Wij gaan niet opzij

Jannick van der Laan fluit Roda-NAC

Benn076

Vrijdag om 20:00 uur staat alweer de return in Kerkrade op het programma. NAC mag de 3-1 voorsprong gaan verdedigen in het Parkstad Limburg Stadion onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan.

De 28-jarige scheidsrechter uit Cuijk is dit jaar vijf jaar actief in het betaald voetbal en floot dit seizoen 11 wedstrijden in de KKD. In deze elf wedstrijden deelde van der Laan maar liefst 42 gele kaarten uit en één direct rode. Twee keer legde hij de bal op de stip waarbij de laatste keer de penalty gemist werd door Dominik Janosek in de wedstrijd tegen FC Groningen vorige maand.

Van der Laan floot dit seizoen twee wedstrijden van NAC. De Verloren uitwedstrijd in Den Haag en het gelijkspel in Groningen. NAC staat in het rijtje met totaal aantal gefloten wedstrijden op een mooie tweede plaats met 12 eerdere ontmoetingen. In deze twaalf wedstrijden wist NAC zes keer te winnen, eindigde de wedstrijd drie keer gelijk en verloor NAC drie keer. Roda won de laatste vijf wedstrijden onder leiding van Van der Laan. Waaronder het thuisduel tegen FC Dordrecht in februari van dit jaar (4-1). De enige keer dat NAC en Roda elkaar troffen onder leiding van deze arbiter dateert van 16 april 2021. In Kerkrade werd het die dag 3-3. Wie dit nu nog leest vindt het ook vast interessant dat de ouders van Jannick een supermarkt hebben in Cuijk waar hij volgens de laatste nieuwsberichten nog steeds werkt als assistent supermarktmanager. En dat hij het broertje is van Jordie van der Laan die oooit werd weggestuurd bij Telstar omdat hij zich ziek had gemeld om een wedstrijd van de Spurs te kijken in Londen.

De scheidsrechter zal worden bijgestaan door assistenten Franca Overtoom en Roan van Marrewijk. Vierde official is Stan Teuben en vanuit Zeist kijken Richard Martens en Rob van de Ven mee of alles volgens de regeltjes beoordeeld wordt.

 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #221 30 reacties
Volgend bericht
B-Side Stats: NAC-Roda JC (3-1) 61 reacties
21 Reacties
13   2  
Moppernac

Ik teken ervoor een 3-2 nederlaag.
Rust 3-1 en92ste minuut 3-2

13   2  
Moppernac

Ik teken ervoor een 3-2 nederlaag.
Rust 3-1 en92ste minuut 3-2

8   2  
NAC!!!

In zeg dat Roda gaat drukken!
NAC scoort na 15 min de 0-1 op de counter, en we spelen het verstandig uit:
1-2..

10   10  
IBIO

1-1

En hopelijk zonder Karelse,dat zou het nog beter maken.

1   1  
Eljé

Maar die Franca, die heeft toch ook een tijdje (geloof zomer 2021) in diezelfde supermarkt gewerkt op de kaasafdeling?

5   0  
NACBreda

is dordt verhuisd?

" De enige keer dat NAC en dordrecht elkaar troffen onder leiding van deze arbiter dateert van 16 april 2021. In Kerkrade werd het die dag 3-3"

14   14  
Michel1983

@Ibio

Houd eens op over Karelse man, een formele waarschuwing is misschien niet de oplossing die jij graag had gezien maar het is nu eenmaal zoals het is.

Ook bij ons is het heel makkelijk om vanaf de zijlijn te roepen en de focus te leggen op louter de fouten van de man (ook mocht jij sponsoren geeft je dat niet het recht om te blijven reclameren als er een besluit genomen is). John heeft zoveel betekend voor de club ook, die kant moet je ook zien. Dat maakt dit ook zo moeilijk.

On topic: wedstrijd gisteren was out of the blue maar super lekker en publiek was ouderwets fanatiek, dikke vette hulde aan heren spelers en supporters!

8   0  
scheppioni

Oh god, vaak een drama scheids .....dus daar niet op gokken ! Zelf voetballen, snel 0-2 maken !!

17   11  
IBIO

Michel83
Een officiële waarschuwing is een farce.
Ik zie dat mijn club kapot wordt gemaakt.
En dan maakt het mij geen fck als je 5000 wedstrijden voor NAC heb gespeeld.

Niemand is groter dan de club.
En dit wanbeleid mogen we nooit accepteren

15   5  
Ivo

De Zaak Karelse en ander gedoe met de staf handelen ze maar af na de Playoffs. Voor nu is rust in de tent nodig, met focus op de volgende wedstrijd.

6   1  
Theoden King

Ivo - Eens. Maar ik denk niet dat "ze" dat gaan doen.

7   1  
Ernie

Het was een geweldige avond gisteren, vooraf teken je voor deze uitslag.
Maar ik vind dat het minimaal 6-1 moeten zijn. Ik moet nog zien dat het nu genoeg is.

4   1  
ennaojseejer

Hopelijk blijft NAC vooruit voetballen en Roda onder druk zetten. Als jhet JP-angsthazenvoetbal wordt met voor iedere speler 100 opdrachten komt Roda in de wedstrijd en voetballen ze NAC helemaal van de mat.

4   0  
scheppioni

Mee eens deze keer Ernie !

9   0  
Matc

Lijkt me nu wel duidelijk wat voor trainer er moet komen. Geen trainer die verdedigd maar een trainer er die passie wil zien en wil aanvallen. Kost een berg energie, maar conditie is het makkelijkst te trainen. Kijk wat het Slot heeft opgeleverd. Win win situatie, supporters willen dit zien en spelers krijgen 10% extra energie en vreten het gras op. T'is echt niet ,zo moeilijk. Dus niet weer een of andere dorpspastoor of stijve trainer aub.

1   4  
BasSnelden

Deze scheidsrechter is een thuisfluiter! Nac moet niet naar achter gaan leunen !! En de zaak Karelse heeft toch wel een stinkende nasmaak. Klassenjustitie en vriendjespolitiek!!!!

Maar tegen Roda telt alleen het resultaat nu

1   5  
Semsi

De goede gaan onder de slechte lijden, en dat gaat ten koste van de club. Oud NAC gaat nog meer macht krijgen en er gaan wat mensen doorgeschoven worden...

4   0  
Scheids!!

Van eigen kracht uit gaan, nooit van een Scheids! laten afhangen. Ik heb er ervaringen genoeg mee!

4   0  
DunBas

Hebben jullie ook leuke feitjes te melden over Franca Overtoom, Roan van Marrewijk, Stan Teuben, Richard Martens en Rob van de Ven ?

4   0  
scheppioni

@ Scheids!!
Deze scheids yannick is wel heel erg in een club naaien dus ons NAC is gewaarschuwd, die vd laan komt hier vlakbij vandaan en wij zeggen uit die plaats komt nog geen goeie hond vandaan !!!

1   0  
koempeltje

Beste NAC fans,
Het gaat het een mooie wedstrijd worden! Hopelijk gaan wij toch aan het langste eind trekken.
Ik denk echter dat wij het niet gaan redden ondanks dit mooie seizoen. Persoonlijk vind ik NAC een prachtige club met fantastische fans. Dus mochten wij het niet redden dan hoop ik dat jullie promoveren uiteindelijk.

0   0  
fvf6

NAC moet gewoon doen waar ze goed in zijn dus a.u.b niet achterover gaan hangen maar er vol in klappen net als afgelopen maandag , . Roda is heus geen sterrenploeg

Laad alle berichten na dit bericht in