Wij gaan niet opzij

B-Side Stats: PEC Zwolle - NAC

Masthow

NAC is er gisteravond niet in geslaagd een punt (of meerdere) te pakken tegen koploper PEC Zwolle. In de eerste helft werd geconcentreerd verdedigd, met een 0-0 ruststand tot gevolg. Vlak na rust leidde een fout achterin tot de 1-0 in. NAC speelde in het vervolg aanvallend weinig klaar en in de laatste tien minuten incasseerde de ploeg nog een tweede tegentreffer uit een standaardsituatie. Het is aan jullie om iedereen weer een punt te geven.

B-Side Stats: PEC Zwolle - NAC (215 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
C. Martina
-
Anselmo Garcia McNulty
-
R. Besselink
-
J. Vet
-
S. Agougil
-
M. Garbett
-
Casper Staring
-
E. Ómarsson
-
J. van der Sande
-
A. Omgba
-
Vieri Kotzebue
-
B. van Schuppen
-
Charles-Jesaja Herrmann
-
B. Lucassen
-
P. Hyballa
-
A. Omgba
5,7
J. van der Sande
5,7
E. Ómarsson
6,3
Casper Staring
5,2
M. Garbett
5,5
S. Agougil
3,7
J. Vet
6,0
R. Besselink
4,4
Anselmo Garcia McNulty
5,3
C. Martina
5,9
R. Kortsmit
4,2
P. Hyballa
4,7
B. Lucassen
5,3
Charles-Jesaja Herrmann
4,6
B. van Schuppen
4,7
Vieri Kotzebue
4,7
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: PEC Zwolle - NAC 185 reacties
77 Reacties
20   3  
Spionkop

Als die terugspeelbalblunder niet gemaakt wordt, had ik het nog moeten zien. En mocht het dan 0-0 geworden zijn, waren de reacties hier wel anders geweest.

En die negatievelingen over Hyballa.... toen die begon stonden we 14de......

2   6  
Kipiani

Een technische staf moet voor rust, vertrouwen en vastigheid zorgen. Koersvast !
Dat is met Hyballa nog niet gelukt. We betwijfelen of dat nog gaat lukken. Waarmee de gezonde, sterke basis voor volgend seizoen, waarmee we wel mee gaan doen om promotie, nog steeds niet gelegd wordt. Terwijl dat wel de bedoeling was.

5   2  
Ron N

De verdediging weer onvoldoende. En de keeper een dikke onvoldoende, omdat hij de laatste tijd zwaar onder het niveau keep vooe een keuken kampioen devisie.
Middenveld en voorhoede deden het best goed. Agouil maakt een fout maar Korsmit had hem nooit op die plek moeten inspelen. Er stonden teveel Pec mensen ib de buurt.
Hyballa moet toch eens gaan denken om een andere keeper op de goal te zetten.
Korsmit is momenteel zwaar uit vorm.

9   0  
fvf6

Na het debacle tegen jong ajax was het de schade beperkt houden tegen zwolle . Veel meer dan tegen houden zat er niet in , maar beter zo verliezen dan worden weggespeeld zoals den bosch overkwam .Jammer dat door een domme fout van zowel Kortsmit die een man aanspeelt met een speler in de rug , en Agougil die te zacht terug speelde en nooit om de bal had moeten vragen in zijn situatie op dat moment . Dat NAC meer op de aanval ging pakte bijna nog goed uit . Maar na de tweede van zwolle was het klaar. Kom op jongens kop omhoog en keihard blijven werken , er komen nog mooie wedstrijden aan zoals tegen w2 waarin jullie kunnen laten zien dat je de steun van ons supporters kan belonen.

1   11  
Van Flieger

Een stevige onvoldoende voor Staring, vd Sande en Martina. Agougil een nul.

5   3  
Gman

Tsja. Agougil neemt de bal ruk aan en passt m vervolgens ook superzwak terug.. maar wie geeft een bal aan een speler met de rug naar het veld, een tegenstander in zijn rug en twee tegenstanders die van de zijkant komen.

Het wordt tijd dat onze keeper (die met zijn ziel onder zijn arm rondwandelt op het veld) eens laten zien wat zijn echte niveau is. Roy is hopeloos uit vorm, hij kan echt vele malen beter.
Een kleine kanttekening is dat hij natuurlijk een matige verdediging voor zijn neus heeft staan,aar sta op en ga je meer als een defensieve leider gedragen. Veerkracht lijkt verdwenen te zijn.

Dit was een pot waarvan je wist dat je ging verliezen vantevoren. PEC is gewoon eredivisie materiaal.

Overigens speelde agougil erg verdienstelijk als rechtsback!!

7   4  
Mikec

Wat een gezeik hadden we dan weer 6-2 willen verliezen ?
Of hoger dan 10-0 daar heeft Zwolle ook heen moeite mee
2-0 bij de koploper in deze staat waar Nac is ,is niet slecht

7   1  
jvt

Hoe ver zijn we gezakt?
"Blij zijn met maar 2-0"

7   0  
Keesje

Het valt mij op dat de punten samenhangen met het resultaat.
Winnen ze met slecht spel scoren ze een voldoende, spelen ze redelijk maar verliezen, dan een onvoldoende.
Vreemd. Weinig verstand van zaken.
Iemand noemde dit ooit scorebordjounalistiek.

3   0  
Ouwe spionkop

Elek wedstrijd is eigenlijk hetzelfde qua waarderingen voor de spelers. Verdedigers onvoldoende en de rest gaat wel.
Gelukkig was Velthuis gister niet van de partij, nu Besselink nog.
Wat een drama wat die gast al een heel seizoen laat zien. Wat zien ze daar toch in?
Die playoffs halen we trouwens ook niet meer.

3   2  
Fred1

Gman ik vind Kortsmit ook hopeloos maar welke idioot vraagt op die positie de bal terwijl hij totaal geen oog heeft wat achter en naast hem gebeurt.
Het is een kip zonder kop.
Als je alles kritisch bekijkt zijn het steeds dezelfde spelers die week in week uit kostbare fouten maken die gewoon punten kosten.
Noem ze maar op Agougil, Banzuzi, Besselink, MC Nulty, Velthuis, Kortsmit en sinds kort voegt Staring zich ook in dit illustere rijtje, allemaal spelers die als ze meedoen cruciale fouten maken en waar geen enkele beleving vanaf komt.
Het zijn er te veel, en dan zie je dat er inmiddels spelers zijn afgevallen die geen hoogvliegers waren maar niet dit soort kinderlijke repeterende fouten maken.
Die plat was niet veel maar die heb ik nooit dit geblunder zien doen.
Ook met de nieuwe spelers zijn we verder afgedaald naar een zeer bedenkelijk niveau het laagste wat ik ooit bij NAC heb gezien.
Ik was gisteren even bij oud NAC in Steenbergen als je dan de eerste helft zo’n Gerard de Haan nog ziet gaan…..
We missen op het middenveld balafpakkers die fel op de bal zitten en de tegenstander uit de 16 meter houden.
We missen een type Verschuren of de Graaf die van box to box spelen en blijven gaan én hun goals meepakken én verdedigend hun mannetje staan.
In deze ploeg zit geen vechtlust en ook geen geloof in eigen kunnen de eerste de beste tegenslag dan geven ze de moed al op.
Van PEC kan je verliezen en dat kan je ook accepteren maar de wijze waarop is echt te gênant voor woorden, 2 goals geef je op een presenteerblad weg.
Dus een punt meenemen was niet onmogelijk geweest.
Dat dom gedoe het berustende de foute opstelling de foute wissels daar kan ik me enorm boos om maken, want het is namelijk niet nodig!
Ik heb eerder gezegd dat ik me neerleg bij NAC= Breda maar ik denk dat ze het niet meer weten en geen juiste keuzes maken en dat het daarom in deze constructie niet goed gaat komen.
Cijfers geven aan dit team is onmogelijk 3 man hebben voldaan de rest is bagger en daar is een 1 nog teveel voor

1   2  
Fan uit Zevenbergen

Hoeveel % bij doorverkoop is er afgesproken tussen NAC & Anderlecht voor Bartje ???? Weet iemand dat nog !!! Dan kunnen wij daar een nieuwe keeper van halen

2   3  
Scheppioni

Voor 95% mee eens Fredje, alleen NAC=BREDA zit nog wel met een erfenis en maakt gelukkig met deze overbrugtrainer de afspraak voor een half jaar... city was ook zeker geen garantie geweest, de drie aandeelhouders hebben ook 10 jaar lang geld neer gekwakt, maar zie bv rkc die spelers hebben spelvreugde doen een moord voor de trainer.... dat missen we al een hele lange tijd bij ons NAC !!! Een hoop hier hebben het niet meegemaakt, maar Spelbos deed met precies hetzelfde stel wel ineens wat we nu hopen, de historie kennen we. Ik weet van dichterbij hoe Schreuder bij zwolle het perfecte naar boven haalt, zoveel scheelt het echt niet tussen zwolle en NAC op papier, alleen spelers van zwolle hebben overtuiging en geloof in prima kunnen, bij NAC blijft de staf onevenwichtig al zit er wel een talent ook in de staf bij ons NAC !

0   2  
jvt

ok Scheppioni, wie moeten er dan wieberen?
De trainer die ze net hebben aangesteld, de vorige trainer die ze hebben bevorderd? Ze hebben inmiddels zo'n 15 spelers gehaald en dus al een heel nieuw team kunnen samenstellen. Ze hadden de trainingsintensiteit kunnen verhogen en met een vaste ploeg kunnen gaan spelen maar ze weigerden Vet op te stellen 6 wedstrijden aan een stuk, ze verbannen de Volendammer. Ze stelden de man van 500k op die er ook niets van bakte, zie eens hoe die loopt, alleen kijken naar het lopen? Dan weet je genoeg.

Nou er lopen er rond die veel slechter zijn dan Vet en de Volendammer, die niet eens in Jong Nac thuishoren! Maar die wel mee doen. Zie je maar iets van verbetering terug?

We zijn al blij met 2-0 eraf gaan bij PEC, PEC wie? Pff.

2   0  
NAC4EVER

Lijkt er op dat Hyballa nog veel wil uitproberen. Terwijl het tijd word vastigheden er in te slijpen.

4   0  
Yellow Army Ambassadeur

Wat had iedereen hier verwacht? Ff dominant vol op de aanval spelen tegen PEC? Ben redelijk tevreden met het spelbeeld van het eerste helft, er kan dus ook verdedigend gespeeld worden (voor mij iets nieuws). Vet aub laten staan nu, deed het een stuk beter dan Velthuis op die positie.

2   2  
Scheppioni

@ Jvt
Het is wel heel duidelijk die het niveau niet aankunnen, die blijven hangen in hetzelfde, dat geldt voor spelers maar ook als trainer wordt steeds niet de juiste keuze gemaakt tot nu toe !

3   4  
Scheppioni

Wat telkens de staf aan te rekenen is, noem ze maar op van Plat tot Staring ze komen bij ons NAC en ze zakken in het moeras weg, terwijl juiste het andersom moeten zijn, tel daarbij op dat de steeds vastige jeugdige dezelfde fouten blijven maken !

3   1  
Nac supporter

Mensen deze ploeg gaat echt niet de play offs halen
Kortsmit is niet de goede keeper die we verwachten
De verdediging is slecht op Martina na dan
Het middenveld mag beter denk aan echte ervaring
Voorin van de Sande harde werker met Omarson maar daar omheen loopt er echt niets rond
Willen we volgend jaar meedoen dan zullen we ervaren en veel betere spelers moeten halen

5   0  
Bp

Ben klaar met punten geven, kom vaak niet verder dan een gemiddeld 5je, muv Omarsson die wel vaak aan de voldoende komt.
Kortsmit is totaal uit vorm met vergelijking begin seizoen maar heeft ook geen echte concurrentie om het plekkie onder de lat. Als je vd Merbel in warming up ziet, ook geen uitstraling.

Zouden de spelers ook weleens naar de stats kijken na een wedstrijd, zullen er ook niet vrolijk van worden.

20   3  
Spionkop

Als die terugspeelbalblunder niet gemaakt wordt, had ik het nog moeten zien. En mocht het dan 0-0 geworden zijn, waren de reacties hier wel anders geweest.

En die negatievelingen over Hyballa.... toen die begon stonden we 14de......

1   1  
NuFfNie

Ik begrijp er geen zak van. Waarom 5 verdedigers gebruiken? Dan speel je om niet te verliezen. Dan heb je daar 5 maan in een linie en daarvoor 5 man voor 2 linies. Als de verdediging de bal heeft kunnen ze de ze niet kwijt en wordt de bal naar voren gerost. Daat is dan makkelijk verdedigen en de bal is dan zo weer terug bij de verdediging.
Met vijf verdedigers kan de tegenstander zo een verdediger en middenvelder een linie doorschuiven, waardoor de druk op onze verdediging groot blijft.
Ga je met 4 middenvelders spelen dan heb je eerder de kans dat je daar de baas bent en de druk verlegd naar middenveld en aanval. Een wedstrijd win je als het middenveld van jou is.
En dan heb je inderdaad een type als Verschueren nodig. Ik denk dat je daar mss wel Boyd Lucas's en voor kan gebruiken. Niet de snelste, maar blijft wel gaan.
Nu spelen Staing en Garbett ver onder hun kunnen, maar ze hebben laten zien dat ze potentie hebben. En velen van NAC spelen te slecht, maar bij een aantal heb je geen potentie dat het beter wordt.

5   1  
Bas

De rancuneuzen hebben het weer druk vandaag. Alles is slecht, en niks maar dan ook niks is goed. Zonde dat ze niet van het heerlijke weer en het leven kunnen genieten. Kleine lieden.

1   1  
De zwijgende meerderheid

NAC is momenteel een field lab van de 3 P’s, tot einde van het jaar kunnen ze van alles uitproberen in dit tussenjaar. Van iedere speler weten ze zo wat hij wel en niet kan. Ik zou dat ook zo doen denk ik, wel die nacompetitie halen anders komt er echt gezeik.
Laat de ongeduldige maar moord en brand schreeuwen. Volgend jaar een echte gooi naar Feest op P5

6   1  
Cees-2

We weten dat NAC momenteel, "nog steeds overigens,"in een uiterst moeilijke fase zit. PEC Zwolle echter ook nog niet zolang terug. Degradatie uit de Ere! Of heb ik iets gemist? Toch leek het gisteren, trouwens dat leek het niet, maar was het verschil onmetelijk groot. Het leek wel alsof de een een vergevorderde was en de ander amper een beginneling.Of mis ik nu weer iets?

Bij NAC spelen slechts een minuscuul handje vol aan spelers die in het betaald voetbal een voldoende behalen. Bij degradant PEC?

Nogmaals, verschil mag er best zijn, maar tussen NAC en PEC Zwolle niet zo extreem als nu het geval is. Schrijnend groot is dat, beseft menigeen dat wel?

Niet iets, of wat. Nee gigantisch. Metde degradant van afgelopen seizoen welteverstaan. Hoe kun je dat nou trachten te baggetaliseren?

3   2  
Moppernac

Dit is een tussenjaar word er gezegd door NAC=BREDA.
Maar momenteel zie ik het nu ook al voor het volgende seizoen sober in, want van wat er nu op het veld staat en je een selectie nodig hebt van minimaal 17 behoorlijke goede spelers dan moet je er nog minimaal 14 bij gaan zoeken.
Succes ermee.
Nog nooit zo,n bij elkaar geraapt ongeregeld zooitje gezien bij NAC.

4   2  
Van nispen

Het word steeds duidelijker NAC wordt door steeds meer clubs voorbijgestreefd. Langzaam gaan we van de subtop naar de middenmoot en het verval is nog niet voorbij. Na de zoveelste reorganisatie staat ons clubje weer in de stijgers, maar het lijkt er op alsof de stijgers gebruikt worden om onze club verder af te breken. Steen voor steen. Telkens een nieuwe wijsgeer maar die maakt elke keer een mispeer. Clubs als heracles, pec, stillum2, mvv, eindhoven en zelfs almere zijn of gaan ons voorbij. Niet langer is een vol nac stadion een horroravond voor de tegenstander, het is een blok aan het been voor de eigen spelers. Waar moet het naar toe met onze parel? Zullen wij de Eredivisie nog eens bewandelen of moeten we poorten maar gaan sluiten. We zijn de weg helemaal kwijt. Eens een parel, nu een knikker van een groepje met geld maar visieloze 'clubmensen' onder de noemer nac=breda. Maar nac en breda vervreemden van elkaar.

4   1  
Geelzwartwit

Als ik bij PEC maar ook in de eredivisie bij Volendam spelers van 18 19 20 jaar zie dan is het excuus nooit de leeftijd.
Het is bij NAC gewoon niet goed genoeg.

Maar dit alles zou nu de goede kant op moeten gaan met het nieuwe sportieve beleid. Eigenlijk gaan we nu pas echt een sportief beleid vsn niveau voeren.

Enige vreemde is dan wel dat de jonge spelers die echt niet meekomen wel steeds spelen. Hopelijk is dat geen voorbode op het niveau van de toekomst.

3   2  
Noad1976

@ geelzwartwit

Die 1,5 miljoen winterstopinvestering was geen onderdeel van nac is breda beleid voeren.

Ze zijn pas net begonnen?

4   0  
Geelzwartwit

@noad

Maar dat klopt wel hoor.

Omarsson is logisch
Kaied ook als toekomstig linksvoor. Niet direct voor nu.
Boere ook logisch als backup voor vd Sande en als je in een 442 wil spelen.
Een paar middenvelders zijn ook wel logisch. Martina ook.

Feit lijkt mij te zijn dat er nog geen lijst was met haalbare goede verdedigers en een echte spelverdeler 10.

Denk een geode links en rechtsback en een goede 10 bij deze selectie en je speelt echt totaal anders.

Dan komen Veltman en consorten niet snel meer aan minuten.

Dus ja wat er is gekomen is wel logsich. Dat er nog niet genoeg is gekomen aan kwaliteit kan eraan liggen dat we nog geen scouting hebben opgetuigd en Maas er nog niet was.

Ik snap je kritiek hier prima.
Maar echt iets vinden kunnen we als Maas zijn beleid lange en korte termijn heeft gepresenteerd en als het duidelijk is hoeveel er in een promotie ploeg geïnvesteerd gaat worden.
Plus wie de trainer is next year.

1   0  
Geelzwartwit

@noad

Ps als je zoals altijd spelers niet laat spelen zoals ze bij sndere clubs goed speelden lijken het miskopen.
Zelfs Karelse begon er over.

Boere moet bij NAC heel anders spelen dan bij de clubs waar hij scoorde. Bij NAC scoort hij vooralsnog niet. Hoe komt dat toch?... En zo ook vele van zijn voorgangers...

Daarnaast zie je dat als Omarsson wel ballen dicht op de 16 krijgt hij wel scoort. Maar in Breda krijg je voldoendes als spits als je vooral loopt te sleuren zoals vd Sande doet.
Spitsen moeten scoren nirt kilometers lopen te sleuren. Dat ze dat moeten heeft met het niveau van de rest te maken en de speelwijze. De speelwijze komt vaak ook door het niveau wat er is.. Kip en ei verhaal. We spelen anar het niveau van het team dus moeten de spitsen veel meters maken...

Daarom een solide verdediging en een dure nummer 10 die het niveau optrekken.

2   3  
Noad1976

@ geelzwartwit waarom zoveel geld uitgeven aan spelers die er niet meteen staan en als backup fungeren.

Wernersson is natuurlijk helemaal een miskoop.

En Boere scoort al jaren niet op niveau.

En kaied tja wat moet ik daarna van zeggen.

Omarsson wel prima en martina ook maar er is niet veel geld dan moet je niet een 50 procent of lager hitratio nastreven het moet professioneler.1   0  
Geelzwartwit

@noad

Het lijkt er bij mij op dat er een wezenlijk verschil is tussen wat de niet scouts pierre en ton hebben binnengebracht en wat Maas heeft gehaald.

Wemerson is daar denk ik een mooi voorbeeld van. Die is zelfs op proef geweest.. Is voor eenzelfde actie als destijds Maria

Kaied. Dat soort spelers kunnen parels worden met het juiste niveau begeleiding enz.. Maar daar lijkt NAC nog lang niet te zijn

2   1  
Noad1976

@ geelzwartwit sorry

Als Ton en Pierre herrmann en mcnulty
Vet Velthuis en Plat haalde

En nu Maas een Wernersson en Boere dan zie ik niet wezenlijke vooruitgang.

Dat zijn flinke misperen.

Wernersson mist alle handelingssnelheid en is zeker geen parel.

Met de huidige hitratio moet nac is breda wel heel veel geld en spelers halen om er een succes vol elftal van te maken.

Er lijkt een structureel tekort te zijn aan technisch inzet en scouting . Is er uberhaupt een plan?

Niet lukraak spelers kopen maar omdat je op een bepaalde manier wil voetballen en kwaliteiten complementair zijn?

8   0  
Arkie

Ik vond NAC best één van de betere tegenstanders dit seizoen. Vooral de eerste helft waren de ruimtes klein. En daar had pec moeite mee. Maar weinig kansen. Een fout leidde de 1 0 in een daarna werden de ruimtes groter en kreeg pec meer kansen. Toch verdient NAC met de mooie en fanatieke supporters een kans in de playoffs. Groeten van een pec-supporter.

4   2  
Scheppioni

@ noad 76
Op wernersson na ben ik van overtuigt dat er meer uitgehaald kan worden uit de andere spelers, dit NAC heeft al een tijd niet meer de gave om het beste uit het team te halen, we blijven fragiel ! Daarom ben ik ook enorm benieuwd wie volgend seizoen de verlossende trainer gaat zijn, de spelers moeten het gras willen op vreten voor de trainer, dit mis ik wel telkens...... vooral eerste 20 min tegen jong ajax was echt het schrijnend voorbeeld van foute keuzes en apatisch als toppunt !

2   3  
Ernie

Wat een simpele zielen hier. Ga individuele spelers de schuld geven van de nederlaag. Als je een beetje verstand hebt zie je toch dat Zwolle 2 klassen beter is. Als Hyballa denkt dat je met dat schijtbakken voetbal de nul kan houden. Hoeveel kansen heeft Nac gehad?

3   1  
Fred1

@ Scheppie je kunt het natuurlijk niet vergelijken met de tijd van Spelbos toen haalden we gearriveerde spelers binnen die hun reputatie nog wilden oppoetsen aangevuld met mega talenten als Dick van Burik.
Deze spelers vallen totaal niet te vergelijken met wat er nu rondloopt.
Alleen de mentaliteit al.
Voor mij is het misselijkmakend hoe ik de huidige generatie in het veld zie staan, als je ziet dat een Staring nu al door de mand aan het vallen is dan verbaast me dat hooglijk zeker als je ook nog uit de Twente school komt, daar mag je iets van verwachten.
Met alle nieuw aangetrokken spelers was het snel gedaan en bij sommigen al voor het is begonnen.
Het is simpel Omarsson en Martina daar heb je iets aan de rest brengt ons alleen maar verder naar de afgrond.
Ik zie nu ook vooral weer dat er in de transferwindow naar kwantiteit is gekeken en totaal niet naar kwaliteit.
Wil je gaan opbouwen dan moet je rotte appels verwijderen want je ziet nu weer dat de betere spelers zich optrekken aan het niveau van de mindere goden en niet andersom.
Dit gaat op deze wijze op een regelrechte ramp af, geloof me.
Ik heb heel wat jaren ervaring in de voetballerij en écht waar als speler trainer of pc heb ik dit niveau nooit eerder meegemaakt.

1   2  
Scheppioni

@ Fredje
V Burik kwam pas zomer 93, niet in de winterstop toen Spelbos het overnam, was echt hetzelfde stel....

2   2  
Scheppioni

Ik blijf erbij dat nu ook weer niet het maximale uit de spelers gehaald wordt, het blijft al jaren fragiel.... de laatste keer bij ons NAC dat de spelers als team hef meest rendereerde was play offs 2017 en de bekerwedstrijd in alkmaar ! Tis wel zo er lopen NAC spelers die niet leren van hun minpunten/fouten !

4   3  
jvt

Wat Fred en jvt al jaren stellen, het nivo op de training is veel te laag. Hoe komt dat; teveel jeugdspelers die het nivo niet hebben en niet zullen krijgen, teveel net niet spelers of die lang niet gespeeld hebben die blij zijn te mogen aanklampen.

Kortom verkeerde selectie, een trainerstaf die spelers niet beter maakt en het maximale eist. Alleen de uitstraling al; een berustende, niet fanatiek uitstralende trainer die ze deze zomer hoofdtrainer hebben gemaakt, een niet te verstane hoofdtrainer nu die geen topvoetballer is geweest en steeds wisselt met opstellingen, een uitbuikende hulptrainer; dit straalt toch absoluut geen professionaliteit, sportieve ambitie en een over mijn lijk mentaliteit uit.

En zie hier het resultaat; een beetje betere speler wordt steevast slechter bij NAC.

Was het nu zo moeilijk voor de nieuwe eigenaren, juist zij die NAC al jaren kennen om dit destijds meteen anders aan te pakken. Daar heb je geen tussenjaar voor nodig. Dat is nuchter kijken wat er na het vertrek van onze Ernie is gebeurd. Alleen het zoontje van de trainer (Gudelj) en van de ex-voetballer (Van Hooijdonk) zijn beter geworden en Van Hecke die de intrinsieke kwaliteit had. Verder niemand.
Ze moeten de selectie rap naar 17 terug brengen en anders gaan trainen. Daar zit de huidige verdediging op Cuco na niet bij. Ze hebben deze zomer een speler van de amateurs, ja ja, voor 40k gehaald. Het werk van het technisch hart wat er op eentje na nog zit.
Jvt heeft er geen vertrouwen in, er is alweer veel te veel mis gegaan onder toeziend oog van de interims.

1   2  
Geert

Ondanks voor kkd begrippen top aankopen in de winter is het onze Duitse vriend niet gelukt om een elftal weg te zetten. Er zit geen lijn in, de opstelling en tactiek veranderd wekelijks. Iedereen zou het beter doen als molenaar. Maar met een meer tactische trainer waren we veel beter af geweest. Een grove fout van om hyballa aan te stellen.

5   2  
Henk

Hyballa zit er komend seizoen gewoon nog ondanks dat een klein groepje hysterische intriganten zonder weekendbesteding dat graag anders zouden willen zien.

4   4  
Fred1

@ Scheppie naast het feit dat spelers weigeren iets uit zichzelf te halen, pijn willen lijden en totaal geen eergevoel hebben gaat het er ook om dat de juiste spelers op de juiste plaats staan.
Dat doet ook Hyballa niet,
Vet is te vaak gepasseerd, die moesten ze met alle geweld hebben en kijk nu, hij wordt als joker gebruikt en niet in zijn kracht.
Iedere idioot ziet dat hij met Martina centraal moet staan.
Lucassen wordt geslachtofferd maar is een van de weinigen die blijft werken en gas blijft geven, die moet je altijd opstellen, is niet zo’n droeftoeter als Besselink die niet te motiveren is en alles in hetzelfde gezapige tempo doet.
Bij Besselink zie je ook geen enkele intentie om zijn talloze blunders te herstellen laat staan dat hij er iets van leert.
Al dat gegoochel en steeds opnieuw uit de stal halen van die niet te motiveren meuk irriteert me mateloos.
Ook uit deze zéér labiele groep is een goed basisteam samen te stellen die om promotie mee kunnen doen.
Ze missen uiteindelijk mentaliteit.
Verbaas me ook dat Tom Boere blijkbaar in de hiërarchie ver is teruggeworpen dat is dus iets wat ik totaal niet begrijp, zo’n speler met een bewezen scorend vermogen kan en ga je niet negeren.
Waar heb je hem voor gehaald vraag je jezelf dan af.
Ik heb zoveel vraagtekens dezelfde vraagtekens als veel supporters zich stellen en dat bemerkte ik gisteren ook bij de oud Naccers ze lopen naar hun verstand te zoeken.
Weet je wat ook een punt was dat het iedereen verbaast dat we ons zo makkelijk bij neerleggen, ach ja van PEC kan je verliezen, flikker op wij zijn NAC kijk naar ons budget, kijk wat er extra bij is gehaald dan moet je ( ook nu ) om promotie mee doen.
Weet je waar ze erg goed en snel in zijn?
Om zich heel snel neer te leggen bij hun waardeloze prestaties en dit niveau , het cultuurtje van het hoeft niet zo nodig en het berusten overheerst in alle geledingen.
Te triest voor woorden.
Ik had het er van de week met mijn zoon over en hadden beiden onafhankelijk van elkaar het gevoel van “ wat zouden we graag individueel met een paar van die krukken aan het werk gaan” .

5   5  
jvt

Een tussen-, opbouw-, bouw-, analyse-, inventarisatie-, schoonschip jaar.
Het is allemaal zo fout. Het legt geen enkele ambitie neer bij je huidige management en spelers. Als je tegen je werknemers zegt; dit jaar hoeft het allemaal niet zo. Nee, daar wordt je beter van!

Er wordt niet gesaneerd, we brengen niemand van deze meuk weg, sterker nog; we halen er nog meer bij! Ja en mag er eens een treffer tussen zitten. Is dat dan de verbetering?

5   4  
Fred1

@ JVT, je pakt de koe bij de hoorns.
Op de training wordt het uiteindelijke niveau bepaald.
Als mensen de moeite eens zouden nemen om een training te bezoeken dan weten ze precies wat we bedoelen.
Partijtjes spelen tegen Besselink , Banzuzi en Agougil daar wordt je niet beter van want er is nauwelijks weerstand.
Pas in wedstrijden krijgen ze weerstand en dat is een veel hoger level dan op trainingen bij NAC.
En met alle respect, ik heb Ton altijd heel hoog gehad maar nu zie ik een chagrijnige oude man er tussen sukkelen en een clown waar de spelers amper acht op slaan.
Kort gezegd het niveau bij NAC is niet veel meer dan bij een gemiddelde amateurclub.
En dat zit vooral in het mentale en de werk ethiek.
Wil je de training naar hoger niveau tillen dan moeten de zwakke elementen er uit.

2   8  
Noad1976

@ geert welke top aankopen

Boere?
Wernersson?
Kaied?

6   3  
Geelzwartwit

@fred1

Dat niveau van de lage lat zit in alles in en rondom de club hoor. Zo kijk ik er steeds van op dat zowel bndestem als bsiderats lacherig en verbouwereed doen over hoe serieus men op de hertgang bij jong psv doen. Als je de podcasts hoort met daarin hun onbegrip.. Dan snap en voel je dat het in zoveel lagen in en om NAC verankert zit. Wij zijn NAC NOAD op het veld het liefst lokale spelers en af en toe winnen. En het moet vooral niet te goed gaan want dan valt er niks tw zeuren.

Zoveel NAC supporters en media vinden dat NAC in de eredivisie hoort. Maar zolang wij lacherig en verbouwereerd doen over clubs die professioneel met alles bezig zijn ben je in het huidige betaalde voetbal ten dode opgeschreven.

Hoe fijn zou het zijn als Peter Maas op zijn eerste werkdag had gezegd: voor het sportieve beleid nemen we 1 op 1 de blauwdruk van de club AZ over. Dit zal een aantal jaren duren maar dan bouwen we wel van pupillen tot NAC1 aan een gedegen sportieve toekomst en dat in een toffer stadion met meer supporters.

Ik hoop echt dat de lat door heel de organisatie 10 lagen hoger komt te liggen. Dat hyballa spelers op verschillende plekken blijft proberen zet bij mij alleen al vraagtekens bij hoe hoog de lat van lokhoff als assistent dan ligt want die heeft onder Molenaar en onder eigen trainerschap zelf al lang kunnen beoordelen waar spelers wel of niet renderen.

Wie zegt er bij NAC nou eens. Wtf!? Wij zijn NAC!!! De vuist op tafel. Wie beoordeelt Lokhoff en Babos en andere assistenten in hun functioneren? En gebeurd dat met de lat hoog of als vrienden onder elkaar...

Benieuwd naar de toekomst

3   0  
Geelzwartwit

@noad

Het valt me de laatste tijd wel op dat als ik tv kijk ik steeds vaker zeg/
Die heeft bij NAC gespeeld en die en die ook. Soms zitten heel praatptogramam tafels vol met oud NAC mensen.

Zou fijn zijn als we naar een beleid gaan waarin spelers vooral weggaan omdat ze voor dik geld weggekocht worden. Het zal wel een tijdje duren eer het zo is.

3   5  
Noad1976

@geelzwartwit

We zijn het daar zeker over eens als je ziet hoe snel ze tevreden zijn en ambitieloos en onprofessioneel trainen en elkaar de hand boven het hoofd houden bij falen dan verandert er nooit wat.

Ja incidenteel succes en dan feesten maar dat is geen beleid voeren.

Veel oud naccers die nu sucesvol zijn klopt maar die kan nac nooit behouden of binden met een topsport klimaat. Of de jackpot vragen of krijgen inderdaad.

Zoals met van Hecke.

0   0  
Geelzwartwit

@noad

Daarom erg benieuwd naar het sportieve plan en het beschikbare budget voor het eerste jaar en opvolgende 3 en 5 jaren.

Als Maas een presentatie heeft gegeven van hoe hoog de lat ligt en hoe die hoogte bereikt moet worden en met welk werkkapitaal hij daar aan kan gaan werken. Dan kunnen we de vooruitgang volgen. Momenteel weten we niets en is het wellicht zelfs gissen of ze vol inzetten op playoffs halen.

6   6  
Van Flieger

Boere is door de kale Kroaat uitgeroepen tot 'bewezen doelpuntenmaker' en juist die blijft, met topscorer Velanas, de hele wedstrijd op de bank. Hadden we geen goals nodig dan?

3   3  
Bertus

Wie is de kale Kroaat?

2   0  
Hugo

Dan kan zelfs Jetta de bal vragen met drie man om zich heen. Als ervaren NAC -keeper moet je inmiddels inzien dat NAC niet in staat is om achterin rond te breien. We zien al meer dan vijf jaar dat dat niet lukt. We kunnen het niet . Te weinig kwaliteit. Natuurlijk geeft Agougil een te slappe bal terug. Maar hij mag nooit ingespeeld worden. Never. Nooit. Agougil is niet schuldig aan de eerste tegengoal. Kortsmit wel. En dat is ok. Fouten maken we allemaal.. Maar je moet er wel van leren.

Stop met het proberen rond te spelen achterin. Dat gaat structureel mis. Sterker nog , het kost NAC al seizoenen lang dure punten . Jank m naar voor. Sluit aan. Knok voor de tweede bal.

Maar stop alsjeblieft met het 'achterin voetballend oplossen'

Hup NAC

6   4  
Tip

Interessante discussie tussen @noad1976 en @geelzwartwit. 👍👍

Ik lees in veel reacties terug dat we door twee fouten de wedstrijd verliezen. Althans daar komt het op neer. We hadden 35 procent balbezit en twee schoten in 90 minuten voetballen. Als die twee fouten niet worden gemaakt , zet PEC extra aan en verliezen we nog. Komen gewoon tekort ondanks 7 winteraankopen. En toch doen we door de zwakte van de keuken nog mee voor een plaats in de nacompetitie.

10   5  
Belgische Naccer

Ik vond het gisteren met name de eerste helft helemaal niet zo slecht. Natuurlijk was PEC voetballend dominant, maar ze kwamen er niet echt doorheen.

Ze krijgen de overwinning in de schoot geworpen door een amateuristische fout van Agougil en Kortsmit. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren. Maar als die goal niet gevallen was en NAC was gedisciplineerd gebleven, dan had ik het nog wel eens willen zien.

We komen van heel ver. Steijn, Manders en de "grote 3" hebben een enorme puinhoop achter gelaten, die moeilijk even te repareren is. Er staat een matige selectie met een goede trainer, die het maximale uit deze groep perst. Misschien halen we play-offs, misschien niet, maar ook al haal je ze, je gaat de play-offs niet zomaar winnen, en volgens mij is dat ook niet echt het plan.

Maar er zal wel flink verder geïnvesteerd moeten worden in de selectie. Verdedigend zijn alleen Martina en Vet voldoende de rest is lachwekkend.

Middenveld is ook vrij zwak en onze aanvallers lopen hard en veel, maar het rendement is erg laag. Er zullen bepalende spelers gehaald moeten worden, en of daar geld voor is, dat moeten we gaan zien.

Maar je kunt zonder problemen afstand doen van Velanas, Mc Nulty, Hermann, Agougil, Kotzebue, Lucassen, Marijnissen, van Schuppen, Velthuis, Besselink, Rutten, De Rooij, en waarschijnlijk ook van Kaied en Boere, want die hebben ook nog niks toegevoegd, Dat is toch meer dan de halve selectie zon beetje....

Daarom vrees ik ook wel een beetje voor volgend seizoen. Ik denk dat het erg lastig is om meer dan een half elftal te vervangen en dan meteen mee te doen voor promotie. Dit gaat nog wel een paar jaar duren...

En voor mensen die Hyballa in twijfel trekken, die heeft met deze zwakke spelersgroep, bijna de 3e periode gewonnen. Terwijl Molenaar, na 3 weken al de handdoek wierp en verkondigde dat NAC dit jaar niets hoeft...Petje af voor deze bevlogen trainer! Hij haalt het maximale uit deze groep, maar de groep is gewoon nog niet goed genoeg.1   1  
Altijdnacsupporter

Ook al was er op voorhand niet veel te halen in Zwolle, doet het me toch zeer dat na een aardige investering ( Staring, Kaied, Omarsson, Boere) er toch te weinig impuls is. Als dat maar niet " gegokt en verloren " wordt.

Positief dat ik altijd wil zijn, hoop ik dat het een en ander me toch nog verrast....

3   2  
Volksclub NAC

@zwijgende meerderheid Een gooi naar een feest op P5? Vrolijk heeft aangegeven binnen 2 jaar te promoveren! Volgend jaar dus gewoon promotie.

3   1  
Geelzwartwit

@tip

Ik heb eigenlijk altijd normale en okay "discussies" hier met noad.
Altijd op inhoud. Met respect voor elkaars standpunt.

7   4  
Nacgaatnooitverloren

Ff off-topic....wat een geweldenaar is Mats Seuntjens toch....

6   3  
Fred1

@ Belgische Naccer je zult met spelers op de proppen moeten komen die minimaal niveau bovenkant rechter rijtje eredivisie zijn maar ik vrees dat die geen interesse in NAC hebben en als die er al was dan heeft NAC= Breda daar niet de financiële mogelijkheden voor.
Dus alleen een wonder kan nog helpen.
En daar geloof ik niet meer in als het om NAC gaat.
Je noemt een batterij spelers op en ja die zullen allemaal moeten wieberen .

3   8  
Scheppioni

Ligt er toch veel aan wie de trainer wordt Belgische NaCCer, je ziet altijd dat de spelers de trainer kunnen maken of breken, met vlagen kan over het algemeen de meeste spelers van ons NAC best aardig ballen, maar het ontbreekt weer (daarom zakt men steeds door de ondergrens) voor de trainer echt door het vuur te gaan ! Tel daarbij wel op dat er spelers bij zijn die blijven hangen in hun zelfde fouten.......eerste 20 min tegen jong ajax was een zeer schrijnend voorbeeld wat ik bedoel, iedereen die een beetje voetballer is weet juist wat je moet doen, de woorden van Cuco is heilig in het voetbal ' je moet in het begin van een wedstrijd effe een keek uitdelen, laten zien dat er niks te halen is' !
Er zijn geen Gerard den Haan's meer tegenwoordig !

10   9  
Ernie

De supportertjes inclusief Bndestem hebben lopen roepen om Nac =Breda. Nou ik vrees dat die de financiële middelen niet hebben om de selectie de benodigde kwaliteitsimpuls te geven. Van de gehaalde versterkingen voldoet eigenlijk alleen Omarsson. En die zal ook graag willen weten welke spelers erbij gaan komen na dit seizoen. Hij kan namelijk zo naar een Eredivisie club.

13   8  
jvt

Staring, Kaied, Omarsson, Boere, Garbett, Martina, Velthuis, Plat, Van Schuppen, Besselink, Banzuzu, Herrmann, Wernerson, Marijnissen 2x, Lucassen, Vet, Agougil, Cagro, McNulty, Sanchez zijn spelers die onder de nieuwe eigenaren en huidige technische staf (deels zonder Hellemons maar met de zittende andere technische mensen) gecontracteerd zijn, of doorgeschoven zijn naar het eerste elftal.

Dat zij er 21! Voor promotie en ere niveau voldoen er misschien Omarsson (was Excelsior), Martina (was bij GOA niet goed genoeg bevonden) en Vet (niet goed genoeg voor NEC). En heel misschien nog Lucassen (klein en ook niet goed genoeg bij GOA, GOA wie?) Nou dan weet je het wel. Dan is het niveau op de training en met een uitbuikende, berustende hulptrainer gewoon veel en veel te laag. Hoe wil je als speler hier beter worden als de verhouding "beetje nivo" (4 spelers) en "geen niveau" (17) zo onevenredig is. Geen weerstand op de training. De vier "beteren" worden volledig opgeslokt in het niveau van de 17 (aanklampen) en worden zelf dus ook niet beter, wat feitelijk wel de bedoeling is omdat ze bij matige ere clubs al weg moesten.

Geen wonder ook dat je niemand kunt wegbrengen als je structureel een veel te laag niveau van "hopen" aantrekt. En het blijft dus maar doorgaan.

Waarom zouden de nieuwe eigenaren ineens wel ereniveau spelers gaan contracteren? Om dat Pierre er nu zit, die zat er in de winterstop ook al. Met MC had je het gewenste niveau spelers gehad, wat hebben we niet genoten van een Mari en consorten en promoveerden we. MC was een bewezen succes! Waar kopen jullie je spijkerbroek, gaan goedkoop op vakantie, kopen bij Action etc.; grotendeels producten uit lage lonen landen. Hoe hypocriet ben je dan om MC te bannen? Om daar naar af te reizen met een spandoek terwijl je uitbuiting gewoon sponsort omdat jij goedkoop wilt kopen. Pff. Lekker hoor alles in Breda houden.

Kijk je ook niet naar de Champions Leage op tv omdat het geld misschien verdient is op een manier die jij niet wilt. Met MC had je keiharde afspraken kunnen maken, over investeren en nivo, over de kleur van de shirtjes... Heb je nu zekerheid over investeringen? Hoe groot is het spelersfonds?

13   5  
Bob

ipv de haagse kliek hebben we nu de prinsenbeekse kliek en baronie kliek. Het wachten is nog op Gabriels en dan is het groepje compleet. Ongekend dat zn Toon Gerbands hier zich voor laat inhuren. Volgend jaar maar weer een tussen jaar, de zoveelste.

3   14  
Scheppioni

@ jvt
Mari was ook geen hoogvlieger, reminder o.a. de 0-8 ! Verder waren er ook smit brown, faupala en adaboyoro of zoiets wat ik misperen waren ! Nee overgeleverd zijn aan corrupte city...... gewoon goed beleid en spelvreugde binnen de club, laten we daar eens mee beginnen !

3   11  
Scheppioni

Plus vergeet ik nog erbij te vermelden, dat het ook lijkt dat ons NAC al seizoenen lang conditioneel niet in uiterste orde is, dat is ook al een heel belangrijk gegeven !! Goed voorbeeld is nu ook te zien he, alleen niet bij ons NAC !

10   12  
jvt

Met 8-0 verliezen en wel met MC promoveren en misperen kostte ons niets!
Mooie wedstrijden gezien en wat te denken van onze linkback en Garcia...
Hoe anders is het met wat kruimelwerk nu

5   9  
Scheppioni

Geval Muric ben je overgeleverd, daar kwam een knullige vervanger voor terug, koste ons degradatie !

10   11  
Fred 1

@ Scheppie, ik denk dat we nu blij zouden zijn met de spelers die jij noemt en kijk ff wat er van de meesten is geworden.
@ JVT, goede onderbouwing, al de aankopen die je noemt zijn in principe paniek aankopen en al die nietsnutten die zijn doorgeschoven komen ook voort uit paniek of het onvermogen écht talent te herkennen en te erkennen.
Let op mijn woorden, afgezien van zijn pech en blessures is er nu met Luc Marijnissen hetzelfde aan de hand als destijds met van Hecke.
Ze leren dus niks van fouten.
Het is écht een vernedering voor een speler van dit niveau als hij op de bank of tribune wordt gehouden voor absolute niksnutten als Besselink, Mac Nulty en Velthuis.
De situatie waarin we nu zitten is wederom een opeenstapeling van foute keuzes en adviezen aannemen van de verkeerde personen.
De minderheid regeert en dat is nu ook weer aan de hand.
De kleine groep brullers met de geitenwollensokken die graag overal vooraan staan en de eigenbelangen toch wel het belangrijkste vonden hebben hun zin gekregen.
Eigenlijk te gek voor woorden, maar het gebeurt in deze wereld en dat is heel kwalijk, zo ontstaan ook oorlogen zoals we nu aan den lijve ondervinden.
City had en heeft het goed voor met NAC en zou absoluut geen Lommel worden, Lommel was gekozen voor de uitstekende jeugdopleiding en niet om kampioen van België te worden, talenten kunnen daar zonder druk gedijen.
Met NAC was de top 5 wel degelijk een doel, dat was twee stappen verder dan Lommel.
Maar niemand wilde luisteren het merk bier en de kroketten waren belangrijker.
Er is nooit ergens goed over nagedacht.
Ik heb de mazzel gehad om twee keer de mensen van City aan te mogen horen en ik was enorm onder de indruk.
Uiteraard moet je jezelf neerleggen bij het debacle waarin we nu zitten maar je ziet dat de teloorgang zich stevig doorzet en er geen sprake is van verbetering.
Terecht haal je nogmaals het niveau van de trainingen aan, hoe kan je beter worden als je op trainingen geen tegenstand krijgt van niveau.
Ik zou de betweters op deze site eens willen vragen, ga eens een training kijken, het is te droevig voor woorden.
En dan zie je dat nieuwe spelers ( want die zijn in de minderheid ) zich moeiteloos aan het lagere niveau gaan aanpassen.
Er heerst een cultuur dat niks hoeft en alles mag.
Ik schrik me kapot als ik een Babos en Lokhoff op dat trainingsveld zie staan daar zit geen fut meer in.
Hier kom je op deze wijze er nooit aan uit tenzij je NU , 2 jaar uittrekt alles op de schop gooit en dan ook werkelijk alles er uit flikkert wat @ JVT benoemt.
Keuzes uit sentiment of zelfverheerlijking zijn nooit goed, dat is wat er in mijn optiek is gebeurd en City is gewoon onder valse voorwendselen afgeserveerd en hebben geen enkele kans gehad.
Nu zitten we met 16000 slachtoffers te kijken naar de hersenspinsels en het speeltje van een paar honderd bemoeiallen en we zien dat we voorlopig geen enkele progressie hebben gemaakt en er nog slechter voor staan dan onder ettertje Steijn.
Kijk iedereen is vrij om te benoemen waar ze denken dat het fout loopt.
Maar we zitten nu in een fase dat we onterecht denken dat we van iedereen mogen verliezen.
Wij zijn NAC, wij mogen in deze divisie niet met minder genoegen nemen dan voor de eerste twee plekken.
We zien hier wekelijks een groep spelers die niet tot het gaatje willen gaan, eendagsvliegen en spelers zonder passie, die er nooit in klappen en dan lopen er een paar “ eigen talenten “ tussen die er nooit in hadden mogen staan en die het niveau drastisch verder omlaag trekken.
Je mist passie, betrokkenheid, werklust en eenheid én daar loopt het in beginsel al fout.
Top op heden heb ik alleen maar doelen omlaag zien bijstellen en geen enkele winnaarsmentaliteit kunnen ontdekken.

12   6  
jvt

Het is om moedeloos van te worden. Lekker Brabants bourgondisch, dat telt, waardoor onze Ernie moest vertrekken. Ga dan gewoon naar een cafe.

Vroeger gingen we voor het voetbal en kochten we een worst die al koud was met dat witte doekje erop van de venter op de tribune! Je wilde immers niks missen. Oorlog in het strafschopgebied, mooie voorzetten van Aty, je stond op het puntje van je tenen als Stanley Bish het op z'n heupen kreeg.

En nu is het lager en lager, berustend, overgangsjaar, nivo 0 en iedereen weet het beter. Die mensen van dat gouden aandeel moeten zich echt kapot schamen en het enige wat ze nog goed kunnen doen is de huidige eigenaren vragen de boel te verkopen en daarna te vertrekken. Gegokt en verloren.

7   4  
Vic

Als ons NAC wil gaan presteren, zal het gewoon veel betere spelers moeten contracteren! Dat is zo klaar als een klontje!

5   5  
Henk 54

Fred1 100% met je eens !!!!!!!

2   13  
Scheppioni

Een juiste jonge frisse trainer Fredje, zal toch zeker schelen ! Ik verneem best van dichtbij hoe bv Schreuder bij pec met de spelers omgaat en dan zie je ons ploeterend nac, dat scheelt al tien klasses fitheid en frisheid alleen al !

8   7  
Fred 1

@ Henk @ JVT en dan zie je zodra je de waarheid zegt en duidelijk onderbouw de realiteit schetst dat ze dan zich plots kapot gaan schrikken en de duimpjes omlaag gaan activeren.
En ze zijn zo ontzettend dom dat ze niet begrijpen dat deze duimpjes omlaag ook aangeven dat ze helemaal tevreden zijn met wat er op het veld gebeurt.
Kortom het gaat niet om resultaat niet om trots niet om voetbal niet om Breda en omstreken niet om NAC maar puur om hunzelf en hun kromme denkbeelden.
Een tegenwoord een andere mening wordt niet getolereerd.
Stelletje zielige figuren zijn het.
Ze proberen niet eens de andere kant van een verhaal aan te horen hun wil is wet.
Vraag ze niet wie er 10 jaar geleden in de spits stond maar het merk bier en bitterballen toen zullen ze meteen noemen.
Zij zijn NAC en de rest is gewoon tribune vulling!

12   12  
Ernie

We kunnen nu inmiddels wel de conclusie trekken dat we met Nac=Breda nooit een stabiele Eredivisie club gaan worden. Maar dat wist ik een jaar geleden al.
Maar een gedeelte van de supporters heeft hier uiteindelijk zelf om gevraagd. Mensen met andere ideeën werd de mond gesnoerd. Met als dieptepunt de site op zwart.
Nee Scheppioni een andere trainer gaat hier niks aan veranderen. Ik zit simpelweg te weinig kwaliteit in de selectie. Gevolg zal zijn KKD, met alle gevolgen van dien.

3   11  
Scheppioni

Ach ernie, trots op je zogenaamde aangiftes ?

1   0  
De muzikant

@Ernie, een jaar geleden waren ze nog lang geen eigenaar. Rond deze tijd werden de overnameregeltjes nog maar eens veranderd, weet je nog?

Laad alle berichten na dit bericht in