Wij gaan niet opzij

Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #36

Praatpapegaai

Vanavond hebben we niemand minder dan Bram van Doorn als gast. De man die namens de loco's in de clubraad zit en laatst nog twitter in rep en roer bracht om een speciale aankondiging te doen. We bespreken uiteraard de zegetocht van NAC in het nieuwe seizoen en de haperende concurrentie. Kortom een boordevol programma!

Bron:
B-Side Rats
8 Reacties
36   2  
Praatpapegaai (BSR)

@Kipiani,

Waarom vind je dat we aan hun stoelpoten zagen?

Volgens mij hebben we in geen enkele zin een negatief iets gezegd over dat duo.

Maar misschien als je de podcast achterstevoren afspeelt dat je naast veel demonische boodschappen ook kritiek op Manders en Steijn krijgt? Ben toch zeer benieuwd!

20   3  
Jeroen

Lekker bezig mannen! Ik ga effe een nachtdienstje draaien en morgenochtend is het eerste wat ik doe de podcast beluisteren met een goed bakske koffie.

37   62  
Kipiani

4 wedstrijden, 12 punten.
En toch aan de stoelpoten van Steijn zagen.
Krijgen we dan een clown als Youri Mulder ?
Bij deze club wil straks echt niemand meer werken.
Ongelofelijk wat een gezeik.
De positie van Sydney en Pierre wordt misbruikt om Steijn en Manders te elimineren en NAC definitief naar de kloten te helpen.
Een trainer & coach als Steijn hebben we al jaren niet meer gehad.
Ben er maar zuinig op deze keer.

6   0  
Ibio

Bij de fc afkicken podcast kwamen ze met de optie ftuna, ivm de Turkse connectie.
Zie hem ook wel daar naar toe gaan, dan krijgt ie een salaris verdubbeling. En misschien mag hij dan een jaartje rijpen bij Dordrecht.

36   2  
Praatpapegaai (BSR)

@Kipiani,

Waarom vind je dat we aan hun stoelpoten zagen?

Volgens mij hebben we in geen enkele zin een negatief iets gezegd over dat duo.

Maar misschien als je de podcast achterstevoren afspeelt dat je naast veel demonische boodschappen ook kritiek op Manders en Steijn krijgt? Ben toch zeer benieuwd!

21   2  
Kipiani

Sorry. Je hebt gelijk. Reactie is meer algemeen en nauwelijks op jullie podcast.

21   3  
Chris W.M.

Heren. Jullie zitten in de finale van de Dutch Podcast Awards categorie Sport, de podcast variant van de Televiziering zeg maar. Jullie zitten gewoon in de top 5 van beste podcast in NL haha.

Aan alle luisteraars; Stem hier op je favoriete podcast en zorg ervoor dat die Dutch Podcast Award naar Breda komt!

https://podcastawards.nl/stem#sport

1   15  
Steven73

Sorry wat een discussie weer over Sidney van Hooijdonk. Sidney is prima spits voor nac. ALLEEN hij kan 70min vol gas gaan en is dan leeg/op. Moet deze jongen niet NU als een speer aan zijn fysieke gesteldheid gaan trainen. Zowel body technisch maar ook inhoudelijk. Dan kan hij pas stappen maken.
En wat ziet iedereen in Malone. Ik zie hele goeie dingen met onbegrijpelijk acties. Een zo n onbegrijpelijke actie is dat hij heel vaak weg loopt van zijn man. Het zal dan zijn man niet zijn en hij denkt wellicht die is voor een ander. Is me al vaak opgevallen. Of die speler loopt te hard en laat hem weer gaan

1   1  
die ne gast

Bram praat vooral met zijn Breda Locos pet. Jammer, hadden wel wat meer kritische vragen gesteld mogen worden over het functioneren van de Clubraad.
Juist nu met de (beginnende) supporters tweespalt tussen reguliere SCC-houders en Cv1912/gouden-SCC-houders.
Komt de Clubraad ook op voor de belangen van alle supporters en dus ook voor de reguliere SCC-houders en gaan ze daar ook iets voor doen? Hoe maken zij de afweging tussen deze tegenstrijdige belangen van de verschillende supporters?

Voor het grotere plaatje voor NAC is het van belang dat ook de reguliere SCC-houders een keer een wedstrijd mogen bezoeken. En ik mag hopen dat Clubraad ook naar dit grotere plaatje kijkt. Als gouden SCC-houder zie ik dit grotere plaatje wel en zou ik er alle begrip voor hebben als ik een keer niet naar NAC kan tbv de reguliere SCC-houders.

Laad alle berichten na dit bericht in