PietP

@Tipex
Ralph Seuntjes toch?

27   4  
Tip

Goeie voetballer. Komt goed denk ik.

4   15  
Tipex

@PIETP

Nee helaas ; ook niet

30   3  
SCH1912

Hopen dat Lurling deze jongen onder zijn hoede neemt en even laat zien wat de mentaliteit bij Nac is! Want voetballen kan hij zeker!!

Met de juiste spelopvatting kan hij nog een hele goede worden voor de club

21   18  
Tip

Zou machtig zijn als Mats Seuntjens zou komen. Dat krijg je met Mats en Kaj een bonk technische power. Ik weet zeker dat het hoog op Mats en Ralph hun lijstje staat om met zijn twee nog 1 of 2 seizoenen in NAC1 als broers te voetballen. Het wordt dus dit of volgend seizoen.

19   4  
Rattata

@Tip,

Dat zal je dan nog vies tegenvallen, Ralf heeft laatst in de Gegenpressung Podcast min of meer aangegeven dat dat er niet in zit zolang we nog in de KKD spelen. Mats is ook van een iets ander niveau en Ralf zit aan het einde van zijn carriere. De kans is dus erg klein dat dat nog gaat gebeuren.

22   4  
Scheppioni

Hij houdt zijn eigen netjes in maar is zeer opgelucht nu ...... hoop dat Edje de frivoliteit bij Kaj er terug in brengt want zijn krachg ligt NIET in het steeds meeverdedigen, dus ziet hopelijk Edje dit goed !?

9   2  
Rob

Er moet nog veel gebeuren bij Kaj, heeft het vorig jaar vast niet naar zijn zin gehad met de defensieve speelwijze. Maar hij heeft ook nu nog niet geïmponeerd met aanvallende acties. Vandaag liep hij zich steevast vast met balverlies als gevolg. Nog een beetje paar weken en dan moet die er staan.

4   15  
Tip

@Ratata. Als NAC mocht promoveren dit seizoen, spelen volgend seizoen ere en krijgen we misschien ook wat meer financiële armslag. Dan is het volgend seizoen wellicht bingo, ze willen dat beide dolgraag.

32   5  
Coer

Bij onze lokale amateurclub hebben we inmiddels de nieuwe prachtige tenues van Robey al binnen.

Zet hem op Legea, jullie kunnen het!

25   4  
Maarten

Verbeterpunten Kaj in een krachthonk en haar op zijn tanden. Moet meer harder worden en power in zijn akties.

9   2  
Ivo

Anouar Kali heeft zich aangesloten bij team VVCS, ook Bodi Brusselers heeft zich aangesloten om zo te komen tot speeltijd en om een club te kunnen vinden.

6   6  
Kipiani

Kali heeft onder Manders ( en Maurice) toch maar mooi op kunnen trainen en positieve publiciteit gehad. Mogelijk na een dringend verzoek van de manager van Kali.
Of is dit een bedreiging ?

4   17  
SpongeBob

@coer

Gefeliciteerd, welke sticker wil je ?

15   2  
Ome Cor

Kaj heeft een moeilijke start gehad.
Torenhoge verwachtingen, blessure, spelen op een andere dan zijn favoriete positie, andere opdrachten in de wedstrijd dan bij Eindhoven....

Hij is nog erg jong, dus gun hem een nieuwe kans onder een trainer met een andere visie.

Ik denk dat we komend seizoen veel meer gaan zien van die super Kaj van Eindhoven.
Succes !

3   13  
pirke12

Heb het volste vetrouwen in Kaij. Prima speler die veel vertrouwen nodig heeft. Hopelijk geeft Edje dat m.

Ik heb een wederom de kkd poule geactiveerd, klik om aan te melden.
Ps. Vermeld wel je (twitter) naam.

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

15   2  
Jacknac

Kay is echt een super talent ik hoop echt dat hij het dit seizoen laat zien

22   5  
Ivo

NAC speelde vorig seizoen in een veel te traag tempo waardoor mannen als Kaj, Bilate, Sydney, Mounir steeds tegen 8 of 9 verdedigend ingestelde spelers stonden. 1 speler kan je proberen te passeren, maar geen 2 of 3.

Het tempo moet omhoog, de omschakelingen moeten nog scherper, dan gaat Kaj echt wel meer kansen krijgen. Een goed "tandem" met een goede meevoetballende linksback is ook belangrijk. Ik vind dat NAC daar echt nog naar moet kijken, onze huidige linksbacks vind ik niet heel sterk.

2   19  
Lamington

Belangrijkere zaken.. kunnen we straks nou gewoon naar het Stadion? Dat ia over 19 dagen. Misschien handig dat NAC dan wel die zoutzakken in Zeist wat gaan roepen..

23   4  
Cool hand

Die laatste zin pijnigt mijn hersenen, Lamington.

3   10  
Lamington

Wat pijnigt u?

4   2  
Sjef de gevulde koek

Kai was de koning in de zaal techniek heeft hij wel en dat zie je soms. Kai moet alleen nog een man worden helemaal in duels dan komt het vast goed. Denk dat wij komend seizoen nog veel plezier aan gaan beleven.

5   1  
Coer

@spongebob

Niet mijn verdienste..
(NAC) stickers zijn altijd welkom, kerel!

19   0  
Martinus

De Rooij is een speler die totaal niet bij het spel van Steijn past. Veel te offensief ingesteld, ook echt een speler die op de verkeerde positie en met de verkeerde taken het veld op werd gestuurd.

En dan waren hier mensen die hem juffrouw noemden omdat hij niet rendeerde. Maar wie wél? Ik durf nog te stellen dat Malone zelfs kan renderen hier. Maar niet met de opvatting van Steijn, binnen én buiten het veld.

De Rooij komt er wel.

4   5  
Nonkel Frans

Lamington Cool hand ook ik verbaas me over de stilte bij de KNVB inzake ons wedstrijd bezoek. Wat worden de covid instructies? Hoeistonderhand?

Ik sta hier te titsen met "mijn gear" - vlaggen megafoon spandoeken shirtjes mutsen sjaals petten en heel veel vocht om de keel te smeren.

Come on NAC!

7   1  
Ons NAC

Paolo Fernandes is in Breda. Zou het om een transfer gaan?

Bron: Instagram verhaal Paolo Fernandes.

0   0  
Tinus @ ons nac

Zag het ook inderdaad, maar volgens mij is hij deze transfer window juist naar Cyprus oid gegaan

10   2  
Gerrie076

Thom Haye zit in Denemarken. Stond op zijn verhaal, maar is 1u naderhand verwijderd..

3   9  
Tip

Afgelopen seizoen heeft Steijn Kaj steeds de hand boven het hoofd gehouden. En terecht want Kaj komt er wel en is een goede voetballer. Dat Kaj niet genoeg heeft laten zien ligt aan 1 man........... en dat is Kaj zelf. In mijn optiek waardeloos om Steijn van alles de schuld te geven. NAC op zijn smalst. Bah.

3   0  
Semsi

Esbjerg

11   0  
Enkhuizer rat

Als Haye vertrekt zou dat echt wel een kleine ramp zijn v NAC..

1   9  
Harri

Als iedereen nu is gewoon zn oogkleppen afdoet. De Rooij is gewoon een miskoop. Trainer, assistent, positie, speelstijl alles al voorbij zien komen. Soms een aardige actie, maar komt gewoon tekort. Moet op zn leeftijd en met zijn zogenaamde kwaliteiten boven alles uitsteken.
Half miljoen voor hem is echt bezopen.

Laad alle berichten na dit bericht in