Wij gaan niet opzij

B-Side Stats: Jong Ajax - NAC

Thiestemberg

De derde driepunter op rij is een feit. De ploeg van Jean-Paul van Gastel speelde misschien geen sprankelende wedstrijd maar kwam degelijk voor de dag en sleepte door een treffer van Omarsson de drie punten over de streep. Zoals elke week is het weer aan jullie om de spelers en trainer te beoordelen!

B-Side Stats: Jong Ajax - NAC (233 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
B. Lucassen
-
C. Martina
-
J. Van den Bergh
-
Manel Royo
-
Fredrik Jensen
-
Casper Staring
-
P. Sejdiu
-
A. Omgba
-
D. Janosek
-
E. Ómarsson
-
T. Troost
-
Martin Koscelník
-
M. Garbett
-
R. Kuijpers
-
Jean-Paul van Gastel
-
E. Ómarsson
7,3
D. Janosek
6,0
A. Omgba
6,2
P. Sejdiu
6,3
Casper Staring
6,9
Fredrik Jensen
6,6
Manel Royo
6,3
J. Van den Bergh
6,9
C. Martina
6,3
B. Lucassen
6,9
R. Kortsmit
6,9
Jean-Paul van Gastel
5,6
R. Kuijpers
6,0
M. Garbett
6,2
Martin Koscelník
6,0
T. Troost
7,2
Bron:
B-Side Rats
14 Reacties
18   4  
Tonn

Staring een 10 voor ziijn eerste belangrijke gele kaart in de laatste minuut! Fort bleef daardoor overeind. En voor zijn inzet van zigge zagge voor de meegereisde supporters. Hij werd luid toegezongen 😀

18   4  
Tonn

Staring een 10 voor ziijn eerste belangrijke gele kaart in de laatste minuut! Fort bleef daardoor overeind. En voor zijn inzet van zigge zagge voor de meegereisde supporters. Hij werd luid toegezongen 😀

8   2  
NAC4Ever

Ik vond het niet zo slecht als een aantal zeggen. Ja, het eerste half uur. Maar heb in de tweede helft ook veel goede dingen gezien. Nog niet goed genoeg. Maar zie wel potentie om te hopen dat het in over een paar maanden wel goed genoeg is.
Eerst van VVV winnen.

4   2  
Theoden King

Wederom niets gezien van de wedstrijd, maar 9 uit 3 klinkt hoopgevend. Liever met pijn aan de ogen promoveren dan oogstrelend nog een jaar kkd.

5   2  
scheppioni

Ik hoorde het Tonn, mooi voor de club en Staring ! Hopelijk trekken we nu de lijn door voor de eventuele play offs ! Maar ons NAC blijft zo broos , dit gaat met v gastel niet meer anders worden, als ik N=B was zou ik voor volgends seizoen Jonk polsen !!!

6   2  
Dutchbird

Sinds een mand onderschept NAC opmerkelijk veel tweede en derde ballen. Tegen een Ajax was dat wat lastiger omdat de ruimtes groter waren. Maar toch heeft van Gastel er een stevig team neergezet dat nog steeds beter wordt. Dat geeft hoop voor de nacompetitie.

7   3  
Ouwe Spionkop

1e helft gewoon super slecht. 2e helft hebben de keepers ons behoed voor een achterstand.
matige wedstrijd.
3 punten wel lekker natuurlijk, dankzij Omarsson. Veruit de beste van NAC eigenlijk.

5   4  
Tram

Staring lijkt man of the match te worden. Mooi hoor. Het kan verkeren. Je poot wel of niet terugtrekken maakt een enorm verschil.

6   4  
Badeend

Klasse van de supporters aanwezig in Amsterdam en de stemmers hier om Staring te steunen - daar gaan er echt nog veel plezier van beleven!

8   0  
SjorsNAC

Ben in ieder geval blij dat omarsson er eindelijk weer eentje maakt. Hopelijk een opmaat naar meer. Eerste helft was weer een draak, maar kortom punten tellen niet minder

1   7  
Ert

Serieus, wat hebben we te zoeken in de Eredivisie met dit zooitje ongeregeld? Dan moet binnen nu en 3 maanden heel de staf en iedereen hoog in de burelen behalve Erik (commercie) en Edgar (finance) vervangen worden.
En dat noemt zich een BVO. Bah

7   0  
scheppioni

@ Ert
Wat hadden nec en rkc in de eredivisie te zoeken bij hun promotie ? Zie nu.....ik ben het wel met je eens dat het sportief zeer fragiel is met toch een redelijke selectie !

1   2  
Ernie

9 punten tegen 3 puber elftallen. Ben benieuwd hoeveel punten we de komende 5 wedstrijden halen?

0   0  
Ert

Vreemd dat m'n reactie van vanochtend niet erbij is gekomen.. nog een keer dan
@Scheppioni NEC (Boekhoorn) en RKC (Mandemakers) hebben wel geldschieters achter de hand. Wij hebben Kasparov, Vrolijk en Brandmasters

2   0  
scheppioni

@ Ert
Daar ligt het bij rkc zeker niet aan, die hebben minder budget en achterban dan ons NAC.
Ons NAC is nu met N=B meer gebaat bij een trainer als Jonk die wel meteen voetbalt en niet net als van gastel een helft ploeteren en dan de tweede helft(bij gelukkig geen achterstand) toch de winst mee te nemen, maar al vaker gezien dat dit ook fout gaat, reminder de belachelijke wedstrijd de graafschap uit bv !

Laad alle berichten na dit bericht in