Wij gaan niet opzij

B-Side Stats: Jong AZ - NAC (2-3)

Das Phantom

NAC wist gisterenavond eindelijk weer eens een wedstrijd te winnen. jong AZ was de tegenstander en na 90 minuten voetbal stond de 2-3 op het scorebord. Voor NAC scoorde Janosek, Omgba en Van den Bergh. Aan de andere kant was het een fout van Kortsnit en een mispeer van Van den Bergh die de tegentreffers mee vorm gaven. Het is zoals iedere week aan jullie om de punten te geven.

B-Side Stats: Jong AZ - NAC (399 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
B. Lucassen
-
C. Martina
-
J. Van den Bergh
-
Manel Royo
-
Fredrik Jensen
-
Casper Staring
-
P. Sejdiu
-
A. Omgba
-
D. Janosek
-
E. Ómarsson
-
Martin Koscelník
-
Sigurd Haugen
-
Jean-Paul van Gastel
-
E. Ómarsson
5,9
D. Janosek
6,9
A. Omgba
7,0
P. Sejdiu
6,1
Casper Staring
5,1
Fredrik Jensen
6,5
Manel Royo
6,0
J. Van den Bergh
6,8
C. Martina
5,7
B. Lucassen
5,8
R. Kortsmit
4,9
Jean-Paul van Gastel
4,7
Sigurd Haugen
4,3
Martin Koscelník
5,6
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: Jong AZ - NAC 148 reacties
55 Reacties
13   0  
Ice

Ik word wel een beetje moe van het "we hebben zoveel blessures"excuus. Wie missen we nu echt? Leemans wellicht? Verder hebben we met Jensen en Rojo prima vervangers gehaald. Ik denk dat Kemper het nog moeilijk gaat krijgen om überhaupt terug in de basis te komen. En verder? Vet?? Die speelde nooit! Garbet? die is op een opleving in Emmen na, volledig uit vorm. Ik denk dat wanneer iedereen fit zou zijn, de huidige basis niet veel zou veranderen t.o.v. nu

7   4  
Ric

Kijk eens naar stand. 10 punten achter Ado. Die gasten hebben gewoon ook al 5x verloren en 8x gelijkgespeeld.
Als je daar uit van gewonnen had was het verschil 4 punten geweest en die potten tegen Eindhoven en Cambuur had je ook never nooit mogen verliezen.

Het is gewoon triest dat je met deze selectie (blessures daargelaten want die nekken je echt) zo bagger staat.

4   3  
Wanny

De meesten een zes, een aantal een zeven. Aangezien er niemand echt bovenuit stak.

Van Gastel ook een voldoende. Haugen inbrengen voor Omarsson was geen gelukkige actie. Wel goed dat ie eindelijk eens met dezelfde basis 11 startte en dat lang liet staan. Vrijdag graag weer gewoon dezelfde 11, zodat er misschien wat vastigheden gaan ontstaan.

10   3  
penders4president

Niet denderend, maar opzich niet slecht. Aanval ging lopen toen Jensen diepe loopacties ging maken. Sejdiu absolute MOTM, creeerde het meeste gevaar en trekr in de 94e minuut nog een sprintje om mee te verdedigen. 2 goals is teleurstellend (en misschien niet goed voor het vertrouwen) maar verder eigenlijk weinig kansen weggegeven. Het is wel hopen dat we op het middenveld weer wat opties erbij krijgen, of dat Staring in vorm raakt, want dat ging echt nergens over.

6   3  
Wanny

@ RIC

Met deze selectie is alles buiten de top 3 niet goed genoeg. Teveel punten laten liggen in wedstrijden die je gewoon had kunnen en moeten winnen.
Hier en daar hebben we ook wel gelukkige punten gepakt (Groningen, Emmen uit), maar dat weegt niet op tegen de onnodige verliespunten.

7   5  
De vlekkenverwijderaar

Wil niet negatief blijven doen hoor maar vraag me nog steeds af wat we te zoeken hebben in play offs. Het oogt allemaal fragiel en van enige verrasing in het spel is geen enkele sprake. Volgend seizoen weer kkd of heeft iemand nog twijfels?

8   1  
De Bolle Damen

Haugen kan écht niet!
Zoals hij gisteren inviel was een kruising van een speler die na 14 jaar terugkomt van een dubbele kuitbeenbreuk, gescheurde kruisband, liesbreuk, vuiltjes in zijn oog, snee in zijn neus en een lichte bronchitis. Vreselijk wat een lamlendige instelling. En maar wijzen naar anderen. Geen bal goed aangenomen, geen speler gepasseerd, geen duel gewonnen, niets afgedwongen. Je bent het geel/zwart niet waard. Ondanks dat grappige Ottawan liedje niet meer opstellen. Boere kan misschien niet veel maar geeft meer gas dan deze playboy. Tenenkrommend als je in de situatie zit waar NAC in zit, en waar NOAD essentieel is (zeker nu) , en dan zó ongeïnteresseerd lopen zwalken als een Scandinavische diva.

Verder speelde NAC bij vlagen prima voetbal. Echteld zei het niet voor niks: "NAC heeft gewoon een hele goede ploeg en speelt de laatste wedstrijden gewoon prima voetbal." Alleen ze winnen niet".
Is inderdaad niet onbelangrijk. Ik verwacht dat ze de komende 3 wedstrijden ook winnen.
Dan ziet de wereld er toch ff iets anders uit.
Hup NAC!

1   7  
BasSnelden

Hahaaaa ‘De bolle damen’….

“Ik verwacht dat ze de komende wedstrijden ook winnen”…

Ze.
Ze.

Niet we, maar ze.
Prima joh.
Echte supporter ben je.

Gelukkig heeft ons Nac eindelijk weer eens drie puntjes erbij. Op naar de volgende. Wedstrijd per wedstrijd want de verschillen zijn klein, ook gisteren weer. Ook de komende weken.

Hup Nac

6   0  
De Bolle Damen

Basje, de laatste keer dat ik voor NAC een bal heb getrapt was in de jaren 80. Toen was het "WE gaan winnen van Groen-Wit". Nu zijn het toch vooral anderen die wedstrijden winnen of verliezen. Ondanks dat ik zeer betrokken en fanatiek supporter ben zo'n 52 jaar.

6   5  
Chefke076

Beste Dominik Janošek,

Graag de volgende penalty aan Omarsson geven voor wat vertrouwen, wij wachten met smacht op de ketchup-fles die open gaat.
Nechte Omarsson dostat dalších jedenáct yardů, nemůžeme se dočkat, až se otevře láhev s kečupem.

Met vriendelijke groet, S úctou,

19 duizend NAC supporters, vojáci The Yellow Army

13   0  
Ice

Ik word wel een beetje moe van het "we hebben zoveel blessures"excuus. Wie missen we nu echt? Leemans wellicht? Verder hebben we met Jensen en Rojo prima vervangers gehaald. Ik denk dat Kemper het nog moeilijk gaat krijgen om überhaupt terug in de basis te komen. En verder? Vet?? Die speelde nooit! Garbet? die is op een opleving in Emmen na, volledig uit vorm. Ik denk dat wanneer iedereen fit zou zijn, de huidige basis niet veel zou veranderen t.o.v. nu

7   8  
Arie

Van Gastel gewoon weer een 1.
De wissels waren dramatisch. Luckassen op het middenveld werkte vorige week niet en dat kost je nu bijna weer de kop.
En Haugen kan geen bal voorin vasthouden, dus was in deze fase van de wedstrijd ook een onbegrijpelijke wissel.
Verder buiten de 2 persoonlijke fouten weinig weggegeven in de tweede helft en de wedstrijd zelf niet in het slot gegooid.
Sejdiu, vermoeiende, blinde einzelganger. Heb je echt helemaal niks aan als team. Denkt dat hij Tighadouini is, en zelfs dat niveau tikt hij bij lange na niet aan.

7   3  
Ouwe Spionkop

Ik begrijp de lage punten voor Sejdiu en Kortsmit niet.
Sejdiu heeft gewerkt als een paard en was veruit de gevaarlijkste aanvaller. Ik kan genieten van zijn prachtige acties.
Kortsmit speelde een foutloze pot, muv bijdie vrij trap. Die was slim ingeschoten en die had hij inderdaad kunnen hebben. maar verder speelt hij al weken prima.
Van Gastel blunderde met de wissel van Omarsson, die daar zelf ook zijn afkeuring liet blijken.
Daarna was het niks meer voorin en konden ze geen bal vasthouden met die slome Haugen.

5   1  
JohnnyBoembastik

Juist 2 betere spelers van de laatste weken, zorgen nu dat we 2 doelpunten tegen krijgen (kortsmit en van den Bergh).
Zonde van de tegentreffers dus.
Ik ben benieuwd wat Koscelnik verkeerd heeft gedaan....ik vind hem 2 klassen beter dan Lucassen, die ook een domme bijdrage had in de eerste tegen goal.
En als je al Omarsson vervangt, doe het dan voor Boere. die kan tenminste nog een bal vasthouden en werkt ook nog eens hard.
1 zwaluw maakt nog geen zomer, maar gezien het programma zouden we normaal gezien nog wat stappen kunnen maken op de ranglijst. Al dachten we dat ook voordat we tegen Helmond, Cambuur en Eindhoven begonnen. Nooit doen, want dat heeft geen zin (maar stiekum toch ff gedaan) ..tel 8 punten van die 3 wedstrijden eens op bij het huidige aantal (en dan heb ik het nog niet over de wedstrijden die we eerder onnodig lieten lopen).

4   0  
ome cor

Het voelde een beetje alsof het kleintje punten pakte tegen een hele grote.

4   0  
Henri

We leven nog en de twee volgende wedstrijden moeten sowieso ook winst opleveren. Maar veel vertrouwen in een stabiele groei naar de nacompetitie heb ik niet. Top trainers maken in de situatie waarin men nu bij NAC verkeert allereerst de selectie kleiner. Welke meerwaarde hebben een Besselink, Kaied, Haugen en ........ nog in de selectie. Maak van deze kleinere selectie een eenheid en slijp er vaste patronen in. Maar ik zie wat dit betreft nog geen enkel initiatief bij de TS. En dat is jammer want alleen als er een (h)echt team staat met spelers die weten wat ze gezamenlijk willen/moeten bereiken en hoe ze dat moeten bereiken zal aan het eind van het proces met vertrouwen de beslissende periode in gaan. JPvG heeft met zijn staf de sleutel in handen.

4   4  
Nacfem

Ik snap echt dat iedereen gefrustreerd is, maar je ziet ook dat het team beter aan het worden is. We voetballen nu 3 wedstrijden in onze beste opstelling (min Leemans). Een voorbereiding bestaat niet voor niets uit een wedstrijd of 10. Laten we deze gasten vooral supporteren ipv tot de enkels affikken, daar wordt niemand beter van! Die jongens gaan echt het veld niet op om te verliezen, maar het moet een paar net ff goed gaan vallen en dan zit er heel veel potentie in dit team.
Kunnen we vrijdag een keer 95 min achter die ploeg gaan staan en je frustratie er eens op een positieve manier er uitzingen.

6   5  
Paul Soeters

NAC heeft zichzelf grandioos in de voet geschoten door het koppel Omarsson en V. d. Sande te vernietigen. Op geen enkele manier valt dat recht te praten, nogmaals op geen enkele manier. Heeft men eindelijk weer goud in handen, stort me ook dat weer in de container.

En kom niet aan met V. d. Sande wilde weg. Dan zal men het er bij hem wel na gemaakt hebben. Iedereen kan je uiteindelijk wegjagen. Met een goed beleid gebeurt dat niet in dit geval. Alles en haast iedereen benadeel je met dit gebeurde. Sukkels eerste klas die dit veroorzaakt hebben. NAC is weer grandioos de dupe.

1   1  
Waarom zo

@pendersforpresident sodeju motm? hebben wij een andere wedstrijd zitten kijken.
als hij vaker slimmer overspeelt dan had hij dit zeker geworden maar nu. ik zou ook geen motm aan kunnen wijzen hoor want zo goed was het allemaal niet. tweede helft was fijn dat je die harde wind mee had. waardoor janosek mooie voorzetten kon afleveren. matig matig matig

7   0  
Henri

@Johnnyboembastik
Ik denk dat Koscelnik vooral de verbetenheid van Lucassen mist. Als je als international bij een KKD middenmoter op de bank zit moet op een bepaald moment toch je eergevoel aangesproken worden lijkt mij. Maar als hij invalt is het nog steeds erg gelaten. Is de vleugelspeler hem voorbij dan is deze ook definitief van hem af. Terug verdedigen na een mislukte aanval gaat niet bepaald in het tempo van een deep run, het is meer een (snel)wandel tempo als een sprint. Daarom snap ik ook niet waarom hij rechtsback wordt als hij invalt. Ik denk dat hij als rechtermiddenvelder meer tot zijn recht komt. Dan kan Lucassen ook back blijven want dat is als middenvelder natuurlijk helemaal geen verbetering. Bovendien is het meestal beter om maar één speler te vervangen ipv met één vervanging twee posities te veranderen.

4   0  
Die ne gast

@De Vlekkenverwijderaar
Geen twijfels, wel hoop. Als je de play-offs haalt, maak je altijd een kans.

Selectie van Willem II is echt niet heel veel beter, alleen die zijn door hun nieuwe trainer wel in een goede flow gekomen.
Wij zijn niet in zo'n flow gekomen. Deels door blessures (Leemans, Omarsson doet ook pas na de winterstop weer volledig mee) en deels door het aanstellen van de verkeerde trainer. Er lijkt geen goede chemie tussen (de ideeën van) de trainer en de selectie te zijn.
Elke keer als het erop leek dat we in een 'flow' zouden komen, liepen we weer tegen een knullige nederlaag aan.
Sfeer rondom de club helpt ook niet om in een goede 'flow' te komen. Ik merk bij mezelf ook veel meer gelatenheid / moedeloosheid en minder zin in NAC dan andere jaren. Je voelt de negativiteit / moedeloosheid in het stadion hangen en dat helpt de selectie ook niet om boven zichzelf uit te stijgen. Maar je weet hoe het bij NAC gaat. Als we de laatste vijf wedstrijden van de competitie winnen, kan er zomaar wel een 'flow' ontstaan die tot promotie via de play-offs gaat leiden.
Zoals ik zei: dat is echter meer gebaseerd op hoop dan op realiteit.

Ik ga er dus 'gewoon' van uit dat we volgend jaar weer KKD spelen, maar ik heb de hoop op promotie via de play-offs zeker ook nog niet opgegeven.

8   0  
Snobert

Ik vond Janosek de absolute MOTM! Harde werker en weer mooi een goal en assist meegenomen, gaan we nog veel plezier aan beleven!

5   3  
Yung-Yoon Noh

Hoe het na 1 wedstrijd toch weer kan omslaan de stemming hier. Al winnen ze de komende wedstrijden nog, we hebben niks te zoeken in de play-offs. Ik hoop dat op 1 juli JPvG als eerste eruit gaat en dan weer rustig gaan bouwen aan team. Eerst een goede trainer/coach en dan een creatieve middenvelder, centrale man naast Jan en een zelfverzekerde keeper. Dan heb ik pas weer vertrouwen. PM werk aan de winkel!

4   1  
Wanny

Met Janosek en Omgba hebben we wel 2 jongens die een behoorlijke transferwaarde hebben. Als Janosek er nog een paar in legt dan is ie zomaar een miljoen of meer waard.

8   0  
Beter de Laat dan nooit

Kunstgras ligt NAC beter dan in het verleden. Vooral Omgba en Janosek voelen zich daar prettig op. Nuttige gele kaart Sejdiu. Tegen Cambuur vergat Staring die te pakken. Op naar Jong Utrecht.

6   2  
NuAnCe

Ik heb een hekel aan eeuwige negativo's maar dit moet me toch van het hart......
Het is toch godgeklaagd hoe dit NAC, met voldoende spelers met individuele kwaliteiten, gisteren voetbalt? Hoezo "ze voetbalden af en toe best aardig". Hoe kunnen we als aanhang nou accepteren dat deze trainer en assistenten zo'n getalenteerde groep (op een enkele uitzondering na) zo matig laat voetballen. Dit is echt onacceptabel.

/negatieve modus uit

9   3  
Wil

Van Gastel is een absolute ramp voor ons NAC!

1   3  
Dutchbird

Zet die Haugen in Zundert in een koud nat hok met een beeldscherm waarop gedurende twee uur alleen zijn invalbeurt wordt afgespeeld. Jaag hem daarna tot zes uur 's avonds dat veld rond en biedt hem vervolgens de mogelijkheid zijn contract in te leveren. Asociale droplul.

1   0  
Anders Tegnell

2e doelpunt was ook niet goed gekeept. Hij maakt zich klein en duikt uit de weg. Niet de beste optie.

3   0  
Malle

Wat heeft haugen precies gedaan om een 4.4 te verdienen ?

3   1  
Hedden-um

Nog steeds balen van die fout van Kortsmit, vond juist dat hij de laatste tijd steeds beter ging keepen.

Verder is Omgba eens een keer de man ipv ons AFJ.

5   0  
scheppioni

Hopelijk trekt Janosek nu deze stijgende lijn door, zou belangrijk zijn voor NAC en blijft Sedju fit !
Eerst nu maar eens dat geniepige jong utreg afwachten..... gisteren een prima zakelijke overwinning, ons NAC voetbalde naar behoren maar nog te veel NAC spelers halen bij lange na niet hun niveau en dat geldt ook zeker voor Omarsson en Haugen !!
Hopelijk maken ze elkaar scherper en brengt dit ons NAC naar een ultieme slot van de competitie al blijven we nog broos !
Maarrr vandaag een lekkere dag en heerlijk gevoel tot in ieder geval vrijdag a.s. en hoop nog langer !! HUP NAC !

2   1  
NuFfNie

Casper Staring. Hoe kan je een wedstrijd met hem in de basis beginnen? Het liefste ook niet mee eindigen, maar je bent afhankelijk van je middenvelders.
Staring loopt een beetje in de breedte op en neer, afhankelijk waar de bal is, niet een of andere tegenstander. Die heeft hij nl nooit in het vizier. Staat altijd lucht te dekken. Kan hij een bal onderscheppen door zijn been uit te steken, dan gaat de bal aan hem voorbij, want de bal moet je hem wel in de voeten spelen. En krijgt hij een bal dan draait hij mooi open, maar wel naar achteren.
Waar is de Staring van de eerste wedstrijden bij NAC? Toen zag hij het spelletje en draaide hij continue naar voren open met intelligente ballen. Helaas was dat maar een korte periode.
Het wordt tijd om Boris te gaan brengen. Jongen met de juiste instelling. Maak daar maar een echte stofzuiger van.

4   0  
Dutchbird

@scheppioni
Omarsson haalt inderdaad zijn oude niveau nog niet, maar werkt zich wel het schompes en stoort direct de opbouw van de tegenstander. Haugen doet dat niet. Die viel in als een slappe vaatdoek en was te lui om ook maar een beetje druk te zetten. Bij hem begon de aanval van AZ waaruit de 2-3 werd gescoord.

5   1  
Nr. 12

Was gewoon een goed resultaat. Vergeet niet dat Jong AZ een goede ploeg heeft, zeker met die gasten die in Youth League en het eerste spelen. Veel concurrenten gaan daar kopje onder! Er kan altijd wat beter, maar dit is gewoon heel positief. Mag ook wel eens benoemd worden toch?

3   1  
Henri

@Nuffnie
Ik ben het volledig met je eens. Boris van Schuppen heeft de kwaliteiten om een goede stofzuiger te worden. Hij is beter dan Staring en Lucassen op het middenveld. Maar ja, mensen moeten wel kansen krijgen.

4   2  
Beultje

Hou op met van Schuppen gewoon door selecteren.
Komt gewoon veel te kort voor NAC 1.

1   3  
Henri

Het vier stappen scoutingsplan van onze TD PM geloof ik wel. We hebben duidelijk kunnen zien dat hij niet alle onderdelen doorloopt in het proces. Er zijn aankopen wat gewoon heel matige voetballers zijn voor de positie waar ze voor zijn gehaald. Er zijn spelers met een zeer slechte passing en /of schotkracht. Spelers die voor de vleugel zijn gekocht blijken geen lantaarnpaal te kunnen passeren. Ander zijn weer heel vaak geblesseerd of blijken qua mentaliteit niet inhet team cq bij NAC te passen.
Data is belangrijke maar persoonlijke scouting en enkele diepgaande persoonlijke gesprekken om te kijken wat voor vlees je in de kuip hebt zijn minstens zo belangrijk.
Onze TD heeft de afgelopen periode ongeveer een hitratio van 50% geslaagde transfers en dat is niet erg hoog.

4   0  
scheppioni

@Dutchbird
Dat geeft dus aan dat de staf het niet onder controle heeft, alle drie de spitsen hebben dus niet de swung die men moet hebben en ook Haugen en Boere hebben zich laten zien in het begin van de competitie om wel alles te willen geven ! Precies het verschil met stilburg, zij hebben geen betere selectie maar daar doen ze bij wijze een moord voor de trainer !!!

1   4  
Ernie

Gelukkig 3 punten maar het was niet geweldig. Met dit voetbal heb je niets te zoeken in de Play-offs. Jammer dat Omarsson niet meer zijn oude niveau haalt. Hij werkt hard maar daar heb je ook alles mee gezegd.

3   0  
MVG

Omarson is misschien nog niet in geweldige vorm maar werkt als een paard.. krijgt alleen ook maar weinig aanvoer...maar is constant aan het jagen en storen.
Haugen zou met zijn fysiek nog een bal moeten bij houden maar lijdt om de haverklap balverlies.
Juist door die wissel kreeg NAC het in mijn ogen nog lastig want AZ kreeg veel te veel ruimte om op te bouwen

6   0  
NAC4Ever

@ERNIE
Op voorhand kan alles in de play-offs.
Zijn meerdere voorbeelden van.
Zoals NEC, Emmen en RKC. En ook in onze promotie in 2017 hadden veel supporters weinig vertrouwen.

2   0  
NAC4Ever

Zag nog veel fout gaan, maar zag ook veel verbetering. Dit soort wedstrijden blijken vaak lastig. Prima overwinning. Hopelijk blijkt dit 'de weg omhoog'.

3   2  
Mountcook67

Ik zal iedereen wel over me heen krijgen nu maar ik moet zeggen dat Van Gastel na zijn korte vrijage met Turkije (wat ik overigens nog steeds goed begrijp) altijd erg correct blijft in zijn interviews. Heldere analyses, laat zich niet gek maken, en staat iedereen netjes te woord. En er komt weinig onzin uit. Over zijn wisselbeleid kun je discussiëren maar volgens mij zit hij niet alleen op de bank. Benieuwd hoe de meningen zullen zijn als we een paar potjes achter elkaar winnen. Wat zomaar zou kunnen natuurlijk...

0   2  
Paul Soeters

Om terug te komen op mijn eerdere inzending betreft Omarsson en V. d. Sande, daarnaast kan het ook zomaar kapitaalvernietiging zijn. Zij maakten elkaar namelijk meer waard. Lekker slim jongens om dit te laten geschieden. Kan zomaar een missertje zijn van ongeveer 500.000 euro. Nu?

2   0  
markenaa

Jep waarom zou je niet van de jong ploegen winnen. 9 punten halen en een compleet andere positie op de ranglijst verwerven. In vorm geraken voor de playoffs en de ommekeer is daar.
Waarom zou het niet met deze spelers en peloton aan begeleiding.
Natuurlijk was het gisteren nog helemaal niet goed. Maar het is kkd dus waarom niet. Nou win de volgende jong potten ook maar gewoon. Tank vertrouwen en maak de mooiste eindsprint sinds jaren.
Wellicht komt het betere voetbal dan ook wel.

Succes! En waarom ook niet de rest is niet slechter en niet veel beter.

1   0  
NAC4Ever

@MOUNTCOOK67
Ben het voor een gedeelte met je eens. Maar vind dat van Gastel te vaak te weinig zelfreflectie toont.

2   6  
ome cor

Misschien mag je dit niet zeggen van remlicht Blanco, maar ik doe het toch:
Van Gastel, van Hooijdonk en Lokhoff ROT OP

4   3  
BasSnelden

Hahahaahaa, Soeters toppertje!

Van de Sande gaat met ADO promoveren dankzij Veerman, Vlak en Van Mieghem. Niemand zal Jortje ooit kopen. Transfervrij van Den Bosch naar Eindhoven naar Nac naar ADO. Is een KKD spelers, prima nu als nummer 10, maar was bij Hyballa een spits die te kort kwam in de voorbereiding en in Dordrecht. Koppeltje met Omarsson werkte tegen de subtop, maar niet tegen Pec Heracles en Emmen. Bovendien Omarsson het eerste half jaar geblesseerd. Dus Jortke is net als De Rooij en Schalkje niet zo groot als gesuggereerd wordt. Zeker allemaal nuttige spelers maar niet overdrijven. Hopelijk halen Omarsson, Boere en Haugen het niveau wat ze ooit hebben gehaald. Want we steunen Nac toch? Of lekker afzeiken? Ook prima !


Hup nac

3   2  
Badeend

@Bassnelden

Van der Sande maakt een team sterker. Als je dat niet ziet, heb je poep in je ogen. Dat deed hij bij NAC en doet hij bij ADO. Check anders ook even of hij af en toe wat minuten maakt of structureel standaard in de basis staat en in 9 van de 10 wedstrijden 90 minuten blijft staan.

Is dit seizoen bijna bij 1 op de drie doelpunten van ADO betrokken - dat zijn er niet veel die dat kunnen zeggen.

Nee, je kunt een hoop beweren maar zijn vertrek is inderdaad pure kapitaalvernietiging van NAC en een bizar slechte keus van de TD om hem zo gemakkelijk te laten gaan. Hij had gewoon als 9,5 of 10 moeten (blijven) spelen. Dat véél liever dan een Velanas of Janosek, die het team gewoon niet sterker maken. Overigens blijft het knap van de TD om Velanas zo 1 op 1 te vervangen door een speler met vrijwel exact hetzelfde profiel.

On topic: het blijft raar dat spelers alleen maar slechter lijken te zijn geworden dit seizoen: Garbett, Staring, Martina, Omarsson laten allemaal niet zien wat ze vorig jaar wel een aantal keren lieten zien. Boere en Haugen laten niets zien, en in het algemeen is er totaal geen herkenbaar spelidee.

En waar is Agougil? Heb ik dat gemist of is die voorbij gestreefd door Kaied??

1   0  
Henri

Zou onze TD ook een scoutingsteam in Japan hebben zitten?

0   1  
NAC

@ Henri
Als jij hun salaris ga betalen😂

Wat een onzin man

3   1  
D'n Klaagmuur

@Badeend: Sommigen hier lijden volgens mij echt aan Korsakov ofzo? Vorig jaar werd Jort volledig terecht door iedereen nog unaniem tot man van het seizoen gekroond en nu kan ie volgens mij velen er niks meer van en doet het enkel goed door goede medespelers? Muhaha, wát een bullshit kramen sommigen hier toch uit, bespottelijk gewoon.

Wie heeft er nou straks gelijk? Deze 180 graden draaiende supporters van ons, waarbij wij straks waarschijnlijk niet eens de play-offs halen, of Jort die straks de Eredivisie speelt?

Jort en ADO lachen zich rot daar in Den Haag en volledig terecht. Wát een onkunde.

2   1  
BasSnelden

Ja badeend. Iedereen weet wel dat die Jort een prima KKD speler is maar als hij perse weg wil… En wie van het huidige team in de voorhoede of aanvallende middenveld had er dan uit gemoeten? Omarsson? Sejdiu de dribbelaar) Janosek (nog meer goals dan hem) of Omgba (waar Nac wel geld op kan gaan verdienen en op Jort nooit)……

Tja. Jort heeft zijn grote geld bij ADO. Nac heeft andere spelers in zijn plaats. Life goes on. Maar het is absoluut geen kapitaalvernietiging natuurlijk. Dat snapt een leek nog wel

0   0  
D'n Klaagmuur

@Bas: jij hebt echt nog nooit in je leven tegen een bal getrapt is het wel? 🤣

1   0  
scheppioni

Jortje is een prima speler, niks mis mee, maar bij promotie moet ik het nog zien bij ado of hij betreft handelingssnelheid de ere aan zou kunnen !?! Hopen dat Omgba fit blijft en zijn hogere niveau aantikt dat is het grote belang van ons cluppie !

Laad alle berichten na dit bericht in