Wij gaan niet opzij

Belangrijke overwinning Benin, Kosiah ziet Liberia verliezen in laatste minuut

Das Phantom

Het Benin van NAC-verdediger Moïse Adiléhou heeft vandaag een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om kwalificatie voor de Afrika Cup. Benin was met 0-1 te sterk voor Tanzania en gaat nu aan kop in de poule.

Adiléhou kwam niet in actie tijdens de wedstrijd, maar zag landgenoot Mounie de enige treffer maken in de 72e minuut. Door de overwinning heeft Benin nu zeven punten uit drie wedstrijden. Congo volgt met vijf punten en Tanzania blijft door de Nederlaag steken op vier punten. Madagaskar is nog puntloos in de groep. 10 oktober kan Benin een grote stap zetten in de kwalificatie als het ook thuis weet te winnen van Tanzania. 

Voor Ayouba Kosiah en Liberia was het een minder succesvolle dag. Het land verloor de derde wedstrijd van de kwalificatie met 1-2 van Kaapverdië. Kosiah kwam na een uur voetballen binnen de lijnen en zag Kaapverdië in blessuretijd de winnende goal maken. 

Liberia staat nu laatste in de poule met drie punten. Kaapverdië deelt met vier punten de tweede plek met de Centraal Afrikaanse Republiek. Koploper met zes punten is Nigeria. 10 oktober kan Liberia zich revancheren. Dan speelt het de uitwedstrijd tegen Kaapverdië. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
6 Reacties
6    
RNAC

Niks persoonlijks hoor, maar hoeveel wedstrijden heeft kosiah nu totaal dit seizoen gespeeld en hoeveel doelpunten? Dacht geen toch? Valt niet altijd op de makkelijkste momenten in maar mis bij hem wel echt de doelpunten

5    
Johnny1912

Is een hele matige spits RNAC.

Is gehaald als opvulling voor het onder 21 om te zorgen dat daar genoeg jongens voor waren. Totaal niet gescout voor het echte werk of de insteek deze jongen op te leiden.

Door falen van ons technisch hart hebben we maar 1 echte spits in de selectie en wanneer andere opties uitvallen komen ze bij deze jongens terecht. We hebben niet voor niks zo bar weinig punten!

-6    
Arie

RNAC
Hoeveel heeft Bilate er al gemaakt?

1    
Rubenac

Turkse spits een kans geven!!

2    
scheppioni

Hopelijk fit terug ......

3    
Jb

We heben een 19 jarig turkse spits waarom krijgt die nog geen kans in de eerste

Laad alle berichten na dit bericht in