Wij gaan niet opzij

Bakker, Kotzebue en Kortsmit keren terug in de selectie

Thiestemberg

Danny Bakker, Vieiri Kotzebue en Roy Kortsmit zijn teruggekeerd in de selectie van Edwin de Graaf. Corona en blessures zorgden ervoor dat het drietal een periode moest missen. Vanochtend op de training keerde ze terug en lijken ze dus inzetbaar aankomende zondag.

Met name Danny Bakker werd erg gemist door trainer de Graaf. In het nieuwe systeem is de positie van linkercentrale verdediger een grote achilleshiel gebleken. Bakker stak voor hij uitviel in goede vorm (als centrumverdediger) en is de beoogde man om dit op te lossen.

Vieiri Kotzebue was ook bezig aan een opmars voor hij uitviel. De jonge aanvaller is bezig aan zijn debuutseizoen als prof en kwam to nu toe in een derde van de mogelijke speelminuten in actie (twaalf wedstrijden, twee goals). Als invaller of basisspeler is de nog altijd pas negentienjarige aanvaller een gewaardeerde kracht onder de Graaf.

Bron:
B-Side Rats
21 Reacties
80   9  
Janus

@ Willie

Als je Bilate op de socials volgt zie je dat hij regelmatig filmpjes plaatst van zijn herstel en er alles aan doet om z.s.m. fit te worden. Een slepende blessure is niet bepaald makkelijk.

13   101  
Willie nac breda

Bilate al ontwaakt uit zijn winterslaap?
Wakker worden.....

11   5  
Jeff

Mannen off topic excuus, geen NAC live as zondag.. kunnen jullie een stream doen vanuit stadion? Ben zelf niet in NL zou heel fijn zijn!

80   9  
Janus

@ Willie

Als je Bilate op de socials volgt zie je dat hij regelmatig filmpjes plaatst van zijn herstel en er alles aan doet om z.s.m. fit te worden. Een slepende blessure is niet bepaald makkelijk.

14   7  
Otjes

Mooi dat ze er weer bij zijn.

Waar is Neelen eigenlijk gebleven. Deze jonge gast vond ik paar jaar geleden al prima spelen als back.

18   65  
Sjonnie

Opa Bilate kan binnenkort een wia uitkering gaan aanvragen.

8   5  
Rubenac

@otjens


Blinkt helaas wekelijks al niet uit bij de 021.

6   6  
scheppioni

Mooi dat deze drie er weer zijn, met name Bakker voor de linker verdedigings zone, want dat blijkt toch wel echt armoetroef zeg .... de andere twee Vieri en Roy zijn ook zeker twee waardige spelers binnen de selectie. We zaten afgelopen dinsdag aan de kant van de dug outs maar alweer verder dan wat warm lopen kwam ons grootst verdedigend talent weer niet terwijl de verdediging weer uiterst matig was, tactisch was het catastrofe afgelopen dinsdag !
Misschien dat we het hoger niveau van afgelopen dinsdag wat kunnen gebruiken voor zondag, dan zou dat nog de enigste winst zijn dan van deze week, come on NAC !

12   7  
Mo

En hoe zit het met de overname????

18   3  
Mc Guyver

Bilate zal best aardige vent zijn maar veel te duur geen rendement qua assists en doelpunten. Kan nu niet echt zeggen waar hij in uitblonk wedstrijden die hij gespeelt heeft veel kansen maar erg onhandig in het afmaken. Ook zo'n beetje alle blessures die je maar kan hebben wel gehad teen, lies, knie, hamstring. Bij alle clubs mocht hij binnen het jaar weg zegt ook wel iets. Ook al 30 dus beter zal het niet worden.

10   3  
Ouwe spionkop

5 wedstrijden op rij zonder overwinning.
Wat een schande.

15   3  
Willem 4,5

@ willie. Met zulke domme opmerkingen kun je nac breda beter achter naam weglaten.

17   9  
F1

Bilate doet er alles aan !! Die jongen heeft nooit verzaakt !!!

4   6  
Kipiani

Morgen weer een andere opstelling ?
Excuses klaar.

3   5  
Willem 4,5

@ sjonnie . Die heb jij toch al jaren , toch?

4   2  
Sjonnie

Willem 4,5@

Klopt, hoe weet jij dat?

1   6  
Charpie

Bij het uitdelen van fijnzinnigheid stond jij ook niet bepaald vooraan hè
Sjonnie ?

12   7  
Noad1976

NAC is net een sociale werkplaats. Bilate doet er alles aan tja ik ook

Afscheid van nemen en snel. Bij rkc lachen ze nog om de ruildeal met Stokkers.

1   5  
Mike

Andere scheidsrechter zondag Erwin Blank goede scheids

5   0  
Henri

Misschien onderstaand artikel uit de VI eens in de kleedkamer hangen en kijken naar de individuele training van Ibrahimovic.

https://twitter.com/Ibra_official/status/1490662338424459271

Overigens Ibrahimovic en Ribéry zijn allebei 36 plus oud.

Dusan Vlahovic is uitstekend begonnen aan zijn avontuur bij Juventus, door in zijn eerste twee wedstrijden voor zijn nieuwe club het net te vinden. De spits heeft nu al 21 keer gescoord in dit seizoen en is met achttien competitiegoals de topscorer van de Serie A. Vlahovic is on fire.

Speciale dank van de Serviër gaat uit naar Franck Ribéry, die tegenwoordig voor Salernitana uitkomt. Bij Fiorentina waren Vlahovic en Ribéry ploeggenoten van elkaar. Vlahovic dacht dat het met zijn arbeidsethos wel goed zat, totdat hij erachter kwam dat de routinier veel eerder dan hij op de club was. Het maakte hem nog maniakaler en preciezer in zijn voorbereiding.


Ribéry had al alles gewonnen, niets meer te bewijzen, was eigenlijk uitgevoetbald en trainde nog steeds als een kampioen. De vroegere ster van Bayern München speelde een belangrijk rol in Vlahovic' tweede jaar bij de club, toen hij het mentaal zwaar had omdat hij vaak niet speelde en weinig scoorde. Ribéry spoorde hem aan nog meer energie in het voetbal te steken.

'Nu ik er een beetje toe doe, moet ik nog meer pushen, nog harder trainen', sprak de aanvaller vorig jaar maart in de Corriere dello Sport. 'Om er te zijn, moet je consistent zijn. Dat is het pad dat grote kampioenen als Messi, Lukaku en Cristiano Ronaldo volgen. Ze kunnen allemaal een voorbeeld zijn voor jongen mensen zoals ik. Ik moet met mijn voeten op de grond blijven en me concentreren op goals en assists, maar vooral op de bewegingen.'

'De lessen van Ribéry zal ik niet vergeten', vervolgde Vlahovic. 'Hem komt de aandacht toe die hij verdient. Ik zal je een voorbeeld geven. Na de lockdown was Franck minstens twee uur voor het afgesproken tijdstip op het trainingscomplex. Als hij dat doet, bijna 38 jaar oud en alles gewonnen wat een voetballer zich maar kan voorstellen, kan ik, een jonge gast die zichzelf moet laten gelden, dan blijven slapen of toekijken? Nee, dat is een luxe die ik me niet wil veroorloven. Hij heeft me vanaf het begin veel praktische tips gegeven en reikte me de hand buiten het veld. Als ik in de put zat, praatte hij met me. Zo kwam ik erachter wat het betekent een kampioen te zijn op het veld en in het echte leven.'

7   0  
Henri

Begin eens als topsport voetbalbedrijf bovenstaande als norm te gebruiken. Daarop te trainen en selecteren.

1   1  
Ed

Winnen morgen. Punt

Laad alle berichten na dit bericht in