Wij gaan niet opzij

B-Side Stats: TOP Oss - NAC (1-2)

Das Phantom

De laatste wedstrijd onder leiding van Ton Lokhoff werd gisterenavond gewonnen met 1-2 van TOP Oss. Na een bliksemsnelle treffer van Jesaja Herrmann was het Jort van der Sande die de voorsprong verdubbelde. In de tweede helft ging het niveau wat achteruit en mocht Oss even hopen op een punt. De overwinning werd toch over de streep getrokken? Het is aan jullie om de punten uit te delen.

B-Side Stats: TOP Oss - NAC (244 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
R. Kortsmit
-
B. Lucassen
-
T. Velthuis
-
Anselmo Garcia Mac Nulty
-
R. Besselink
-
O. Velanas
-
A. Plat
-
Casper Staring
-
J. van der Sande
-
T. Marijnissen
-
Charles-Jesaja Herrmann
-
Vieri Kotzebue
-
M. Rutten
-
S. Agougil
-
Peter Hyballa
-
Charles-Jesaja Herrmann
7,0
T. Marijnissen
5,7
J. van der Sande
7,9
Casper Staring
6,6
A. Plat
6,1
O. Velanas
6,1
R. Besselink
5,6
Anselmo Garcia Mac Nulty
5,3
T. Velthuis
6,1
B. Lucassen
6,7
R. Kortsmit
7,2
Peter Hyballa
7,3
S. Agougil
5,4
M. Rutten
5,5
Vieri Kotzebue
6,3
Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: TOP Oss - NAC 168 reacties
21 Reacties
45   3  
Belgische Naccer

Lokhoff heeft het al veel beter gedaan dan Molenaar. Zo zie je maar weer dat lang niet iedere trainer zo goed is als zijn materiaal....! Dat cliché kan ook weer overboord.

Ik verwacht onder Hyballa, veel meer strijd in de ploeg en daarmee kunnen we ver komen.

Natuurlijk beschikken we niet over 11 Messi's bij NAC, maar hard werken is ook een kwaliteit, en ik heb er alle vertrouwen in dat de 2e seizoenshelft stukken beter zal zijn dan de eerste!

Iedereen zal aan de bak moeten onder deze vak-idioot, en dat is precies wat NAC nodig heeft! Na jarenlange ergernis (onder nietszeggende trainers als Steijn, De Graaf en Molenaar) heb ik er eindelijk weer zin in!!

33   3  
Das Phantom (BSR)

In plaats van Lokhoff staat Hyballa al in de systemen bij onze partner. De punten zijn nog voor Lokhoff :-)

28   0  
Bas

@Das Phantom
Ik vond Hyballa anders al wel sterk. Geen fouten gemaakt. Goed voorbereid met bril, sjaal en notieblok.

45   3  
Belgische Naccer

Lokhoff heeft het al veel beter gedaan dan Molenaar. Zo zie je maar weer dat lang niet iedere trainer zo goed is als zijn materiaal....! Dat cliché kan ook weer overboord.

Ik verwacht onder Hyballa, veel meer strijd in de ploeg en daarmee kunnen we ver komen.

Natuurlijk beschikken we niet over 11 Messi's bij NAC, maar hard werken is ook een kwaliteit, en ik heb er alle vertrouwen in dat de 2e seizoenshelft stukken beter zal zijn dan de eerste!

Iedereen zal aan de bak moeten onder deze vak-idioot, en dat is precies wat NAC nodig heeft! Na jarenlange ergernis (onder nietszeggende trainers als Steijn, De Graaf en Molenaar) heb ik er eindelijk weer zin in!!

11   6  
Schijt aan noad1976

Wat krijgen we nu?

Belgische naccer die positief is ?😵‍💫

9   9  
Adriaan

Steijn doet het heel goed bij Sparta
Dijkhuizen naar behoren bij Excelsior
Van der Gaag assistent van Ten Hag
Zo slecht zijn ze blijkbaar niet
Bij NAC kwam het er echter niet uit
De Graaf en vooral Molenaar bagger

35   5  
Fred1

@ Belgische Naccer, er zullen er een paar zwarte sneeuw gaan zien onder Hyballa.
In denk dat het voor Agougil de laatste keer is geweest dat hij zo lamlendig is ingevallen, hij , Banzuzi, MC Nulty, Velthuis, Besselink, Plat en De Rooij om er een paar te noemen zullen zich ernstig zorgen moeten gaan maken.
Ik was gisteren in Oss en als je dan ziet hoe sommigen bijvoorbeeld met de warming up bezig zijn dan had ik ze gelijk terug onder de de douche gestuurd.
In mijn optiek kan je zo niet goed voorbereid aan een Wedstrijd beginnen, we zagen hoe slap Agougil weer inviel en keer op keer zijn man liet lopen.
Als je in een uitwedstrijd 2x scoort ga je normaliter als winnaar naar huis maar bij NAC is dat geen zekerheidje, wij hebben altijd zéker 3 goals nodig met deze schaamteloos slechte verdediging.
Elke wedstrijd dezelfde fouten het is om gek van te worden.
MC Nulty heeft nooit focus en is veel te vaak afwezig en maakt domme inschattingsfouten, Besselink dekt niet en houdt nooit rekening met wat er in zijn rug gebeurt en Velthuis weer zich geen raad bij hoge ballen en in balbezit.
Hyballa zal denk ik wel de zweep er over halen en er zullen er zeker een paar afvallen.
Niet werken, niet aan het plan houden dan ben je exit vrees ik.
Denk dat deze gasten zich ernstig zorgen moeten gaan maken en gisteren hun laatste lanterfant dag was.
1-2 was uiteraard winst, maar hoe ze zich steeds weer elke wedstrijd zo in de problemen kunnen brengen snap ik echt niet.
Het laatste half uur bij bijna elke wedstrijd is paniek foute keuzes en alle hens aan dek.
Alle lijn is verdwenen en niemand houdt zich nog aan zijn taken.

33   4  
Kopspion

Er kan er maar één de winnaar zijn;
HET UITVAK !

19   0  
Maarten

Prins Harry man of the match.

5   12  
Ernie

Fred1
Ik denk dat er na dit seizoen weinigen van deze selectie zullen overblijven. Want de meesten zijn ongeschikt voor dit nivo. Met of zonder Hyballa gaat hier niks aan veranderen. Een zweep gaat hier niet veel aan veranderen, want uiteindelijk gaat het om kwaliteit.

11   12  
Scheppioni

@ Fredje
Toch zeer benieuwd wat Hyballa met Luc gaat doen, ik zie hier echt veel gelijkenis met v Hecke in !! Verder eerste helft ruim voldoende, tweede helft diepe onvoldoende, maar resultaat telt.....💛🖤⚽️

17   1  
NAC4EVER

Over het algemeen prima wedstrijd. Jammer dat het nog spannend werd.

Er word in de media gezegd dat Hermann na 8 seconde heeft gescoord. Als ik het beeld stil zet wanneer de bal over de lijn is zie ik 7 seconde staan.
In dit geval het verschil tussen wel of geen record.

18   6  
Fred1

Ja Scheppie, eigenlijk is het schandalig dat er drie in het centrum staan die 2 klassen minder zijn dan Luc.
Hij heeft intern weinig credits zo lijkt het.
Maar ergens zie ik ook dat zijn niveau stil is blijven staan, wat uiteraard door blessures komt maar ook door het bedroevende niveau om hem heen, niets is een mens vreemd en onbedoeld laat je jezelf toch meeslepen in dat niveau.
Je kunt je niet aan veel mensen optrekken.
Trainingen van hoog niveau met bovengemiddelde medespelers maakt elke speler beter, als je dagelijks in zo’n groep als bij NAC traint dan gaat je niveau niet omhoog, 100% zeker.
Want nu zie je dat Luc ook steekjes laat vallen.
Het valt ook niet mee als je twee koekenbakkers naast je hebt en van beiden de troep moet oprapen, waar moet je beginnen?
Wellicht moet je dan egoïstisch zijn en aan jezelf denken want je wordt dan al gauw slachtoffer van het falen van anderen.

16   1  
Beter de Laat

Prestaties van Hermann worden wel wat overdreven. Als Kaj zo speelt wordt hij uitgefloten. Voor het overige prettig dat de punten worden binnengehaald en zo wat positiviteit in de groep komt. Mc Nulty voor 90% prima maar moet er wel voor zorgen dat hij niet iedere week een goal op zijn geweten heeft.

12   0  
Martinus

@Adriaan,

Het klopt dat diverse trainers veel beter presteren bij andere clubs dan bij NAC. Dat ligt enerzijds aan de organisatie bij NAC de afgelopen jaren.

Anderszijds kun je NAC simpelweg niet vergelijken met de meeste andere clubs. Een volksclub als NAC vereist een heel ander type trainer dan Excelsior, Almere, Willem II of RKC. Om maar wat te noemen.

Vergelijk het met Atletico Madrid. Natuurlijk, dat is een ander niveau, maar het is geen toeval dat daar een bloedfanatieke trainer zo lang aan het roer staat. Een man die bij andere clubs helemaal niet zou passen.

Voor Hyballa geldt hetzelfde. Ga je hem binnenhalen met het idee dat hij af gaat wijken van zijn gebruikelijke methodes, of dat hij zich niet openlijk uitspreekt over zijn mening (ook al ligt dat gevoelig bij het bestuur of de spelers) dan gaat het nooit werken. Bij NAC is het echter een type dat wél zou kunnen werken. Maar dan moet je hem wel volledig steunen.

8   6  
Rade Bogdanovic

Ik vind Marijnissen veel te weinig inbreng hebben, kan geen man voorbij en teveel balverlies. Plat precies hetzelfde. Er moet echt nog wat bij want we hadden gister gewoon kunnen verliezen van een heel slecht Top Oss. Verdediging en op de vleugels moet echt meer ervaring en vooral creativiteit bij.

11   2  
Andre vermeulen

Wat me elke wedstrijd weer opvalt dat er.bij fouten niet op elkaar wordt gereageerd.Het kan echt geen kwaad om bij fouten elkaar verrot te schelden en elkaar scherp te houden.

3   0  
fvf6

Het belangrijkste zijn de 3 punten , maar als je het spel ziet , moet het echt stukken beter . Er word wel hard gewerkt , maar ook veel fouten gemaakt . Veel passes komen niet aan en te veel wordt de bal ingeleverd bij de tegenpartij , en verdedigend oogt het zwak , dus er is nog werk genoeg voor Hyballa . Maar zoals ik al zei weer 3 belangrijke punten . COME ON NAC

13   0  
Mikesneu

Mag ik ook een shoutout geven naar onze captain heeft veel kritiek gehad maar ik vond hem gisteren op rechts toch goed spelen
Helaas beloond hij het niet met een doelpunt

17   1  
N1912

Alex Plat in zijn nieuwe rol als lopende middenvelder was top gisteren. Het kwam niet alleen zijn eigen spel ten goede, maar ook dat van Staring, Velanas, Herrmann en Van de Sande. Beetje in de Arno Verschuren onder Hyballa rol. Wat een energie heeft hij in de wedstrijd gestopt met al zijn loopacties. Vreemd dat dit zo weinig benoemd wordt in de comments hier.

Herrmann ook naar behoren gepresteerd. Snelle goal natuurlijk, maar daarnaast eindelijk ook voor het eerst dit seizoen in zijn kracht gebruikt. Die jongen moet het hebben van loopvermogen en diepgang en veel minder van het meevoetballende aspect. Lang niet alles gaat goed, maar hij zorgt wel voor veel dreiging.

7   0  
Arie

Eerste helft niet gezien, maar de tweede helft viel Kotzebeu me zeer positief op. Goede mentaliteit, doelgericht en veel diepgang.

12   1  
Ede

wat speelde plat gister goed en veel meters afgelegd op deze positie valt hij meer op want dat is natuurlijk wel een feit een aanvallende speler valt meer op dan een controleur hij was voor mij man of the match

Laad alle berichten na dit bericht in