Wij gaan niet opzij

B-Side Stats: NAC-Roda JC (3-1)

Benn076

Een aanvallend NAC won gisteren met 3-1 thuis van Roda JC in het eerste duel van de play-offs om promotie en degradatie. Helaas kwamen we er te laat achter dat onze software niet beschikt over de live cijfertjes voor het liveblog. Maar vandaag uiteraard toch een B-Side Stats.

B-Side Stats: NAC - Roda JC (662 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
Pepijn van de Merbel
-
Boyd Lucassen
-
Cuco Martina
-
Jan van den Bergh
-
Boy Kemper
-
Fredrik Jensen
-
Casper Staring
-
Roy Kuijpers
-
Aimé Omgba
-
Dominik Janosek
-
Sigurd Haugen
-
Martin Koscelnik
-
Matthew Garbett
-
Elías Már Omarsson
-
Manel Royo
-
Cherrion Valerius
-
J. van Gastel
-
Sigurd Haugen
8,2
Dominik Janosek
8,0
Aimé Omgba
7,6
Roy Kuijpers
6,5
Casper Staring
7,9
Fredrik Jensen
7,4
Boy Kemper
8,1
Jan van den Bergh
8,5
Cuco Martina
7,1
Boyd Lucassen
6,7
Pepijn van de Merbel
7,4
J. van Gastel
6,0
Cherrion Valerius
6,4
Manel Royo
6,6
Elías Már Omarsson
6,2
Matthew Garbett
6,3
Martin Koscelnik
6,9
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Jannick van der Laan fluit Roda-NAC 21 reacties
Volgend bericht
Geen Liveblog: NAC - Roda JC 127 reacties
61 Reacties
24   1  
Coasteraapjj

Staring is wat mij betreft MOTM. Deze man zat overal tussen, maakte slidings als een gek. Krijgt een 10. De rest een 9. Lucassen een 8. Eerste helft minste van het veld. Maar herpakte zich goed de 2e helft. Vooral met die tackle bij een 1-0 stand. Krijgt toch ook een 9, als ik er zo over denk. ;). Op naar vrijdag. HUP NAC

7   3  
Wanny

Gewoon allemaal een 9. Puike wedstrijd.

Alleen geen 10 omdat we verzuimd hebben het te beslissen gisteren.

3   1  
Leeuw

WANNY, waarom geen 10 voor de supporters?

Haugen, Jantje v.d. Berg, Omgba, Staring een 9, de rest een 8.

16   11  
DaHuge

Het blijft gewoon bijzonder dat de "dagelijkse" leiding, het MT terecht beslist dat iemand niet meer houdbaar is na het zoveelste "akkefietje" met JK, maar wordt overruled door RVC. Blijkbaar is er dus zoveel invloed van de Oud NAC kliek van oude negatieve lui die zichzelf belangrijker vinden dan de club. Want nee, het is niet te soft. Als volwassen man heb je gewoon je handen thuis te houden, naar de pers en naar je collega's. Dat zijn normale omgangsvormen. Het wordt tijd dat die Oud NAC kliek eens plaats maakt voor nieuw elan. Afgelopen tijd heeft wel bewezen dat het gewoon niet werk met deze "Statler en Waldorf" types. Er staat een uitstekende selectie met prima spelers, maar de staf heeft deze gasten gewoon totaal gedemotiveerd. Gisteren hebben we kunnen zien dat ze wel degelijk kunnen voetballen. Voor schandaal ook dat JP niet weet waar het aan ligt... Ligt niet aan de kwaliteiten maar aan de motivatie gegeven door de staf. Tijd voor actie, mooi dat resultaat van gisteren. Maar Oud NAC moet ruimte maken, binnen de staf en binnen de kring om de RVC heen. Die hebben waarschijnlijk Oud NAC nog hoog zitten vanwege voetbal resultaten in het verleden, maar het is 2024. HUP NAC en opzouten.

24   1  
Coasteraapjj

Staring is wat mij betreft MOTM. Deze man zat overal tussen, maakte slidings als een gek. Krijgt een 10. De rest een 9. Lucassen een 8. Eerste helft minste van het veld. Maar herpakte zich goed de 2e helft. Vooral met die tackle bij een 1-0 stand. Krijgt toch ook een 9, als ik er zo over denk. ;). Op naar vrijdag. HUP NAC

14   0  
Wanny

Van de Merbel voor mij ook een 9. Pakte in de eerste helft een cruciale, lastige bal in de korte hoek.
Zat er 1 keertje naast bij een hoge bal.

Maar ga er maar aan staan. Als 3e, onervaren keeper in zo'n beladen pot opgesteld worden.

7   1  
JimGoose

Heerlijke wedstrijd, die ik helaas vanuit de eigen achtertuin moest kijken.

Waarschijnlijk daardoor wel iets anders gekeken. Voor mij was dit de wedstrijd waar Omgba eindelijk op zijn sterktes gebruikt werd. Hij zorgde continu voor beweging en dreiging. En ja, zoals altijd oogt hij soms wat nonchalant, maar ik zag hem ook ver in de 2e helft hard werken om eigen foutjes te corrigeren.
Haugen lijkt bij bij opportunistisch spel veruit de beste optie voorin. Verder ook een voldoende voor Staring: i.t.t. sommige wedstrijden toonde hij veel meer drive en energie, maar het valt mij toch op dat hij vooral een speler is dit defensief meestal "ongeveer" goed staat en veel van zijn aanvallende passes "ergens " in de juiste richting zijn.

En natuurlijk complimenten voor Karelse dat hij deze keer niemand heeft aangevallen...

13   5  
4Lantijntje

@DAHUGE

We weten het nu inmiddels, we hebben een heel weekend alles aan mogen horen over JK. Er is een besluit genomen en nu gaan we door. Niet blijven hangen in deze situatie omdat je een stok wilt blijven hebben om richting Oud NAC te slaan. We zijn nu met iets anders bezig en daar moeten wr vol achter staan. Daar ligt de prioriteit!! Hup NAC!!

3   2  
Maarten

Telt de uit doelpunten zwaarder? Weet iemand de regels?
Ik ben er allerminst gerust op. Enorm jammer die tegentreffer.

8   0  
BredaF2

Een voor mij persoonlijk heerlijk avondje NAC. De beste wedstrijd van t seizoen!! Ontzettend genoten van het kolkende stadion. Op na vrijdag!!

7   3  
De vlekkenverwijderaar

Mooie overwinng, leuk voor de spelers en ook voor ons natuurlijk. Voor mij heeft gisteravond wederom bewezen dat JP vG een ongelooflijke k.. trainer is voor ons NAC. Nu ging het ineens wel, het hele seizoen de ploeg laten spelen zonder lef, met veel angst en zonder creativiteit. Volgens mij hebben de spelers hun kans gegrepen en vG laten zien dat het zo ook kan ipv tegen TOP Oss met 5 verdedigers te spelen wat onnodig is want die kunnen er geen ruk van. We zien wel hoe ver we komen, we zijn volgend seizoen in ieder geval verlost van de slechtste trainer aller seizoenen bij NAC.!

7   3  
Die ne gast

Staring en Omgba wat mij betreft de uitblinker. Omgba is met zijn creativiteit en snelheid onmisbaar voor dit NAC. Zonder Omgba wordt het echt te voorspelbaar en te kwaliteitsarm. Laat Omgba maar onze Maradonna worden: een speler die er in zijn eentje voor kan zorgen dat we een titel / promotie pakken.

Staring veel aan het bikkelen op het middenveld, haalde veel angels uit de aanvallen van Roda, zodat de verdediging niet echt in de problemen kwam.

Ook Cuco en V.d. Bergh trouwens goed. Cuco met zijn rust en overzicht achterin. V.d. Bergh met zijn bikkel-mentaliteit en drang naar voren.
Ben benieuwd naar vrijdag. Dit Roda speelde echt hun slechtste wedstrijd van het seizoen. Als ze vrijdag maar 1 of 2 tandjes beter spelen, dan kunnen ze een 3-1 achterstand echt wel ongedaan maken.
Ze kwamen nu (vrijwel) niet tot echt grote kansen, maar ze vonden elkaar tot in het 16 meter gebied toch wel heel makkelijk. Als ze vrijdag iets scherper zijn, gaan ze zeker scoren. Vraag is alleen hoe vaak en hoe vaak gaat NAC vrijdag scoren. In ieder geval: we maken vrijdag zeker kans en dat is meer dan ik voor aanvang van de wedstrijd durfde te hopen.

6   0  
kopspion

Deze keer (op JP na) niemand een onvoldoende
Vindt ook Pepijn toch stiekem best een goede keeper hoor, beter dan Troost in mijn ogen !
Zoude we die niet gewoon moeten behouden ?
Verder Staring ook een prima wedstrijd itt eerdere wedstrijden….
Janosek krijgt van de meesten hier ook een zeer hoge score, maar die tweede goal was natuurlijk wel veel geluk hè 😮‍💨.
Maar zat er wel prachtig in natuurlijk, wel erg jammer dat je niet de 4-0 maakt maar onnodig toch die goal nog tegenkrijgt
Ben er nog niet helemaal gerust op want vrijdag zal nog lastig genoeg worden ben ik bang 😟

6   0  
Wanny

@ MAARTEN

Nee, dat is afgeschaft.

Dus het is heel simpel.

Als Roda met meer dan 2 doelpunten verschil wint, gaan ze door.

Is het 2 doelpunten verschil, dan gaan we verlengen. Na verlenging nog steeds 2 doelpunten verschil, dan pingels.

En alle andere gevallen gaat NAC door.

6   1  
markenaa

Als je met de wil en drive naar voren speelt en met vertrouwen is er zomaar veel mogelijk. Ik moet wel zeggen dat het ook gisteren nog best broos was. Na die tegengoal zette Roda iets meer druk en het werd meteen vrouw en kinderen eerst hotseknots voetbal. Ik hoop echt dat NAC leert nog verder door te drukken of de rust weet te behouden als de tegenstander opeens weer de geest krijgt en voor een kans gaat.

Alles en iedereen een 7 want ik vond het eindelijk eens een teamprestatie. Keeper begint inderdaad gewoon een fijne keeper voor in de KKD te worden (vertrouwen moet groeien en ik vind zijn reactiesnelheid en vooruit keepen beter dan Kortsmit en Troost)

11   0  
naxioma

Dit is vooral de overwinning van de uitsupporters afgelopen vrijdag . Hulde aan hen! Door hun ongenoegen te tonen over tactiek, wedstrijdinstelling en het vertoonde spel, hebben ze afgedwongen dat NAC nu aanvallender en intensiever is (moeten) gaan spelen. Hopelijk hebben technische staf en spelers nu hun lesje geleerd. Op dezelfde manier spelen in Kerkrade en je scoort nog minimaal 1 of 2 keer. En natuurlijk moet dan ook het spandoek “Oud NAC Out” mee naar Kerkrade. Het inspireert de spelers en werkt als doping voor hen. Ook zij voelen dat de verlossing nabij is en gaan er vol voor. Dit is een overwinning ondanks Oud-NAC en niet dankzij Oud-NAC.

8   0  
Maarten

Ja, bij balverlies is het adem inhouden. NAC moet in Kerkrade gewoon op zoek blijven gaan voor dat doelpuntje. De marge groot houden.

10   0  
Maarten

En ik moet ook mijn complimenten geven aan vd Merbel. Hij doet het boven verwachting en is beter dan Troost. Eigenlijk jammer dat hij weg gaat maar begrijpelijk.

4   0  
Janus

Haugen..... Wat is daarmee gebeurt joh? Speelde echt een dijk van een wedstrijd. Van den Bergh en Staring ook echt heel erg sterk. Eigenlijk gewoon een hele goede prestatie van iedereen. Blijf het toch wonderbaarlijk vinden dat Luckassen opgesteld worden t.o.v. Koscelnik. Vond Luckassen echt heel matig de eerste helft. 2de helft goed herpakt.

3   0  
Baosje

Iedereen een 10 voor deze mooie pot
Het publiek een dikke 11 ....

2   0  
NAC4Ever

@MAARTEN
14 mei 2024, 10:17

De uitgoal regel is sinds een paar jaar afgeschaft.
Bij bijvoorbeeld een 2-0 nederlaag zijn we dus niet uitgeschakeld, maar komt er een verlenging.

4   0  
Ouwe Spionkop

Lekkere pot.
Kemper voor mij de man of the match. Wat een inzet, wat een drive, wat een kracht.
Ook complimenten voor vd. Merbel. Prima pot, maar paar foutjes.

4   0  
Gilze

Een geweldige wedstrijd, jammer van die ene tegenngoal, anders was je er wel denk ik. Met een snelle tegengoal vrijdag, hoeft e rnog maar 1 te vallen en is Roda weer in het voordeel (thuis).
Voor het eerst ook weer eens lekker door blijven voetballen en niet achterover gaan hangen, dit gaat namelijk altijd fout. Hopelijk kunnen ze dit nog een aantal keer brengen.

2   2  
De Bolle Damen

Het is natuurlijk gewoon een prima uitgangspositie 3-1.
Je moet gewoon 1 keer scoren (wat niet onmogelijk is lijkt me) dan moeten die Koempels er VIER maken.
Staring met een omhaal zou zo maar eens die bevrijdende treffer kunnen maken.

6   0  
Thierry14

Hopelijk gaat JP vrijdag niet proberen de boel alleen te verdedigen, want dan gaat het mis.... vooruit !!!

0   0  
Tico

Uitdoelpunten in de play-offs promotie/degradatie tellen vanaf het seizoen 2021/’22 niet meer dubbel.

1   0  
Dutchbird

@Janus
Haugen heeft het talent van een echte spits, maar dat komt alleen tot zijn recht als hij met passie speelt zoals gisteren. Boere is dat talent in de loop der jaren kwijtgeraakt, maar werkt doorgaans wat harder dan Haugen (dat hard werken vertaalt hij overigens niet in fel doordekken zoals Omarsson dat doet). Keuze tussen Haugen en Boere lijkt mij simpel. Nu nog een trainer en elftalbegeleider die hem elke week tot op het bot gemotiveerd de wei in jagen.

6   0  
Geel/Zwart

Laten we de mooie (wed)strijd en dito sfeer van gisteren koesteren en nagenieten. Dat gezegd hebbende, laten we niet meteen te euforisch worden. Roda speelde ook echt een hele onzorgvuldige wedstrijd. Ik dat ze zich dat vrijdag niet nog een keer laten overkomen. Een marge van 2 is zeker overbrugbaar. Nu is het zaak om iedere wedstrijd zo vol gas te blijven geven en niet weer in te zakken. Hopelijk kunnen ze dit ook brengen zonder dat een heel stadion ze vooruit blijft schreeuwen

6   0  
VakGBaard

Iedereen een 10! Dit is wat wij van NAC willen zien en waarom we er ooit verliefd op zijn geworden: passie, strijd, erin kleunen en op de aanval spelen. De sfeer ook een dikke 10, krijg zowat tranen in m'n ogen als ik eraan terugdenk. Wat is het lang geleden zeg zo'n wedstrijd als gisteren

4   0  
Joop

Eindelijk zie het nac waar iedereen naar heb uitgekeken dit was de beste wedstrijd van het seizoen ga zo door

6   0  
Nelis

Kunnen we nou eindelijk van dat Amstel af, heb barstende koppijn van die zooi 😎

3   6  
Peerke

Van den Bergh speelde een goede wedstrijd, maar zou absoluut geen man of the match moeten worden. Maakt bij een 3-0 voorsprong een onnodige overtreding (inclusief gele kaart, bij de volgende is hij weer geschorst) waaruit de 3-1 valt.

Niemand is er gerust op dat we dit over de streep gaan trekken vrijdag, en dat is mede dankzij Van den Bergh, helaas.

9   0  
Wil

Onze technische staf bestaat nou niet echt uit de meest heldere geesten!

Daarom heb ik maar 1 advies:

Ga vrijdag gvd nou niet achterovergangen en het accent op de verdediging leggen! Maar.... speel vooruit met PASSIE, zoals maandag!

Probeer de tegenstand te breken met een snel doelpunt!

3   0  
scheppioni

3-1 hadden we voor af meteen voor getekend, achter af is het toch nog een wrang gevoel........
hoe raar en maf kan een mooie voetbalpot zijn, maar eerst nu vrijdag..... borst vooruit en willen winnen ook een kirkraai dan gaat het goed komen, maar we blijven NAC en met deze technische staf reken ik me nog zeker niet rijk !! COME ON SUPER N.A.C. !

4   0  
BasSnelden

Ik vind dat die Jensen onderbelicht blijft. Maakt meestal goede keuzes vooruit en bikkelde gisteren mee tegen het sterke middenveld van Roda JC. Vreemd dat Haugen een kwart jaar op het bankie moest zitten voor de bleke Omarsson.. De spelers hebben het ongelijk van de staf getoond. Wordt wel een zware pot vrijdag door die tegentreffer

12   0  
Ouwe Spionkop

Even wat anders.
Zouden we Patriot Sejdiu niet eens uit zijn gevangenschap halen?
Die jongen lijkt me genoeg gestraft.
Laat hem nog even deel uit maken van de selectie in de playoffs.
Hij liked op Insta echt alle berichten van NAC. Dus blijkbaar geen rancune gevoelens.
Free Patriot!

1   0  
NAC4Ever

@PEERKE
Vind dat het ook mede dankzij van den Bergh is dat we twee goals voor staan.

1   1  
Hoge Vucht

Janosek een 10 voor die wondergoal...

2   0  
Nr. 12

Hoe is het eigenlijk met Clint Leemans? Die zou toch misschien net op tijd klaar zijn voor de playoffs?

5   0  
D'n Klaagmuur

@De Bolle: ik zou niet te vroeg juichen. Ik zie Roda vrijdag snel dat eerste doelpunt maken en met eentje erbij sta je gewoon weer gelijk plus kans op verlenging/penalties. Dan komt het thuisvoordeel van Roda goed voor ze van pas.

Hoop vooral dat ze gewoon gaan spelen zoals gisteren, want behoudend voetbal om niet te verliezen gaat ons anders sowieso de das om doen.

1   0  
Peerke

@NAC4EVER,

Volledig mee eens. Misschien is de kritiek ook niet terecht, maar ik heb hem nog niet zo vaak op dit soort stomme fouten kunnen betrappen waardoor het juist opvalt.

13   2  
Voor NAC

Zojuist de Gegenpressing podcast uitgezet. Het is nog erger dan ik dacht. Het kleine groepje oud NAC gijzelt nu de hele club en doet werkelijk alles, niet in het belang van de club maar in hun eigen belang, om aan de macht te blijven.

Het MT had besloten Karelse in ieder geval op non-actief te zetten. Het persbericht was al gemaakt, mét quotes van Karelse en zijn goedkeuring voor het bericht. De RvC (met daarin uiteraard de commesaris plus die als een soort heilige gezien wordt) heeft daar op het laatste moment een stokje voor gestoken. Dus nu is er een vertrouwensbreuk tussen MT en de RvC omdat het MT (met o.a. Eric Matijsen en Peter Maas) zich niet serieus genomen voelt. Karelse belt alles en iedereen, tot aan de eigenaren aan toe, om Lokhoff een nieuw contract te bezorgen terwijl Lokhoff na de wedstrijd tegen Oss tegen medewerkers van Oss loopt te roepen dat het elftal van NAC waardeloos is, de spelers er niets van kunnen en dat Maas er een bende van gemaakt heeft. Dan komt het wel heel slecht uit dat NAC zo’n wereldpot gisteren speelde waarin te zien was dat de spelers echt wel goed genoeg zijn en juist zij er een potje van maken. Met een van Gastel na afloop die voor de camera’s van ESPN niet wist te vertellen waarom het tegen Oss zo slecht was en nu zo goed. Hij had geen idee! En dat heeft Lokhoff ook niet.

Ik hoop echt dat mensen van NAC dit lezen en zich realiseren dat er een hele boel supporters zijn, gezien ook de spandoeken in het stadion, die klaar zijn met dit groepje en hun gedrag. Het zijn clubiconen en ze hebben als spelers NAC veel gebracht. Maar ze maken er nu een potje van, en moeten vervangen worden door mensen die meer kwaliteiten hebben om NAC vooruit te helpen. Zo gaat dat namelijk in een professionele organisatie. Laat Maas autonoom de beslissingen nemen die hij denkt te moeten nemen, en ga niet als de eerste de beste derdeklasser amateurclub vriendjes de hand boven het hoofd houden!

Maas is de toekomt, oud NAC (letterlijk) het verleden!

4   0  
Theoden King

Zon, bier en een heerlijk pot voetbal. Het leven was mooi gisteravond.

Het ging weer eens een avond lang om voetbal. Om de interactie tussen elftal en supporters. Daar was wat achterstallig onderhoud weg te werken.

Vrijdag wordt helaas toch ouderwets billenknijpen. We hebben de kans laten lopen om het helemaal af te maken. Een 5-0 had er in gezeten.

10   0  
IBIO

Kan NAC is Breda de commissaris plus vervangen?

4   2  
Kees076

Pierre is als vergif voor de club ! Veel supporters zijn in euforie na de overwinning van gister maar de realiteit is dat het in de organisatie helemaal mis zit!! Potentiële directeuren en trainers haken af door het vetorecht van mnr Pierre van Hooijdonk… Pierre out en rap een bietje !!! De club gaat alleen nog maar verder naar de klote door deze zelfingenomen kl*****k

9   2  
Voor NAC

Volgens Woerts is het een "hele pikante en precaire situatie", die tot problemen kan leiden. Zo is er ook incident rondom de assistent-trainer van NAC. "De spelersgroep heeft helemaal de buik vol van Ton Lokhoff, de assistent-trainer", vertelt de sportmarketeer. "Dat is een hele goede vriend van Van Hooijdonk. En Pierre heeft gezegd tegen de technisch manager: als Ton eruit gaat, ga jij er ook uit."

Tsja.

6   1  
kopspion

Is er dan geen enkele mogelijkheid om de slang PvH buiten te werken ?
Die oude Toontje Gerbrands maakt dus eigenlijk ook meer kapot dan dat ie iets goeds betekent

6   1  
Steef

We gaan hier toch niet zeker Chris Woerts serieus nemen?
Die heeft een half verhaal vanuit een podcast gehoord en lult er vervolgens een punt aan. Allemaal sensatie en interessantdoenerij.

Dit zou NAC overigens kunnen voorkomen door beter en meer te communiceren. Dat valt me tegen van NAC=Breda.

9   3  
Koos Waslander

Dat Oud NAC is toch niet meer houdbaar? Althans niet op cruciale posities. nu houdt PvH dus wer heel de club in zijn wurggreep, plaatst vriendjes op posities waar ze meer kwaad doen dan goed en houdt alles tegen wat niet in zijn straatje past.

Alsjeblieft, laat heel die RvC heel snel oprotten en zet daar gewoon bekwame mensen neer, die de club verder helpen, in plaats van alleen in eigenbelang te handelen.

Pierre, Ton en John zijn prima om een beetje bier te zuipen met sponsore, maar niet om de club verder te helpen.

4   2  
Juupke

Ach Woerts, wat een flapdrol is dat, alleen met zichzelf bezig!

5   4  
IBIO

NAC is Breda toon daadkracht!
Zo'n RVC wil je toch niet hebben??
NAC is Breda heeft de club in handen gegeven van Pierre en zijn vriendjes.
Met als resultaat dat de club nu nog slechter wordt geleid vergeleken met Manders periode.
Ik kots van deze vriendjes politiek.
Zo gaan we wel verloren

3   5  
Raphael076

Waarom praten we nog over de staf? prima dat we dat doen maar geniet nou een keer van de overwinning

2   0  
Wanny

Ik zie dit wel eindigen met het vertrek van Pierre en Ton. Of het vertrek van Peter Maas en wellicht ook Eric Matijssen.

Interessant is dat Oversier rond schijnt te zijn. Die zal toch ook wel eisen hebben gesteld aan de bewegingsvrijheid die hij en zijn MT krijgen van RVC/STAK. Anders is ie erg naief.

5   0  
D’n Dijk

Als je speelt zoals gisteren kunnen we echt ALLE ploegen uit de nacompetitie hebben, inclusief Excelsior of RKC!

Als je dit zag is het onbegrijpelijk dat we zo laag stonden…
6-0 zou niet eens geflatteerd zijn geweest.

Gisteren straalde de ploeg eindelijk uit dat hier niets te halen valt!

Nog 5x er zo bovenop en wie weet wat er mogelijk is…

5   1  
D’n Dijk

Als PvH dat veto-recht nog heeft is natuurlijk te gek voor woorden.
(Ook te gek dat, dat recht er überhaupt was)

Na de hele soap met Steijn had dat Veto-recht meteen geschrapt moeten worden…

2   2  
f4ratje

Iedereen is natuurlijk heel blij met het resultaat en de inzet, maar we moeten als supporters ook realistisch zijn dat zon wedstrijd als gisteren mogelijk vrijdag of in een eventuele volgende ronde niet elke wedstrijd gehaald kan worden. Het kost natuurlijk ontiegelijk veel energie om dit op de mat te brengen, en dat dan 2x per week, 3 weken lang 6 wedstrijden lang. Laten we als supporters als de spelers het zwaar en moeilijk hebben er ook zo achter gaan staan zoals gisteren. Laat de negatieve spreekkoren, uitfluiten etc nu achterwege daar help je jou NAC niet mee. Dan ben ik ervan overtuigd dat de spelers voor ons en zichzelf door het vuur zullen gaan.

2   2  
Harrie Zelluf

Beetje scorebord journalistiek hier. Het was wel heel fijn om eindelojk weer eens zo blij te mogen zijn en het publiek er weer echt massaal achter te zien staan. Onwerkelijke wedstrijd, waarin veel lukte wat het hele seizoen niet lukte. Maar om nou tienen uit te delen en Bambi Omgba tot beste man te bestempelen gaat wel erg ver.

Hopen dat JPvG komende vrijdag niet denkt te moeten gaan consolideren met 5 man achterop, want dan vlieg je er alsnog met 5-0 af.

1   0  
Belgische Naccer

Wat een beetje inzet niet doet he....JP?!

Ze kunnen het dus toch.

Nu de vraag of onze toptrainer a.s. vrijag ook met zoveel lef durft te spelen of dat het weer passieloos betonvoetbal wordt en we er daardoor uitvliegen.

1 ding is zeker. Als NAC met zoveel passie en inzet durft te spelen as maandag thuis, dan gaat NAC verdiend door! Voor JP maakt het ook niets meer uit, want die ligt er toch al uit.
Het zou voor hem ook de ideale middelvinger zijn naar alles en iedereen als hij met dit NAC ineens zou promoveren. Maar ik denk dat, ondanks de puike prestatie van gistern, dat te hoog gegrepen is. Maar je weet het nooit! Maandag was als een donderslag bij heldere hemel...

Het hele jaar nog niet zoveel NOAD gezien. En dat is fijn, dat het dan toch kan ineens. Maar we zijn er natuurlijk nog lang niet.

1   0  
Ad B uit Roosendaal

Wat verschrikkelijk jammer dat NAC het gisteravond niet afgemaakt heeft. Wat waren er kansen tegen Roda op minimaal 4-0.

Toch is de uitgangspositie voor de uitwedstijd goed. NAC moet het over de streep trekken...

Hup NAC!!!!

1   0  
Mc Guyver

Wat stond Staring geweldig te voetballen zoveel inzet en durf hoop dat vaker te zien. Wat dat betreft zakte het middenveld met wandelaar Garbet direct in met als resultaat een eventueel voor verder vervolg dure gele kaart voor vd Bergh waar Garbet had mogen lopen.

0   0  
Brabo F6

Waarom ee nu wel aanvallend gespeeld werd? Staring en Co. willen zich etaleren om dan zo snel mogelijk verkocht te worden en de club te verlaten. Alle potentieel goede spelers zullen volgend seizoen NIET meer voor NAC spelen. En waarheen ze ook gaan dan wel renderen.

Laad alle berichten na dit bericht in