Wij gaan niet opzij

Bilate reageert op contractnieuws: 'Bel op zijn minst even'

Das Phantom

Mario Bilate, Moïse Adiléhou en DJ Buffonge krijgen geen nieuw contract. Dat meldt BN DeStem deze ochtend. Bilate reageert op Twitter zelf op het nieuws en is niet blij. "Ik wist na het vertrek van Ed dat het einde verhaal is, maar bel op zijn minst even. Dat noem je fatsoen", aldus de spits.

De aanvaller was een groot deel van het seizoen geblesseerd en was pas tijdens de play-offs weer inzetbaar. Volgens Bilate is hij echter in deze positie gekomen, door keuzes van de club. "Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club. Desondanks, alles blijven geven, om via een krantenartikel erachter te komen dat mijn tijd er definitief op zit." 

Bilate kwam net als Buffonge en Adiléhou in 2020 naar Breda. Hij werd destijds betrokken in een deal met RKC, dat Finn Stokkers naar Waalwijk haalde. In zijn eerste seizoen kwam de aanvaller tot 28 wedstrijden. Hij scoorde negen keer en gaf twee assists. 

Adiléhou werd als gokje naar Breda gehaald door Maurice Steijn. In totaal speele hij de afgelopen twee jaar 52 wedstrijden in het geel-zwart. Afgelopen seizoen werd hij ingezet als centrale verdediger, rechtsback en spits. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem, Twitter
Terug naar overzicht
142 Reacties
403   16  
Das Phantom (BSR)

Sportief mag iedereen er van vinden wat ze willen, maar als iemand twee jaar bij jou onder contract staat kan je op zijn minst even bellen om te zeggen dat het voorbij is. Dat is gewoon een nette manier om met mensen om te gaan.

27   43  
Scheids!

Geen verrassende wending als je je bedenkt dat beide niet echt een positieve bijdrage hebben geleverd tijdens hun verblijf in Breda.
Bilate té veel en te lang uit de roulatie en Adilehou is gewoon te licht bevonden!
Succes bij jullie volgende avontuur!

403   16  
Das Phantom (BSR)

Sportief mag iedereen er van vinden wat ze willen, maar als iemand twee jaar bij jou onder contract staat kan je op zijn minst even bellen om te zeggen dat het voorbij is. Dat is gewoon een nette manier om met mensen om te gaan.

84   5  
NAC!!!

Iedereen zal zijn mening wel hebben over welke speler dan ook. Ook ik!

Maar dit doe je als club niet!
Je meld het op zijn minst eerst de betreffende speler, fatsoen is ook heel wat..

Zonde…

61   8  
TpT

Hier heeft Bilate gewoon een punt toch? Er is gewoon niemand in de organisatie. Ik hoop alleen dat de juiste personen hierop worden aangekeken en niet de "club" an sich. Het zijn voornamelijk Manders en de RVC die gefaald hebben om een waterdichte organisatie neer te zetten. Ik weet niet hoe dichtgetimmerd Hellemons zijn takenpakket bijvoorbeeld is, maar in principe is hij als hoofd jeugdopleiding niet iemand die deze communicatie zou moeten doen toch?

Overigens is deze zin ook wel zorgwekkend: Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club. Dit zou wel een hele kwalijke zijn. Medische staf ook eens onder de loep nemen?

93   25  
Wanny

Misschien bellen ze hem ook nog wel. Er staat wel vaker iets in de krant dat nog niet helemaal definitief is.

Het zou sowieso geen verrassing kunnen zijn, aangezien er voor 1 april schriftelijk is opgezegd. Als ze dan eind mei nog geen nieuw contract aanbieden weet je al wel genoeg lijkt me.

Mario kan ook beter stoppen met twitteren. Eerst al een akkefietje met een supporter en nu weer negatief reageren naar de club die 2 seizoenen voor zijn inkomen heeft gezorgd. Ik snap dat dit teleurstellend nieuws is, maar het heeft weinig zin om te gaan natrappen. Als TD van een andere club zou ik er zo eentje al niet hoeven.

21   58  
Billy Bonus

Heel goed Hellemons. Het nieuwe NAC begint vorm te krijgen. Bel dan ff zak hooi.

Maar: Mario heeft wel een brief gehad voor 1-4, Ralf werd gezien als tweede spits en (tijdelijke) vervanger door het technisch hart en toen dat niet juist bleek werden Banis en later Hilterman gehaald.

34   7  
Sjef de gevulde koek

Leuk had wel een belletje verwacht maar even voor Bilate als je gebeld wilt worden moet er wel iemand achter de telefoon zitten om te bellen. Nac is stuurloos en Manders de lul belt al bijna een jaar niemand meer. Ja thuisbezorgd om elke dag broodjes te bestellen op kosten van Nac maar daar houd het weke mee op. Dus Bilate neem het niet te serieus dat belletje.

38   12  
Chris W.M.

“Ik wist na het vertrek van Ed dat het einde verhaal is”. Apart wel, indirect geeft hij hiermee aan dat als De Graaf trainer was gebleven een langer verblijf aan de orde zou zijn geweest. Maar De Graaf is onderdeel van het Technisch Hart, dus is de Graaf hier op eigen houtje bezig geweest?

8   29  
nm

Volgens mij ben je zelfs verplicht om op te zeggen anders wordt het contract automatisch verlengd.

27   12  
Ibio

Hoeveel goals heeft Bilate dit jaar gemaakt?

14   14  
Cool Hand

Jammer van Adilehou. Maar zijn vervanger zal vast vele malen beter zijn.

11   1  
Zak hooi

@ billy bonus

Mij nie belluh!

57   6  
Italo (BSR)

Vooral vervelend dat Bilate het zo opvangt, maar kan het niet zo zijn dat bndestem voor haar beurt spreekt? Wellicht zijn er dit weekend knopen doorgehakt en worden de spelers begin deze week geïnformeerd?

Al met al; een hoop zaken die we niet weten, dus persoonlijk ga ik niet oordelen over het proces en dat het niet netjes verloopt.

Wel een oprecht woord van dank aan Mario voor zijn inzet, positiviteit en houding gedurende zijn NAC-periode.

15   13  
Hont

Toont maar weer dat het een bende is bij NAC. Niet netjes wat hier gebeurt, maar door het machtsvacuum ook niet onverwacht. Het is niet zo dat Hellemons nu ineens een keurige handover periode heeft gekregen van zijn voorganger (wie dat in dit geval ook moge zijn?).

Mario, bedankt. Je bent een echte prof en hebt je altijd zo gedragen. Bedankt voor je inzet en veel succes in je verdere carrière.

36   16  
Realist

Dus mijnheer Bilate is geblesseerd door wanbeleid? Nee, mijnheer Bilate is een man van glas! Dát is de reden dat hij zo'n beetje structureel geblesseerd is...... Zal dit maar niet op zijn twitteraccount melden, dan is hij weer beledigd.....

18   5  
Adriaan

Ja uit goed fatsoen toch maar n belletje
Jamer dat Adilehou niet verlengd wordt

17   15  
Da Huge

Met alle respect, dit kan als club gewoon echt niet. zwaar onfatsoenlijk, maakt niet uit hoe lang iemand geblesseerd is of niet gespeeld heeft.

32   1  
josjosjos

De club heeft hier zelf nog niks over gecommuniceerd. Misschien dat ie vandaag nog gebeld zou worden.

Totaal niet chique van Bilate dat ie dit op twitter zet en ook nog even een trap na over de blessure. Los het dan zelf ff als een volwassen vent op en neem contact op met de club. Doei, ik ga je niet missen.

17   7  
RaraNAC

Bn de stem kan nooit voor z’n beurt spreken, dat is degene geweest die het lekt naar de krant.

Ik vind het erg jammer dat Bilate nooit van toegevoegde waarde is geweest. Volgens mij als spits nooit dubbele cijfers gehaald terwijl ik bij hem wel het idee heb dat het er ergens in zit…
Mits fit, van toegevoegde waarde volgend jaar. Alleen het blijkt om deze reden juist een te grote gok te zijn.
Prima besluit, even persoonlijk mededelen zou ons als club sieren.


Zal wel naar ADO gaan en er 20 in schoppen..

11   6  
Didier

Ze hadden idd op z'n minst even kunnen bellen...
Dat NAC door 3 jaar KKD en een hoop gezeik minder tot de verbeelding spreekt voor spelers is een feit en dit soort lompe acties maken het er niet beter op.

12   19  
Fritske d'n Olifant

Mario is samen met Olij en Van Schuppen de enige speler met persoonlijkheid in deze selectie. Dat zagen we wel terug in de wedstrijden tegen ADO in de play offs. Het is daarom ontzettend jammer dat hij zo lang geblesseerd is geweest en het rendement niet haalt dat hoort bij een speler op zijn positie. Desalniettemin had ik toch gekeken of hij met een jaarcontract of een prestatieovereenkomst niet behouden had kunnen worden als pinchhitter. Zeker met het fysieke spel in de KKD is het iemand die iets kan forceren. En met zijn ervaring en doorzettingsvermogen is het ook iemand die belangrijk kan zijn in de kleedkamer en de begeleiding van jonge spelers.

Ik ben wel benieuwd naar wat hij bedoelt met dat hij door het wanbeleid van NAC zo lang geblesseerd is geweest. Moest hij doorspelen met een blessure? Is er de verkeerde diagnose gesteld of heeft hij de verkeerde behandeling gekregen?

Ook het vertrek van Adilehou vind ik jammer, maar niet onoverkomelijk. Dat hij de beste mandekker van de selectie was zegt ook iets over de kwaliteit van de selectie en dan met name de verdediging. Wel typisch dat de enige Steijn-speler die wel rendeerde nota bene een gokje was.

8   8  
Breda F2

Vanuit mijn optiek hoor je een speler uit te nodigen voor een gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er op een duidelijke en nette manier aangegeven waarom een contract niet verlengd wordt. Jammer dat het zo moet.

Maar goed, het is goed dat de heren weg kunnen. Dit geeft weer ruimte voor nieuwe spelers/ jeugd.

16   2  
Ouwe Spionkop

De tam tam zal Blanco wel iets te snel bereikt hebben en die is niet voor niks journalist en die wil een nieuwtje hebben.
Wel lullig voor Bilate natuurlijk en ook voor Adiléhou. Die laatste had ik nog graag zien blijven.
Bilate is wel soort spits waar ik van hou, maar risico op blessures veel te groot.
In deze overgangsperiode kunnen zulke dingen gebeuren. Manders is weg , we hebben geen td en Hellemons kan niet overal tegelijk aan denken.
Opvallend dat Bilate de trainer Ed noemt. Dat geeft al aan dat de Graaf veel te amicaal was met zijn spelers en geen overwicht had.
Er zal nu een scorende spits gehaald moeten worden. Vd Sande is een prima kerel erbij te hebben maar is niet een spits die echt heel veel scoort.

6   3  
Kipiani

Blijft die vissenkom voor informatie bij de jongetjes van de krant wel gewoon op zijn plaats staan ?

6   3  
HupNAC1996

Bilate is een goede gast en als hij speelde beviel hij over het algemeen wel. Feit is dat hij (te) vaak geblesseerd is, daar hebben we bij NAC er de laatste tijd te veel van (zie DJ). De risico's die zijn genomen wat betreft zijn blessure, daar was hij zelf ook bij toch? Dit gaat allemaal in overleg lijkt mij, als hij het nog te vroeg vond destijds had hij dat toen moeten aangeven.

Als er niet met hem gesproken is, is dat inderdaad niet netjes. Maar uit het artikel haal ik niet dat bijvoorbeeld Hellemons dit tegen Blanco heeft gezegd of iets dergelijks. Het lijkt mij dat het gewoon uitgelekt is, en misschien stond het nog in de planning om hem te bellen?

Hoe dan ook, Mario bedankt voor je inzet en succes nog in je verdere carrière!

10   6  
j.d.BSIDE

Je mag verwachten met een nieuw elan ook een duidelijkere communicatie....
Ben benieuwd wanneer ik dat ga beleven...

10   10  
Ouwkus

Oef slecht NAC.

Al is Bilate geblesseerd geweest, zo ga je niet met werknemers om.

4   6  
Bredaaaaa

Vaarwel en succes bij jullie volgende clubs!!!!! Bedankt voor de inzet.

34   2  
Ginnekenees

"Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club"

Hoe raak je geblesseerd door wanbeleid?

7   9  
gjoewie

Nou, dat is het eerste smetje op het blazoen van het MT. Penders kreeg destijds zijn conge nog per telefoon. In dit geval had ik ze toch even een voor een persoonlijk gesproken en de situatie uitgelegd. Wel raar dat (door BN De Stem) de link gelegd wordt dat dit allemaal mensen zijn die door MS werden aangetrokken. Betekent dat dat het slechte voetballers zijn?
Adilehou had van mij wel mogen blijven, je hebt zo'n bijtertje nodig volgend seizoen, want de kwaliteitsimpuls van de KKD is dermate dat je vaak een sterke spits bij de tegenstander hebt staan.
Bilate is een type speler die ik graag zie. Het is jammer dat hij zo vaak geblesseerd was. Die performance trainer die we hadden (gelukkig dat ze die aan de straat gezet hebben: "Vuilnisman, kan deze z*k ook mee?") heeft er niet voor gezorgd dat onze jongens blaken van conditie. Kijk eens naar Excelsiknor. Die gasten stonden na 75 minuten (!!!) met 3-0 achter. En toen bleek dat ze zowel technisch als conditioneel veel beter zijn dan Adoow. 3-3 na 90 minuten (plus 11 minuten extra tijd) en 4-4 na verlengingen. De rust die die gasten uitstraalden, ook tijdens de strafschoppenserie. Petje af voor Marinus Dijkhuizen!
Juist vanwege de slechte conditie en individuele begeleiding van de spelers krijg je meer en langere blessures. Dus ik vind dat Bilate hier alle recht van spreken heeft. Werk aan de winkel voor het MT (en de nieuwe TM)!

33   1  
kopspion

jammer van Moise
maar nu zsm Malone en Schoenmaker nog de deur wijzen hier !

15   5  
Didier

Mocht het zo zijn dat het eerder bij Blanco ligt als bij een speler dan is (een deel) van de organisatie nog steeds rot.
Linksom of rechtsom kan het niet en is het triest dat Mario het uit de krant moet vernemen

4   2  
gjoewie

... en het ontbreken van individuele begeleiding ...

5   14  
NAC nieuwe stijl

Onze nieuwe eigenaar doet toch iets met personeel wat zij heel belangrijk vinden voor elke organisatie?

11   9  
Ray

Bellen?

Bij een "normale" werkgever nodig je iemand uit op kantoor en dan ga je als verantwoordelijke een persoonlijk (en menselijk) gesprek aan en dan leg je uit hoe en waarom.

Het lijkt af en toe alsof men niet begrijpt dat voetballers gewoon mensen zijn. Voetballen is toevallig hun beroep. Als je dan ineens geen werk meer hebt is dat niet alleen heel lastig voor de voetballer zelf maar misschien heeft deze persoon ook een gezin te onderhouden.

Als het zo is gegaan is dat kwalijk

12   3  
Ouwe Spionkop

@Didier
Welke organisatie? We zitten in een overgangsperioden van eigenaren en veel organisatie er er niet meer behalve het kantoorpersoneel en het hoofd van de jeugdopleiding Hellemons.

11   9  
g .r .

nac heeft niet veel bijgeleerd met het vertrek met penders

11   40  
Het spook

Begint al goed met NAC=Breda.

53   5  
Forum

Mario Bilate.. alsjeblieft zeg.

2 seizoenen amper iets laten zien en nu doen alsof ze een clubicoon wegsturen. Toen met Penders, dat was schandalig. Maar toch niet met een Bilate die probeert met zijn vrienden van BN de Stem de club nog even te schofferen? Die gozer heeft alleen gepresteerd in de podcast en op Twitter.

En daarnaast, als het hem niet zint. Waarom belt hij dan niet de club op om te zeggen dat hij dit niet oké vind? Want nu doet hij exact hetzelfde door Twitter te gebruiken. Pot verwijt de ketel.

Voetballers en hun ego..

4   4  
Didier

@ouwe spionkop
Klopt dat er niet veel meer zit. Neemt niet weg dat je juist nu mag verwachten dat men zorgvuldig te werk gaat.

6   22  
Willem 4,5

Fatsoen en voetbal, dat zijn twee zaken die dikwijls niet samen gaan, goede eerste zet van NAC, mooi gedaan weer suffers!

13   4  
BredaParel

Ik snap niet dat ze Adilehou niet verlengen: speelde vaak prima wedstrijden, haalden elftallen van de week. Bilate veel geblesseerd, helaas, maar gek dat dat niet gecommuniceerd wordt.

Sportief gezien schaam ik mijzelf weinig om voor NAC te zijn, maar dit soort dingen zijn heel raar. Zo ga je niet met je personeel om!
10   3  
sam

Contract was eerst formeel opgezegd.
Ze waren al op de hoogte dat er niet verlengd zou worden.Werkgever hoeft dan ook niet meer te bellen.Aangezien dat nac nog geen nieuwe bestuur heeft en door KNVB en Gemeente nog niet goed gekeud is lijkt me toch logische keuze.

10   20  
Willem 4,5

Aan de duimpjes omlaag is te zien dat de meeste het een normale aktie vinden. Ik vind dat je niet zo met mensen omgaat, zullen we vragen of Manders blijft, die is erg goed in mensen schofferen.

17   3  
Marti

Bilate doet hetzelfde NAC had eerst even moeten bellen met hem , dat is waar , maar waarom is hij niet naar de AD en de medische staf gegaan, en vertelt dat dit alles kwam door het wanbeleid dat hij in die positie terecht is gekomen , je wist op dat moment toch ook dat er een wanbeleid was bij NAC , en ik meen te weten uit een interview dat je elders bent gaan revalideren omdat je gek werd dat je in zundert je collega spelers van achter het raam op het veld zag trainen , dus Mario ik hoop dat je alles even naloopt om nu zo te reageren , want over wanbeleid had je bij de juiste personen toen aan de bel moeten trekken !

7   6  
Jurgen

Nix nieuws, dat was met edelenbos ook al " de huisstijl".......

3   5  
Michel

Als het echt zo gaat als Mario aangeeft, is het heel jamer dat het zo gaat: even een persoonlijk gesprek is niet teveel denk ik toch? Je kunt op een nette manier vertellen dat het niet verlengd wordt...al denk ik ook dat er weer geschreven wordt

NAC is gewoon niet kil, dat past er niet bij. Al helemaal niet met NAC = Breda als eigenaar: ga altijd netjes met mensen om, zo straal je het juiste uit naar potentiële nieuwe medewerkers (spelers en andere medewerkers) en komen ze ook wellicht nog graag terug als de kans zich voordoet.

3   8  
gjoewie

Sam > Zo werkt het niet helemaal. Als je voor 1 april aangeeft het contract op te zeggen, wil dat niet zeggen dat de spelers als zodanig "ontslagen" zijn. Het is een manier om een bestaand aflopend contract open te breken. Iemand is destijds met een flink salaris aangetrokken. Hij zou wel mogen blijven, maar moet dan wel salaris inleveren (zeker in het geval van Bilate). Het opzeggen van het eerste contract levert dus de ruimte om een tweede, verlaagd contract aan te bieden. Bilate weet ook wel hoe de vork in de steel zit. Hij wachtte op die verlaagde aanbieding. Maar die komt dus niet.

18   2  
Leo

En krijgen we nu een SCORENDE SPITS???

20   3  
De muzikant

Een half jaar geblesseerd door het beleid???? Heeft op 2 jaar tijd pas 14 wedstrijden (of zo) gespeeld, de rest geblesseerd. In de wedstrijden die hij wel speelde niet gebracht wat van hem verwacht werd en nu in de media reageren op een krantenbericht. In dat geval zou ik zelf de telefoon pakken en navraag doen, pas daarna op twitter zetten.

10   22  
SjorsNac

Bedankt Mario! Succes met je carrière. Lekker naar een club waar ze wel professioneel met medewerkers omgaan.
Schandalig als dit waar is. Typisch NAC.

6   6  
Cees-2

DasPhanthom: Helemaal juist wat jij aangeeft.

25   8  
Vrolijke karel

Wordt nu alweer helemaal misselijk van dat deuzige volk die zeggen : goh het nieuwe NAC begint goed.

Als je met dat deuzige hoofd even de podcast had geluisterd, dan had je geweten dat de nieuwe eigenaren zich nog niet met de gang van zaken bemoeien. Pas nadat knvb daadwerkelijk goedkeuring heeft gegeven.

Treurig volk

2   18  
Cees-2

Maar nog even gezegd, als Bilate dat inderdaad uit de krant heeft vernomen, heeft iemand mogelijk gelekt? Bilate heeft dus mogelijk nog steeds geen officiële opzegging gehad? Die kan, of moet nog komen van NAC-zijde. NAC heeft et mogelijke lekken niet kunnen voorkomen. Dus dat NAC niet netjes is?

13   1  
Ed

Volgens de Stem. Formeel opgezegd per 1-4. dan weet je dat de kans klein is dat er een verlenging uit voort komt. Tevens vaak geblesseerd (Bilate en Dj). Missen we niets aan.
Hoop wel dat Nac het netjes afhandelt.

Schoonmaak is wel begonnen.

13   1  
fvf6

Iedere speler met een aflopend contract heeft enige tijd geleden een brief ontvangen , dat hij uit mag kijken naar een andere club , tenzij NAC zou willen verlengen . Dus ook Bilate heeft deze brief ontvangen. En dat hij teleurgesteld is kan ik ook wel begrijpen , maar van de andere kant als je van de drie jaar dat je er bent, 2 jaar geblesseerd bent moet je ook niet raar op kijken dat een club niet verder wil me je. Ook dat zinnetje , mijn blessure leed komt door het wanbeleid van de club begrijp ik niet zo goed . Bovendien vind ik , maar dat is persoonlijk , alles wat via Steijn en Manders is binnen gekomen mag voor mij de deur uit , zodat we voor eens en altijd onder dat haagse plannetje een streep kunnen zetten en opnieuw beginnen

12   1  
TON

Ondanks dit in de basis niet sjiek is van NAC. Verbaas ik mijzelf dat Bilate verrast is. De formele opzegging ligt natuurlijk al een tijdje bij de familie Bilate op de deurmat.
Met daarin een duidelijke vermelding van de duur van het opzegtermijn. Officieel loopt het contract van Bilate door tot 30-06-2022.
Mijn conclusie, de zaakwaarnemer/ makelaarskantoor van Bilate slaapt. Zaken richting Bilate verlopen immers altijd via deze partij. Als je echt zoveel om een speler geeft, heb je allang zakelijk de intenties naar elkaar uitgesproken. Volgens mij heeft NAC met de formele opzegging correct gehandeld. En is het vanaf nu aan zijn belangenbehartiger.

7   8  
Tip

Belangrijkste denk ik dat we dit niet groter maken dan het is. Ik schat in dat dit gelekt is aan De Stem (dat is niet goed natuurlijk) en dat een gesprekje nog wel komt.
Een verrassing voor hem en ons is het natuurlijk niet. Ik vond Bilate de eerst serie wedstrijden ( stuk of tien?) niet tegenvallen. Hij kan best voetballen. Maar daarna altijd geblesseerd. Hij heeft helaas niet de fysiek voor betaald voetbal.
Mario toch bedankt, je hebt je best er voor gedaan.

Moise vind ik jammer. Is om in de selectie erbij te hebben m.i. geen verkeerde.

8   1  
Beter de Laat dan nooit

Gaat Adilehou niet het zo veelste voorbeeld zijn van doorselecteren en vervolgens met een mindere speler aankomen. Heeft opbouwend veel beperkingen, maar centraal achterin moet je meer dan dubbele bezetting hebben.
Of gaat nemen gewoon door met Malone?

6   18  
Dippo

Schaamteloos.
Succes Bilate.

18   1  
Nacman

Wie bij NAC tot tien kan tellen moet mario effe bellen.
Beste mario als in april je contract wordt opgezegd kan je op je vingers uittellen dat het over en uit voor je is bij NAC.
Succes in je verdere loopbaan.

23   4  
Theoden King

Aan een altijd geblesseerde speler hebben we niks. Bedankt Mario, en succes.

Wel een beetje goedkoop om je falen aan "wanbeleid van de club" te wijten. Next!

8   13  
Arie

De vraag die bij mij rijst: wie zou hem moeten hebben gebeld?
Het is een grote teringzooi.

5   4  
NAC nieuwe stijl

@ginnekenees:

Je herstel duurt onnodig langer als een verkeerde diagnose en/of behandelplan wordt gemaakt.

14   4  
Breda83

Zijn contract is voor 1 april formeel opgezegd. Als er in de tussentijd geen gesprekken zijn geweest tussen zijn zaakwaarnemer en NAC dan mag het geen verrassing zijn dat het stopt voor hem bij NAC. Het koppelen van het vertrek van de Graaf aan zijn eigen vertrek lijkt er inderdaad op dat de Graaf misschien wel heeft aangegeven dat hij een aanbieding zou krijgen als hij trainer mocht blijven. Ik kan me daarom zomaar voorstellen dat niemand bij NAC er vanuit ging dat Bilate nog hoop had als dit alleen met de Graaf besproken is. En dat dit gewoon een gevalletje miscommunicatie is.

7   7  
Maarten

Nog geen transparantie optimaal dus. Bilate heeft gelijk. Waar ik wel moeite mee heb is zijn blessure op t wanbeleid in de schoenen van NAC te schuiven. Je was er zelf bij, toch? Had Bilate ook transparant in kunnen zijn

15   1  
Braze

Bellen spelers ook de club als ze voor het aflopen van hun contract met een andere club in gesprek gaan?
Bilate heeft in ieder geval schriftelijk bericht gekregen dat zijn contract niet automatisch verlengt zou worden en mocht dus een andere club zoeken.
Overigens wijt hij nu zijn blessureperiode aan de club, terwijl ik hem 2 jaar lang nauwelijks heb zien spelen.
Teleurgesteld en het zal wel moeilijk zijn een nieuwe club te vinden, misschien bij Sparta en Steijn?

24   6  
Fred1

Ik heb begrepen dat er eind vorige week netjes een brief is gestuurd dat er geen gesprek komt over een nieuw contract, dus die zal wellicht vandaag in de bus vallen dan?
Formeel is het allemaal al vóór 1-4 opgezegd dus dan moet je niet verontwaardigd doen als er geen telefoontje komt en gaan zitten wachten.
Maar Bilate moet zich geen zorgen maken, Steijn zal bij Sparta zijn scorende spits wel afserveren en de “ kapstok “ Bilate binnenhalen toch?
Zou me zéér verbazen als dat niet zo is want Steijn was ten volle overtuigd dat Bilate de missing link bij NAC was, dus zou ik zeggen héél veel geluk bij Sparta Mario!
Pakt Steijn hem niet dan kunnen we weer een hoofdstukje aan zijn hypocrisie toevoegen.

7   7  
Henkie

@Fred1,

Dus als je van een speler denkt dat die bepaalde kwaliteiten heeft die een team nodig heeft en dat achteraf niet goed uitpakt, dan ben je toch verplicht zo een speler naar een nieuwe club mee te nemen, want anders ben je hypocriet?

Los van mijn afkeer tegen de familie Steijn toch wel een vreemde redenering.

11   1  
Tonn

Adilehou, Bilate en Buffonge succes gewenst bij jullie volgende club!

17   1  
Henri

Het meest trieste onderdeel van Bilate's reactie:
"Half jaar geblesseerd geweest door wanbeleid binnen de club."

11   3  
Fred1

@ Henkie, weleens van Cynisme gehoord?
Was een knipoog naar het er uit donderen van V Hooijdonk en een gebrekkige spits binnenhalen.
De intelligentie wordt er niet beter op zo te zien.😉

4   4  
scheppioni

Keuze begrijpelijk, de manier hoe had wel anders gekund......
Maar nu !!! Voor eind juni wanneer de trainingen weer beginnen moet er nog echt heel wat gebeuren met ons vernieuwd NAC, hopelijk nu niet eens weer achter de feiten aanlopend !
HUP NAC !

7   2  
RaraNAC

Wat ook weer bijzonder is dat zo’n Voetbalzone weer dit aangrijpt als negatief bericht over de club..
Over de overname hebben ze werkelijk niets vermeld..

Bijzonder hoe wij als club zo geframed zijn onder Manders en Steijn.
Over 10jaar denkt nog steeds 80% van NL dat wij idioten zijn..

4   1  
Beter de Laat dan nooit

Volgens zIjn reactie op social media slaat het wanbeleid er op dat er geen vervanger voor Sydney gehaald is en Bilate daarom heeft moeten spelen terwijl hij niet (geheel) fit was.
Vind zijn bericht uit veel emotie geschreven.

23   4  
ome cor

Mario moet niet piepen !

De contracten van Moïse Adiléhou, Yassine Azzagari, Mario Bilate, DJ Buffonge, Wout Neelen, Gylermo Siereveld zijn formeel opgezegd door NAC, zoals dat hoort vóór 1 april.

Ofwel: NAC geeft aan dat ze stoppen met jou, tenzij ze hier nog op terug willen komen en je een aanbieding doen.
Maar dat kan tot de sluiting van het zomer transferwindow als betreffende speler nog niet elders onder de pannen is.

Media - Mario moet eens stoppen met elke keer zo beledigd te doen.

8   0  
Hont

Feit is wel dat er een paar dure contacten aflopen, of sprelers die van hun dure contact af willen (Malone). Dat moet mogelijkheden bieden voor een verbeterde selectie.

7   6  
Peter13

Het is kwalijk dat iemand heeft gelekt naar de krant voordat Mario bericht van NAC heeft gehad. Verder niet zo heel veel aan de hand volgens mij.

6   4  
Mo

Adje was altijd een van de betere samen met marijnissen centraal ,ik had hem nooit weggedaan jammer ,ja bilate is geen echte spits ook nooit geweest aardige jongen ,en de nieuwe trainer zal wel beslist hebben

6   24  
Dabbert

Ja als je spelers koopt met een dik dossier blessureleed, dan moet je er maar op rekenen dat die betreffende speler 20 van de 36 wedstrijden geblesseerd is. Snel doorpakken. Ga Verheijdt halen voor 2 ton. Dat is een echte NAC spits. Anders Dallinga, die zal niet veel duurder zijn. Natuurlijk liefst allebei. Verheijdt als aanspeelpunt en Dallinga eromheen. Als vervanger voor Adilhoue Fadigo van Heracles.

13   1  
Forum

Volgens mij heeft Dabbert iets te lang in de Jupiler gelegen. Beide heren zijn absoluut duurder dan 200.000 en zullen de eredivisie ambiëren.

8   0  
Breda-mike

@dabbert
Die zijn beide onhaalbaar voor NAC.
Dallinga kan bij exselsior eredivisie spelen en staat in belangstelling van tal van eredivisieclubs.
Verheijdt wil naar eredivisie of buitenland en als hij al kkd gaat spelen blijft hij gewoon bij ado want dat is zijn club.

2   4  
zwampie

Tja laten we hopen dat dit nog onder Manders gebeurd is, als dit onder de nieuwe mensen gebeurt is,leren we niet echt vanuit het verleden hoe je met mensen omgaat.
Of het nu een supporter,zakenman of een speler is, kleine moeite om elkaar na het seizoen elkaar te bedanken en weer door te gaan.

Maar ja niet iedereen bezit deze kwaliteit, en ja het kan nog komen maar het seizoen is ook al een paar weken afgelopen of traint men nog steeds!

14   6  
Ouwe Spionkop

Excuseer voor off topic.
Anderhalve week terug interview met Verkuilen van NAC=Breda dat er wekelijks gecommuniceerd gaat worden over tot de vorderingen van de overname.
Zelfs als er geen nieuws, dan is een update belangrijk zei hij. De communicatie moet echt beter zei Verkuilen.
Ok, maar dan breek je deze belofte vorige week al. Geen update.
Ik ben benieuwd of de handtekeningen nu definitief gezet zijn? Zijn er van de vorige aandeelhouders mensen die deel gaan nemen in het fonds? Zijn er al nieuwe participanten in het fonds? etc etc


20   1  
Badeend

Ik begrijp vooral niet waarom mensen hier zo zwaar aan tillen. Bilate had mooie praatjes en een zorgvuldige imago opbouw, maar voetballend óf resultaatgericht heeft hij dit NAC niets gebracht. Is vooral geblesseerd geweest (blijkbaar ligt dat niet aan hemzelf maar aan de club) en voor en na wedstrijden hele mooie praat over "nu moet het" en "we hebben er alles aan gedaan" maar op het veld heb ik dat echt maar hoogst zelden gezien. Zijn laatste wedstrijd werd hij door iedereen met kleine duwtjes volledig uit de wedstrijd gehaald, is echt geen balvaste spits. Het zou me verbazen als hij ergens anders op een fatsoenlijk niveau nog aan de bak kan, maar misschien kan onze ex-trainer even doen alsof hij namens Sparta interesse heeft.

6   8  
hericellemons

er is geen enkele speler die voor dit stuurloze NAC kiest als hij alternatieven heeft in de vorm van top KKD of rechterrijtje eredivisie.

NAC is en blijft voorlopig middenmoot KKD, al verkoop je 20.000 seizoenskaarten. Er wordt geen speler beter, er breekt niets door en het is elke 9 maanden nieuw gezeik. Dat is de cultuur van de club.

Ik hoop dat de nieuwe mensen dat gaan ombuigen, maar het is de laatste 30 jaar niemand gelukt dat gekonkel en gezeik structureel uit te bannen.

23   1  
Ja ja ik voel het al

Mario, allereerst bedankt voor jouw inzet!

Verder niet zo piepen, vriend. Het huwelijk met NAC is niet geworden wat we er beiden van hoopten. Van te voren waren we al bang voor jouw blessuregevoeligheid. NAC heeft gegokt met jou en ernstig verloren.
Beetje flauw om jouw (on)gesteldheid op het wanbeleid bij NAC te schuiven.

Succes met je verdere loopbaan. Ik vond je vooral goed in het boos kijken op het veld.

8   9  
Stan

In tegenstelling tot velen hier heb ik nog weinig vertrouwen in de toekomst.
Over een maand gaat de voorbereiding weer beginnen en er is nog helemaal niets. Ja 10000 seizoenkaart houders, zoals ieder jaar. Maar daar koop je niks voor.
Er is nog niets bekend wie het moeten gaan doen. Het wordt geen tussenjaar, maar een lange periode helemaal niks. Als we halverwege het seizoen op plek 10 staan begint het gezeik weer. Het groepje mensen dat de club overneemt zal vechtend over straat rollen. En iedereen weet, ieder jaar dat
Je niet promoveert maakt het steeds lastiger.

14   7  
Belgische Naccer

Dat hij geen nieuw contract krijgt lijkt me niet meer dan logisch. Is 90% van zijn tijd niet beschikbaar geweest door blessures en is nooit beter geweest dan Van Hooijdonck. De man die moest wijken vanwege zijn komst.

Alle spelers van Steijn worden gedumpt. Logisch, want er zat niks fatsoenlijks bij. Behalve Adilehou. Dat was de enige die wat heeft toegevoegd wat door Steijn gehaald is. Maar Steijn noemde dit destijds "een gokje". Dus dit was ook de enige speler waar Steijn over twijfelde...dat zegt ook weer alles.

Zo blij dat we van deze "trainer" verlost zijn. En zijn rommel.

Verder wens ik Bilate veel succes met zijn verdere carriere en hopelijk wat minder geblesseerd. Zal nog niet gemakkelijk zijn om een nieuwe club te vinden denk ik voor hem, vanwege zijn blessuregevoeligheid.

En dat NAC niet belt...en hij het uit de krant moet horen....dat is zeer amateuristisch. Maar ja als je geen leiding meer hebt, lijkt dat verklaarbaar, maar dan nog zou iemand vanuit de nieuwe eigenaars, dit toch netjes moeten afhandelen in de tijd dat er nog geen nieuwe leiding zit. Dus wat mij betreft geen excuus dat ze hem niet bellen.

Hopelijk komt het goed met NAC. Het is wachten op de namen...het volgende seizon hoeven we nog niks te verwachten ben ik bang. Daar ben je nu al veel te laat voor, tenzij er achter de schermen al keihard gewerkt wordt...daar hopen we dan maar op...

Het wachten zal nu zijn op de KNVB. Dat moet Manders regelen. Dus je houd je hart alweer vast. En op open communicatie vanuit die man, hoeven we niet te rekenen. Dus we zijn weer gehuld in stilte...

Maar we wachten al een jaar, dus die paar weken kunnen er ook nog wel bij.

3   47  
hericellemons

@belgische NAC-er,

We gaan het zien of er de komende jaren een trainer/ selectie is die meer dan 73 punten en de finale van de play offs haalt.

Steijn mocht niet spreken van een overgangsjaar, die moest direct aan de bak en de bende van Vandenaabele opruimen, met afgeschreven Spanjaarden, Stokkers, Dogan, Kudimbana, Bohui, Vanacker, en weet ik wat meer. Heeft hij nooit over geklaagd, presteerde gewoon.

9   19  
Ivo

Hier word ik dus echt pissig van. Even los van de prestaties van welke speler dan ook.

Als je als werkgever niet het fatsoen hebt om even te bellen over een aflopend contract, dan ben je gewoon geen knip voor je neus waard. Dikke minpunten voor Eric Hellemons in deze.
We staan er weer mooi op zo. Volgens mij hebben we ook nog een teammanager, Eric Vervoord, die bolle met z'n jasje aan (volgens mij ook door Steijn gehaald), wat doet die dan de hele dag?

Schaam je kapot.

7   13  
willem 4,5

Nog vergeten, succes Mario en nog bedankt voor je inzet, je was een voorbeeldige prof.
Jammer dat niet alle supporters vinden dat ze jou niet fijn behandelen na 2 jaar trouwe dienst, zegt genoeg over deze supporters, die willen een spits die er 20 per jaar inschiet en die gaat er de komende 20 jaar niet komen, laat ze maar lekker dromen. Succes met je verdere loopbaan.

5   0  
[email protected]

Eric Vervoord loopt al veel langer bij NAC rond. Is die moet door Steijn gehaald, wel weer door hem bij het elftal betrokken.

Ontopic: zonde dat dit zo moet gaan, ook al had hij al een officiële opzegging per brief ontvangen, een belletje is echt niet teveel moeite bij een afscheid van speler die meerdere jaren voor je gewerkt heeft. Typisch NAC weer dit

51   0  
Kinderkaartje

@hericellemons

Jij kunt verhalen wel heel mooi verdraaien.

Afgeschreven Spanjaarden ? Door Steijn eigenhandig weggepest. Spelen nu op een stuk hoger niveau dan NAC volgens mij.
Om over het wegpesten van Van Hooijdonk nog maar te zwijgen.
Ik was geen fan van Stokkers, maar die speelde en scoorde afgelopen jaar meer dan Bilate volgens mij en dan ook nog op een niveau hoger.

En wat kregen we er voor terug?
Immers, Anco Jansen, Bilate en meer van dat soort Overjarige Meuk. Al het transfergeld van Van Hecke binnen een paar maanden volledig over de balk gesmeten voor derderangs C artiesten.

Nee, dat was puik werk van Maurice. Echt een topprestatie.

Oh, dan vergeet ik het eigenhandig buitenwerken van Ton Lokhoff nog te vermelden. Werkelijk een doorslaand succes, die Steijn.

22   1  
nm

Excelsior bewijst keer op keer dat een achterban niet relevant is als het gaat om presteren. Het lijkt eerder een blok aan het been.

3   8  
Tip

Volgens mij praten we over iets dat we niet weten. In ieder geval is voor 1-04 opgezegd. Volgens @Fred1 is er vorige week een brief verstuurd. En in een andere reactie lees ik dat einde seizoen van de spelers waar het contract van opgezegd was afscheid is genomen middels een bloemetje. Laten we nu eens afwachten en niet op elk Twitter bericht gespannen gaan kwetteren. Dat gaat nog wat worden straks na een verloren oefenwedstrijd.😎 Iets anders. De Spanjolen heeft 1 geen club en de twee andere of gelijkwaardig of iets hoger niveau , maar staan nauwelijks in de basis. Wat betreft nieuwe seizoen ook afwachten en er vanuit gaan dat het zwaar wordt is niet verkeerd denk ik.

13   2  
Badeend

"nooit gezeurd, presteerde gewoon"

Je moet het maar uit je toetsenbord krijgen over dat walgelijke rancuneuze pestventje dat zich trainer én TD meende te mogen noemen. En in beide functies faliekant de mist in gjng. Laat staan op het menselijke vlak.

9   8  
Ivo

@TIP

Bilate lijkt me een integere kerel. Is altijd recht doorzee geweest. Die is bij NAC in een klotesituatie terecht gekomen. Heeft natuurlijk wel een formele brief gekregen (3 maanden van te voren zoals wettelijk verplicht), maar daarna is er nog altijd kans op een verlenging. Hoeveel moeite is het om dan even te bellen? En wie heeft er naar de pers gelekt? Formeel is er nog niets gecommuniceerd, hoe kan dit?

34   8  
Nachoreca1

Denk dat we andere zorgen aan ons hoofd hebben dan het gejank van Mario. Wel of niet gebeld, lig niet zo te zeiken man. Word maatschappelijk werker, maar laat ons met rust. Een jaar in de lappenmand, keurig betaald gekregen en een brief ontvangen dat het stopt. Tja....

5   13  
Nep Han

Niet de eerste keer dat er niet netjes (af)gehandeld wordt door NAC.
Komt, alweer, heel amateuristisch over.
Echt joh, wat voor pannenkoeken werken er allemaal bij onze club joh.

3   7  
fvf6

@forum

van Verheijdt is bekend dat hij voor 200.000 weg mag . Maar hij zelf wil naar de er dus zal niet naar NAC willen komen , bovendien zal zijn salariseis niet bij NAC passen.

8   3  
The Shadow

Een belletje had wel netjes geweest, maar gezien de echte reden dat onze vriend tijdens de Coronacrisis niet speelde . Snap ik wel dat ze hem lekker in de stront laten zakken.

7   6  
Ivo

NAC moet sowieso niet veel geld in een spits steken. Zet eerst eens een fatsoenlijk middenveld weg, en backs en buitenspelers die hun man voorbij komen en voor aanvoer zorgen en uberhaupt de spits kunnen bereiken. Voetballend was NAC de afgelopen 2-3 seizoenen machteloos, het creëren van kansen ging veel te moeizaam.

Dus Verheijdt halen, ik zou dat niet doen, voor dat geld heb je 2 goede basisspelers.

1   1  
Henkie

Fred1,

Begrijp ik, maar een verkeerde keuze maken staat los van het moeten vasthouden aan die keuze, mocht die keuze achteraf niet goed blijken te zijn geweest.

Verder spijtig dat je je genoodzaakt voelt dit meteen aan intelligentie te koppelen, middels een poging tot een soort semi-belediging.

13   7  
Breda-mike

Wanneer word de nieuwe trainer gepresenteerd?

16   6  
ome cor

Als Verheyd naar NAC ZOU komen dan is het een held tot er één wedstrijd is waarin hij niet scoort.
Dan is het meteen weer die klote Hagenees.

Als hij slim is dan denkt hij er niet eens over na.

7   12  
Toontje

Bilate...

Fatsoen dat woord kent Manders niet...had het veel te druk in Den Haag dit weekend.

Blijft niet veel over zo...

Er is nog steeds geen staf...

Er is nog steeds geen geld....

Er is dus nog steeds geen selectie...laat staan een selectie waar je mee voor de dag kunt komen.

Eind juni de de eerste weken.....overmorgen is het juni ...

Je kunt het dus weer aan voelen komen......het wordt weer niks

17   3  
Maarten

Verheijdt, kom op jongens. Willen we 2 buldozers in de voorhoede met een acceleratie van een poolse tank?

12   4  
Rubenac

Waarom zou verheijdt NAC boven aso Den Haag verkiezen?

Het is een hangenees, beetje het zelfde als ado Seuntjens zou willen.

11   9  
Vrolijke karel

@mike

Luisters eens de podcadt van vorige week ipv stomme vragen te stellen.

Duidelijk dat 70% van deze site zich totaal niet inleest in NAC en gewoon maar als een achterlijke op die reactie knop drukt.

Pauper social media

10   4  
Breda-mike

@vrolijke karel

Die heb ik gewoon geluisterd hoor..
De graaf is weg dus ik vraag me alleen af wanneer er een nieuwe is aangesteld.. je doet je naam niet echt eer aan chagrijn.

18   7  
scheppioni

Vele nou hier over verheijdt d'n lellukerd, zou wel typisch NAC zijn, want ook deze jongen is nogal blessure gevoelig, enne geen ado meuk meer svp !!!

6   8  
Ernie

Oogkleppen Scheppioni
In het pre-Steijn tijdperk was het allemaal veel beter. Er werd fantastisch aanvallend voetbal gespeeld en iedere wedstrijd was genieten. Om maar niet te spreken over het after-tijdperk.

3   1  
Paulus

Is dit nieuws van nac of van de locale krant?? Ik zie op de nac site namelijk niets van staan.... wie weet is t wel een conclusie van de krant zelf ipv communiceren door nac zelf......

10   2  
Bp

Iemand enig idee wat Stan Valkx gaat doen nu Willem Jansen TD wordt bij VVV ??

13   5  
Tip

Viking Verheydt zou ik niet doen. En hij wil trouwens ook niet naar NAC. Ik snap 1 ding niet. Sommigen blijven vragen wanneer er een staf is etc. en klagen dat er nog niks is. Het is toch duidelijk dat de EERSTE stap bij de knvb half juli wordt gezet. En de STREEFdatum voor bestuur , RvC en AD en TD is 1 september. Tot die tijd is de leiding bij het MT team. Maar voor grote bedragen bv. om een speler te halen hebben die toestemming nodig van de oude en nieuwe eigenaren. Kortom, het heeft allemaal tijd nodig.

3   4  
Lamington

"Geblesseerd door wanbeleid binnen de club" klinkt verder ook niet alsof hij nonstop z'n beste kant laat zien.

Buiten dat: geen krantenartikel en ook geen telefoon. Ontslag of het niet verlengen van een contract doe je persoonlijk.

En formeel zou zijn contract per 1 april zijn opgezegd.

En Blabla Blanco roept wel eens vaker voor zijn beurt.

10   4  
Fliegervanger

Ff bellen is een stukje fatsoen. Belangrijker is dat we kwalitatief beter en consequenter worden. Bilate was voor z'n Nac tijd al van glas, veel blessures, en ook in z'n Nac tijd was het weer zo. Daar kan je dus niet op bouwen en moet je afscheid van nemen. Helaas. Adilehou is okay, maar ook niet meer dan dat. Doorselecteren dus.

7   21  
Charles

Wordt heel treurig van dit soort berichten, leert men het nou nooit?

Hoe moeilijk kan het zijn om gewoon fatsoenlijk met mensen om te gaan. Hoe komt dit over bij de blijvende of nieuw te benaderen spelers?

Hellemons blijkt nu al weer ongeschikt voor een management functie.

12   1  
Fan uit Zevenbergen

Wat zeur hij nou

Hij heeft optijd een brief gehad van Nac
.

15   0  
Willie nac breda

Een niet scorende spits van glas, misschien kan carglas even met hem bellen....

4   0  
Nac

Wanneer je contract formeel opgezegd wordt weet je dat het waarschijnlijk niet verlengd gaat worden.

Alles lekt 8 van de 10 keer uit bij nac dus ja. Dan staat het al in de krant.

9   3  
William

Je hebt niks klaar gemaakt ook

9   2  
Mc Guyver

Wie moet bellen als je geen td, ad of trainer hebt dan? Bilate heeft lange tenen die 1 richting in groeien. Adilehoe wel jammer overigens.

11   7  
Mc Guyver

Kunnen we geen collage maken met nac supporters met middelvinger omhoog en deze naar Steijn Jr. opsturen om het weer goed te maken. Hahaha

5   5  
Nac

Lieftink naar Helmond Sport mocht iemand hem op zijn lijstje hebben.

7   2  
Kinderkaartje

Even off topic:

zijn we toch nog ergens de grootste!

https://www.dumpert.nl/?selectedId=100031998_47c11ad1


PS; ik zal grapjes of links met Bilate in deze context maar weglaten denk ik......

19   2  
de generaal

Dat Bilate nog praatjes durft te hebben is onbegrijpelijk!

7   4  
Felix

Bilate en DJ kan ik begrijpen. Vind alleen de wijze waarop weer beschamend. Je nodigt die gasten toch gewoon uit voor een gesprek bij de club.

Dat Adilehoe weg moet begrijp ik niet. Echt een prima mandekker en een bijter. Opbouwend minder maar als cv moet je eerst verdedigen.

Vreemde keuze

18   0  
Nonkel Frans

Waarom belt Bilate niet eerst naar het MT of naar de RvC met zijn klacht. Of desnoods belt hij BNde Stem met een hoe of wat vraag. Eerst daar verhaal halen is wel zo professioneel.

Moet alle persoonlijke onvrede meteen in de publieke ( twitter) arena gesmeten worden? Als het niet kies is voor Bilate om dit uit de krant te vernemen waarom doet hij dan hetzelfde? Leg het terug waar t hoort zou ik zeggen.

3   1  
@MC GUYVER

Vraag het morgen op school eens aan de meester. Misschien leuk voor het knutsel uurtje in groep 7

11   8  
De bredanaar

Kunnen we manu garcia niet oppikken bij alaves?
Ia daar gedegradeerd en misschien staat er wel clausule in zijn contract?

3   7  
Tip

Medesupporters. Ik zie dat Bilate er om 8.46 een twitter achteraan heeft geplaatst. Ik denk dat zijn Twitter van 8.42 vooral emotie was.

10   5  
Belgische Naccer

@herichellemons

Ben jij Steijn?

Hoe kun je nou in godsnaam zeggen dat Steijn wat gepresteerd heeft????

Zie de reactie van kinderkaartje, daar staat al veel in, van alles wat hij heeft fout gedaan.

Het slechtste voetbal ooit, speelden we vorig jaar. Onder deze "toptrainer". En de rotzooi van TvdA die jij noemt, was ongeveer 10x beter en samen 10 miljoen waard...

Maar alles gratis weggejaagd, inclusief toptalent Van Hooijdonk. Gratis de deur uit... Het is een schande die Steijn, en die Manders ook, die alles heeft laten gebeuren. En daar plukken we nu nog de vruchten van...

En jij zegt dat hij gepresteerd heeft...flikker toch op man! Jij moet Maurice zelf wel zijn, of dat over het paard getilde zoontje, dat kan ook. In ieder geval geen NAC supporter. Misschien een Willem 2-er dat kan ook nog...maar die hebben genoeg aan hunzelf momenteel...hahaha

HUP NAC! Lokhoff kom er maar in hoor...en breng maar een batterij Duitse spelers mee, die het gras opvreten. Dan zijn we zo weer terug waar we horen.

3   9  
GB

Veel reacties over zn spel en het seizoen. Daar haat het niet om, al had ie geen wedstrijden gespeeld. Dit doe je als fatsoenlijke organisatie gewoon niet. En natuurlijk had ie de brief al gekregen per April, maar dan nog bel je iemand gewoon. Snap dit echt niet. Gewoon even bellen, geen sms, geen app, geen brief. Gewoon even bellen, ma ja tis moeilijk tegenwoordig, dat gewoon ff normaal doen.........

U zijt gegroet!

3   14  
AKKIE

Tussenstandje so far:

Vd Sande voor Bilate, zeker niet beter - wel minder blesuregevoelig.

Lucassen - Adilehou, lood om oud ijzer

Maar, misschien zijn ze goedkoper in 't salarishuis

4   0  
Bredafun

Ik ben echt benieuwd wie als nieuwe binnen komen, wie de vervangers zijn, wie wordt de nieuwe trainer, hoe het nieuwe NAC team gaat worden, wie zit er in de staf...........pffffff nog n hoop werk......

8   2  
Kinderkaartje

@Noad1976

Wat ben je toch een ontzettend zielige trol. Al een beetje over het niet niet promoveren van ASO den Haag heen?

Wat hebben al die namen die je noemt met NAC=Breda te maken?

0   4  
Dabbert

Beide zijn zeker haalbaar. Verheijdt moet van armoe naar Cyprus. Je pakt de salarissen van Manders en Hilterman en besteed dat aan die twee. Dan praat je over zo'n 27500€ per maand. En lopen nog genoeg zakkenvullers die wat minder kunnen. Of beginnen we nu al dat we dat niet kunnen betalen? Fijn vooruitzichten dat Excelsior en ADO meer betalen als NAC.

2   0  
Peter13

@Kinderkaartje - niet op reageren, joh! Geen aandacht aan schenken.

2   1  
scheppioni

Inderdaad Ernie, onder Vreven, Weijs en Hyballa werd veel meer op zijn NAC's gevoetbald en ook de twee wedstrijden onder Molenaar dit seizoen ! Eindelijk heb je je pipo bril af en zie je enigszins prima !

2   1  
scheppioni

Goed gezien Belgische NaCCer !

Laad alle berichten na dit bericht in