Wij gaan niet opzij

B-Side Stats: NAC - PEC Zwolle (0-2)

Masthow

NAC ging gisterenavond met 0-2 onderuit tegen PEC Zwolle. Zoals elke week is het aan jullie om de punten te geven.

Man of the match NAC - PEC Zwolle (303 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
B. Lucassen
-
Anselmo Garcia McNulty
-
T. Velthuis
-
S. de Wijs
-
E. Banzuzi
-
A. Plat
-
J. Vet
-
O. Velanas
-
J. Van Der Sande
-
T. Marijnissen
-
L. Marijnissen
-
K. De Rooij
-
J. Antonia
-
Vieri Kotzebue
-
Charles-Jesaja Herrmann
-
Robert Molenaar
-
T. Marijnissen
4,5
J. Van Der Sande
6,3
O. Velanas
5,0
J. Vet
3,7
A. Plat
3,5
E. Banzuzi
2,9
S. de Wijs
4,0
T. Velthuis
3,5
Anselmo Garcia McNulty
3,9
B. Lucassen
4,3
R. Kortsmit
5,1
Robert Molenaar
2,7
Charles-Jesaja Herrmann
3,1
Vieri Kotzebue
4,2
J. Antonia
4,4
K. De Rooij
4,2
L. Marijnissen
5,0
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - PEC Zwolle 220 reacties
Terug naar overzicht
56 Reacties
143   7  
Tonn

Molenaar maakt dit team niet beter en motiveert niemand meer.De spelers zijn helemaal klaar met hem. Hij is bezig zijn spelers voor de ogen van het publiek te laten afgaan. Wie zet Banzuzi op rechtsbuiten. Wie zet Antonia bij een 0-2 achterstand als rechtsback in met een puur verdedigende opdracht. Dit vlak nadat Lucassen als veredelde rechtsbuiten is ingezet. Etc. Iedereen loopt met zijn ziel onder zijn arm. Alle oppositie is monddood gemaakt. Denk aan de belachelijke schorsing van Antonia. Zijn interview en het concept hiervan was nota bene door NAC zelf goedgekeurd. Er gaat niets van Molenaar uit. Dit team kan beter.
Waar is Lokhof? Staat hij achter Molenaar? Verstopt hij zich? Zo kan t niet verder. Er moet ingegrepen worden.

56   91  
Heksenketel

Mogen we onszelf ook een cijfer geven? Ik begrijp niet dat na het laatste fluitsignaal onze jongens uitgefloten worden! De 2 helft vond ik helemaal niet zo slecht en hadden we een behoorlijk aantal kansen, waarbij het dan helaas niet mee zit.

Na zo'n 2e helft fluit je je eigen jongens niet uit!

24   4  
Beter de Laat dan nooit

Ontluisterend dat er nu ook in de KKD ploegen zijn die een paar klassen beter zijn. Dat weet je in de eredivisie maar verwacht je niet in KKD.
Om positief te eindigen er was in 2e helft in ieder geval strijd en wil om naar voren te voetballen, terwijl we niet meer weggaven dan in 1e helft.

143   7  
Tonn

Molenaar maakt dit team niet beter en motiveert niemand meer.De spelers zijn helemaal klaar met hem. Hij is bezig zijn spelers voor de ogen van het publiek te laten afgaan. Wie zet Banzuzi op rechtsbuiten. Wie zet Antonia bij een 0-2 achterstand als rechtsback in met een puur verdedigende opdracht. Dit vlak nadat Lucassen als veredelde rechtsbuiten is ingezet. Etc. Iedereen loopt met zijn ziel onder zijn arm. Alle oppositie is monddood gemaakt. Denk aan de belachelijke schorsing van Antonia. Zijn interview en het concept hiervan was nota bene door NAC zelf goedgekeurd. Er gaat niets van Molenaar uit. Dit team kan beter.
Waar is Lokhof? Staat hij achter Molenaar? Verstopt hij zich? Zo kan t niet verder. Er moet ingegrepen worden.

27   19  
Malle

- Centrale gehuurde duo veeeeeels te slecht en zwak
- antonio, de beste speler die we hebben. Rechtsback???
- van de sanden werkt hard maar had die bal er wel in mogen peren.
- plat, vet, de rooij, de wijs en banzuzi zouden nog niet meekunnen met baronie o-12 7

40   4  
076

@ HEKSENKETEL

Ik denk dat dat uitfluiten meer het algemene gevoel is van de teleurstelling van weer kansloos verliezen.
De spelers werden ook nog wel toegezongen toch.

35   10  
Malle

@heksenketel

Waarom zouden deze spelers het niet verdienen om uitgefloten te worden. Staan gvd 15e in de kkd. Een goede helft waar eindelijk een keer iets van passie te zien is maakt niet het kansloze voetbal van de afgelopen maanden in een keer goed.

9   26  
Bredaaaaa

Cijfers 1e helft van seizoen.
Selectie een 1
Molenaar een 5
Tussenjaar 0
Wat moet er nu gebeuren?
N=B heeft nog helemaal niks laten zien. Verkuilens tussenjaar is 1 grote ramp. Wat zijn nu de plannen??? Ik blijf 100% achter Molenaar staan. Maar voor zijn bescherming zou ik een nieuwe trainer halen en Molenaar terug laten keren naar de jeugd. Het heeft helaas niet gewerkt. N=B mag nu laten zien dat ze kunnen investeren in het team. Ik snap dat puinruimen een tijdje duurt, maar deze selectie is zo slecht. Er moet iets gebeuren. Zsm een sterke td introduceren svp. Een trainer.

47   2  
Bredaaaaa

Acht nederlagen in zestien wedstrijden. NAC is bij aanvang van de WK-stop de nummer vijftien van de eerste divisie. In de duisternis zoekt Thomas Marijnissen naar lichtpuntjes. ,,Over drie weken staat ons een wedstrijd te wachten waarin we kunnen laten zien wat NAC is.”
Mooie woorden van Thomas, maar hij kan het niveau ook niet aan.

24   5  
Een ander geluid

De hoogtepunten gisteravond waren het ophalen van mijn schitterende Poolse sjaal, het prachtige moment van wisselwerking met het groepje supporters op de eretribune en de fantastische solo van Velanas vanaf de middellijn.
Molenaar is een sympathieke man voor de camera maar met Banzuzi rechtsbuiten en geen Luc Marijnissen...schaam je dan.
2e helft ging het beter, ja logisch als de opstelling iets logischer wordt maar Antonia is een rechtsbuiten. Zwolle was beter maar met een logische opstelling en steun van het publiek hadden we een eind kunnen komen. Op deze manier leek het nergens op.
Zijn wij nu dom of is hij nu zo slim ?
Tijdens WK maar eens over nadenken.

35   3  
jvt

Geen trainer maakt deze 'spelers' beter. Wij hebben de afdankertjes van Volendam, NEC en GOA, aangevuld met wat jonkies die elders geen basisplaats hebben en wat tieners die voor talent moeten doorgaan. Daaar is geen chocolade van te maken. Leidraad voor deze selectie was bezuinigen en 25 man bij elkaar rapen. En de talenten krijgen meerjarige contracten, dan weet je het nivo scouten en opleiden ook meteen.

19   4  
Bertus

Laten we er een 0 bijzetten voortaan.
Voor sommigen is een 1 nog te veel.

12   1  
Dun Henk

Ellende .. meer kan ik er niet meer over zeggen. Wat een teleurstelling weer

16   1  
1e rij, 2e rij

En terecht gemiddeld geen enkele voldoende uitgedeeld. Er zit totaal geen lijn in het spel van NAC. We hebben dringend behoefte aan een echte leider in het veld. Plat en Vet kunnen wat mij betreft sowieso niet samen. Daar moeten we echt iemand zien te krijgen die het spel naar zich toetrekt en het spel verdeelt. Ik weet heus wel dat het moeilijk zal zijn een echte spelmaker te kunnen strikken, maar zo zie ik het.
Centraal achterin kunnen Velthuis en MacNulty de verdediging ook niet leiden. Velthuis moet daar weg. Je ziet aan alles dat dat geen centrale verdediger is. Ik zie daar liever een echte iets oudere en meer ervaren centrale man staan. Misschien kan de transferwindow benut worden om voor
deze posities ECHTE versterkingen binnen te halen.
Redelijk goede invalbeurt van Antonia, vond ik. Rustig aan de bal en over het algemeen heeft hij wel een goed spelinzicht.
En o ja. Laat Plat de aanvoerdersband maar inleveren. Hij is totaal geen leider in het veld. Misschien heeft ie wel zijn praatje buiten het veld klaar, maar hij moet zijn mond op het veld laten roeren.

30   3  
fvf6

Wat een rare wissels van Molenaar , hij wisselt zo ,dat er nog maar 1 middenvelder staat 3 verdedigers en maar liefst 6 aanvallers . Nu heb ik niet veel verstand van voetbal , maar dan is de balans wel helemaal weg . Werken willen de spelers allemaal wel , en dat verdient toch wel betere aansturing van de technische staf . Ik had er vertrouwen in toen Lokkhof kwam , maar dat is nu gebleken geen verbetering geweest . Ik had echt meer visie van ton verwacht.

31   1  
Fred 1

Inderdaad JVT geen trainer maakt deze spelers technisch beter.
Maar tactisch, conditioneel, psychisch een andere mindset, collegiaal en werkwillig is bij te spijkeren.
Van Gaal kiest ook niet altijd voor de beste individualisten maar voor de beste teamspelers.
We kennen het verhaal van Hecke , hetzelfde is er nu aan de hand met Luc Marijnissen, de kleinzoon van Gerard van de Dries ( Martijn Brandt ) is de enige echte nummer 6 die we hebben in de selectie , speelt de pannen van het dak bij onder 21 maar komt niet verder dan af en toe bij het eerste op de bank, terwijl er geen middenvelder bij NAC is die voldoet, Plat en Banzuzi zijn een aanfluiting maar staan wel op cruciale posities, die twee moet je hun schoenen afpakken.
De Wijs bakt er na één wedstrijd niks meer van maar Rutten die al tig weken fit is en routine heeft komt niet in beeld zelfde geldt voor Ligeon het is te gek voor woorden als er in een situatie als deze niet wordt teruggepakt op deze spelers.
Maar onze vriend Molenaar negeert gewoon alle spelers die niet in zijn kraam te pas komen, hij praat er niet eens mee.
Als oud vuil aan de kant geschoven.
Het zijn natuurlijk geen toppers waarover we spreken maar je moet al een been missen wil je slechter zijn dan wat er nu in het veld staat.
En er grijpt niemand in, iedereen kijkt er naar en staat er bij en ze laten het bewust in de soep lopen.
Leer van je fouten, en doe iets, deze trainer was een fout laten we die dan gewoon herstellen, ieder mens maakt fouten en ook ik dacht dat Molenaar niet eens een slechte optie was in den beginne, maar fout gezien.
Ook Lokhoff die heel passief is valt me enorm tegen , op trainingen doet hij werkelijk niks en observeert uitsluitend, maar wat er in zijn hoofd omgaat en wat hij van alles vindt, het is puur gissen.
Ook als je hem persoonlijk spreekt net als gisteren wil hij het niet over de wedstrijd hebben, geen enkele reactie , dus je weet niks.
Ik blijf er bij dat ze Hellemons nooit bij het aankoopbeleid hadden moeten betrekken en zeker geen volmacht hadden moeten geven.
Het is echt een lachertje.

4   20  
Mo

Molenaar kan er weinig aan doen aan deze rommel....en krijg je ook nog zon banzuzzi die mmmoooeettt spelen van jong oranje die brengt knaken op zeggen ze dan...ik heb medelijden met molenaar en banpoezzi mag bij ons bij tvc nog nie mee doen

9   2  
jvt

Vergeet ook ons scoutingspparaat niet, die maken overuren maar waarmee, met pendelen en meepraten? Daar moet ook echt de bezem door heen.

Deze spelers worden niet beter, niet tactisch, niet conditioneel. Kijk eens wat er inviel en dat was ook niks. Er straalt ook niets van af, van tot hier en niet verder. Of een gewaagde actie en dan overspelen. Het zijn wellicht allemaal lieve ideale schoonzonen maar zonder toekomstbestendige relatie. Een deel loopt met de ziel onder z'n arm en een deel heeft het gewoon niet in zich.

Overspelen zoals PEC zit er totaal niet in, ballen naar voren of op de keeper die dan weer met een lange uithaal spelers probeert te bereiken zoals we vroeger voetbalden... geen schot op de goal tussen de palen, ja eentje op de lat.. Waar zitten we naar te kijken dan? En dat is dag en nacht aan het trainen? Het is inderdaad net zo apatisch als de trainersbank. Beetje kijken, beetje goedpraten, beetje uitbuiken...

8   9  
Toontje

Punten geven heeft totaal geen nut.

Die jongens (het gros) kunnen er niets aan doen dat ze niet kunnen voetballen.
De trainer kan er ook niets aan doen, want niemand kan hele zwakke broeders iets leren
De eigenaren willen er iets aan doen maar hebben geen geld

En het blijft zo
In de winterstop komt er niets of bijna niets bij.
Einde seizoen lopen er weer enkele gratis de deur uit
Eewn eventuele nieuwe trainer stapt er niet in en als er iemand nog naar Breda wil komen kan hij van deze groep ook niks maken

conclusie ....misschien over een jaartje of 5....mits ondertussen nie3t failliet

17   5  
Bart

Coaching is echt onder de maat. Molenaar valt op door rare keuzes en in zijn opstelling zit geen lijn. Lokhoff en onze manager vormen samen een gezellig duo in de kroeg: geen enkele professionele uitstraling.
De spelersgroep - met beperkte middelen - maakt er het beste van. Jort van de Sande de beste speler. Grote tegenvaller Alex Plat. Zorg dat de harde kern dit jaar - Kortsmit, Plat, Vet, Lucassen, Van de Sande, De Rooij en Velanas - blijft staan en vertrouwen krijgt. In de winter hoogste prioriteit de door Lokhoff aangedragen huurlingen van Wolfsburg vervangen.
De nieuwe TD met de hoogste spoed een compleet nieuwe coachingsploeg voor seizoen 2023 - 2024 laten aanstellen.
Benieuwd of commissaris Van Hooijdonk deze drastische, doch noodzakelijke beslissingen ondersteund. De eerste crisis geboren.

9   3  
Scheppioni

Gewoon aanmodderen met dit nac, de spelers pruimen de trainer totaal niet meer, maar ja belangrijker zo lijkt om niet in te grijpen he, want ons nac heeft al met trainers zoveel gezichtsverlies !

19   1  
Cees-2

Het niveau van deze groep, is helaas, ook voor NAC-begrippen, "echt" belabberd te noemen. Zo primitief ogend, dat het haast pijn aan je NAC- ogen doet. Lokhof moet ook eens ter verantwoording worden geroepen omtrent Hermann. Een speler die echt niet vanuit Wolfsburg overgevlogen had hoeven worden, of Kortrijk. Jeetje, in o.a. Dongen lopen ze ook.

K. d. Rooij, kan in een slecht draaiend team, zeker minder zijn, "maar" zelden, of nooit laat hij in een moment zien, dat hij klasse heeft. Banzuzi, helaas hetzelfde verhaal. Als hij werkelijk klasse heeft, zie je dat zo af en- toe met individuele momenten. Ze zijn nooit te zien. Velanas, iets of wat, maar het mag amper een naam hebben. V. d. Sanden zakt ook iets terug, maar oke! Lucassen is een bijtertje, maar de rest Is helaas eenheidsworst, tegen, of beneden de ondergrens. Zelfs van de KKD!

Molenaar en Lokhof weten totaal geen vooruitgang te boeken. Uiteraard maak je van deze groep geen klasse elftal, maar als collectief, moet er op een wat voor manier iets meer uit te halen zijn. Soort van herkenbaarheid. Kortsmit voldoet.

Kortom, belabberd deze selectie. Hoe krijg je het voor elkaar, terwijl zij deskundig zijn?

4   1  
Atleet

@malle

Zeker Malle ..kunnen niet mee bij baronie
Gij schrijft ook puur uit emotie 😂😂😂

21   2  
Nacman

Noppert morgen in de basis toch nog wat geleerd bij NAC van Jelle

41   1  
Sjef de gevulde [email protected]

Jelle is en was een vakman. Als je ziet wat die voor onze club heeft gedaan. Onbegrijpelijk dat hij geen standbeeld of een mooi afscheid heeft gehad. En al helemaal raar dat sommige hier niks goeds over hem kon zeggen. Voor mij hoort Jelle bij de beste Nac spelers aller tijden. Zowel op of naast het veld. Jelle =Noad hopelijk keert hij ooit nog terug.

28   27  
Rudy

Lokhof is al eerder door NAC op straat gezet. Snap niet waarom iedereen binnen NAC deze arrogante vent opnieuw met zijn aankopen accepteert. Levert zichtbaar geen bijdrage aan dit elftal. Nog even en NAC=BREDA niet meer !!

14   3  
Brecht

Lucassen was gisteren superslecht; had totaal geen grip op zijn tegenstander

16   1  
Cool Hand

Plat en Vet, Bart? Daar ligt het probleem juist. Die 2 posities zijn zo cruciaal. Die 2 moeten continu aanspeelbaar zijn, de restverdediging organiseren, de aanvoer naar de spitsen regelen en af en toe bijdragen met een assist of doelpunt. Ze schieten in al deze punten te kort!

18   6  
Mo

GEEN VERTROUWEN IN DIT ELFTAL!

Ga dan ook voorlopig niet meer naar het stadion!

11   36  
Noad1976

Zet er voortaan ook de mogelijkheid
tot punten bij voor Tonnie Sixpack svp

Zullen we eens kijken hoe “ blij “ de supporters met hem zijn!

8   1  
Greve i. Ch

Ik kom slechts tot 2 voldoendes
en je zult het meemaken die zijn
straks weg.
Wie ? Daar heb je geen bril voor
nodig.
Dd slechtse ?
Heeft niet meegedaan, die zat .

9   0  
NuFfNie

Je mist
compleet middenveld
een organisator in de verdediging
een trainer die alles op de juiste plaats zet
een idee
wilskracht
schaamtegevoel
eenheid.

Maar verder is het een overgangsjaar. M'n reet, overgangsjaar waar naar toe, ere divisie..? Begin eens met de laatste 2 punten.

15   0  
Ix

Afgezien van het feit dat ik bij zowel Hermann als Banzuzi ook nog geen enkele keer het talent gezien heb wat men ze wel toedicht, vind ik het inderdaad ook erg bijzonder om te zien dat een spelersgroep die al maandenlang met elkaar dagelijks traint en aan ritme en routines bouwt, dan dit laat zien op het veld.

Idd de 2e helft was een stuk beter, maar ik denk dat dat voornamelijk kwam omdat PEC dat toe liet. De buit was immers toch al binnen want het leek er geen enkel moment maar in de verste verte op dat het ‘offensief’ van NAC daadwerkelijk tot gevaarlijke momenten zou gaan leiden.

Hoe kan het toch dat je een hele groep professionals hebt die maandenlang uren per dag met elkaar trainen en dat het dan nog lastig lijkt om een fatsoenlijke pass over een paar meter naar elkaar te geven…

4   4  
Jezus is hier

Punten? Er zijn geen punten te geven want NAC heeft verloren.

PEC is back.... In de kkd...

13   0  
Felix

Volgende keer blijf ik met die kou lekker thuis

Alles hartverwarmend wat je voorgeschoteld krijgt.

12   0  
Ad B uit Roosendaal

Helaas loopt het voor geen meter meer.

Het vertrouwen van de spelers om een wedstrijd succesvol af te sluiten lijkt ook weg te zijn en de drive "om tot het gaatje te gaan" ontbreekt ook al.

Wat zeker niet helpt en slecht is, is dat spelers op andere posities worden opgesteld, zoals Banzuzi en Antonia. Dan gaat het helemaal mis.

Hoe moet het verder? Je kunt je afvragen of een paar versterkingen in de winterstop tot een positieve wending kan leiden.

27   2  
Ivo

Op de korte termijn moeten drie dingen gebeuren.

1) Molenaar krijgt de groep niet meer op scherp, maakt tactische fouten en doet daarom een stapje terug. Een van de assistenten of de trainer van de O21 maakt het seizoen af als hoofdtrainer.

2) Per 1 januari vertrekken alle 4 de huurspelers terug naar hun eigen club. We hebben hele jonge huurspelers, dit NAC heeft juist meer routine nodig. Onze selectie is al zo jong. Huurspelers moeten het verschil maken, en dat is op dit moment niet zo. Daarnaast is Di Michele Sanchez langdurig geblesseerd, laat hem maar bij Wolfsburg herstellen.

3) Met het budget dat hierdoor vrijvalt, en een eventuele investering van de ADH, proberen we in januari iedere linie een leider te halen. Verder proberen we de 15 spelers van wie het contract afloopt vervroegd te vervangen. Om zo alvast te bouwen aan het team van volgend seizoen en te proberen nog iets van dit seizoen te maken. Want zo kan het echt niet langer.

11   1  
Geelzwartwit

@ivo

Of je haalt eerst een td

15   2  
Ivo

@Geelzwartwit

Die had er al lang moeten zijn. Maar dat gaat niet meer lukken voor 1 januari. Ik begrijp dat Pierre en het technisch hart het gaan doen. Ik hoop dat er goede spelers bijkomen, het is hard nodig.

8   5  
Bredaaaaa

15e in de kkd…NAC lijkt op een stuurloos schip. Molenaar en Lokhoff voor de leeuwen gegooid. Geen rooie cent voor spelers. Is dit het einde?

5   7  
Aspo

@Rudy

Arrogante vent??? Ga je mond spoelen man!

12   26  
the fly

De bijna adorerende vd Sande kan er werkelijk geen fluit van. Hij werkt hard, maar kan een bal niet aannemen. Hij heeft minimaal 3 keer nodig om de bal onder controle te krijgen.
Als je Banzuzi rechts buiten gaat zetten, heb je geen flauw idee wat er gaande is op het veld. Hij speelde bedroevende slecht. Amateur niveau.
Dan krijg je in de tweede helft onbegrijpelijke wissels. Zoals heel het jaar. Wat heb je er aan om alleen maar aanvallers in te brengen. Er zijn juist mensen nodig die de aanvallers bedienen.
Een steekpass heb ik al lang niet meer gezien.

Triest verhaal dit.

3   0  
Cool Hand

That is one of life's great mysteries, IX. Als ze tegen PEC elkaar voor het eerst hadden ontmoet, was het niet veel minder geweest. Of beter?

11   1  
Ben

Haal een trainer met visie.
Geen enkel patroon.
Niet begrijp Elkaar diep gaan
Bijv rechts buiten laat zich zakken rechts half buiten om.
Kruisen voor in spits naar rechts rechts buiten naar de spits een kwestie van trainen.
Wat gebeurd alle maal op het trainingsveld veld .
Snapt lokhoff het ook niet .
Waarom grijpt niemand in .
Zo wordt je he lachertje van de kkd

14   1  
Ivo

@The Fly

Stokkers, Bilate, van Hooijdonk, van der Sande, spits zijn bij NAC is de laatste jaren geen pretje.
Je staat op een eiland, krijgt amper aanvoer of krijgt ziekenhuisballen en moet het zelf maar oplossen, vaak met je rug naar de goal en 2 directe tegenstanders in je nek, zonder aanspeelpunt waar je de bal aan kwijt kan.

Van der Sande is een prima spits voor ons. Maar de spelers om hem heen laten hem in de steek. De Rooij is het hele seizoen al matig, Velanas is wisselvallig en moet het hebben van een paar goede acties. Op het middenveld heb je met Plat, Vet, Agougil en Banzuzi geen spelers die aanvallend iets toevoegen. De backs zijn vooral druk met verdedigen en komen in het stuk niet voor. Ga er maar aan staan.


13   8  
Fred

Lokhof is bij ons NAC al mislukt als trainer, nu valt hij ook als scout door de mand!

Een heel goede voetballer is nog gen goede trainer en scout.....

Hij lijkt mel een goede personal techniektrainer. Vlgs mij ligt daar zijn kracht!

8   5  
Herman

Ons NAC heeft helaas het slechtste team van de KKD! :(


5   5  
Jan

Leest N=B de reactie van Herman ook?

Kunnen we nog actie verwachten?

8   2  
Fritske d'n Olifant

Er wordt nu gedaan alsof TL als een soort don Corleone aan alle technische touwtjes trekt bij NAC. Behalve dat zijn stem overeenkomt met die van Marlon Brando is dat natuurlijk onzin. TL is aangesteld als een soort "senior" assistent met in zijn portefeuille met name de ontwikkeling van jonge spelers vanuit de jeugd naar de selectie. De rol in de scouting die daarbij is gekomen heeft vooral betrekking op het aanspreken van zijn netwerk en het ontlasten van Hellemons en Molenaar op dat vlak. Onduidelijk is wat dat betreft de status van Lex jr. Staat hij nog bij NAC op de loonlijst? Doet hij nog scoutingswerkzaamheden voor NAC? Werkt hij daarin samen met TL? Allemaal vragen.

Hoewel ik een groot voorstander ben van TL in de organisatie, is het wel duidelijk dat het op alle vlakken nog niet loopt zoals zou moeten. Van de drie Wolfsburg jongens heeft alleen McNulty een basisplaats, maar in alles zie je dat hij nog jong en druistig is. Er is duidelijk gebrek aan ervaring achterin, want ook Veldhuis maakt de meest kinderlijke fouten. Ik ben overigens van mening dat het nu geen zin heeft om deze gasten de NAC defensie te laten dragen omdat ze huurling zijn en niets toevoegen en dat gaat ook niet beter worden. Dan kun je beter met Marijnissen en een ervaren linkspoot (wanneer is Bakker weer terug?) spelen en kijken of je in ieder geval 1 of 2 huurlingen terug kunt sturen.

Duidelijk is dus dat Lokhoff geen ervaren scout is met hele databases vol met spelers. Je zou bijna terug verlangen naar Tom van den Abbeele die ons nog kon verrassen met de komst van Tom Haye of een tropische verrassing als Riera. Het is te hopen dat een nieuwe TD direct werk maakt van de scouting zodat Ton zich kan gaan focussen op de jonge spelers in de selectie. Gasten als Agougil, beide Marijnissens, de Wijs, Van Schuppen en Banzuzi kunnen echt nog fikse stappen maken en verdienen daarin ook de volledige aandacht.

2   4  
witzwartgeel

@ivo

als ze nu tussentijds spelers halen zonder TD dan kan het niet anders dan dat deze spelers voor 6 maanden gehaald worden met optie tot meer bij goedbevinden van de nieuwe TD.

Als het technische hart met Pierre nu contracten gaat uitdelen voor langere termijn zit je straks weer met een bak vol spelers waar je niet vanaf komt. Plus is het natuurlijk een waardeloze start voor een nieuwe TD.. "ja sorry we hebben in de winterstop alvast wat spelers gehaald en contracten verlengd... sorry we dachten dat we dat wel konden"

3   2  
Rik

@ witzwartgeel

Wat een onzin!

6   3  
Otto

Begint al goed met N=B.....

Het lijkt erop dat die groep ook al niet het vermogen heeft om in te spelen op actuele problemen!

2   2  
Geelzwartwit

@rik

Zonder echte td is het de afgelopen jaaaaren in ieder geval ook zo gegaan.
Hoeveel spelers zijn er de afgelopen 4 jaar voobij gekomen en zelfs gratis of met geld mee weggegaan?
Sowieso de volgorde.. Spelers halen alvorens je een td hebt.. Is zoals het altijd al ging.

Maar goed. Als NAC=Breda een ander beleid in praktijk wil uitvoeren dan dat ze verkondigden moeten ze dat natuurlijk zelf weten. En of het onzin is of niet.

Ik zou het doen zoals NAC=Breda zei.
Eerst een td en dan die de club sportief weer op laten bouwen. En niet in paniek nu opeens als spelers halen.

3   1  
Leo

@ geelzwartwit

Ons NAC heeft het slechtste team van de KKD!!!

Met beleid kan je ook dit team in de winterstop versterken! Dat hoeft geen probleem te zijn toch?

2   2  
Geelzwartwit

@leo

Met beleid inderdaad en dat moet je een td laten opstellen en laten uitvoeren. En niet weer een nieuw technisch hart waar dezelfde mensen inzitten die de afgelopen de selecties ook samengesteld hebben.

8   1  
Mo

Ons NAC is een club waar GEEN VOETBAL KNOWHOW zit. Daarom doen we het ook zo verschrikkelijk slecht!

Daarom heeft bijv. wereldspeler en Bredanaar Virgil van Dijk nooit bij ons NAC gespeeld......
En wat te denken van Noppert? Moest weg..... "Was niet goed genoeg".

2 spelers van het Nederlands elftal n.b.!

En zo zijn er wel meer spelers uit Breda e.o. die zwaar ondergewaardeerd werden.

Hopelijk keert het tij met N=B! Maar.... daar heb ik een hard hoofd in! Ook bij N=B mis ik nu al slagvaardigheid!

Zucht!!!!

NAC is meer een ZUIPKEET dan een BVO.

2   0  
Replay

Molenaar moet terug naar de basis, de spelers op hun juiste plaats zetten zodat ze in hun kracht komen te spelen, zijn teveel spelers bij die gehaald zijn die het niveau gewoon niet hebben.

Kortsmit
Lucassen Marijnissen Bakker nieuwe Back

Agouglil

V Schuppen Velanas

Antonia Vd Sande De Rooij


Laad alle berichten na dit bericht in