Wij gaan niet opzij

B-Side Stats: NAC - FC Dordrecht (1-4)

Masthow

Een pijnlijke nederlaag voor NAC tegen FC Dordrecht. Op een avond waar het enige hoogtepunt in de eerste minuut was, viel ook nog eens doelman Tein Troost geblesseerd uit. De spelers een cijfer geven kan hieronder.

B-Side Stats: NAC - FC Dordrecht (469 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
T. Troost
-
B. Lucassen
-
C. Martina
-
J. Van den Bergh
-
Manel Royo
-
Fredrik Jensen
-
Casper Staring
-
M. Garbett
-
A. Omgba
-
D. Janosek
-
E. Ómarsson
-
P. van de Merbel
-
T. Boere
-
R. Kuijpers
-
Jean-Paul van Gastel
-
E. Ómarsson
4,1
D. Janosek
2,9
A. Omgba
3,4
M. Garbett
4,7
Casper Staring
4,1
Fredrik Jensen
4,3
Manel Royo
4,6
J. Van den Bergh
6,1
C. Martina
4,0
B. Lucassen
4,0
T. Troost
4,7
Jean-Paul van Gastel
1,9
R. Kuijpers
3,5
T. Boere
3,4
P. van de Merbel
5,0
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC O18 rommelt zich naar zege op AFC 0 reacties
Volgend bericht
Liveblog: NAC - FC Dordrecht 225 reacties
118 Reacties
35   0  
3ROBI

Elke keer als ik deze website open hoop ik een bericht te zien dat de trainer(en als bonus de staf) ontslagen zijn/op nonactief gesteld.

16   2  
raraNAC

Pfff sla deze even over ok?

9   0  
Babos!

Kan er ook niks van maken. Eens kijken wat er de komende tijd gebeurd. Hup NAC dat dan weer wel. Blijft toch je cluppie he...

16   1  
Hedden-um

Ten tijde van schrijven scoort Van Gastel een 1,6. Dat betekend dat er mensen zijn die hem geen 1 hebben gegeven, hoe dan?!

20   6  
Tegel

Hoelaat komt het nieuws naar buiten dat de Technische Staf en de Commissaris+ zijn opgestapt?

7   0  
Maarten

niet ingevuld., Dan dat vd Merbel een voldoende had gekregen maar alleen hij!!

15   6  
Bredafun

@Tegel,
Ik denk dat daar iedereen op zit te wachten.
Het verlossende woord…

13   1  
fvf6

Er was er maar een met noad en dat was vd Bergh .De meesten hadden geen idee waar ze mee bezig waren , slechte aanname en passes bij de vleet , en aan de zijkant heb ik geen enkel lid van de technische staf zich druk zien maken met alles wat verkeerd ging . Ondanks zijn goal was Garbett veruit de minste liep alleen maar achter de tegenstander aan was overal te laat ,het zelfde zij het in iets mindere mate was het bij Janosek . Dordrecht tikte NAC letterlijk en figuurlijk op het middenveld weg , alsof er niemand stond van NAC .Ook Omarson voetbalt de laatste weken als een natte krant en kan geen bal vasthouden . Als het zo doorgaat wordt de na-competitie nooit gehaald

20   1  
enkhuizerrat

Is ie al ontslagen?

13   3  
EL Nino

Een kleine 2 jaar geleden stond Sparta op een kansloze degradatie een paar wedstrijden voor het einde. Trainer Fraser zou het jaar erna naar Utrecht gaan was al bekend. Hij zou het seizoen nog uitzingen met Sparta.

Toen greep de directie in om een shockeffect te creëeren. Ene Maurice Steijn die met zijn laatste club op een haar na promotie mis liep moest de boel redden. Deze club is de 3 jaren erna een grijze middenmoter in de kkd en maakt geen serieuze kans meer op promotie.

Gevolg: shockeffect heeft nut en Sparta blijft in de Eredivisie en speelt de jaren erna in het linkerrijtje.

Gaan wij het seizoen uitzingen of kiezen we voor een dergelijk shockeffect?

12   5  
Buddha

Heb veel reacties gelezen maar vind dat veel mensen er aan voorbij gaan dat Dordrecht gewoon serieus goed was gisteren en eigenlijk het hele seizoen al.

Desalniettemin, JP OUT!!

7   6  
Marti

Alphons Groenendijk stopt bij antalyaspor vond ik altijd een goede trainer voor middenmoot ere, en heeft het in turkye ook goed gedaan , maar wil eigenlijk terug , en is iemand die goed met de spelers overweg kan Misschien is dat iemand om het vrienden clubje te doorbreken

12   2  
Theoden King

JP gaat niet ontslagen worden.

Hij wordt niet verlengd (of wilde hij nou zelf weg, hoe zat het ook alweer?). Dat simpele feit is al een demasqué van jewelste voor P&P, die hem presenteerden als de man voor de komende jaren, terwijl de achterban om Henk de Jong riep.

Zij wisten het beter, en toverden JP uit hun hoge hoed. Profielschets? Geheim. Waarom was hij de beste keus uit “talloze zeer geschikte kandidaten”? Geheim.

Als P&P hun wonderkind nu ook nog voortijdig wegsturen schieten zij zichzelf niet in de voet, maar dwars door het hoofd.

17   4  
kopspion

Wat Janosek de laatste weken doet zou je gewoon werkweigering kunnen noemen
Wat een luie irritante gozer is dat zeg

9   1  
scheppioni

Voorbereiding van de t.s. op de tegenstander echt niet meer dan een 1 ! Een bvo moet ons NAC voorstellen..... nou technische staf, ondanks een hoop blessures was het tactisch gisteravond echt amateuristisch, complimenten helaas aan de t.s. van dordt, maar wat een kut gevoel dit weekend zeg.....

8   15  
NAC4Ever

Ik begrijp de roep dat iedereen eruit moet niet.

Ja, het valt dit seizoen tegen. Maar ik vind dat we een betere selectie hebben dat twee jaar geleden. Helaas leverd ons dat tot nu toe te weinig op.
Maar wat heeft het opgeleverd om steeds vele te ontslaan. Nog minder.

Ik hoop dat de leiding blijft zitten, leert van fouten en doorgaat met wat wel goed gaat.

Ook op ik dat ze een trainer halen die graag aanvalt.

Wel hoop ik op het ontslag van van Gastel. Ik zie het nut er niet van in om een trainer te houden die te weinig presteerd (ook rekening houdend met de blessures) en die na dit seizoen weg gaat.
Als we het seizoen met iemand van de technische staf afmaken kost van Gaste ontslaan ons volgens niet meer dan hem houden.

Een tussen man aanstellen zou kunnen om voor promotie via de play-offs te gaan.

We zullen zien. Vrijdag weer gaan voor drie punten gaan.

35   0  
3ROBI

Elke keer als ik deze website open hoop ik een bericht te zien dat de trainer(en als bonus de staf) ontslagen zijn/op nonactief gesteld.

16   1  
Pep

Kunnen wij het team van Dordrecht incl de trainer niet gewoon overnemen? Heb je meteen een goede spelersgroep en trainer. Van mij mag Jan dan blijven.

6   0  
Ed

Kun je er ook een aantal de klas uit sturen ipv een cijfer.

5   0  
Ed

Den Bosch kun je ook gewoon verliezen.

14   0  
BasSnelden

Tactisch overklast door staf van Dordrecht. Logisch en direct spel. Bij ons los zand. En de tweede helft zelfs al overgave voordat ze begonnen waren. Staf is verantwoordelijk voor instrueren en motiveren van de groep. Dikke onvoldoende dus. Enige spelers die redelijk waren: Jan, Staring, Garbett en Royo.

Nacompetitie halen we zo niet

10   0  
Dbare79

De hele klas heeft een onvoldoende...allemaal onvoldoende

14   0  
Wil

Het begint er steeds meer op te lijken dat het management het vermogen ontbeert om in te grijpen als er zich zeer grote problemen voordoen. Blijkbaar kan men niet anticiperen....

9   0  
Ed

Ben er niet voor om een trainer eruit te gooien, maar hij kan de groep niet meer motiveren. Seizoen afmaken met Molhoek en op naar het volgend seizoen. Tenminste op tijd met voorbereiden.

13   2  
MVG

Ik blijf erbij dat er veel meer kwaliteit in deze selectie zit....dan dat deze lamlendigge trainersstaf er nu uithaalt.
Als je echt nog steeds de doelstelling hebt tot het einde mee te doen dan moet er nu ingegrepen worden want op deze manier haal je de play offs niet!
Normaal gezien helpt het vaak niet zoveel maar ik zou niet weten waarom je het nu niet zou proberen, het is sowieso al een slecht seizoen, de stemming bij de fans is sowieso al niet best en de meeste hebben zich wel neergelegd bij nog een KKD seizoen, wat valt er nog meer te verliezen?

15   0  
Ric

Bij Dordrecht zat bij elke aanval een idee achter het spel. De wijze waarop ze opgesteld stonden voorin om druk te zetten op onze verdediging, in alles zag je een ploeg wat middels zorgvuldige trainingen is gegroeid naar een niveau waar wij alleen maar van kunnen dromen.

10   0  
BredaF2

Zolang het intern niet voor elkaar is blijft het een rotzooi binnen Nac. Een nieuwe trainer en staf zal hopelijk enigzins helpen maar de puinhoop op bestuurlijk niveau blijft voor onrust zorgen. Zucht. Kunnen we ook punten geven voor een assist, ook al was het na de verkeerde kleur. Echt, buiten de eerste 5 a 10 minuten om was het echt drama.

8   4  
Baosje

Zet van Gastel maar op een zijspoor, Stuur hem maar met betaald verlof....hou hem die laatste weken dus nog maar in dienst...maar zet aub iemand anders voor de groep!!

Gisteren was Karelse de enige die het fatsoen en lef had om het publiek te bedanken....maak hem maar hoofdcoach voor die laatste weken , samen met Molhoek

Lokhoff en Babos kunnen ook alvast op vakantie...voegen ook gewoon geen drol toe.

Maar aub NAC......DOE GVD IETS !!!

10   2  
Beter de Laat dan nooit

3 tegendoelpunten door balverlies vanwege een pas achteruit. Geen enkele intentie van Omgba om zijn fouten te herstellen maar verongelijkt kijken naar zijn medespelers. Dordrecht speelde sterk, maar dat lag ook heel erg aan NAC. Oldrup Jensen valt compleet door de mand als het tempo omhoog gaat. Alleen Airforce Jan en Rojo enigszins bleven overeind.

9   2  
4Lantijntje

@NAC4EVER 17.22

Helemaal eens met jou!!

10   4  
Kees076

Wie kan Van Hooijdonk buiten schoppen? Daar zit het grootste probleem… vrienden kliek.. houden elkaar het hand boven het hoofd… Maas en JP zullen buiten gedonderd worden en Pierre en de kliek blijven rustig zitten…

6   0  
Theoden King

Ondertussen nadert het volgend seizoen met rasse schreden. De voorbereidingen daarvoor moeten nu al op kookpunt zijn.

Wie overziet al die activiteiten op dit moment? De commissaris? De RvC? Is er in het geheim al een AD begonnen?

9   1  
Paul Soeters

Iedereen mag zijn mening geven over wedstrijden, spelers,.....enz. Maar zolang de "top" niet zuiver is, is het ondanks al die meningen, suggesties, boosheid, voorstellen, ..enz, water naar de zee dragen. Het gaat nooit iets worden, zie de historie!

De top moet kloppen. Er moet een duidelijk draaiboek zijn,......enz. Zolang het daar blijft stinken, zijn al onze meningen hetzelfde als een roepende in de een eindeloze woestijn.

Feitelijk is het zonde van onze tijd.

9   3  
Scheids!!

Ik wacht op een spoedig bericht , liefst dat van een massaontslag!
Behalve van Gastel ook, van Hooijdonk, Karelse, lokhoff en die hele rampzalige medische staf!
18000 vaste klanten zijn al jaren bedonderd door veelal beroerde trainers, gekke trainers en onkundige stafleden in hoge en lagere regionen.

2   1  
Breda vooruit

Allemaal heb ik ze een 1 geven behalve de doelpunten maker die kreeg een 2 .
Voor de mooiste 50 seconden van de wedstrijd de rest was niet om aan te zien.
NAC schaam je kapot!!!!!!!!!!

3   3  
markenaa

Benieuwd hoe het topmanagement (1 persoon een scout als td) zonder ad dit allemaal hersteld onder het toeziend oog van de belangrijke rvc technische zaken.

13   3  
Confuus

Iedereen roept dat ze zo graag JP weg willen hebben en dat begrijp ik ook maar denken we nu écht dat daarmee het probleem opgelost is?
Denken we écht dat JP het probleem is.
Je zal het lopende het seizoen over moeten nemen van een trainer die in ieder geval bij het publiek geliefd was en je wordt daarna geconfronteerd met een trainersstaf die hun reet met je afvegen en op geen enkele wijze hun medewerking willen geven.
Het chaggeriijn en het cynisme druipt van meneer Lokhoff af die precies doet waar hij zin in heeft en volledig door van Hooijdonk in de rug wordt gedekt.
Al die ouwe neuk moet er uit.
En JP heeft de grote blunder gemaakt om zijn oren naar Lokhoff te laten hangen.
Hij had zijn eigen koers moeten varen en zijn eigen staf mee moeten nemen nu gaat het ten koste van zijn reputatie ik zie hem zo snel niet meer ergens hoofdcoach worden.
Ik vind het jammer want hij heeft een rijke voetbalcarrière gehad en is wel degelijk een NAC man, dat sommigen hem vergelijken met zijn rancuneuze vader die niet kon verkroppen dat hij ooit bij NAC is weggestuurd is niet terecht.

8   3  
scheppioni

Dat is helaas bewezen Confuus, hoop dat men bij NAC er idd van geleerd heeft en de staf en ook medisch vervangt, ik blijf erbij dat bij een fitte selectie best een aardig NAC staat, dat hebben ze delen van wedstrijden ook laten zien, maar ook bij tijd en weilen totaal geen team !

6   0  
Breda vooruit

Joost blauwhof schrijft. Op de Twitter van Chris w.m. dat na dag lang beraad waar ook Ome Toon aanwezig was jp niet ontslagen wordt want ze denken dat een andere trainer geen verandering kan brengen.
Of zijn ze bij NAC bang hun fouten die ze gemaakt hebben toe te geven.
Dus we moeten tot het eind van het seizoen naar een onbekwame trainer en staf.
Wat een ellende

7   0  
Judge M.

Het enige wat er nog OK is bij NAC is de shirtsponsor..

5   2  
SjorsNAC

Hij gaat niet ontslagen worden. Het lost niks op, het kost geld en pierre en peter zijn dan helemaal ongeloofwaardig , hij moest blijven want plannen l/beleid dit dat.

Iedereen een 1 behalve onze strijder Jan

5   0  
Henri

Plaatsen
Nieuwe posts bekijken
Gesprek
Joost Blaauwhof
@joost_blaauwhof
Na een dag vol beraad zijn de rijen bij NAC voorlopig gesloten. De positie van Jean-Paul van Gastel is tot en met het duel met FC Den Bosch veilig. Binnen de club te weinig geloof dat trainerswissel situatie zou kenteren. Ook Toon Gerbrands nam stellig dat standpunt in. #NACpraat

8   0  
Ad B uit Roosendaal

NAC dik verdiend verloren, ondanks meerdere kansen. FC Dordrecht was een klasse beter.

Zoals Dordrecht speelt, zo zou ik NAC willen zien. Veel druk naar voren, veel snelheid, goed positiespel, slim en met vertrouwen (o.a. de voorzetten komen goed aan).

Als we de nacompetitie bereiken, en dat neem ik toch wel aan, en je komt FC Dordrecht weer tegen, dan weet ik wel wat er gebeurt. Of........kan het toch??

6   0  
Waarom zo

Dordrecht speelt gewoon goed voetbal. wellicht zelfs beter dan de bovenste 3 ploegen. Ik heb het hier al eerder gezegd zal mij benieuwen hoe we ons gaan wapenen tegen een goed combinerende ploeg. En zie gewoon met zelfde opstelling als vorige week. Zal er niemand de tegenpartij analyseren en dan een plan maken. want naar dat plan ben ik wel benieuwd, hopen dat je de volgende 4 potten wint en over den haag heen gaat. Volgende week den bosch wat word het plan ??? 3-5-2

8   0  
Ed

JP maakt het seizoen af, maar één ding is zeker. Hij maakt er geen team van en dat had ik wel verwacht. Heeft als trainer nog werk aan de winkel.

11   0  
Wil

Als JP aanblijft wordt Gerbrands ook ongeloofwaardig.......

13   7  
Bavel1968

Is die vreselijke Van Hooijdonk ( de clubsloper) al weg?

16   3  
Confuus

Intern hebben ze zich allang erbij neergelegd dat ze geen enkele kans maken om een rol van betekenis te spelen in de play-offs .
Elke extra investering vinden ze er blijkbaar een te veel.
Het is triest maar zo staat de vlag er wel voor.
Dat de technische staf vrijdag definitief zijn brevet van onvermogen heeft afgegeven moge duidelijk zijn.
Niet ingrijpen bij een Janosek die werkelijk heel de wedstrijd niks heeft gedaan heeft bij mij de schellen van mijn ogen doen vallen, zo opvallend staken heb ik nog nooit gezien.
Tel daarbij op dat de fratsen van Omgba en Jensen gewoon onbestraft bleven dan laat je openlijk zien dat je er niks van snapt en al helemaal lak hebt aan die 19000 op de tribune.
Ik zei gisteren al JP alleen verantwoordelijk stellen is niet terecht er zitten er nog een paar op de bank waarvan er een NAC in een wurggreep heeft lekker zit te cashen en volledig gesteund door kroegmaat Pierre.
Ik vraag me af wat de adviezen en toegevoegde waardes van onze vriend Gerbrandts uiteindelijk zijn, ik zie er niks van terug in de praktijk.
Kortom NAC gelooft er zelf niet meer in ze laten dit gewoon doodbloeden en de focus gaat naar volgend seizoen.
En daar heb ik ook een slecht gevoel over als dezelfde mensen het denken te gaan doen.

8   5  
Ert

F5, F5,F5,F5... nee nog steeds niemand buiten geflikkerd...

10   7  
Wil

Ik stel voor dat niemand meer een seizoenskaart aanschaft totdat er BEHOORLIJK SCHOONSCHIP GEMAAKT IS.

Anders vrees ik weer een KUTSEIZOEN!

6   1  
Ed

Fc Dordrecht heeft ineens een goede ploeg. Bijzonder dat dit bij nac niet kan ??

8   0  
Henri

Een goed verstaander weet dat er meerdere stromingen actief zijn om hun belangen te verdedigen. Meestal is voor hen eigenbelang/vriendjespolitiek een grote drijfveer. En dat allemaal in een organisatie die nog geen twee jaar is opgebouwd. Zij die dit hebben laten gebeuren moeten ter verantwoording worden geroepen. Deze weeffout moet onmiddellijk worden hersteld anders blijft het door etteren en zal deze splijtzwam later zijn kop weer opsteken.

6   0  
Ivo

@Ed heeft een goed punt, dit seizoen hebben FC Dordrecht en Roda flinke sprongen vooruit gemaakt. Dat kan NAC natuurlijk ook "overkomen". Maar dan moet er een plan zijn, een strategie, en die heb ik bij NAC nog niet kunnen ontdekken. Qua spelers en trainers schieten we met hagel, er is geen duidelijke speelstijl ontwikkeld, we zetten ieder seizoen een stap terug in plaats van vooruit.

Als het komend seizoen niet lukt om de aansluiting te vinden en mee te doen om P2 (directe promotie), dan gaan mensen echt afhaken. Hopelijk blijven de meeste supporters na dit seizoen nog aan boord, maar het goede verhaal over waar het naartoe gaat, ontbreekt. Sterker nog, het plan is "geheim". Ga toch fietsen.

7   0  
markenaa

@ivo

Het plan is geheim
En voor volgend jaar is het plan alles ophangen aan 1 of 2 oud NAC spelers want ja dat is natuurlijk ook beleid 🤣

Ze leven nog in de vorige eeuw lijkt het wel

4   2  
Henri

Algemeen advies vandaag bij ESPN aanwezigen Hans Kraay, Jan Streuer, Jorien van den Herik en Sjoerd Moussou is: NAC moet Robin van Persie als trainer aanstellen.

7   0  
scheppioni

Ik hoor het zojuist ook Henri, gok weer te groot net als met jp en ik weet het je bent nooit zeker want ik zat met vd Gaag ook fout maar denk met Jonk kans op voetballend gebied het grootst op succes ......

7   0  
Ivo

@MarkenAA
De klassieke NAC-fout: eerst de spelers halen, dan de trainer.
Ga eerst maar eens heel goed nadenken over hoe je volgend seizoen wil spelen en wat voor type spelers daar bij passen.

5   0  
Rubenac

En van persie en Pierre gaat niet schuren?!

6   2  
Paul Soeters

Men moet nu niemand aantrekken. Nogmaals, "echt" niemand! Eerst moet de TOP in orde zijn en dat ook even tonen dat ze dat echt zijn. Echt geloof me dat is de enige goede volgorde. Pas dan, na verloop van tijd, uitbouwen naar beneden toe, en mogelijk nog in de breedte vanuit een voor iedereen bekende visie c.q. beleid en structuur. Ook voor de supporters.

Anders, zoals ik overigens al een aantal jaren aangeeft, vergeet het maar. Dat kost wat extra tijd, maar dan doe je het in de goede volgorde. Almhet andere is fout.

7   1  
Henri

@Scheppioni
Feit is dat na alle miskleunen tot nu toe de komende benoeming van de nieuwe AD en Hoofdtrainer alles bepalend gaan worden voor de toekomst van NAC. Ik pleit altijd voor mensen met ervaring die hebben bewezen hoe het moet en dan kom je uit bij ervaren mensen als Alex Pastoor, Fred Rutten, Wim Jonk. Van de andere kant heb je ook af en toe een uitzonderlijk talent. Van Persie heeft natuurlijk bij een Feijenoord, Arsenal en Man United gespeeld en met trainers als Wenger en Ferguson gewerkt. Een Xabi Alonso is nu bij Bayer Leverkusen ook aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bezig. We kunnen wel stellen dat het ook meteen een succesvol seizoen wordt met een kampioenschap, een finale van de DFB beker en misschien ook een finale in de Europa League.
Van Gaal zette bij Ajax destijds ook meteen zijn lijnen uit nadat de onderhandelingen met NAC op niets waren uitgelopen. Wijlen Kees Rijvers was ook een toptrainer met zeer veel succes, maar heeft als Bredanaar nooit bij NAC gewerkt. Ja, ze hebben in Breda wel een neusje voor kwaliteit: JPvG, Molenaar, De Graaf, Aandewiel, Lok, Karelse etc, etc.

9   0  
Confuus

Een beginnend trainer samen laten werken met deze technische staf is gedoemd om te mislukken.
Dat gaat nooit lukken.
Alle rotte appels moeten uit de mand en dan moet er een ervaren trainer met eigen technische staf komen.
Ja die Jan Streuer zou ook wel wat zijn voor NAC het leek er op dat hij er niet afwijzend tegenover stond.
Ach het is allemaal een kwestie van geld uit willen geven aan kwaliteit en dat willen ze bij NAC helaas niet.
Goedkoop is duurkoop dat hebben ze in Breda nog niet door.
Wanneer gaat het gezonde verstand eens overheersen vraag ik me af, wanneer trekken de wanpresteerders zelf eens een keer hun conclusies en nemen ze de verantwoording voor hun fouten?
Ik walg van het ons kent ons cultuurtje waar nooit een einde aan lijkt te komen en het eerder regel dan uitzondering is om erebaantjes uit te delen.
En daar zijn wij allen de dupe van.

9   0  
SjorsNAC

Van persie, ja laten we een onervaren coach aanstellen voor de moeilijkste club van nl en dan met pierre erbij. Dat is gewoon moedwillig een nog grotere puinhoop willen creëeren, lachwekkend

9   0  
Henri

@Confuus
Ik ga er eigenlijk vanuit dat er een geheel nieuwe TS komt. Misschien met uitzondering van Babos ivm zijn doorlopende contract. Maar als ik Gabor in de rust over het veld zie wandelen tijdens het inschieten van Van de Merbel dan spat daar ook de energie niet meer vanaf. Daarnaast heeft hij niet de drive als Ten Rouwelaar en Arno van Zwam om innovatief bezig te zijn en keepers zich echt te laten ontwikkelen.

7   0  
scheppioni

@ Henri
Mee eens alleen van de andere kant v nistelrooij bij psv.... was het dus niet, nogmaals je weet het niet Ron Spelbos jan 1993 was ook net gestopt had gehoopt dat v gastel dit ook zou lukken maar volkomen waar wat confuus aanhaalt met deze verdere stafleden bij ons NAC gaat het waarschijnlijk met elke trainer het niet worden !! Dat zal waarschijnlijk zo'n type Jonk ok meteen in de gaten hebben vermoed ik !

9   0  
scheppioni

Nogmaals vergeet ook zeker het medisch beleid niet....

5   0  
Jappio

Ik zie een Van Persie ook niet meteen zitten. Veel liever een ervaren trainer zoals een John vd Brom. Maar die wordt inmiddels al genoemd bij Vitesse.

8   2  
NuAnCe

Het feit dat van Gastel na dit alles gewoon mag blijven zitten doet mijn vertrouwen in PM, dat tot nu toe nog steeds groot was, danig afnemen! Of zou hij onder de plak van de commissaris+ zitten?

12   0  
Semsi

Van Persie naar NAC. Laat me niet lachen. Pierre bepaalt alles bij NAC en over de verhouding tussen die 2 hoef ik niets te vertellen.
Van Persie gaat Dijkhuizen opvolgen bij Excelsior. Lekker in de luwte bouwen aan een trainerscarriere.
Gewoon heel die technische en medische staf er uit flikkeren en nieuwe mensen neerzetten. Hebben de afgelopen jaren een wanprestatie geleverd. Zelf zie ik meer in Team Jonk of Team Pastoor. Die hebben bewezen een structuur neer te kunnen zetten en weten wat er gevraagd wordt om te promoveren naar de Eredivisie. Pastoor zelfs met meerdere clubs. Volgens mij zijn ze ook beschikbaar aan het einde van het seizoen. Beide heren zijn natuurlijk niet op de mond gevallen dus dat gaat geheid schuren met Pierre dus die zullen het ook niet gaan worden.
John van den Brom, ben ik niet kapot van. Rick Kruys? Veel te onervaren als je het mij vraagt. Van Wonderen misschien. Krijgen we wel betonvoetbal te zien.
De keuze voor de nieuwe AD en trainer gaat zeer bepalend worden voor de toekomst van onze club. Deze moet raak zijn! Anders speelt NAC over 2 jaar lager dan RBC.

7   9  
NAC4Ever

@WIL
14 april 2024, 11:01

Kan je alvast vertellen dat ik ga verlengen. Net zo altijd.

9   4  
Semsi

@ Nuance. Peter Maas heeft niets te vertellen bij NAC. Is een marionet van Pierre.
Men wil gewoon geen afkoopsom voor 4 wedstrijden betalen. Vrijdag Den Bosch. We gaan er daar gewoon ook keihard af. Daar is passie nodig en dat kunnen/willen die slapzakken niet opbrengen en er is niemand die ze kan en wil motiveren. Ook daar gaat onze Jan het alleen het niet redden. Jan speelt trouwens Eredivisie volgend seizoen, helaas niet met NAC.

7   0  
NuAnCe

@ Semsi: Er hoeft toch geen afkoopsom betaald te worden? Je zet hem gewoon op non-actief tot over 2,5 maand als zijn contract afloopt. Kost je slechts 2 maandsalarissen.

6   5  
NAC4Ever

@BREDAFUN
13 april 2024, 16:07

Je ziet het als een verlossing dat we weer helemaal opnieuw moeten beginnen?
Heeft dat de 10-15 jaar geholpen?

3   1  
scheppioni

@Nuance
En dan .....Lokhoff overnemen hebben we vorig jaar september gezien dat dat helaas ook geen zoden aan de dijk zet, gewoon helaas maar uitvoetballen, zorgen dat de selectie fit wordt en tijdig een nieuwe frisse staf voor volgend seizoen !

12   3  
Scheids!!

Het bericht dat van Gastel en zijn staf aan mag blijven, geeft duidelijk aan hoe verrot de plakkerige kliek , onder leiding van van Hooijdonk en consorten, in onze club als een kwaadaardig gezwel vast zit verweven!
Alles wat daar “werkt” zit louter nog uit eigenbelang op het pluche en moet zo snel mogelijk worden geëlimineerd uit onze club.
Publiekelijk moeten zij de rug worden toegekeerd en onvriendelijk worden verzocht het pand te verlaten!
Opzouten, niemand is groter dan NAC, al heb je als speler nóg zoveel voor het voetbal betekend!

12   0  
Ouwe Spionkop

Zo'n totaal verzuurde negatieve Lokhoff die alleen nog maar irritatie opwekt bij alles en iedereen gaat toch niet meer met plezier naar zijn werk?
Waarom houdt die man niet de eer aan zichzelf en stapt op in het belang van hemzelf en nog meer van de club!

10   0  
Koen Suykerbuyk

Ik hoor het Hyballa aan het begin van dit seizoen nog zeggen. Dordrecht heeft echt een goede ploeg. Iedereen lach. Hahahah wat een grapjas die Peter.
Nou die grapjas had dit al gezien.
Dit geeft toch voer voor nadenken. Over JP werd gezegd dat ie al een tijd voor zijn aanstelling bij NAC de tegenstanders analyseerde. Wie doet nu dan?

5   0  
Paul Soeters

SCHEIDS: Op deze manier zou ik het niet brengen, maar ik denk er grotendeels ook zo over. Dus voor de tiende keer, dat moet echt als eerste worden opgeschoond. Anders is het water naar de zee dragen. Voor NAC zeker!

5   4  
ennaojseejer

Garbett speelde voor het eerst sinds maanden weer met inzet.
En zolang als het oud-nac trio + Maas gewoon blijft zitten maakt een nieuwe trainer echt geen bal uit (hoewel het niet slechter kan dan van Gastel)

8   0  
Martinus

Wie je volgend seizoen ook als trainer hier neer zet: Laat deze dan ook vorm geven aan te technische staf. Geen trainers meer opzadelen met de mensen die er zitten omdat ze 'binding hebben met NAC'. Hoe dat (niet) werkt hebben we nu al vaak genoeg gezien.

5   0  
Bavel1968

Complete onzin. Van Persie kan naar Heerenveen. Daar speel je niet tegen degradatie en doe je lekker mee in de middenmoot of subtop. Heb je geen gezeik. Waarom zou je dan voor trainerskerkhof NAC kiezen waar je vijand je baas is?

6   3  
Paulus 1971

Dus wij supporters kotsen jp uit en terecht maar hij mag gewoon blijven zitten wat wij vinden doe het bestuur niks wij komen volgend seizoen toch wel weer.de stem drop een paar namen .en wij zijn weer blij .maar dit seizoen doofd uit en het technisch hart doe niks ik vind. Het bedrog naar de trouwe aanhang normaal gooien ze om een scheet iemand buiten en nu niks van gastel rot aub op ik kan jou kop niet meer zien .neem opa lokhof mee .we hoeven niks te slopen.maar laat ons horen .wij pikken al jaren lang het wanbeleid van onze mooie club

7   1  
Ivo

Er komt dit seizoen geen nieuwe/andere trainer meer. Dit kost NAC alleen maar geld, we moeten nog 4 potjes en met deze lijst aan blessures en de "binding" binnen de selectie is het toch al een kansloze opdracht.

JP en de assistenten zijn er klaar mee, de spelers zijn er klaar mee, de sponsoren en supporters zijn er klaar mee, maar hier valt niks meer van te maken. Het is een triest einde van een triest seizoen. Wat nog kan is dat JP zelf op stapt, maar dan zal er voor de laatste potjes een assistent of jeugdtrainer naar voren geschoven worden.

En dan kan de blik op de zomer waar er heel veel zal moeten veranderen. Niet voor het eerst.

10   3  
ome cor

Als Van Gastel nog een beetje eergevoel heeft stapt hij vanavond nog op.
Of Pierre maakt het vanavond bekend bij zijn andere baantje....en koppelt zijn eigen vertrek er als consequentie aan.

JP moet nergens meer hoofdtrainer willen worden. Laat m naar lekker de pionnen van Giovanni van Bronckhorst wegzetten.

3   3  
Gjoewie

Beste mensen, je hebt slechte wedstrijden en slechte wedstrijden, maar dit was verschrikkelijk. Ik heb geen man van de wedstrijd maar dat overstapje van Omarsson in de eerste minuut was briljant. Onze IJslandse hinde loopt er iedereen nog vlot uit. Helaas kreeg hij ook deze wedstrijd weer geen enkele fatsoenlijke bal. Speel die bal nu eens door het midden. Dordrecht deed het ook.
Van Gastel had één ding goed gezien: we werden op alle fronten afgetroefd door Dordrecht. Het leek wel alsof we naar een rugbywedstrijd zaten te kijken. Iedere keer als een vleugelspeler van hen zich vastliep gaf ie een tikje opzij en daar liep al weer een andere speler en de aanval ging gewoon door. Het is dat ze niet hun best deden (!), want anders had het nog wel 1-7 of 1-8 geworden.
Waar ik echt van schrok is het gemak waarmee die gasten elkaar vonden. Elke keer stonden vooral de middenvelders op de goede plek en vrij! Waar Omgba de bal mee neemt, een of twee acties maakt en dan de bal op bijna onmogelijke wijze naar een medespelers schiet (Staring is daar vooral slachtoffer van, maar Jensen en Janosek ook). Op technisch gebied is Omgba echt de beste speler die we hebben, maar hij heeft geen discipline en geen richtinggevoel. Datzelfde geldt in iets mindere mate voor Garbett. Cuco Martina speelde een draak van een wedstrijd, hij gaf ook verkeerde passes. Lucassen had niets in te brengen tegen hun linksvoor. Waarom wordt hij niet op het middenveld gezet (ik heb het al zo vaak gevraagd) met Koscelnik erachter? Die laatste is verdedigend gewoon beter. Het is dat Kemper nu weer (!) geblesseerd is, maar die zou normaal gesproken linksachter gestaan hebben. Dan kun je Rojo gewoon een linie naar voren schuiven. Dat gaat dan ten koste van Janosek of Omgba, maar je hebt dan wel buitenspelers die snel zijn en richtingsgevoel hebben.
Bij Omgba lijkt het wel alsof hij bang is om een tegenstander op te zoeken, hij loopt het liefst met bal en al van ze weg. Dat ie daardoor vaak de verkeerde kant oploopt valt de trainer kennelijk nooit op.
Als alle spelers net zo afjagen als Omarsson, dan hadden we deze wedstrijd waarschijnlijk niet verloren. De energie die hij er weer iedere wedstrijd insteekt, terwijl hij een heel ondankbare rol heeft.
Oh en nog eens: waarom wordt er nooit eens van afstand geschoten? Bij RKC nemen ze de bal al vanaf de middenlijn op de pantoffel. Als Boere alleen op de keeper afgaat, tikt hij op het laatste moment de bal... naar een verdediger. Gewoon schieten, het hoeft niet mooi te zijn, gewoon richting de goal knallen. Een op de drie gaat er gewoon in.
Mijn verslag is een beetje onsamenhangend, deels omdat ik gewoon boos ben, maar ook omdat we afgelopen vrijdag in één wedstrijd zagen wat er allemaal mis is met NAC. Kutherrie (en ook nog snoeihard) voor de wedstrijd en tijdens de rust. Mensen die drie keer per helft bier gaan halen en met hun rug naar het veld gaan zitten om te ouwehoeren met andere bierdrinkers. Nepsupporters zijn het. Op het veld is het niet beter. Het elftal is niet ingespeeld op elkaar. Ik zag Omgba nog een bal op Lucassen geven die gewoon achter hem langs en over de zijlijn ging. Die gasten kijken niet eens waar ze een bal spelen. Van Dordrecht leerden we in elk geval wat positiespel is, ik hoop dat onze spelers de wedstrijd nog vaak terugkijken. Het hele seizoen heb ik geen positiespel gezien bij NAC. Dat we wel eens een wedstrijd winnen komt omdat we spelers hebben die individueel wel beter zijn, maar als het elftal zoals gewoonlijk als los zand aan elkaar hangt, dan loop je tegen de Schapekoppen gewoon keihard tegen de lamp.
En de trainer staat er bij en kijkt er naar en doet maar weer eens niets. De spelers worden niet beter en het spel is niet beter geworden. Gelukkig spelen we al geen handbaltactiek meer, maar erg intelligent ziet het er nog niet uit. We hebben gewoon geen organiserende middenvelder. Niemand die het spel leest, niemand die de vrije man ziet of weet te staan. Als je dan toch met Boere speelt, gooi de bal dan gewoon eens voor de goal. Dat kun je trouwens ook doen met Omarsson in de spits. Die pikt een afvallende bal razendsnel op. Daar rent hij juist de hele tijd voor naar de keeper en de verdedigers.
Ik hoop dat de nieuwe trainer al vastgelegd is en dat ie, van de schrik bekomen, als een speer aan het werk gaat om de juiste spelers aan te trekken voor het volgend seizoen. Want enige fiducie in de afloop van dit seizoen heb ik inmiddels niet meer. Mochten we de play offs halen, dan komen we weer Dordrecht, Groningen en Adoow tegen.
Het voordeel van de play offs is dat je jezelf maar twee keer belachelijk kunt maken. Eerst in de heenwedstrijd en daarna in de terugwedstrijd.

5   5  
Dunsloopkogel

Volgende wedstrijd zouden ze wel weer met een gelukje of iets winnen het geluk van het bestuur en jp
Mochten ze verliezen zet dan alvast de ME maar voor het hoofdgebouw
Dit blijft men niet pikken zo 18.000man week in week uit zo voor paal zetten

8   4  
BasSnelden

@dunsloopkogel: je roept op tot ME voor het stadion dus kondig je geweld aan. Fout!
@gjoewie: spelers komen in Breda, spelen een maand goed en zakken dan weg. Lokhoff lekker zeiken en afrekenen. Spelers worden bij ons minder in plaats van beter. Het klopt niet in Zundert. Al jaren niet.

4   3  
Dunsloopkogel

@bassnelden

Nee hoor, helemaal niet. Geweld heeft nog nooit iets opgelost.
Niemand zit daarop te wachten.
Maar als je de geluiden om je heen hoort, sta ik daar niet van te kijken.
Laten we samen achter de club blijven staan, hoe moeilijk het ook is.

1   0  
Yellow1912

11 x -1 + Staf -2

9   0  
scheppioni

De stem geeft nu ook aan dat jp gewoon aanblijft, maar hopen dat uit voetballen ons maar beter ligt......hunker naar een nieuw seizoen met een complete nieuwe staf en DE trainer !!!

10   3  
Arie

Dunsloopkogel

Geef eens 1 reden waarom we nu nog achter de club zouden moeten staan?
De directie (Maas), de technische staf (Lokhoff, Van Gastel evt. Karelse), de RvC ( onder lijding van Pierre) en het gros van de spelers verzaakt en helpt de club naar de vernieling en het kan ze allemaal geen moer schelen. Vooral de technische staf zit enkel heel de wedstrijd op een dugout stoel en naait er na de wedstrijd als eerste uit. Moedwillig destructief zijn ze bezig.
De ME komt al bij dreiging van een plastic bekertje, bij de voetbal in ieder geval, dus die zullen sowieso wel op standby staan om de hoek. Desnoods om escalerend op te treden als een potje rammen misgelopen dreigt te worden, zoals wel vaker.

9   0  
Ed

JP stapt zelf niet op. Hij wil €!! Had hij maar eergevoel.

7   2  
ome cor

Door JP te laten blijven toont NAC aan de achterban niet serieus te nemen.

Was dat niet de bedoeling in Breda ? Dat de supporterters serieus gehoord worden ?
JP OPBOKKEN.

3   1  
D'n Klaagmuur

@Ome Cor: JP nu ontslaan zou dat zou betekenen dat degene die hem kostte wat kost wilden houden nu zouden moeten erkennen een grove fout te hebben gemaakt.

Je weet wie er verantwoordelijk zijn voor het aanhouden van JP toch? Dat zijn geen mensen die hun fouten ooit zullen erkennen. Dus zal JP helaas gewoon blijven, mits we niet met 10-0 oid verliezen komende wedstrijden.

2   1  
Judge M.

@Ome Cor:

Luisteren naar de supporters? Vergeet niet dat onder N=B de supporterszetel in de Raad van Toezicht is opgeheven en de Clubraad legt bij hun vergaderingen tegenwoordig de vloer vol met oude kranten omdat ze alleen op papier nog wat hebben in te brengen..

7   0  
Fritske d'n Olifant

Ik ben altijd n groot voorstander van NAC=Breda geweest en een aantal oud-NAC spelers zijn mijn jeugdhelden. Maar we mogen zo langzamerhand toch constateren dat de hele boel op een flinke desillusie dreigt uit te draaien. We hebben een organisatiedeskundige rondlopen en ome Toon declareert nog steeds vrolijk zijn factuurtjes, maar op vrijwel ieder dossier buiten het voetbal is geen vooruitgang geboekt. Laat staan dat er een AD is die zit zou moeten managen.

Binnen het voetbalgedeelte lijkt iedereen elkaar het hand boven het hoofd te houden. Waarom nog steeds zoveel blessures terwijl de hele medische staf versneden ru

0   2  
Fritske d'n Olifant

Waarom nog steeds zoveel blessures terwijl de helemedische staf vorig jaar vervangen is?

5   0  
Dunsloopkogel

@arie

WIJ ZIJN NAC!!

De supporters, wij maken deze club.
De rest zijn passanten die komen voor wat centen.
En als ze ergens meer krijgen, zijn ze weg.
En als het te heet wordt, vertrekken ze ook.
De enigen die altijd blijven, zijn WIJ.

1   7  
SAMSON

Wat kan JP doen aan slechte passes, balverlies, geen druk geven etc? Is gewoon kwaliteit. BV bij die 1-2, Ja het is Omgba die hem verliest maar als je die bal ziet die Martina hem geeft. Dat brengt hem wel in de problemen.

1   3  
Bavel1968

@omecor,

Waar je naar zit te kijken is het gevolg van luisteren naar supporters. Supporters moeten supporteren en geen beleid bepalen.

4   5  
CTK

Ben blij dat ik het al maanden geleden heb opgegeven en niet meer naar NAC ga zolang ze in de KKD spelen, kan het simpelweg niet meer opbrengen.
Het is te treist voor woorden dat we allang voorbij zijn gestreeft door clubs als Almere, RKC, Excelsior en nu ook o.a. Dordrecht.

7   1  
Baosje

NAC = Breda verkondigde na de overname

WIJ DOEN HET VOOR JULLIE....

Door JP te laten blijven toont NAC = Breda aan de achterban totaal niet serieus te nemen.

7   1  
Wanny

@ BAVEL1968

Je moet altijd luisteren naar je klanten, anders ben je zo naar de klote. Maar dat wil niet zeggen dat je niet je eigen koers kunt varen.
Sterke leiders nemen hun klanten/achterban mee in hun verhaal en trekken zo samen op.

4   0  
Matc

Ik neem aan dat het aanblijven Van Gastel tot het einde van het seizoen een verlate 1 April grap is? Wahaha hij is wel goed!!!

6   2  
Brecht

Met het aan laten blijven van van Gastel en Lokhoff neemt NAC een groot risico. De achterban voelt zich in de steek gelaten door dit duo. Maar ook de beste spelers zullen naar een andere werkgever uitkijken. En dat van Gastel in staat is om nu nog NAC te laten voetballen om een kans te maken in de play-offs is onwaarschijnlijk. Hij heeft bewezen (net als Lokhoff) niet de capaciteiten te hebben hoofdtrainer te zijn. Aanblijven kost NAC niet alleen de kans op promotie, maar ook steun van de fans. Los van de kapitaalvernietiging die met de keuze van van Gastel in gang is gezet.

8   2  
Wanny

@ BRECHT

Dat hangt er helemaal vanaf wanneer de nieuwe technische staf bekend wordt gemaakt en wie dat dan zijn. Ik kan als supporter best accepteren dat men nu niet ingrijpt, omdat men de beoogde trainer voor komend seizoen nu niet al kan laten starten.
Maar dan moeten ze de komende weken wel met een nieuwe man komen die vertrouwen geeft.

En dat zal ook voor veel spelers gelden.

3   0  
Hary nac

De slechtste wedstrijd van het seizoen vind ik vooral dat jan paul al met ze gedachten bij een buitenlandse avontuur zie zitten gauw weg met hem

5   1  
Bejaarde NAC-fan

NAC = Breda

Ik merk er verdomd weinig van !!!!!

2   0  
Dos

Mensen,nu nog de trainer ontslaan kost alleen maar onnodig extra geld en is totaal nutteloos. Het seizoen is mislukt en verloren,daar verandert een ontslagen trainer niets in.
Zou het prima vinden als hij zelf opstapt,maar dan kan hij fluiten naar z'n geld. Daarbij heb ik niet het idee dat JP het enige probleem in de staf is. Hoe hoog ik Lokhoff ook heb zitten,vooral door zijn tijd als speler, ik zie totaal niet wat zijn toegevoegde waarde is.

3   1  
RatindeBuitenspel

Ik zie zojuist dat Alex Pastoor niet verlengd bij Almere. 1 + 1 =2, sla je slag Peter Maas!

3   2  
Krenk

Ik ben even helemaal klaar met NAC. Mij zie of hoor je voorlopig niet meer. Kan het niet meer opbrengen.

0   0  
Martinus

Nu de trainer ontslaan heeft geen effect meer op het huidige seizoen, maar je moet je minstens voorbereiden op het volgende. Ik mag hopen dat er al wat lijntjes zijn uitgezet. Ik was nooit een fan van Pastoor, maar wat die man met Almere heeft bereikt is echt uitstekend en grotendeels zijn verdienste geweest. Zou geen verkeerde zijn. Maar dat denk ik ook bij Jonk, die misschien qua type voetbal wat beter bij ons past. Maar ik ben bang dat het iemand wordt die vooral goed om kan gaan met de mensen die er nu al zitten. Dat dit water naar de zee dragen is, lijkt niet belangrijk. Aan NAC om te laten zien dat het roer wél om kan.

Er moet, linksom of rechtsom, zo snel mogelijk duidelijkheid komen aan de top, dan moet er doorgepakt worden met de technische staf. Dit mag geen maanden meer geen duren, daar moet je nu al op voorsorteren.

3   1  
ome cor

De spelers schijnen klaar te zijn met Lokhoff en zijn cynisme, volgens onze NACwatcher.

Ik heb altijd vraagtekens gehad bij zijn terugkeer keer en zeker nadat hij lafjes vertrok omdat hij Steijn niet aan kon en pas daarna weer z'n kop om het hoekje durfde te steken.
Misschien moeten we eens stoppen met oud NACCERS omdat het oud NACCERS zijn.
Haal alleen wat mensen binnen met kennis van zaken, oud NAC of niet.

3   0  
Judge M.

Juist Ome Cor!

Is het toevallig ook dezelfde NAC watcher die een paar jaar terug Lokhoff ophemelde als nieuwe messias? Opportunische draaikonterij van het ergste soort met dat soort gasten..

3   0  
Fritske d'n Olifant

De hele technische staf moet tegen het licht gehouden worden. De vraag is, kunnen de huidige beleidsbepalers dat wel? Vindt de commissaris het OK als zijn directeur zijn boezemvriend er uit bonjourt? Aan de andere kant is Lokhoff natuurlijk nooit binnen gehaald als assistent en zou hij moeten functioneren in een vrije rol tussen Zundert en Heksenwiel. Wat ik persoonlijk vreemd vindt is dat de commissaris (die gisterenavond breed lachend weer bij de NOS zat terwijl de club waarop hij toezicht houdt op een nieuw dieptepunt is beland) als speler uiterst professioneel was en zichzelf steeds weer ontwikkelde en als toezichthouder het laat gebeuren dat er door de medische en technische staf steeds allerlei onprofessionele beslissingen worden genomen en dat een boezemvriend tegen betaling wordt binnengereden als teammanager terwijl op de vorige weinig was aan te merken. Ik kan me nog een interview met PvH herinneren dat hij tegen zij eigen trainer had gezegd dat hij een pub manager was. Hoe verklaart hij dan wat er nu binnen NAC (de grootste biljartclub van Nederland) gebeurt?

0   0  
Pomelo

***, Alex Pastoor zwaait na dit seizoen af als trainer van Almere City. Is dat een gewenste vervanger?

1   0  
SanderH

Na het beraad van afgelopen zondag is duidelijk geworden dat er een tweespalt is. Eerst wilde ze direct van Jp af maar men wilde met het oog op het veiligstellen van de play-offs geen onnodige risico's lopen en het zou voor PvH en Maas dus een gewichtsverlies van jewelste betekenen. Nu heeft men tijd gekocht tot de nieuwe trainer binnen nu en 2 weken bekend wordt. Pvh en Maas willen naar verluidt voor 1 mei duidelijkheid voor het komend seizoen verschaffen. Er zijn gesprekken gaande die redelijk positief verlopen.

0   1  
Dunsloopkogel

Net de podcast gehoord van de Stem.
Gewoon een ballen ellende op dit moment aan alle kanten van de club.

Zoals ze al zeggen: dromen mag.
Met namen als Ralf en Mats, Bayram, Kramer.
Je zou spontaan al hopen dat het nieuwe seizoen al gaat beginnen.

2   0  
scheppioni

Zeker ellende zo voetbalt ons NAC ook, redelijke selectie maar totaal geen team, het afwisselen van goede en hele slechte momenten van delen van de wedstrijden! We winnen prima wedstrijden maar ook wedstrijden verliezen we op schandalige wijze ! Deze technische staf moet echt gemuteerd worden !

1   0  
Renato

Ze voetballen niet voor het collectief maar voor eigen gewin. Team is als je met en voor elkaar vecht. Cursus teambuilding zou hier geen kwaad kunnen. Ik vraag me af of er ma de training nog even met elkaar een bakkie o.i.d gedaan wordt. Of zo snel mogelijk in de auto en naar huis.

Laad alle berichten na dit bericht in