Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #208

Das Phantom

Na een welkome overwinning op Jong AZ zijn we terug met Een Tikkie naar het Zuiden. In aflevering 208 bespreken Thijs 2, Yannick en Thijs 1 de overwinning op maandagavond, de verbouwingsplannen voor het stadion en in Zundert en komt onder meer de RvC-zetel en de tussenstand van de voorspellingen voorbij. Veel luisterplezier!

Eindelijk weer winst
Yannick en Thijs 1 waren erbij: de 2-3 overwinning op Jong AZ. In de studio blikken zij terug op het tripje naar het trainingscomplex, de sfeer in het uitvak, het spel van NAC en wie er positief en negatief opvielen. Uiteindelijk was het belangrijkste de drie punten en die konden weer mee naar Breda.

Verbouwen of verhuizen?
Deze week werd er weer eens een oud-dossier afgestoft: de verbouwing van het stadion. Het veld zou zo'n 80 centimeter naar beneden worden gehaald en gelijk kan er een nieuwe mat en verwarmingsinstallatie worden neergelegd. Maar moet je wel investeren als het nog niet van jou is> En wat moeten ze toch met Zundert: verbouwen of verhuizen?

RvC-zetel
Nog zo'n dossier: de RvC-zetel. De Clubraad en de Klankbordgroep willen die graag terug en gaan daarom in gesprek met het STAK. Gisteren was dat gesprek, maar de terugkoppeling was wat summier. Is he terecht dat de zetel wordt teruggevraagd?

B-Side Rats · Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #208
Bron:
B-Side Rats
7 Reacties
5   0  
Scheids!!

Ik krijg steeds meer het idee dat er tijdens enkele verbouwingen meer achterkamertjes zijn gebouwd!!

4   1  
Breda vooruit

Ik denk dat ze naar die zetel kunnen fluiten.

5   0  
Scheids!!

Ik krijg steeds meer het idee dat er tijdens enkele verbouwingen meer achterkamertjes zijn gebouwd!!

1   0  
Waarom zo

Het stadion is dus niet alleen van de gemeente maar van meerdere personen en word zo dus nooit van NAC

3   0  
De Bolle Damen

Gudelj wil terugkeren naar ons cluppie. Dat zou toch eens goed nieuws zijn.

0   0  
Virrr

Die limiet met het aantal mensen in het stadion de playoffs kijken had volgens mij te maken met de evenement vergunning en beveiliging,

1   0  
VOSJE BREDA ˣ ₓ ˣ

..nog 200 kaarten beschikbaar voor vrijdag, het is toch ongelooflijk! en nu die telefoons weg! niet tiktokken, snapchatten maar van je laten horen!

1   0  
scheppioni

Eerst maar eens zien Bolle Damen, maar zou een belangrijke toevoeging kunnen zijn, ik ben toch wat twijfelend sindsdien met de fam Gudelj !

Laad alle berichten na dit bericht in