Wij gaan niet opzij

'Bannis mag Feyenoord nog niet verlaten, akkoord later officieel'

Das Phantom

Volgens BN DeStem wordt Naoufal Bannis deze week nog niet gepresenteerd als aanwinst van NAC. De krant stelt dat er maandag een gesprek is geweest tussen de spits en de club, maar NAC ontkent dat stellig.

Bannis mag volgens DeStem in ieder geval nog niet vertrekken uit Rotterdam, omdat Feyenoord last heeft van een aantal coronabesmettingen. De aanvaller kan nog worden gebruikt door trainer Arne Slot in het oefenduel met Club Brugge. Volgens de krant wordt de overeenkomst enkele dagen later bekend gemaakt. 

NAC ontkent dat er een gesprek is geweest. Dinsdag deed trainer Edwin de Graaf dat ook. "Ik heb de naam van Bannis ook gehoord. Daar heb ik mee gewerkt in de jeugd van Feyenoord", aldus De Graaf dinsdagmiddag in gesprek met B-Side Rats. "Ik heb met hem nog niet gesproken, maar hij staat wel op ons lijstje. Wij zijn ook nog in gesprek met andere kandidaten, dus het is even afwachten hoe zich dat ontwikkelt." 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, NAC
71 Reacties
130   16  
Wanny

Deze week akkoord en anders afkappen. We zijn dan wel slechts een KKD club, maar we gaan toch zeker niet in de wachtkamer zitten omdat die jongen een oefenwedstrijd moet spelen. En straks schiet ie er eentje in en mag ie weer blijven.

42   35  
Ome Cor

Boere wil niet (en dat zullen er vanwege de financiën en/of de onzekerheid meer zijn)

Bannis mag niet of iig nog niet.

Dat was de winterstop...0 aanwinsten !
Bravo

23   14  
Rob

Daar begint het inderdaad wel op te lijken ome Cor

13   8  
J0667

Dan zie je dat ie net geblesseerd raakt in die oefenwedstrijd

130   16  
Wanny

Deze week akkoord en anders afkappen. We zijn dan wel slechts een KKD club, maar we gaan toch zeker niet in de wachtkamer zitten omdat die jongen een oefenwedstrijd moet spelen. En straks schiet ie er eentje in en mag ie weer blijven.

15   3  
Nac

Met welke spitsen zijn ze nog meer bezig

57   18  
Ouwe Spionkop

Dan maar niet. We gaan toch niet als een schoothondje zitten te wachten op een manneke van 19 van Fnerd?
Gewoon verder met Boris in de spits!

37   11  
Chris W.M.

Natuurlijk ontkent NAC en De Graaf het. Die zijn veel te bang dat een andere club roet in het eten komt gooien. Vanuit Rotterdam zijn de signalen duidelijk, Bannis wil en gaat naar NAC.

22   10  
Tip

Boere wil niet. Dan houdt het wel op. Als Boere wel had willen komen , was de voorkeur van de Graaf waarschijnlijk toch om eerst Bannis te halen. Ofwel Boere was tweede keus. De Graaf wil een beweeglijke spits met Seun er achter. Valt veel voor te zeggen denk ik. Ik heb het idee dat Bannis voor NAC een goeie is, maar je weet het nooit zeker. Of Bannis nu komt of over 1 week maakt natuurlijk geen hol uit.

10   2  
SjorsNAC

Hoe dan ook, ik ben blij als we weer een echt spits hebben staan. Laten we echt hopen dat dit voor beter spel gaat zorgen. Alles op het playoffs wonder. Zijn de mooiste potten als het echt om gaat, en hopelijk met publiek en vuurwerk.

9   7  
Chris W.M.

Overigens wel benieuwd naar de details van de deal. Blanco hint wat mij betreft nadrukkelijk naar het feit dat er een optie tot koop afgesproken zou zijn.

13   7  
Willem 4,5

Maakt niet uit of ie wel of niet komt het seizoen is sowieso verloren. Geld lekker in de zak houden, dit seizoen 'uitzingen' en volgend seizoen, hopelijk na een verkoop, opnieuw beginnen. Of je haalt een aantal spelers en zet alles op alles, (wat denken we van onze fantastische verdediging) of je maakt het seizoen af met vallen en opstaan. We gaan toch hopelijk niet denken dat Bannis onze redder in nood gaat worden, of wel?

19   4  
Da Pope

Een optie tot koop zegt me niet zo heel veel. Je kunt in de huidige situatie niets betalen en met de nieuwe eigenaar moet een speler van het niveau Bannis sowieso te kopen zijn. Anders kunnen je grote plannen ook direct de prullenbak in. Ik denk overigens dat BN DeStem puur aangeeft dat er bij de vorige deals geen optie tot koop was en niet aankondigt dat die er nu wel is.

Ik ben blij dat we straks een spits hebben, maar ben nooit een fan van huren. Zeker niet in een (vooralsnog) verloren jaar als dit.

7   0  
Wanny

Optie tot koop moet de speler ook zin in hebben. En als ie er 10 in schiet, dan kan ie ook wel naar een eredivisieclub die meer salaris betaalt. Schiet ie er niks in, dan gaat NAC de optie ook niet lichten.

22   11  
Mo

En ons NAC rommelt zoals gewoonlijk weer lekker door! De competitie begint weer en zoals zo vaak is de selectie nog niet op orde.

WAT EEN AMATEURCLUB!

25   8  
Ere

Bannis is gewoon een hele matige speler, dus verwacht er geen wonderen van in kkd!

16   5  
Chris W.M.

@Wanny

Als een speler akkoord gaat met een optie tot koop, kan hij niet meer naar een Eredivisieclub als hij bevalt. Contractueel is dan vastgelegd dat hij door NAC gekocht wordt. Wanneer hij niet bevalt, dan hoeft NAC hem inderdaad niet te kopen. Win-win dus.

13   4  
fvf6

Gewoon een streep erdoor en verder zoeken .NAC moet zich niet aan het lijntje laten houden .

10   1  
Geelzwartwit

Hopelijk is het de missing link en is hij of een andere spits er op tijd bij. Als ik de interviews van hyballa en de graaf echter naast elkaar leg dan hoor ik bij hyballa de drive altijd het uiterste van zijn spelers te willen halen en bij de graaf hoor ik tevreden zijn met de ploeg de jongens doen het goed we staan natuurlijk niet waar we willen staan en er mag wel wat versterking bij...

Ergens zou het dan bijzonder zijn als die spits het hele elftal opeens 10 x meer focus concentratie vertrouwen en inzet gaat geven. Maar goed de hoop is weer een beetje gevoed.. Benieuwd voor hoelang.

6   3  
Wanny

@ Chris W.M.

Maar waarom zou Bannis daarmee akkoord gaan? Die heeft daar helemaal niks mee te winnen.

7   6  
Scheids!

NAC was voorheen dé club waar menig speler zich graag omhoog werkte!
Vandaag de dag moeten we het doen met afhakers die bij hun broodheer vaak niet eens binnen de wedstrijdselectie zitten! Eerder had ik al vernomen dat deze Bannis pérsé niét naar Breda wilde komen, omdat hij voor zijn kans in de Kuip wilde gaan, iets wat wellicht nu met de nodige tegenzin van speler en club uit zuid wel dreigt te gebeuren!

6   4  
Chris W.M.

@Wanny

Hij heeft er mee te winnen dat hij volgend jaar eerste spits kan zijn bij een club als de samenwerking bevalt, en als het niet loopt zoals iedereen hoopt dat hij in ieder geval nog een jaar een contract heeft bij Feyenoord. In Rotterdam ziet niemand eigenlijk meer toekomst in hem, in de zin van dat hij een rol bij het eerste gaat spelen.

31   6  
Baosje

ik wacht rustig de verkoop van NAC af !

tot die tijd heb ik geen enkele verwachting meer van de firma pruts en co.

Boere wil niet , Bannis moeten we maar afwahcten wat dat gaat worden ..
we zijn gewoon een 2e MVV geworden ... een nietszeggende middenmoter...niets meer en niets minder


dit seizoen is ondertussen ook alweer naar de vaantjes , met deze selectie moet je ook niet willen promoveren met een evt nacompetitie


gewoon seizoen uitzingen , zet Adilehejoe maar in de spits wat mij betreft ... na de verkoop de hele toko schoonvegen en helemaal opnieuw op gaan bouwen .




10   1  
Nelis

Het is overigens verdacht stil rond die verkoop.
Is dat nou goed of slecht nieuws......
Normaal is de geruchtenmachine bij NAC lekker dan een vergiet.

20   9  
bekokstoofd

Het zal aan mij liggen maar ik vind huren helemaal niets. Boris in de spits en Moise als eventuele invaller. Wat bouw je op met huren? En wat heeft Bannis bewezen? Er lopen een paar jonge gasten bij NAC die heel aardig kunnen voetballen. Kosiah, Yasar bv. Hup eigen jeugd en het opbouwen voor de toekomst. Succes bij Feyenoord Bannis!

3   8  
gjoewie

Altijd interessant dit soort berichten. Het lokale sufferdje meldt dat er gesprekken zijn geweest tussen de club (er wordt dus niemand bij naam genoemd) en de Bannis. Toch zegt De Graaf van niets te weten. Dat lijkt me sterk. Ik kan me niet voorstellen dat Manders en/of Hellemons achter de rug van de trainer een deal proberen te maken met de Nurds en de speler. Desalniettemin zit er dus iemand te liegen. Dat kan natuurlijk gewoon de journalist zijn. Die moet zijn krantje ook vol schrijven.
De Graaf kent de speler en heeft eerder zaken gedaan met de Nurds. Dus heeft hij de opdracht gekregen om voorlopig nog niets te zeggen over deze transfer.
Maar hij zegt wel ook nog in gesprek te zijn met andere kandidaten. Ik ben benieuwd wie dat dan zijn. Luuk de Jong heeft Cadiz afgezegd...
Ik zet nog steeds mijn geld op Jort van der Sande.

13   1  
Chris W.M.

@gjoewie

Jij denkt dat we geld hebben om spelers te kopen?

5   2  
DunErwt

Dat gesprek is er wel degelijk geweest met Bannis🤫😉

7   4  
GeelZwarHart

Bennis komt dus. Had geprobeerd om Hendriks ook te halen.

7   4  
scheppioni

Wanneer leren we nu eens af om te wedden op 1 paard !!!
Edje kan wel melden dat er meerdere gegadigde zijn, de grote drie zijn blijken wat mij te oren komt met hele andere dingen bezig te zijn, die narcist doet al helemaal niets meer, heeft trouwens in zijn NAC tijd ook maar weinig gedaan voor ons NAC op 1 ding na LIEGEN !!!

3   2  
Wanny

@ Chris

Dat contract bij Feyenoord heeft ie sowieso nog.

En als het NAC bevalt, zullen ze hem willen vastleggen. Maar als het NAC bevalt, zullen andere clubs ook wel interesse hebben.

Dus zie ik het nut voor Bannis niet om zo'n optie te accepteren. Tenzij het een eenzijdige optie is van zijn kant om een contract te krijgen.

25   4  
Fritske d'n Olifant

Fijn, dan hebben we ergens vlak voor de derde wedstrijd na de winterstop onze spits binnen. Die heeft vervolgens een paar weken nodig om aan het elftal om hem heen te wennen en drie maanden aan het kkd voetbal. Als hij dan ergens begin april gewend is dan is hij al zijn zelfvertrouwen kwijt door alle kritiek en is Bilate ook eindelijk fit. Ze leren het ook nooit. Kijk naar PSV, Propper stopt en ze schakelen meteen door naar Veerman. NAC wist in september dat Bilate zwaar geblesseerd was en dat de spoeling voorin verder heel dun is. Dan maak je jezelf zo afhankelijk van een andere club van wie je bij Gods gratie een speulerke mag huren. Wat een droefenis.

14   4  
Jf

Moe van al die aannames die gedaan worden. Sommige denken dat iedereen staat te springen om naar Nac te komen. We staan negende en de club staat op het punt van een overname. Ook hier wordt veel de wereld in geslingerd met vage geruchten en sponsors die zaken lekken. Amerikanen dan weer niet enz.

Mbt Bannis ik mag hopen dat hij komt want al die jeugdspelers daar redden we het niet mee. Bannis scoort vaak en deed dit ook bij Dordt.

11   1  
TpT

Het is echt graag of niet wat mij betreft. Hoevaak hebben we wel niet tot 31 januari zielig met onze pootjes omhoog nog gewacht op een speler die er helemaal niets van bakt? Echt VEEL te vaak wat mij betreft.

En wat willen we eigenlijk nog bereiken met een spits dit jaar? Directe promotie is uitgesloten en play-offs halen we wel, maar de kans dat we die winnen is nihil. Tot we zijn overgenomen gaat het eigenlijk allemaal gewoon nergens over. De puinhoop die Manders nu heeft achtergelaten bied simpelweg te weinig perspectief. Erg jammer voor ons als supporters en ook de spelersgroep en staf verdient beter. Helaas zitten we alleen in de situatie die niet aan ons is om op te lossen en degenen die het wel zouden moeten oplossen zijn niet capabel. Een extra spits verandert niets aan het grote plaatje op dit moment.

16   3  
Nonkel Frans

Haal er uit wat er in zit in de spelers die je nu hebt. Geef ze vertrouwen en begeleidt ze op posities en combi s waar ze goed zijn.
Er is nog potentie zat onder deze jongens.

Iedere passant of huurling die je er er nu nog bij haalt verstoord de opbouw, de teamspirit, zelfvertrouwen en/of motivatie.

Promoveren wordt het toch niet - de centen nu niet verspillen in afwachting overname.
Kijk niet steeds naar buiten - verspilde energie - richt die energie naar binnen en verbeter jezelf.

Wie belt Lokhoff?

8   8  
P

Zou Lennart Thy (sparta) een optie kunnen zijn voor de spitspositie ??

16   4  
Breda83

Volgens mij hebben de bepalende spelers allemaal aangegeven dat we een afmaker missen. Iedereen binnen het team weet wat het grootste probleem is; we scoren te moeilijk. Nu geen spits halen is de wens van de spelersgroep negeren. Wat voor sfeer creëer je daar mee? Gaan we dan Boris maar opofferen op een plek waar hij niet geschikt voor is? Kosiah er maar neerzetten die in al die wedstrijden nog geen bal tussen de palen heeft gekregen? Of die spits van de onder 21 die de technische staf minder vind dan Kosiah?

Als Bannis het beste is wat je kunt krijgen, dan is een weekje wachten misschien nog wel te accepteren. Liever een reservespits van feyenoord dan eentje van Cambuur of NEC, of helemaal geen spits. Gaan de dames en heren die zeggen dat je geen geld uit moet geven aan een spits dan de rest van het seizoen ook geen commentaar meer geven op de speelwijze, en dat het allemaal zo slecht is? Want ja, zij willen dat we hetzelfde blijven doen als dat we tot nu toe dit seizoen gedaan hebben!

8   1  
Nac

Dessers wordt opgeroepen voor de Afrika cup, vandaar dat Bannis niet mag kopen.

Slot gaat hem toch niet opstellen, dus neem aan dat hij nog wel gaat komen.

6   1  
Paulus

Nac en spitsen. Hoe lang gelden is dat ook alweer .maar ik hoop voor die jongen dat die geen bsiderats lees .nu gaat het niet best met me clubje maar het blijft gvd Nac en ja ik blijft hopen op een nec scenario en op een goede overname en natuurlijke mag er kritiek zijn maar ik blijf hopen .

20   10  
Kipiani

Dordrecht en Volendam hebben wel versterking uit de Kuip gekregen.
Ra ra ra …. Manders.
Wat is de rol van Slot en misschien ook wel zijn vriend Penders in deze transactie ?
Wat doet Manders er aan ? Lex jr.?
Wordt er nog ergens gegniffeld ? Brood ? Steijn ? Dijkhuizen ? V.d.Gaag ?
We zijn een zielig vogeltje voor de kat.
Het zat er aan te komen.
Om te blijven janken.

6   4  
Gjoewie

Chrs W.M. > Jort van der Sande loopt dit seizoen uit zijn contract. Veel zal hij bij Eindhoven niet verdienen (hij kwam destijds over van FC Den Bosch). Dus de afkoopsom voor die paar maanden zal niet veel zijn. Voordeel is dat je een jongen hebt die het niveau aankan en er meteen staat.
We hebben vorig seizoen het geluk gehad dat die Ramon Hendriks zich snel kon aanpassen, maar Azarkan deed dat niet. Als je dus weer zo'n jong ventje uit Varkenoord gaat halen, dan loop je volgens mij een groter risico dan met een speler van Eindhoven. Alhoewel die soms ook wel wat moeite hebben om het niveau op te pakken.
Mochten ze Bannis gaan huren, dan zou ik er zeker een optie tot koop bijnemen. Stel nu dat hij er nog 10 tot 15 maakt in de laatste wedstrijden van het seizoen, dan heb je ook wat zekerheid voor het volgende seizoen.

10   8  
Ome Cor

Wat moeten we met lange Frans als we Kipiani hebben ?
Ik denk dat Rob even gebeld heeft met Arne en hem dringend heeft verzocht om NAC pas na komende wedstrijd te helpen en geen minuut eerder.

Lange swans verzint ze niet beter.

21   11  
Theo

Wanneer zijn we eindelijk verlost van die KUT3?

11   5  
Gusenberg Skansen

Zie liever Bannis komen. Boere heeft één leuk jaar gehad bij TOP en is daarna bij FC Twente mislukt in de KKD.

Bannis is natuurlijk ook nog een vraagteken maar geloof ik meer in zijn kwaliteiten.

14   9  
Nero

Mandersss ouutttttt

31   2  
Cambuurfan

Misschien een bruikbare tip....... Sam Hendriks is een van de twee reservespitsen bij Cambuur. Die jongen heeft veel ervaring, is een spits met meer dan voldoende beweeglijkheid en werkt zich een slag in de rondte. Doodzonde dat ie bij Cambuur op de bank zit weg te kwijnen achter Uldrikis en Boere.

14   0  
Nacdictive

Ik word best moe van supporters die denken dat elke willekeurige voetballer van enig niveau god op de blote knieën gaat danken als NAC aanklopt... (Ja misschien als je de spits van VV Achtmaal (zonder die tekort te doen) belt).
Word wakker en kom onder die steen vandaan. Vroeger zongen we :"succes tegen Heracles en doe Emmen de groeten uit Breda". Maar het feit is dat we nu moeten concurreren met clubs als Volendam, De Graafschap, Excelsior..
In potentie zijn we een eredivisie club maar wat koop je daarvoor?

25   4  
Bertus

Wat Cambuurfan zegt klopt wel ik had ook eerder voor Hendriks gegaan dan voor Bannis en Boere.
En die Boere heeft van nature zo’n antipathie tegen NAC ik snap niet eens dat ze daar naar geïnformeerd hebben.
Kwal van een gast die Boere.
Bij FC Twente kunnen ze hem wel schieten.

12   1  
Dutchbird

Bannis zegt met de Graaf aan de telefoon te hebben gehangen en de Graaf zegt geen contact te hebben gehad. Wie zou er gejokt hebben?

12   5  
Baosje

@Ditchbird

Da's toch duidelijk....... MANDERS off course

Die schijnt daar erg bedreven in te zijn 👍

20   3  
Semsi

@ Nacdictive. Concurreren met o.a. Graafschap en Excelsior? Het is nog erger we strijden met FC Eindhoven en FC Den Bosch om plek 8. Het is om te janken!

27   10  
Tico

Wat een zielig zeurende zelfmedelij hebbende trieste zooi is het hier onder de supporters geworden zeg. Pfffff, de beste supporters van het land my ass.
We weten nu onderhand wel hoe NAC er op het moment voor staat en dat lees je onder elk stuk terug hier, het blijft zich maar herhalen bahbah.
Kom maar met die duimen omlaag, interesseert me geen reet.
Gewoon ff volhouden, het gaat in de toekomst echt wel goed komen maar je moet geduld hebben.

18   11  
Josjosjos

Lekker boeiend zeg, alsof hij nog het verschil gaat maken. Het is een jochie van 19. En ook nog eens gehuurd dus deze zomer weer weg.

Laat dan lekker een jongen van 19 uit eigen jeugd in de spits staan. Dit seizoen kan toch de prullenbak in.

11   9  
Observer

Zou dat bij die Yadran Blanco nou niet is opvallen. Zelfs Dennis van Bergen, wat nou ook niet bepaald een hoogvlieger was, heeft een transfer gemaakt. Maar uitgerekend Yadran, de man met een woordenschat waarvan wij simpele stervelingen alleen kunnen dromen niet.

16   0  
076

Ik vraag me wel eens af hoe de laatste 3 TD’s (Ton L. , Tom vd A en Hans S.) zouden kijken naar het lijstje spelers van onze Haagse topscout…..

15   3  
H.V.M.

Deze armoedige selectie schreeuwt om versterkingen en dan heb ik het niet over alweer een volle bus met nieuwe spelers.
Dat concept gaat namelijk niet werken.
Twee duidelijke versterkingen erbij moet voldoende zijn om de Play-Offs carrousel te halen.
Als in mei het 'Rat' van Fortuin, gaat draaien in een (hopelijk) vol kolkend stadion, weet je het maar nooit!
Alles wat aan die Play-Offs meedoet zijn eveneens geen hoogvliegers die enorme angst inboezemen.
Het is vaak stuk voor stuk half blind en lam.

Feit is dat NAC 'verplicht' is om die Play-Offs sowieso te halen.
Met de huidige selectie zie ik zelfs dát niet gebeuren.
Niets doen, ondanks dat de overname nog steeds niet rond is, is geen optie!
Nog verder wegzakken in het KKD moeras is geen vooruitzicht waar we blij van worden.
Hopelijk vallen er deze keer geen (extra) lijken uit de kast, maar vinden ze plotseling nog een verborgen geldkistje zodat er dus twee echt goede versterkingen binnen gehaald kunnen worden!
Afwachten maar weer.

15   5  
Pietje Saaman

Niet wachten op Bannis en door op zoek naar andere spits.
Het is niet de reden dat hij nog geen groen licht kriJgt vanwege een aantal Corona besmettingen. Door blessures bij Nigeria wordt Dessers waarschijnlijk voor de Afrika Cup opgeroepen en daarom laten ze Bannis niet gaan.

45   1  
Bertus

Davy Pröpper polsen die is hélemaal klaar met voetbal nou dan zit hij bij NAC precies op de goede plek lijkt mij!😉

22   2  
Bou

Jaja mensen we wachten op een pupil van Feyenoord. Het kan toch altijd nog een beetje erger.

16   0  
Ed

Geen Bannis. 19 jaar hou eens op. Zoek maar verder. Worden als een stel malloten in de wachtkamer gezet, next !

12   0  
Ed

We hebben echte versterkingen nodig en anders niks.

3   1  
If

Zou Armenteros nog een paar jaar bij ons willen spelen?

2   3  
Ratkopf

@bertus

Geniaal

11   9  
Erik

Ons NAC heeft helemaal geen positie meer in de wereld van de BVO's.

ONS NAC HOORT DANKZIJ DIE K3 BIJ HET....

VUILNIS!

5   0  
Hugo

Mekkaoui gaat zich waarschijnlijk langer aan NAC binden. Zie link ben de stem. Zou er dan ook overname nieuws in de pijplijn zitten ?

4   0  
Geelzwartwit

@hugo

Goed nieuws inderdaad


NAC en Mekkaoui akkoord over profcontract’
Verdediger Omar Mekkaoui gaat dan eindelijk zijn langverwachte contract tekenen, terwijl NAC moeite doet Ezechiel Banzuzi aan boord te houden.

Yadran Blanco 06-01-22, 07:00

8   2  
Atleet

Goede zet van de familie Mekkaoui.
Vader is leraar op de Graaf (waar de meeste NAC jeugd ook naar school gaat)
Dus die laat zijn zoon zomaar nog niet weg gaan uit een vertrouwde omgeving.

Laat hem nog maar wat rustig groeien bij NAC 💪💪💪💪

Te snel naar grote clubs is niet altijd goed al zal Fred1 hier het niet mee eens zijn.

1   1  
Geelzwartwit

@atleet

Het contract schijnt ook maar voor 2 jaar te zijn. Het lijkt me dat een overnamekandidaat hier ook mee te maken heeft. Ontwikkeld hij zich het eerste jaar goed dan zal er vast direct een beter contract komen.

Wat heb je anders aan een contract van 2 jaar als club bij zo'n jonge speler? Benieuwd naar de optie tot verlening, transfsom enz enz.

1   2  
Reflektor

Inderdaad geelzwartwit daarom is hij overal niet langer werkzaam aan een maandje of 2 a 3 .

3   0  
scheppioni

Sam Hendriks lijkt me idd ook zeker geen verkeerde !

2   1  
Sia

Laat maar bij Feyenoord blijven. Ik zie liever Boere komen.

2   1  
Enkhuizer

Wie heeft gegevens v Bannis? Goalen? Assists? Misschien uit de jeugd. Feyenoord reserves..

Ik vind hem zo’n zwakke rendementloze speler

Net als heel onze selectie overigens. Laat dat duidelijk zijn. Maar een aanwinst in de KKD?

Laad alle berichten na dit bericht in