Wij gaan niet opzij

Banzuzi verliest EK-finale met Oranje onder 17

Gerrit

In Israël werd vandaag de EK-finale gespeeld voor teams onder 17 jaar. In die finale trof Oranje de leeftijdsgenoten van Frankrijk.

In de groepsfase speelden de ploegen ook al tegen elkaar. Toen won Nederland met 3-1 van Frankrijk. In de finale waren de rollen echter omgedraaid. Frankrijk begon sterk aan de wedstrijd en raakte binnen tien minuten maar liefst twee keer het aluminium. Spits Mathys Tel schoot al in de derde minuut een vrije trap op de paal. Niet veel later schoot Tom Saettel van afstand ook tegen de paal. Nederland had daar helaas weinig tegen in te brengen en rustte daarom gelukkig met 0-0.

Banzuzi bleef helaas de hele wedstrijd op de bank zitten, maar zag in de tweede helft dat Nederland beter begon. Slory scoorde in de 48ste minuut en bracht zo Nederland op 1-0 voorsprong. Daarna kwam Frankrijk echter en scoorde het tweemaal snel achter elkaar via rechtsback Kumbedi. Na een klein slotoffensief en een buitenspelgoal kon Oranje helaas geen vuist meer maken. Oranje verloor de finale met 2-1. 

Bron:
B-Side Rats
29 Reacties
32   6  
ome cor

Beetje verkeerde koptekst.

"Oranje onder 17 verliest EK-finale zonder Banzuzi."

Dat klinkt voor die jongen ook veel mooier toch ?

9   0  
NAC4Ever

Las dat Banzuzi tijdens de halve finale ziek was. Is hij dat nog?

22   0  
Buddha

@nac4ever

Klopt, hij was niet fit

32   6  
ome cor

Beetje verkeerde koptekst.

"Oranje onder 17 verliest EK-finale zonder Banzuzi."

Dat klinkt voor die jongen ook veel mooier toch ?

6   1  
Kwartbelg

Zag ik nu in een flits op ESPN ook Agougil voorbij komen?

10   7  
Maotje

@kwartbelg
Dat klopt maar dat was de broer van Ezechiel die bij Ajax speelt

13   1  
WW

Dit was het jongere broertje van "onze" Agougil. Speelt bij Ajax.

5   16  
Bp

Opstelling FC Transfervrij: Mulder (SC Heerenveen); Dasa (Vitesse), Brenet (FC Twente), Bazoer (Vitesse), Paal (PEC Zwolle); Labyad (Ajax), Thomas (PSV), Van Overeem (FC Utrecht), Gustafson (FC Utrecht); Zahavi (PSV) en El Hankouri (FC Groningen).

De bankzitters: Eric Oelschlägel (FC Utrecht), Erik Schouten (SC Cambuur), Philippe Sandler (Feyenoord), Yuta Nakayama (PEC Zwolle), Jamie Jacobs (SC Cambuur), Pelle Clement (PEC Zwolle), Siem de Jong (SC Heerenveen), Mohamed Taabouni (AZ), Adrián Dalmau (Sparta), Ché Nunnely (Willem II), Jonathan Okita (NEC) en Lennart Thy (Sparta Rotterdam.

Kan nac hier vanuit nog vissen ??

9   0  
Jf

Banzuzi was gisteren echt nodig de enige die gevaar bracht was Slory wiens broertje Dani ook bij Nac speelt. Agougil is een paar jaar geleden opgepikt door Ajax.

5   4  
Breda-mike

@BP op okita na allemaal onhaalbaar

0   0  
WillyG

Banzuzi was inderdaad ziek. En als dat gisteravond was, zal het nu ook nog wel zo zijn.

14   1  
De Bolle Damen

Pelle Clement is een missing link in de huidige selectie. Is misschien wel beter dan Haye. Als het kan halen! Alleen denk ik niet dat ie voor NAC kiest.

11   0  
Ivo

@BP

Basisspelers in de eredivisie komen nu niet naar NAC. Dan moeten we eerst promoveren.

Je moet op zoek naar spelers die in de eredivisie maximaal 50% speeltijd hebben, of worden vervangen door een betere speler en op zoek zijn naar een basisplaats. Liefst in de leeftijdscategorie 22-27. En dan ook nog transfervrij. Zo krijg je ervaring én transferwaarde op het veld.

Of spelers uit het linkerrijtje van de KKD die zich kunnen ontwikkelen en passen in het team dat ze willen opbouwen.

Lucassen en van der Sanden passen in dat plaatje. De spelers die jij noemt zijn echt te hoog gegrepen.

3   1  
gjoewie

Ivo > Helemaal mee eens. Maar we hebben ook wat jongens nodig die ervaring hebben en de lijnen kunnen uitzetten. Sleegers zou een goede zijn geweest.
In het rijtje van BP zie ik Erik Schouten staan, een centrale verdediger van 30 jaar. Die mag misschien niet goed genoeg meer zijn voor de eredivisie, maar ik denk dat hij goed bij NAC zou passen. Naar Phillipe Sandler hebben we al eerder gevist, volgens mij. Maar die wilde toen naar Engeland. Nu is hij op een leeftijd (25) waarop hij wat vastigheid zoekt. Hij is bovendien een van de jongens die door het net van CFG zijn gevallen. Te duur aangekocht en geen rendement. Perfect voor NAC. Hij zal wel wat water bij de wijn moeten doen wat betreft het salaris.

5   2  
Ivo

@Gjoewie

Ha mooi, ik hou hier wel van, laten we het eens over Centrale verdedigers hebben:

Voor de positie van centrale verdediger hebben we nu Bakker en Marijnissen en Malone. Adilehou en Siereveld vertrekken. Malone heeft aangegeven weg te willen.

Er is dus nu ruimte voor één nieuwe CV, als Malone vertrekt nog één. Ik zou dan kiezen voor een linksbenige en een rechtsbenige CV. Dan heb je 4 goede CV's in je selectie, dat is genoeg.

Joost van Aken (29, linksbenig) komt van Heerenveen en speelde daar niet veel.
Nick Bakker (28, ook linksbenig), komt ook van Heerenveen en speelde de helft van de wedstrijden. Bakker was een groot deel van het seizoen een basisspeler, ik denk dat die net te hoog gegrepen is.

Keziah Veendorp (25, rechtsbenig) was een invaller bij Emmen en voor de KKD een prima verdediger. Is ook nog wat jonger, dus transferwaarde.

Verder zijn er nog Daryl Werker (27, rechtsbenig) van Roda JC en Justin Bakker (24, linksbenig) van Go Ahead Eagles. Damian van Bruggen (26, rechtsbenig, oud PSV, VVV) is ook nog een optie.

In deze vijver zou NAC moeten vissen. Jongens met ervaring, maar niet in de herfst van de carriere, die met NAC naar de eredivisie willen en tegen dat niveau aan zitten.

10   16  
Nacman

Van horen zeggen van iemand die bij NAC werkt dat er vandaag en morgen de trainer en wat nieuwe spelers bekend gaan worden gemaakt.

3   10  
scheppioni

Slecht gehoord NACMAN !
Ons NAC zal helaas op de knvb moeten wachten voor verdere ontwikkelingen, met ene speler(aanvaller) zou men wel eerder naar buiten kunnen brengen, blijkt haast rond te zijn......
De naam is mij nog niet te oren gekomen.

7   0  
Nacman

#schepponni
Het mt is bevoegd om een trainer en speler te halen in overleg met de huidige en toekomstige eigenaar van NAC.

2   0  
Den Tinus

@SCHEPPIONI.

Dit zou wel eens Bannis kunnen zijn.

8   9  
Tip

Voor de keuken zijn Bannis en die gast uit Eindhoven goed genoeg. Bannis moet sowieso nog veel meer kunnen. Zaak een fatsoenlijk middenveld erachter te zetten. Daar moet een goeie voor komen. Met een goed middenveld achter hem gaat Kaj als linksbuiten ook beter presteren en de achterhoede kan de ballen beter kwijt. Maar ik laat het graag aan Molenaar over. 👍

8   0  
gjoewie

Ivo > Dan hebben we straks een verdediging staan met Bakker, Bakker, Bakker en Werker...

Zou een mooie naam zijn voor een advocatenkantoor.

3   1  
Paulus 19

De trainer zal molenaar wel worden wat mijn een prima. Keuze zal zijn ervaringen en rustig en welke trainer is er niet ontslagen in het betaald voetbal

8   0  
Molenschot Loco

Zaterdag 4 juni molenschot om 15 uur...molenschot tegen oud nac!! Ook mooi.....nac helden .....5 euro met consumptie....kijk op vv molenschot

5   1  
Molenschot Loco

Grote feest tent met dj muziek!! En Rob penders!'

4   1  
Molenschot Loco

Ook John karelse

3   1  
Molenschot Loco

Pi are ook!!

3   1  
Molenschot Loco

Peter remie ook!

3   1  
Molenschot Loco

Stadion speaker Annie ook!

3   2  
Simcoe

Mattijs (zonder H) ook.

0   0  
CHIANNE CRAVEN

My name is CHIANNE CRAVEN. When I read a testimony online on how DR ADODA the great and most powerful spell caster helped to bring back Divorce husband or wife EX LOVER. I was wondering how this can be true Because many have failed me in the past without any result from them. I just let the post pass by and move on to the forum. To my notice again, Some person posted and said tested and trusted spell caster. After reading through the mail it was this same man DR ADODA she was talking about. So I have no other option than to really check up on how he works on http://dradodalovetemple.com . I was totally devastated when my beloved husband left me. It was like my entire world vanishing into sorrow and pain. I know it sounds weird but out of all the spell casters I contacted, he was the only one to give me that impression of being so true and trustworthy. He brought my husband back and he made all my wishes come true. He is now loyal, pays attention to me, we often go out to the cinema and the restaurant. My husband came to me and apologized for the wrongs he did and promised never to do it again. I will be forever thankful for turning my life from hell to heaven!. May God continue to use you to save broken relationships.You can contact DR ADODA on website: http://dradodalovetemple.com

Laad alle berichten na dit bericht in