Wij gaan niet opzij

Seizoenkaarthouders gratis naar bekerduel NAC - VVV

BsideBart

Goed nieuws voor alle seizoenkaarthouders, NAC maakte vanmorgen bekend dat al deze seizoenkaarthouders gratis naar binnen mogen voor het bekerduel tegen VVV op dinsdag 26 oktober. Het gratis ticket dient nog wel verzilverd te worden via nactickets.nl . Supporters hebben hier nog tot en met zondag 17 oktober de tijd voor.

Seizoenkaarthouders kunnen via nactickets.nl de gratis kaart in het winkelmandje vinden. Via deze weg kunnen zijn de kaart bestellen en krijgen deze via de mail opgestuurd. Zo kan elke supporter op zijn/haar eigen vertrouwde stoel het bekerduel met de Limburgers volgen. Vanaf 18 oktober vervallen de kaarten en start de vrije verkoop.

Voor het duel is het ook mogelijk om kaarten bij te kopen door 1912-leden, seizoenkaarthouders of clubkaarthouders. Vanaf 11 oktober 12:00 uur heeft de Club van 1912, 24 uur om kaarten bij te kopen. Vanaf dinsdag 12 oktober kunnen de seizoenkaarthouders of clubkaarthouders ook tickets bijkopen.

Voor het duel met de Venlonaren zal NAC een lagere toegangsprijs noteren. Zo betaal je voor de korte zijdes slechts 10 euro voor volwassenen, en 5 euro voor jeugd t/m 17 jaar en 65+'ers. Prijzen voor de lange zijde zijn respectievelijk 15 euro voor volwassenen en 7,50 voor jeugd t/m 17 jaar en 65+'ers.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
18 Reacties
92    
Ivo

Laten we eerlijk zijn, een doordeweekse wedstrijd die pas om 9 uur begint met een moeizaam spelend NAC, dat had niet veel toeschouwers getrokken. Nu pakken ze toch wat horeca omzet en creëren ze wat goodwill bij de supporters. Ik denk dat het een prima actie is.

0    
Heksenketel

Wie is die NAC-speler op de foto :-).

27    
Cor Nuijten

Zo is dn Mattijs dan ook wel weer hè!

-54    
Noadhugodver

Geniet er maar van want onder Amerikanen zal dit nie gebeuren ;)

37    
EBonline

Goede actie van NAC en ook de automatisering werkt uitstekend. Met een paar muisklikken is het ticket binnen. Mag ook wel eens gezegd worden.

92    
Ivo

Laten we eerlijk zijn, een doordeweekse wedstrijd die pas om 9 uur begint met een moeizaam spelend NAC, dat had niet veel toeschouwers getrokken. Nu pakken ze toch wat horeca omzet en creëren ze wat goodwill bij de supporters. Ik denk dat het een prima actie is.

6    
Ouwe Spionkop

Inderdaad goede actie anders was er geen kip gekomen.
Gister het bericht nog meegekregen over de Saudische investeringsmaatschappij die het noodlijdende Newcastle heeft overgenomen?
De Newcastle supporters dansten op straat en zeggen dat dit de redding van hun club is.
Ze denken binnen 3 jaar CL te spelen.

0    
nac.be

Ik probeer kaarten te bestellen voor het familievak, maar kan helaas geen kaarten bestellen voor de kids. Wel voor mezelf. Iemand anders ook problemen hiermee?

10    
Sanseveria

@ NAC.be
Losse kaarten bijkopen kan pas vanaf 12 oktober.

15    
Wanny

Het is wel herfstvakantie, dus zou een mooie pot zijn om een hoop kinderen te verwelkomen. Als het net zo'n mooie bekerpot wordt als NAC-VVV op 10 november 1993, dan heb je er gelijk de nodige supporters voor het leven bij.

19    
Judge M.

@Spionkop:

Ze zijn echt compleet de weg kwijt daar.. Zal Bin Salman mooi vinden dat voor een paar grijpstuivers ze het daar allemaal wel best vinden. De zaak Khashoggi zijn ze daar zeker al lang vergeten..

Dan hier maar wat minder maar hopelijk geen geld in onze club waar bloed aan kleeft..

0    
Cool hand

De situatie bij Rochdale AFC is veel relevanter voor een club als NAC dan wat er bij Newcastle gebeurt. Newcastle Utd zou inderdaad het Manchester City van the North East kunnen worden. NAC zou het Rochdale van Brabant kunnen worden.

5    
nac.be

@sanseveria

Dat weet ik. Dit gaat om kaarten voor mijn kids die ook een seizoenkaart hebben

3    
NAC!!!

@oude spionkop.

Zo een feest is het misschien ook wel in Breda.. Als Manders weg is 😉🤣

4    
PietP

Met de bekerwedstrijd NAC-VVV uit 2016 nog in het geheugen, ben ik blij dat ze dit doen.
Kaartjes waren toen €5,-.

We zaten toen voor mijn gevoel met amper 1000 mensen op de tribune, hebben we 90 minuten geen kans gecreëerd en gingen we er kansloos met 0-2 af.

9    
scheppioni

k^t man, op een dinsdag ..... gaat hem niet worden voor verre NaCCers ..... 1 ding is zeker .....
HUP NAC !

5    
Breda-mike

Mooi gebaar van NAC! Weet iemand hoe het zit met die 2 proefspelers? Zijn ze afgetest of trainen ze nog steeds mee?

3    
fvf6

Mooie geste van NAC . Ik hoop dat er op deze manier toch nog aardig wat supporters op af zullen komen , zodat het geen sfeerloze wedstrijd hoeft te worden. Daarbij hoop ik dat NAC deze wedstrijd niet beschouwd als eentje die er niet toe doet , maar als echte cup-fighter er iets moois van maakt .Allen door veel wedstrijden te spelen kun je er vaste patronen inslijpen , en eventuele bankzitters laten proeven aan het spelen van wedstrijden die er om doen.

-2    
ctk

hmmm, 21.00 op een doordeweekse avond in een nietszeggende bekerwedstrijd...laat maar!

Laad alle berichten na dit bericht in