Wij gaan niet opzij

Bohui: "Kan niet wachten onderdeel uit te maken van de NAC-familie"

Da Pope

NAC presenteerde vandaag Joshui Bohui. De Engelse aanvaller, die een tweejarig contract met een optie voor nog twee seizoenen tekent, staat te popelen om aan de slag te gaan bij zijn nieuwe club.

Bohui doet op NAC.nl zijn verhaal: "Dit is voor mij een mooie kans waar ik erg dankbaar voor ben. Ik hoop met mijn spel waardevol te zijn voor het team, zodat we uiteindelijk succesvol kunnen zijn met elkaar. Van nature ben ik een speler die graag de ruimtes opzoekt en mijn teamgenoten in de zestien zet, of zelf kansen creëert. Ik kan niet wachten tot ik, vanaf maandag, officieel onderdeel uitmaak van de NAC-familie. "Technisch directeur Tom van de Abbeele is uiteraard content met zijn laatste aanwinst: "Josh heeft zich de afgelopen jaren goed staande weten te houden op het allerhoogste niveau in zijn leeftijdscategorie. We halen met hem een creatieve speler in huis die op zijn manier van toegevoegde waarde gaat zijn voor het elftal. Hij is snel, onvoorspelbaar, doelgericht en ook niet onbelangrijk: efficiënt. Het is daarnaast fijn om te merken dat de spelers die wij op ons wensenlijstje hebben staan, bereid zijn om naar NAC te komen. Dat zorgt voor de juiste match. Tot nu toe verloopt alles volgens plan, ik verwacht nog een paar versterkingen op korte termijn en dan is de puzzel voor een groot deel gelegd."

 

Bron:
 B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Lederman op proef bij NAC 21 reacties
Volgend bericht
NAC legt Bohui vast 22 reacties
21 Reacties
0   0  
Voorwaarts

@diep holland

Nou hier heb je um

Eens kijken wat het wordt, klinkt allemaal mooi!
Welkom en succes.

0   0  
Chris W.M.

Wordt dus een heet weekendje. Zou dus zomaar de zichzelf opgelegde 80% van de selectie gereed voor start trainingskamp kunnen gaan halen.

0   0  
Beest

Klasse tom.
Kan niet anders zeggen

0   0  
Kees

Complimenten zeer goed bezig

0   0  
Nac-till-I-die

Gaat goed Tom, zo doorgaan! Nog een nummer 10 (vd Boomen;) en wellicht een nummer 8 en linksback en 80% is gehaald. Zin in nieuwe seizoen.

0   0  
TheBelg

Je moet het TvdA toch maar nageven dat hij op korte tijd het enorme pessimisme bij de supporters bij zijn aanstellen, dankzij een duidelijke visie en daadkracht, heeft weten om te draaien naar hoop en positiviteit.

Wie wordt de volgende, polletje misschien? Doe wat mij betreft Felix Correia, Brandon Baiye en de broertjes Ilic. Dan zijn we klaar.

0   0  
Lejad

Ik ben echt razend benieuwd naar deze AANWINST

0   0  
Ric

Grote klasse dat er bij de start van de voorbereiding al een groot deel van de selectie bijeen is. Dat is wat anders dan na 3 wedstrijden 3 keepers gebruiken en je geraamte invullen met een slechte lichting huurlingen.

0   0  
Semsi

Ben Lederman van AA Gent is op proef, heeft vanmiddag al meegetraind.

0   0  
Ad B uit Roosendaal

Super!!!!

De directie (Algemeen en technisch directeur) is goed bezig.

Ik heb er veel vertrouwen in, ook met Ruud Brood als trainer. De selectie is nog niet compleet, maar het ziet er tussentijds al goed uit.

0   0  
Dun Diëe

De sfeer is goed, de bezem wordt er doorheen gehaald. Dat is positief. Maar het stemmetje in het achterhoofd blijft: eerst maar eens zien. Het lijken me allemaal jonge gretige gasten, maar ze zijn verder natuurlijk totaal onbekend (behalve Stokers en Nacho). Eerst maar eens de oefenpotten tegen de serieuzere tegenstanders afwachten. Dan kijken we verder. Maar het is knap wat TvdA tot nu toe voor elkaar lijkt te krijgen. Ik denk dat hij qua uitstraling goed bij de club past. Een vlotte Belg, die weet wat hij wil. Een goed uithangbord voor nieuwe spelers dus, die ook goed kan onderhandelen als we inderdaad een half miljoen voor Koch gekregen hebben. Met zijn scouting verleden zou je ook zeggen dat hij oog voor talent heeft. Maar dat is dus in eerste instantie even afwachten. We gaan het zien!!

0   0  
Tante Annie

Ik kan het allemaal niet meer bijhouden, dit is mijn lijstje van de getekende en proefspelers:
-nacho monsalve
-roger tires
-olij
-schouten
-stokkers
-filipovic
-bohui
-plezier
-yasien
-kudimbana
-santek
-lederman

Nog aanvullingen?

0   0  
Cees

Dit wordt een topper dat heeft Cees al gezien!

0   0  
De sjaak

Ik denk dat dit echt een goede versterking gaat zijn voor jong NAC

0   0  
Die ne gast

Brandon Barker en Ashley Smith-Brown waten ook jong, talentvol en kwamen uit een goede jeugdopleiding... eerst maar eens kijken wat hij kan. Ben nog niet zo positief over deze jongen als de meeste mensen hierboven mij.

0   0  
The M.

@Die ne gast, ik ga mee met jouw betoog. Ware het niet dat we hier te maken hebben met een speler die bewust een aangeboden contractverlenging van vier jaar naast zich neer heeft gelegd.
Geeft aan dat hij 'voetbal spelen' hoger in het vaandel heeft staan dan geld verdienen (zoals het gros van de city spelers die zich gewillig verhuurd laten worden).

Ik zou bijna zeggen... 'Er staat een goede kop op'

0   0  
GeelZwartHart

iemand update over Ilic broers?

0   0  
Buurman

Ik ken deze speler niet en heb hem nooit zien spelen. Ik vond zijn goals en assisten nogal matig. Hoe zo efficiënt ?? Maar we gaan het van zelf zien. Ik hoop natuurlijk op een topper in spe. Verder vind ik dat internationaal een merkwaardige ontwikkeling aan de hand is. De echte grote ploegen halen constant jonge spelers binnen om ze vervolgens te verhuren. MC - Man United - Barcelona etc. lijken de scoutingsafdeling opdracht te hebben verstrekt met een groot schepnet spelers binnen te halen. Het lijkt op pure handel. Frenky de Jong naar Barca was natuurlijk te begrijpen. Maar de rest ?? Ik vind het een merkwaardige en misschien gevaarlijke ontwikkeling. Maar de toekomst zal het leren.

0   0  
Bundy Geeren Noord

Het is toch ook handel.

0   0  
Nacvakg

Goed bezig NAC,dus als ik het goed begrijp krijgen wij 90.000euro van man utd en deze speler erbij voor een jeugdspeler van ons die nog niet eens in het tweede heeft gespeeld,ik ben benieuwd.

0   0  
Buurman

Beste Geeren Noord. Het is inderdaad handel in voetballers. Maar wel spelers die jij en ik nooit hebben gezien . Omdat de naam Man United of Barça eraan vastzit denken veel mensen dat het gelijk om een echte topper in spe gaat maar dat hoeft niet. Van MC hebben we vier goede spelers gekregen afgelopen jaren waaronder 1 topper in wording. De rest was niks. Vraag is dus ; heeft onze Tom deze spelers wel bekeken en echt gezien.

Laad alle berichten na dit bericht in