Wij gaan niet opzij

'Barcelona verhoogt bod: drie jeugdspelers voor Riera'

Raskolnikov

Barcelona heeft de hoop op Roger Riera nog niet opgegeven. De Spaanse grootmacht wil de oud-jeugdspeler graag aan de selectie van Barcelona B toevoegen, maar is vooralsnog niet bereid de portemonnee te trekken. De Catalanen zetten nog altijd in op een ruildeal.

Barcelona kampt al enige tijd met financiële problemen en geeft daarom liever geen geld uit. De club barst echter van de talentvolle jeugd en dus kijken de Azulgranas niet op een jeugdspelertje meer of minder. Volgens de Catalaanse zender RAC1 wil Barcelona inmiddels drie jeugdspelers naar Breda sturen, wanneer Riera de omgekeerde weg bewandelt. 

NAC liet bij monde van trainer Maurice Steijn al weten geen trek te hebben in een ruildeal. NAC strijdt om promotie en is van mening dat het verlies van een ervaren kracht niet met de komst van een paar jeugdige huurspelers opgelost kan worden. NAC wil daarom geld zien. Als Riera écht naar Barcelona wil, weet NAC echter ook dat het lastig is hem te behouden. 

Wordt vast vervolgd.

Bron:
B-Side Rats, RAC1, Chris WM
Terug naar overzicht
82 Reacties
196   3  
Marti

Echt geen enkele ruil deal accepteren , alleen een goed financieel bod , daarbij komt dan dat NAC die gasten ook een salaris moet geven , kost alleen maar geld !

102   1  
De Beul van Etten

Dan verkoopt Messi maar één van zijn auto's. Barcelona moet gewoon betalen voor Riera..

196   3  
Marti

Echt geen enkele ruil deal accepteren , alleen een goed financieel bod , daarbij komt dan dat NAC die gasten ook een salaris moet geven , kost alleen maar geld !

33   10  
Francis Bacon

Is er iemand die uit de geruchtenmolen weet om welke spelers het zou gaan?

En is er iemand die weet hoe dat zit met de variant waarin een speler zijn eigen contract afkoopt? Wat zijn de randvoorwaarden daarvoor?

62   9  
[email protected]©

Wat is het verschil tussen drie jeugdspelers van City, of drie jeugdspelers van Barcelona B?

33   22  
Francis Bacon

😂 bijzonder dat je hier ook duimpjes naar beneden kunt krijgen voor het stellen van een open vraag.

Zouden dat dezelfde mensen zijn die hier hebben gepost dat Kaj zich maar met een appje moest gaan afmelden voor zijn wedstrijden bij eindhoven?

24   0  
Marti

Hier niet voor zwichten , ze willen hem dus wachten tot ze een f redelijk goed bedrag op tafel leggen , en dan eerst met bank garantie .

127   4  
Kolkka Fan

dit gaat toch te ver... je kan toch niet drie kinderen naar een vreemd land laten vertrekken voor een voetballer met wat meer kilometers op de teller...

belachelijke wereld eigenlijk

55   1  
Coen

Geen geld. Dan moeten ze niet van die achterlijke salarissen betalen. Messi verdient in een week wat Riera moet kosten. Schandelijke vertoning.

20   146  
Johhny1912

Op het moment dat er bij bron Chris Wm en RAC, zowat de grootste roddelkrant van Catalonië er staat moet je dit met een korreltje zout nemen en het bericht eigenlijk over slaan.

Aangezien Chris er van de 1000x, 999 keer volledig naast zit en 1x een beetje in de buurt zit.

16   5  
Hont

3 spelers uit Spanje onder 21 of 19, die willen komen voor 5 jaar tegen een salaris van in totaal het salaris van Riera, anders 1 miljoen euro.
Deze speler is te belangrijk om voor een habbekrats weg te gaan.

28   0  
Eljé

"Barcelona kampt al enige tijd met financiële problemen en geeft daarom liever geen geld uit. "
LOL. Zou de vraagprijs van NAC hoger zijn dan een half maandsalaris van Messi?

En nee, nooit meegaan in een aantal (waarschijnlijk verwende) jeugdspelers die je niet nodig hebt een de balans in het team mogelijk gaan verstoren.

116   4  
Chris W.M.

@Johhny1912

Voorbeelden? Want voor de 1000e keer; ik maak geen nieuws, ik geef alleen door wat ik kan vinden.

4   112  
Johnny1912

Dat doen alle nieuwsites Chris. De Telegraaf en Bndestem publiceren ze ook wat ze via hun bronnen of zelf vinden. Maken hun dan ook geen nieuws?

Jij staat toch duidelijk als bron hier.

16   6  
abc

Er wordt 1 ding door bijna iedereen vergeten. Wat wil Riera zelf ? En die wil dolgraag naar Barcelona b. Dat valt volstrekt te begrijpen. Keert terug naar zijn roots, heerlijk rustig voetballen waarbij coachen van de jeugd het belangrijkste is , en het belangrijkste ;terug bij vrouw en kind en familie.
Dat Barcelona niet kan betalen is onzin. Die zullen altijd negatief staan qua eigen vermogen maar.... ze zullen toch altijd kunnen betalen. Gewoon afwachten wat Barcelona uiteindelijk gaat bieden aan geld en spelers. Als er een behoorlijke jeugdige spits bijzit is misschien het "probleem" SvH ook opgelost ? Ik denk 99 procent kans dat Riera vertrekt, die laat deze kans niet lopen. Maar hij is de juiste man om het netjes te regelen zoals het ook hoort.

9   1  
signase

Drie spelers die hier komen voetballen? Dan moet je ook drie salarissen betalen voor spelers waarvan je niet weet of ze het niveau aan kunnen...
Saillant detail: Barca B heeft deze week een verdediger verkocht: Cuenca, voor 2.5 miljoen aan Villareal. Er zit dus wel degelijk een bepaalde waarde/kwaliteit in die selectie. Dan vraag ik me echt af: welke spelers heeft NAC dan aangeboden gekregen?

Overigens vermoed ik dat Riera wel degelijk oren naar een overgang heeft. Als hij duidelijk nee had gezegd, hoefden Barca en NAC niet te onderhandelen.
Benieuwd of een eventueel vertrek van SVH ook op dit Spaanse front een gamechanger gaat betekenen.

64   2  
Rat uit Rijen

Niet zo zeiken Johnny... Ik vind de inbreng van Chris juist altijd wel interessant.

On topic: Mag Barça B eigenlijk wel geld uitgeven aan transfers? Die hebben toch staatssteun gehad? Anyway... Ik zie Riera sowieso liever blijven!

13   2  
Wanny

Denk dat we meer behoefte hebben aan het verkleinen van de selectie dan 2 extra spelers erbij.

10   35  
P

Zou Kali een optie zijn centraal achterin ??

18   2  
TpT

Haha jezus wat club is dat Barcelona. In plaats van 2 mislukkingen uit de jeugdopleiding daar krijgen we er nu 3? Barca gaat hun pareltjes echt niet ruilen voor Riera, met alle respect voor Riera want dat is een topper voor ons. En zoals hierboven al genoemd, waarom zou dit beter zijn dan wat we mogelijk van City krijgen?

Gewoon goed bedrag ophoesten, maar eerlijk gezegd liever uberhaupt geen zaken doen, ik houd Riera er liever bij.

8   24  
f4ratje

volg aub de berichtgevingen over Barca (bv. transfer memphis) en andere spaanse clubs. die hebben staatssteun gekregen (corona etc), om te voorkomen dat ze van staatsteun spelers gaan halen moeten ze het bedrag ook aan de regering betalen. er gaat echt geen geld komen vanuit barca.

ik denk dat je dan maar die 2-3 jeugdspelers moet nemen, anders zit je met een gedemotiveerde riera.

ik heb liever ook niet dar riera gaat maar wat moet je als de speler wilt? gaat hij niet werkt dit alleen maar averechts voor het team.

35   14  
Sjak

@Johhny1912 en redactie.

Sjonnie heeft nog steeds geen ban gehad en is nog steeds mensen aan het afzeiken. Doe er hugodver eens iets aan! Er worden mensen voor minder geband hier! Maar nu lijkt het alsof het toch zoiets is als vriendjes en je hand boven het hoofd houden. Hoe ik jullie ook respecteer, die gast kan echt niet meer.

7   2  
Francis Bacon

Volgens mij moet NAC niet willen instemmen met huurspelers. Zeker niet als ze heel jong en onervaren zouden zijn.

Maar met drie spelers (19-21jr) erbij waarvan 1 spits (Sydney gaat denk ik) wordt er wel waarde toegevoegd aan de selectie. Die dendert dit seizoen tot nu toe hard achteruit. En waarde in je selectie is cruciaal als corona langer aanhoudt (zie VVV bijvoorbeeld).

Geld krijgen is mooi. Maar andere clubs weten inmiddels dat de oorlogskas van NAC redelijk goed is gevuld. De meeste clubs zullen hun vraagprijs meteen opschroeven zodra NAC zich meldt.

9   3  
Akkie

Vorig jaar ging Ludovit Reis (jong oranje) voor €3.350.000 van Groningen naar Barcelona B (in het zelfde jaar dat Mike v Beijnen gratis ging van ons naar Barcelona B.)

Als Barcelona echt wil kunnen ze echt wel een marktconforme prijs betalen. echter ik denk dat het ook heel belangrijk is wat Roger zelf wil, als hij echt terug wil naar zijn afkomst is het niet tegen te houden denk ik.

3 huurlingen niet aan beginnen, er kan best wat kwaliteit tussen zitten maar 3 jongelingen is te veel en voor welke posities concreet dan? denk overigens niet dat je ze dan salaris moet betalen, normaal is dat je een huursom betaalt (en nu zou dat dus gratis zijn omdat je Riera daar heen stuurt) en de club waarvan je huurt betaalt het salaris.

7   0  
Ivo

Zou Riera geen trek hebben in de eredivisie, en Barca B als springplank zien in Spanje?
Het begint natuurlijk met wat de speler wil. Maar een contract is een contract, ik zou hem een mooi aanbod doen met een leuke loonsverhoging bij promotie,, en een vaste transfer fee bij geen promotie. Dan weet hij dat hij linksom of rechtsom toch makkelijk hogerop kan.

12   3  
Fred0

Reira wil graag, dus dat is wel een probleem. Laat Barca naar Eindhoven gaan met hun 3 jeugdspelers. Als ze daarna met de Rooij terugkomen om te ruilen tegen Reira zou ik het toch doen. Ondertussen als NAC zijnde toch eens voor de zekerheid kijken wat er bij Barca rondloopt die wel versterkingen zouden kunnen zijn. Want als Reira echt wil en Barca blijf bellen, dan is er geen houden aan.

42   7  
De Bolle Damen

Oftop: @ Johnny
Wat heeft Chris jou misdaan? De bijdragen van ChrisWM zijn wat mij betreft zeer vermakelijk en interessant.
Dit in tegenstelling tot jouw bijdragen. Die zitten vaak vol taalfouten en negatieve bullshit.

Ontop:
* Barca gaat niet betalen.
* Riera zal graag willen (begrijpelijk)
* 3 jonge spelers van Barca hoeft niet verkeerd te zijn (kunnen de gewenst buitenspelers zijn, of creatieve CM)
* Een CV is wel te halen. ben weliswaar fan van Riera , maar iemand die een beetje kan verdedigen, sterk is in (kop) duels, en de bal naar de juiste kleur schiet is volgens mij makkelijk te vinden cq hebben we in huis.
* Onze vriend uit Turkije is linksbenig en kan het niveau aan volgens Steijn.
Conclusie: gun Riera zijn "back home transfer" naar een wereldclub en onderzoek of er super pareltjes tussenzitten bij dit aanbod en probeer er nog meer uit te slepen.
Wie weet brengt één van die gasten wel een veelvoud op van JPvH

2   3  
Ivo

@Fredo

Riera heeft net zoals Sydney een contract voor dit seizoen, dus hij kan niet weg zonder de medewerking van NAC. Het probleem, net zoals bij Sydney, is dat zijn contract na dit seizoen afloopt en hij dan transfervrij kan vertrekken, als hij geen nieuw contract tekent.

Misschien is dit allemaal een spelletje om er een verbeterd contract uit te halen. We gaan het zien.

27   2  
Raskolnikov (BSR)

@Johnny1912

Even voor alle duidelijkheid: ik heb Chris slechts vermeld, omdat hij het bericht van RAC1 via Twitter deelde. Omdat hij het nieuws gevonden heeft, is het fatsoenlijk zijn naam even te noemen. Niets meer, niets minder.

19   12  
Baosje

@redactie BSR

Die inderdaad eens iets met Johnny1912
Geef die mafkees aub een ban!

Nu wordt Chris w.m. weer door het slijk gehaald, terwijl die grandioos speurwerk verricht en evt opties kenbaar maakt , en daardoor een wezenlijke bijdrage levert aan het bestaan van de Bsiderats.

van Flieger is haast voor minder gebanned... 😉

12   0  
Vrouwke

Riera kan wel graag willen maar heeft gewoon een contract en als nac geld wilt zien en barca wil niet betalen dat houdt het gewoon op. Heel simpel.

Ze sturen echt niet hun 3 toppers uit de jeugdopleiding naar Breda

14   3  
Belgische Naccer

We kunnen Riera alleen missen achterin wanneer Monsalve en Noblejas fit zijn en blijven.

Anders ga je weer meer goals tegen krijgen en zitten we volgend jaar waarschijnlijk nog steeds in de KKD. Dat kost veel meer geld.

Dus bij voorkeur niet laten gaan, of voor 2,5 miljoen euro.
Riera is net zo goed, zo niet beter, dan van Hecke. Dus gewoon dezelfde prijs vragen.

Het moet maar eens afgelopen zijn met belangrijke spelers voor een paar ton of transfervrij tussentijds te laten vertrekken. Ik hoop dat Manders dat vanaf nu ook eens aanpakt.

21   0  
Balkan

Het lijkt dat iedereen beter speelt met Riera naast hem. Het is niet alleen zijn spel, maar ook persoonlijkheid en NOAD. Een bepaald soort van zekerheid, zodat bv een Rösler ook beter wordt.

Een vervanger met het niveau van Riera (lees: in dit team) is op dit moment niet aanwezig. Dan ga je schuiven met de poppetjes en is mi niet altijd beter.

18   1  
Guuske

Tja moet je drie jeugdige spanjaarden willen hebben in deze Corona tijden. je kunt op de klompen aanvullen dat er binnen een week of 6 alles weer in lockdown zit. Voetbal zal al dan niet zonder publiek door gaan. Maar het sociaal leven zit op slot. Dan heb je 3 van die spaanse pubers moederziel alleen in een appartementje zitten. Die worden daar echt niet beter of gelukkiger van. En Nac word er niet beter van.

1   1  
Nacdictive

Ik sluit me aan ABC, Bolle Damen, Ivo: het is natuurlijk zeer relevant wat hij zelf wil.. maar NAC is gelukkig nu wel een partij die niet geheel met de rug tegen de muur staat. Steijn zal er niet blij mee zijn, die wil in de as gewoon ervaren spelers.
Al met al afwachten wat er gaat gebeuren.

3   0  
Scheppioni

Tis eigenlijk een schande 'staatschuld barca' weigert nu ineens geld uit te geven en willen ruildealen. Dit is zeer zeer klote voor ons NAC, net wat belgische NaCCer zegt, Monslave/Noblejas zouden nog een alternatief kunnen zijn, al vind ik ze minder in de cv maar zij zijn nauwelijks fit ! Steijn heeft volkomen gelijk, nu alleen hopen dat Riera professioneel genoeg blijft ..... voor ons NAC ! Daarbij drie jonkies hebben we in strijd naar promotie niet veel aan, is een te grote gok !

6   1  
zwampie

Barca gewoon een transfersom laten betalen.
Dat Riera er beter kan van worden is leuk voor hem, echter als hij weg is ,heeft NAC er niks meer aan.
We willen allemaal dat ze bij NAC meer waarde binnen halen van spelers en nu zijn er supporters erbij die vinden als Riera zelf graag wilt dat ze hem dan maar moeten ruilen.
Vreemde actie.

Ook Riera wist op moment van tekenen ,voor hoe lang etc. Nu het beter voor wellicht de speler zou zijn moet NAC maar weer over hun hart wrijven en meewerken.
Als de speler geblesseerd raakt of heimwee heeft maar geen andere club kan vinden vragen de spelers ook hun geld bij NAC en kijken ze ook niet in het belang van NAC(zie Leigh).

Als Nac geld wilt,dan hier aan vast houden,en anders doorrrr

15   1  
ome cor

Barcelona is één van die clubs waar belachelijke bedragen worden betaald voor voetballers en die met de merchandise meer verdienen dan de hele begroting van NAC.
Maar nu zitten ze financieel ff wat minder en moeten talenten die vol trots op het aanbod van Barça in gingen nu dienen als ordinair ruilmateriaal.
En dat zullen vast niet de Messi's in spé zijn hoor.

Het is jammer voor Riera, maar er moet gewoon betaald worden.

Drie nieuwe spelers is ook drie keer salaris, drie spelers teleurstellen dat ze niet spelen ipv 1 nu.
Dus ik zou zeggen: no deal.

2   1  
Pizzabakker

Als Riera graag terug wil naar Barcelona dan is het misschien wel de beste optie voor NAC om hier drie spelers voor terug te krijgen uit een van de beste jeugdopleidingen ter wereld. Natuurlijk moet je dan niet zomaar iedere speler accepteren, maar wel inspraak hebben wie er komt en of die een toegevoegde waarde hebben voor NAC of voorlopig voor Jong NAC.
Misschien heb je met een beetje geluk die Kaj de Rooij helemaal niet meer nodig en kun je dat geld weer investeren in een vervanger van Riera.
Op zich goed dat NAC tot nu toe haar poot stijf heeft gehouden. Je ziet al dat Barca Riera graag wil hebben en verder wil gaan dan de eerder aangeboden twee spelers. Laat die Catalanen nog meer een paar dagen langer zweten zou ik zeggen en kijken waar ze dan mee komen.

3   0  
Sia

Niet bereid: zeg maar niet toegestaan. Barcelona moet eerst verkopen voordat ze spelers mogen aantrekken met een zak geld. Vandaar de ruildeal. Barcelona zit klem vanwege de zogenaamde Financial Fair Play Rules. Overtreding zou een transfermarktban opleveren.

On: niet doen. Jeugdspelers van City hadden de afgelopen jaren ook totaal geen meerwaarde bij ons. Smith Brown, Barker om er maar 2 te noemen. Riera gewoon aan zijn contract houden. Hij is een van de sterkhouders vooralsnog.

2   13  
Pietjebel

500.000 en niet minder van dat geld gelijk de rooi ophalen

6   3  
P

Kaj de Rooij werd op deze site aangespoord om zijn kont tegen de krib aan te gooien bij Eindhoven om zo een vertrek te forceren, wat als Riera dit bij nac zou doen ??

Hoe is eigenlijk de status omtrent de Rooij, het is akelig stil.
Zijn de onderhandelingen afgeblazen of werkt men achter de schermen nog aan een transfer??

3   3  
L.

De voertaal is niet Nederlands geworden, wat moet je dan met 3 Spaanse talenten..

0   0  
L.

*net

5   2  
Stoep

Dat Barca geen geld heeft is natuurlijk niet waar. Ze hebben nu voldoende vrij gemaakt. Dat ze niet willen betalen voor iemand voor Barca B, zal het eerder zijn. Maar die "talenten" daar weet je nu al van dat die uit de categorie opvulling komen. Barca zal echt geen spelers wegdoen die zeg maar niet goed genoeg zijn voor Barca A, maar nog wel transferwaarde (ook al is het maar 1M) wegdoen. Niet in de staat waarin ze nu verkeren. Kortom je krijgt 3 jongens waar je niets aan hebt en waarschijnlijk bij ons ook gewoon opvulling zijn voor de lagere teams. Daarbij hebben die spelers vaak al moeite om zich aan te passen en last van heimwee.

3   2  
Hugo

Pesetas op tafel. Anders niet. Hup NAC

2   0  
Scheppioni

En daarbij zou je met drie jonkies zitten mocht je de ruildeal doen waarvan 95 % de kans is dat ze lang moeten aanpassen of dat ze met heimwee komen te zitten !?! Nee prima Maurice, hopen dat Riera dit kan snappen .....

2   1  
Akkie

Als Barcelona toch doorpakt en Riera vertrekt lopen kun je voor weinig twee spelers van den Bosch ophalen die op de positie van Riera uit de voeten kunnen

Brem Soumaoro (amateurbasis) - positie verdedigende middenvelder/centrale verdediger
Kevin Felida (klein doorlopend contract tot 2022) - positie verdedigende middenvelder/centrale verdediger

0   0  
Akkie

Jan Gorenc (NS Mura) contract to 2022 zou ook een goeie vervanger zijn

12   1  
Scheppioni

Barca heeft nou semedo voor 40 miljoen verkocht aan wolverhampton, dus daar kan makkelijk 5 miljoen voor Riera af !

10   1  
Plastieke annemieke

Het is toch gewoon simpel.

Nac heeft 3 fitte cv,s waarvan er 2 uit kunnen komen voor hun land . Dat is al heel erg mager.

Dan ga je toch niet 1.5 week voor het sluiten van de tm je beste cv weg doen voor talenten?

Je moet gewoon minimaal 1 miljoen vragen want je moet ook gelijk een vervanger halen voor volgende week zaterdag . Eigenlijk 2

13   1  
Braze

Misschien moeten de NAC supporters heel duidelijk laten weten hoe graag zij Riera en Sidney willen houden.

Geruil met Barca levert niks op dan teleurstelling.

5   0  
Marti

@HUGO pesetas hebben ook geen waarde voor NAC , ik zie liever klinkende euro ‘s

9   0  
TheBeek

Als het net zulke grote talenten zijn als vales prat dan zou ik zeggen......sla maar over!

Die clubs barsten van zogenaamde 'talenten'.

Net als city. Kijk naar smith-brown....die zit nu in de 5e divisie van engeland.

Alles wat ook maar een beetje kan voetballen word bestempeld als 'talent' maar 90% red het never nooit

11   0  
Benassi

Mijn moeder zei altijd: van ruilen komt huilen

8   0  
Dun Kees

Als het pareltjes zijn kan Barcelona die makkelijk verkopen en met het geld Riera betalen. Ik vrees echter dat dit niet het geval is.
Dus poot strak houden.

11   0  
Den Hoge

Riera is een bewezen en zeer gewaardeerde kracht. Wat moet NAC met drie niet bewezen talentjes?

Riera moet blijven.

6   1  
Nacman

6 miljoen plus Messi met doorbetaling van salaris door Barcelona

8   0  
SjorsNAC

Je sterkhouder ruilen 3 mislukte ongemotiveerde barcelona afvallers. Nee nee en nog eens nee. Centen of niks.

3   1  
Guuske

@benasi dat zie je idd nu wel met de stokkers deal

14   5  
ome cor

Dat Barcelona nu geen geld uit kan geven heeft een reden.
Het voorgestelde ruilen is een mogelijkheid, maar "nee" is ook een antwoord.

Juist clubs die overal in de wereld spelers wegkopen die een beetje leuk tegen een balletje trappen, maken het wereldje verdomd lastig voor kleinere clubs.

Laat ze maar bloeden !
Niet heel de wereld draait om dit soort grote clubs.

In dat kader is het bijvoorbeeld ook bezopen dat een Franse en Engelse club streden om de handtekening van van Hecke om hem dan vervolgens in Nederland te stallen.
Kopen kopen kopen en dan spelers even snel weer verhuren. Ik noem het "verhoeren".9   1  
DunErwt

Alleen zonder hoersoebsidie :-)

3   3  
RaraNAC

dus wel leveren een krat Juup in en krijgen Amstel, Bavaria en Grolsch er voor terug?

5   1  
Hont

Hoop dat Riera snel bijtekent (hoop ik overigens ook voor Sydney en El Al).

Barça heeft zojuist Semedo aan Wolves verkocht voor 30 miljoen. Dat argument kan dus ook direct de prullenbak in.

Als je hem dan zou graag wilt, heb je nu met dan genoeg middelen. Jullie hebben het geld, wij hebben het niet noodzakelijk nodig (voelt fijn dat ook eens te kunnen zeggen bij NAC). Voor minder dan 1 miljoen hoeven we niet te praten.

10   0  
TheBeek

Als je dit jaar wil promoveren dan lijkt 1 van je sterkhouders net voor het einde van de transfermarkt laten gaan mij geen goed idee!

0   1  
Magnetron

Ik zie hem graag blijven, denk dat hij belangrijk is en gaat zijn voor het gevecht om promotie. Echter ben ik ook wel benieuwd welke talenten dan hier naar toe komen. Wat hierboven al vaak is gezegd zullen dag niet de toptalenten zijn, maar toch hoor ik dan alsnog graag de namen

6   1  
RV

Zou het sowieso nooit voor drie jeugdspelers doen.
Spelers die waarschijnlijk nooit bij NAC op de scoutingslijst hebben gestaan en waarvan men geen idee heeft hoe die jongens zich de laatste jaren hebben ontwikkeld, hoe ze echt mentaal in elkaar steken, etc. Ik vind het nogal wat...

Steijn houdt van reactie voetbal en soms wat terugleunen op de verdediging.
Dan heb je met Riera echt een goede centrale verdediger.

Maar goed, als er een geldbedrag wordt neergelegd zou men de overweging moeten maken:

1) Is er nog tijd en geld om een waardige vervanger te halen -> Ik denk het niet
2) Zijn Monsalve en Noblejas geschikte opvolgers voor zijn positie? Ik denk Monsalve zeker maar is hij fit.
3) Ziet Steijn in Malone een vervanger voor de CV positie en is er dan een gelijkwaardige vervanger voor Malone op het middenveld -> Ik denk dat El Allouchi (stop met die linksbuiten te zetten!) prima als centrale middenvelder kan spelen en ik ben zeer gecharmeerd van Azzagari. Zelfs Immers heeft in het verleden bewezen ook als centrale middenvelder te kunnen spelen (dan kan Dogan gewoon op 10).

Al met al zal het een zwaar gemis zijn.
Laat Steijn maar bepalen of hij denkt een waardige vervanger kan neerzetten.

3   4  
ome cor

@hont
Als van Hecke met 16 wedstrijden al meer dan 2 miljoen oplevert, dan moet Barcelona voor Riera nog meer betalen.
Of ze moeten naast dat miljoen nog drie jonkies willen aanbieden....

Hahaha nee hoor.
Riera lekker houden, Zolang Barça el knip gesloten houdt.

3   0  
Ed

Hebben ze de Spaanse griep. Wat een belachelijk voorstel. Doei!!

3   0  
Breda-Loyal

Ik las hier voorbij komen dat we alleen Rierra van de hand moeten doen wanneer Monsalve en Noblejas weer fit zijn.

Laten we dat aub niet doen.

Je kan van laatste 2 genoemden niet vertrouwen in het feit dat ze blessurevrij blijven.

Rierra gewoon aan zijn contract houden en proberen te verlengen (belonen voor zijn goede eerste 2 seizoenen)

Gedemotiveerd zie ik hem niet raken omdat dat niet echt lekkere reclame is voor hem als speler en hij heeft aangegeven het verder bij NAC het naar zijn zin te hebben.

1   1  
Des NAC's

Die 3 jeugdspelers zullen dan wel lekker gemotiveerd zijn om hier mee te strijden in de Division Cocina campeón

2   0  
Geeren-zuid

Riera heeft gewoon nog contract voor een jaar( en vlg mij heeft de club nog de optie om dat te verlengen met een jaar), dus niet voor een appel en een ei op te halen
Riera is een van je dragende spelers, je leider in je defensie,als je hem laat gaan heb je gewoon een probleem!
Nederlandse cv’s waren niet haalbaar( zie onze Afrikaans gokje in defensie),monsalve zwaar geblesseerd, onze andere Spaanse verdediger ook blessure gevoelig!
Malone linie terug halen, is mijn inziens ook geen optie, daar deze op t middenveld een zeer welkome versterking is gebleken, en hij is nog niet op zijn top heb ik t gevoel.
Riera zou graag willen hoor ik,maar heeft in principe dus nog een contract voor 2jr, vd Hecke had maar 1jr.
Voor een dergelijke rots in de branding zou nac dus heel diep in de buidel moeten tasten , dus laat ze maar schuiven en flink ook!
En anders gewoon lekker hier houden en contract verlengen aub

2   5  
Kisku

Als je mag kiezen waarom niet ,zit mis wel wat tussen

2   2  
Lamington

Peseta's kut
Geen spelers

5   8  
Lamington

verder zou ik iedereen die zeurt om een ban, een ban geven
😃👍🏻

En iemand die een berichtje retweet is geen bron.

4   1  
Tipex

¡Riera debe quedarse en Breda! Es uno de los mejores defensores desde hace años.

4   1  
Maarten

Gewoon betalen anders wegwezen, domme deal.

7   0  
Martinus

3 keer 0 blijft natuurlijk gewoon 0. Nooit hiermee akkoord gaan. Barcelona heeft geld genoeg maar mag het inderdaad niet zomaar uitgeven. Maar dat is niet ons probleem.

2   0  
Badeend

De technische leiding van NAC heeft eerder aangegeven dat Monsalve weg mag, en dat voor vervanging van Van Hecke naar een extra centrale verdediger gezocht werd. Worden dat er dan twee zodra Riera vertrekt? Het is nogal wat...

4   0  
C'mon NAC

Riera is onze meest stabiele factor, leider, rustpunt. Regelmatig een goaltje meepikkend. Iemand van wie je zegt als ie weg is: ik wist niet dat hij zooo belangrijk was.... houden dus als er niet betaald wordt voor hem. En Riera zelf lijkt me niet de persoon die gaat muiten wanneer hij zijn zin niet krijgt.

1   0  
Da Huge

Dit is dus mensenhandel. Letterlijk.

1   1  
Gjoewie

Da Huge > Dat is het altijd. Ook wanneer er patatten over tafel gaan.

Enfin, van mij mag die Fati wel komen! 8-)

1   0  
canaar

Wat is dat voor een waardeloze deal!? Ipv 2 jeugdspelers krijg je er nu 3. We mogen toch maar 11 spelers op stellen? Hier hebben we dus niets aan. Gewoon een transferbedrag of anders niets.

Hoewel het nog een hele kluif gaat worden om hem hier te houden als hij echt graag wil...

Laad alle berichten na dit bericht in