Wij gaan niet opzij

'Blessure Kemper valt mee, Troost wacht onderzoek af'

Das Phantom

BN DeStem komt vandaag maar weer eens met een blessure-update. Volgens de krant valt de blessure van Boy Kemper mee en wacht de dit weekend uitgevallen doelman Tein Troost nog op verder onderzoek voor er een conclusie kan worden getrokken.

Kemper viel vorige week op de training uit. De verdediger was pas net terug van een blessure en moet nu al weer plaatsnemen in de ziekenboeg. Tegen FC Den Bosch is Kemper zeker niet beschikbaar en ook Jong PSV lijkt te vroeg te komen. Begin mei wordt als een realistisch scenario geschetst. 

Over de kwetsuur van keeper Tein Troost is nog vrij weinig bekend. Volgens BN DeStem had de doelman afgelopen week op de training al last van de buikwand en vrijdag viel hij uit met pijn aan de lies. Troost wacht nu op een echo die meer duidelijkheid moet geven. Voor derde doelman Pepijn van de Merbel betekent dat hij zeer waarschijnlijk in de basis start tegen Den Bosch. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
NAC lanceert partnerfonds op sponsoravond 46 reacties
Volgend bericht
Een Tikkie naar het Zuiden - Podcast #216 37 reacties
47 Reacties
14   4  
Ouwe Spionkop

We gaan met vd Merbel de playoffs in (alleen omdat VVV en Cambuur er ook geen zin in hebben en blijven verliezen)
Vd Merbel gaat van de zomer terug naar de amateurs.
Ik zeg maar niks meer.

10   8  
FCSP

Ongelooflijk hoe je er als medische staf en technische staf zo’n puinhoop van kunt maken. Allemaal exit wat mij betreft.

3   9  
Judge M.

Beterschap heren en succes met de echo, Tein! We horen nog wel of het een jongetje of een meisje gaat worden..

14   4  
Ouwe Spionkop

We gaan met vd Merbel de playoffs in (alleen omdat VVV en Cambuur er ook geen zin in hebben en blijven verliezen)
Vd Merbel gaat van de zomer terug naar de amateurs.
Ik zeg maar niks meer.

9   3  
Leeuw

FCSP, de medische staf had duidelijk de informatie dat Kemper zeker geen hele wedstrijd mocht meedoen.
Tóch besloot de technische staf o.a. J.P. van Gastel om hem de hele wedstrijd erin te laten staan.
Gezien zijn blessureleed en de duur van niet te hebben gespeeld en doof zijn van de waarschuwingen v.d. medische staf .

4   7  
Breda-mike

Kunnwen we niet nog ergens een transfervrije keeper halen tot einde seizoen?
Met vd merbel de play offs in is bij voorbaat al een kansloze missie.

12   3  
Peter13

@Breda-mike

Het lag afgelopen vrijdag echt niet aan vd Merbel hoor...

10   1  
jeroentjeboerrr

Ligt het probleem bij de medische staf die aangeeft dat kemper maar 60 minuten mag spelen en dan toch 90 minuten speelt. Troost die al de hele week geblesseerd was en dan toch word opgesteld. Dan ligt toch duidelijk het probleem bij de technische staf die hun overruled en ervoor zorgt dat zij geblesseerd raken net als me Leemans!!

3   4  
Breda-mike

@peter13

Dat beweer ik ook niet. Was een zeer matige wedstrijd van allemaal..maar ik vind van de merbel gewoon een zeer matige keeper die gewoon enorm te kort komt voor NAC.

7   6  
ELH

Pleur heel die medische staf ook buiten.

8   3  
Ronneke

Babos zit bij de wedstrijdselectie aanstaande week,Garbor trainde volop mee!

4   3  
TheBeek

Dat de blessure van Kemper meevalt in een schrale troost!

13   4  
Ivo

Nog 4 potjes, dan zit de lijdensweg er op. Staf en spelers zijn uitgekeken op elkaar en maken een uitgebluste indruk. Er staat nog steeds geen team, dat er voor gaat en knokt en elkaar weet te vinden. Passjes over 5 meter worden niet begrepen en worden onderschept. We zakken nog wel wat verder weg, ik denk dat zelfs spelers en staf weinig trek meer hebben in nog 2 extra potjes tegen ADO of Groningen. Laat maar zitten.

9   2  
scheppioni

@ Ivo
Volledig met eens, laat ik nou voor vrijdag uitgenodigd zijn bij de bosche bollen, hoop maar op het uitduel effect ! HUP NAC !

6   3  
Dunsloopkogel

@leeuw
Juist van de medische mocht hij maximaal 60 minuten.
De staf wisselde 3 keer, maar geen Kemper.
Spelers moeten zelf ook maar eens aangeven: tot hier en niet verder.
Ik heb het van de week nog tegen Kemper gezegd: je bent baas over je eigen lijf. Nou zit je met de gebakken peren, weken eruit.

6   9  
Confuus

Aron van Lare is gewoon een klasse beter dan van de Merbel.
Heeft een beter fysiek heeft meer body en heeft een veel langere reach.
Het kan alleen maar bij NAc dat een dergelijke keeper op een zijspoor staat en we met een kabouter in de goal verder moeten.
Echt het is te triest voor woorden.

11   5  
IBIO

Ik ben klaar met dit kut seizoen.
Dit is voor het eerst dat ik hoop dat we de Play offs niet gaan halen.

7   4  
NAC4Ever

@IBIO
Altijd voor de play-offs gaan. Ook al we niet promoveren.
Denk dat het richting nieuwe spelers beter staat dan dat we de play-offs niet eens hebben gespeeld.

6   8  
NAC Vooruit!

Zet Aron van Lare maar in de goal!

Pepijn van de Merbel is wat mij betreft 4e keeper.

11   1  
Fritske d'n Olifant

We kunnen lacherig doen over Van de Merbel en dat hij bijna zeker volgend seizoen bij RBC onder de lat staat. Maar aan lef en ambitie ontbreekt het ze niet in Roosendaal. Lijkt me een stuk leuker voetballen daar voor zo'n jongen. Bovendien betalen ze goed en is het niveau in de vierde divisie niet veel minder dan wat NAC dit seizoen vaak heeft laten zien.

6   9  
Breda vooruit

Volgens de bn de stem wil NAC voor het partner Fonds 7 tot 10 miljoen ophalen .
Wie gooit zijn geld weg

4   0  
BasSnelden

Tja, die blessures zijn toch ook wel het verhaal van dit seizoen. Steeds een half basiselftal afwezig. Nu ook weer Kemper, Leemans, Kortsmit, Vet, Troost en Sejdiu. Maar wat ik niet begrijp is een speler (Troost) opstellen die al in de trainingen ervoor last had. Of zo’n Kemper, die na 4 maanden blessureleed opeens een hele wedstrijd voor de leeuwen wordt gegooid… Het is zonde dat met dit spelersmateriaal het tot de laatste dag onzeker blijft of we überhaupt de nacompetitie wel kunnen halen. En ook zo’n Den Bosch wint gewoon nu twee keer achter elkaar. Dus tja..

1   4  
Basvz

Mensen die aron van lare zeggen hebben hem nooit zien keepen. Vriend van mij die in de jeugd voetbalt heeft meerdere wedstrijden met hem gespeeld en zegt dat het een vrij matige keeper is op jeugd niveau al

4   1  
Rijen 076

@BREDA VOORUIT

Ja las het, waarom komen ze daar nu pas mee.. en initieerde ze dit niet kort na de overname toen er nog frisse wind door de organisatie ging.

4   5  
Pep

Ik lees dat veel supporters het al opgeven? Is dat waar wij voor staan? Je weet nooit hoe een nacompetitie verloopt. En als dan alles wel goed valt zijn het weer helden? NOAD godverdomme.

4   4  
Rubenac

@pep

Geven wij op of de spelers/trainer?!

Als je al een jaar lang 0 invloed kan uitoefenen, hoe hard je ook support.

Is het dan opgeven of de realiteit onder ogen zien?!

7   1  
Ouwe Spionkop

@Pep
Op het moment dat ik zwaar teleurgesteld chagrijnig thuiszit na een oorwassing tegen fucking dordrecht en ik hoor dan dat de trainer en zijn assistent lachend en zuipend in de kroeg in het stadion zitten dan haak ik af.
Helemaal klaar mee. Eerst die staf buitenflikkeren.

2   3  
Toontje

REALITEIT

Sommigen verliezen volledig de realiteit uit het oog
Zelfs als er niemand geblesseerd was zijn we met onze selectie volkomen kansloos in de PO
We zijn al een heel seizoen eilandjes en totaal geen TEAM
Ook de supporters niet

5   0  
NAC4Ever

@RUBENAC
17 april 2024, 13:41

In ieder geval ook opgeven.
Er zijn namelijk nog wedstrijden te spelen en we zouden niet de eerste zijn die 'onverwachts' ver komt of zelfs promoveert.

In het seizoen 2016/2017 kwamen we, achteraf gezien, pas de laatste 1,5 competitiewedstrijd in de flow waarmee we toen zijn gepromoveerd.
Zoals je weet staar de 'N' van 'NOAD' voor 'nooit'. Dat betekent dus dat je ook niet opgeeft als het gevoel hebt dat anderen wel opgeven.
Steun op de tribunes kan ook over slaan op het veld.

2   1  
VOSJE BREDA ˣ ₓ ˣ

Van 1-4 op je klote, zo lekker de Cordial in lopen!
Ongeacht dit slechte resultaat, staan we bij het feesten wel paraat

3   2  
Paul Soeters

PEP: Volendam had bij het begin van het seizoen ook een kans om kampioen te worden in de Ere. Of niet? Maar laten we eerlijk zijn dat is nergens op gebaseerd. NAC heeft uiteraard een kans, als men überhaupt gaat deelnemen? Maar realistisch gezien is deze meer dan minimaal. We kunnen echt niet om de feiten heen, dat het zeer slecht is. Opgeven moet je uiteraard nooit, maar je eigen luchtkastelen voor houden is het andere uiterste. Als je nu 100.000 euro moest inzetten! Let wel, je moet dat. Promoveren, of niet via de Playoffs. Waar zet jij op in. Ik op niet, 100% zeker.

6   0  
BP

JPvG heeft weer kans om als assistent mee te gaan naar Besiktas met Bronckhorst. De 3 maanden geleden aangestelde trainer is al weer de laan uitgeschoten en willen Bronckhorst weer benaderen om alsnog bij Besiktas te tekenen. Makaay, Landzaat en van Gastel zouden als assistenten meemoeten

7   1  
IBIO

Als de trainer,Lokhoff en PvH opzouten dan krijg ik er weer een beetje zin in

3   0  
Gjoewie

Het feit dat JP van Gastel tot het eind van het seizoen in functie blijft, is voor mij een indicatie dat de nieuwe trainer nog ergens vast ligt. En om dan voor die paar wedstrijden nog iemand anders te halen is natuurlijk not done. Niemand die daar enthousiast over is. Ook de kandidaat in kwestie niet.
Neemt niet weg dat de nieuwe trainer al lang aan het uitkijken is naar potentiële versterkingen. Al dan niet in samenwerking met Peter Maas. Die laatste ligt natuurlijk ook onder een vergrootglas na het debacle tegen Dordrecht. Ik mag hopen dat in elk geval de volledige technische staf aan de kant gezet wordt aan het eind van het seizoen.
Peter Maas is tot dusver maar op één punt zeer sterk gebleken: het niet verklappen van namen van nieuwe trainers en versterkingen. Ook tijdens de laatste sponsorenavond werd natuurlijk gevist naar namen, maar erg geloofwaardig is het niet wat er naar buiten komt.
Ik wil toch een naam laten vallen die voor mij even verrassend als verstandig zou vinden: Marcel Keizer. Hij zit ondertussen al weer een poosje op de bank, is in Nederland een beetje uit zicht geraakt, nadat hij vier jaar in de zandbak heeft gewerkt. In principe zou hij zijn schaapjes op het droge moeten hebben, dus voor het geld hoeft hij het niet meer te doen. Hij is een trainer die nog een interessante uitdaging zoekt, waar nog eer aan te halen valt. Eigenlijk de aangewezen man om NAC uit het slop te halen.
Keizer is iemand die een elftal kan bouwen, maar hij heeft wel een lange aanloop nodig. Hij moet in alle rust kunnen werken en niet na drie opeenvolgende nederlagen ontslagen worden. Hij zal zeker eisen dat hij betrokken wordt bij het samenstellen van de selectie. Ik kan me ook voorstellen dat hij zijn eigen technische staf wilt samenstellen. Dus NAC weet wat het te wachten staat.

1   0  
NAC4Ever

@PAUL SOETERS
17 april 2024, 14:33

Er zijn zoveel dingen wel gebeurt in het voetbal waar de meeste vooraf geen geen hoge bedragen op in zouden zetten.
Wil niet zeggen dat je er niet voor moet gaan.
Ik vind onze promotie nu nog steeds realistischer dan in de zomer een landstitel voor Volendam verwachten.

4   1  
Henri

@NAC4ever
De redenen waarom ik niet geloof in een wonder zijn de volgende:
JPvG is er al die tijd niet in geslaagd om een team te maken van zijn selectie. Het is merendeels ieder voor zich en God voor ons allen.
JPvG is er niet in geslaagd om belangrijke spelers als Janosek, Omarsson, Garbett en Omgba in hun kracht te laten spelen.
JPvG is er niet in geslaagd er een vechtmachine van te maken.
JPvG is er niet in geslaagd een tactischplan te maken dat bij de spelers cq NAC past.
Een team dat niet in staat is kansen te creëren zal niet veel scoren cq. winnen.
Er is geen enkele binding tussen de selectie en TS.
Je moet natuurlijk altijd aanknopingspunten hebben voor een eventuele omslag. Uit bovenstaande
moge blijken dat ik die niet zie omdat alsnog in een zeer korte periode te realiseren terwijl er al vele maanden achter ons liggen waarin het niet is gelukt. Jammer, maar helaas.
Volgend jaar moeten we gezien alle beloftes van de afgelopen jaren promoveren. Er is geen enkele verzachtende omstandigheid. Daarnaast is het financieel gezien meer dan noodzakelijk.
Wanneer wordt de nieuwe AD en Hoofdtrainer bekend gemaakt.
Er is geen enkele binding meer tussen de supporters, deze selectie en TS.

2   5  
Ad B uit Roosendaal

Hopelijk herstellen Kemper en Troost snel.

Laten we niet negatief doen. NAC kan voetballen en Van de Merbel is goed ingevallen als 3e keeper.

We halen de nacompetitie en wie weet hoe dan de bal rolt...

2   1  
Paul Soeters

NAC4EVER: Valse hoop, kijk eens na wat dat wil zeggen. En natuurlijk heeft Volendam minder kans om kampioen te worden dan dat NAC alsnog promoveert. Maar als ik bij Volendam nul % zeg, gaat men zeggen, iedereen die meespeelt heeft toch een kans. Hetzelfde bij NAC, nou vooruit ik geef ze 10% kans, laat ik positief zijn. Of zeg jij gezien het huidige spel dat dat meer, of veel meer moet zijn?

2   1  
Henri

Van Mosselveld is de nieuwe AD van van FC Groningen. Gudde heeft inmiddels NAC afgewezen.
Met welke verrassing komt NAC straks aan zetten.
Opvallend is wel dat jonge ex spelers die vrij snel AD werden zoals Van Mosselveld, Gudde, Bovenberg en Peters het allemaal tot nu toe goed doen. Ik ken niet ieders ambities, maar Kees Luijck zou volgens mij geen verkeerde AD zijn voor NAC. Het is een frisse, representatieve kerel die communicatief sterk is en de nodige internationale ervaring heeft in de voetbalwereld. Laat hem begeleiden door een ervaren rot als John Peek of Jorien van den Herik en ik zie zeer zeker potentie. Eventuele alternatieven zijn volgens mij Tim Gillissen en Robbert Maaskant. Maaskant heeft in ieder geval charisma, kan mensen enthousiasmeren en een proces aansturen. Feit is dat het eigenlijk allemaal alweer te lang duurt en dat allemaal door een blunder van het duo Edwin Heeren en Rob Schaerlaeckens. Wanneer wordt NAC eindelijk eens volgens de mores van het zakenleven bestuurd?

2   1  
Henri

Eens kijken of RKC interesse heeft in oude bekende Justin Goetzee.

2   2  
NAC4Ever

@HENRI
17 april 2024, 19:09

Zelfs dan kan het 'ineens' omslaan.

@PAUL SOETERS
17 april 2024, 19:29
Ik ben niet bezig met hoeveel kans we hebben. Zolang we een kans hebben hoop ik dat iedereen die wil dat wij succes hebben kijkt wat diegene kan doen om die kans groter te maken. Al is het 0,1% meer.
In het geval van supporters houd dat in dat we de spelers steunen.
Niet plichtmatig, maar omdat er iets bereikt kan worden. Richting de play-offs van 2017 ben ik ook zo ongeveer voor gek verklaard. Eind mei stonden we feest te vieren. Daar hoop ik weer op. Maar ik hoop minimaal dat we ver in de play-offs komen.

3   1  
Fritske d'n Olifant

Eens met Henri. NAC moet Gilissen terug halen en de functie van AD geven. Hij is intelligent, opgeleid, representatief, kent de club maar is geen onderdeel van een van de taggeneveftig colonnes en dwingt als oud speler respect af. Heeft bovendien (behoudens die inschattingsfout met Rai V.) een prima staat van dienst en goede contacten in Zeist. Luijckx lijkt me ook geschikt en is ambitieus maar die zou ik inderdaad een mentor meegeven. Maaskant is zeker welbespraakt en heeft altijd een goed verhaal maar ik vind het geen AD. Opportunist pur sang en NAC heeft juist behoefte aan doordacht beleid en stabiliteit.

3   1  
Braze

Er verschijnen steeds meer negatieve reacties op de medische staf.
NAC heeft een contract met de Bergman Clinic. Die hebben goede orthopeden en anesthesisten.
Goed bij een kruisbandoperatie.
Maar waarom heeft NAC geen contact of contract met de Sportartsen van het Amphia?. Die hebben verstand van blessurerisico,s bij trainen en wedstrijden

0   1  
SanderH

Opvallend dat we het hier over oa Gilissen en luijckx hebben als ad terwijl ze als ad geen ervaring hebben. Juist nu is bestuurlijke ervaring in de voetballerij belangrijk. Nac wil zsm promoveren en met vraagstukken zoals het trainingscomplex, promotie, het investeringsfonds is ervaring noodzakelijk. Zeker bij een club als de onze.
Maas en pvh hebben als doel om voor 1 mei duidelijkheid over de trainersstaff te verschaffen. De naam van Kruys kunnen we doorstrepen. Die gaat wss naar Almere.
De door Gjoewie genoemde Marcel keizer is interessant. Als pvh en Maas slim zijn gaan ze voor een ervaren trainer ivm het willen promoveren of ze tonen ballen en gaan voor een oud topvoetballer van de nieuwe generatie waar de spelers van nu zwaar tegenop kijken. Ze zijn onhaalbaar maar met een Van nistelrooij en Van Persie komt er wel iemand binnen waar men ontzag voor heeft.

4   0  
VOSJE BREDA ˣ ₓ ˣ

Zet Molhoek maar voor de groep aub! JP kan lekker op z'n gemak z'n dingetjes gaan regelen voor z'n buitenlandsavontuur en dan staat er toch een (nieuw) gezicht voor de groep die wellicht toch wat meer vuur erin kan brengen. Denk dat Molhoek ook zoiets heeft van ik laat het wel eens zien dat met deze spelers toch wel gepresteerd kan worden.

0   2  
BasSnelden

Proces ten aanzien van de AD duurt gewoon veel te lang. Waarom niet intern kijken? Eric Mathijsen is prima met de sponsors en aandeelhouders. Is nog niet compleet maar maakte op de Sponsoravond een gedreven indruk. Overigens was daar de standvastigheid en realiteitszin van Maas ook bewonderenswaardig. Maas verdedigde de technische staf terwijl hij ook wel aangaf dat het resultaat tot nu wat tegenvalt. Gerbrands zou Mathijsen moeten blijven coachen tot Mathijsen op eigen benen kan staan.

Hup nac 1983

1   1  
Ivo

@BasSnelden
Het is weer een bijzonder proces, zullen we maar zeggen. Is het nou zo moeilijk om iemand te vinden, en wordt NAC door alles en iedereen afgewezen, of is NAC juist zelf te kritisch? Ik snap dat je nu een echte topkandidaat binnen moet halen, maar waarom duurt het zo lang? Of stapt er straks per direct iemand in?

1   0  
Henri

Groningen had naast Van Mosselveld ook Bes van Almere als kandidaat voor de AD functie. Hij wil echter bij Almere blijven. Deze Bes en de AD van PEC Zwolle Xander Czaikowski zijn persoonlijkheden die ik ook graag op het lijstje van NAC zou hebben willen zien staan. Al hebben ze geen voetbalachtergrond. In mijn ogen zeer capabele leiders.

Laad alle berichten na dit bericht in