Wij gaan niet opzij

NAC legt Bohui vast

DeWeesJr

NAC heeft vanmiddag Joshua Bohui gepresenteerd. De Engelse aanvaller, die overkomt van Manchester United, tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor nog twee jaar.

 

Gisteren werd al duidelijk dat NAC en Bohui dichtbij een akkoord waren en vandaag werd de transfer afgerond. Met Bohui krijgt trainer Ruud Brood de door hem gewenste versterking voor de vleugelposities. De voormalig Engels jeugdinternational, die ook in het centrum uit de voeten kan, moet snelheid aan de Bredase aanval toevoegen. Welkom, Joshua!

Bron: 

Bron:
B-Side Rats
22 Reacties
0   0  
Hotseknots

Hatsjee, Tommeke geeft gas

0   0  
WillyG

https://www.instagram.com/p/Bzie3-iFFje/

De krabbel!

0   0  
Ivo

Als het zo doorgaat hebben we geen manchester city spelers meer nodig!

0   0  
Marti

Hier gaan we van genieten deze jongen heeft de perfectie en fijnheid in het voetballen , maar vrees dat hij , voor die twee jaar snel bij tekent anders loopt NAC paar mjn mis , dus oprijd handelen , dit word een kroon juweel

0   0  
Marti

Vrees is hoop

0   0  
vert

Sorry hoor, maar ik snap er helemaal niets meer van. Hoe kan Nac nu plots in een zeer korte tijd behoorlijk wat spelers halen die volgens mij zeker de moeite waard zijn (er zullen zeker een aantal tegen vallen) en vorig seizoen kwamen ze met muhren?

was de TD dan zo slecht?

0   0  
Henkie

Blijft toch opvallend dat mensen spelers bewieroken die ze nog nooit hebben zien spelen los van een youtubefilmpje. Ik vind het persoonlijk maar een team met volstrekt onbekende namen worden op een aantal na. Ik hoop dat ze me positief verrassen.

0   0  
Nac-till-I-die

@Marti NAC heeft de mogelijkheid om er 2 jaar bovenop te doen. Er is dus geen krabbel van twee kanten nodig. Ben blij met deze aanwinst en het soort contract. Dit is het beste contract wat je aan een talent kan uitdelen. Niet te lang, maar wel de mogelijkheid om er 2 jaar bovenop te doen.

0   0  
Pietjebel

@henkie

Kijk eens na het team van twente afgelopen seizoen

0   0  
Svt076

Slechter dan kastaneer en rosheuvel kan het wss niet. Ken de jongen zelf niet, dus laat me graag verrassen.
Contract ziet er iig (weer) goed uit, optie voor 2 jaar erbij lijkt me perfect bij dit soort jonge jongens.
Succes en welkom bij NAC!

0   0  
iejt

Welkom Joshua!

0   0  
ome cor

Hoppa !
Nou....tijd voor een overzichtje van wat we nu hebben en wat we nog willen/moeten.

Er wordt hier terecht opgemerkt dat we blij worden van namen die ons vorige week/maand niks of nauwelijks iets zeiden, maar feitelijk hebben we toch niks te verliezen.
Vorig seizoen zijn we af gegaan als een gieter met spelers die onherkenbaar voetbal speelde en buiten het adres van ons stadion, het bier en het aantal toeschouwers was er niks wat op leek op NAC Breda.

Nu kunnen we alleen maar hopen dat er jonge jongens zijn aangetrokken die maar één droom hebben: slagen in hun sport !
Alleen wanneer er een groep staat die beseft dat ze elkaar nodig hebben om individueel beter te worden en (als ze dan toch bezig zijn) NAC weer wat van de verloren glans terug te geven dan wordt het een mooi seizoen.
Voor NAC sportief gezien een mooi resultaat, voor spelers een doorgroeimogelijkheid in hun carrière en daarmee voor NAC ook een financieel mooi resultaat.

We kunnen heel positief gaan doen wat nog niet op directe feiten is gebaseerd. We kunnen allemaal heel negatief gaan doen, want dat doen we al zo lang.
Dus de gulden middenweg is het voordeel van de twijfel geven en gaan zien hoe NAC het straks in de competitie doet.

0   0  
Tico

@Henkie

Maar dat is meestal andersom, dat mensen een onbekende speler helemaal afbranden voordat ze hem hebben zien spelen!

0   0  
Tico

@ome Cor

Juist! Precies dat!

0   0  
Jimgoose

Klinkt goed, maar dat is eerder niet altijd een garantie voor succes geweest.

Ik moet wel zeggen dat ik me met een "scout" als vdAbbeele niet zo'n zorgen maak over de kwaliteiten van de individuele spelers. Van de andere kant heb ik heb niet het idee dat er bij al die nieuwelingen heel veel tijd wordt gestoken in het analyseren (en matchen) van de karakters. Het zal een uitdaging worden om spelers met zo veel verschillende achtergronden snel tot een draaiend team te smeden. Gelukkig is Brood een ervaren trainer en hij zou daar veel in kunnen betekenen.

Maar ik vergeet het belangrijkste: Joshua, welcome to Vinegar fc! ?

0   0  
Hotseknots

Ome Cor, dat is heel verstandige praat voor de vrijdagmiddag.

Al dat gezeik altijd, het is helemaal nooit goed hier bij ons NAC. Gewoon kijken hoe we staan straks. Met jonge gasten en wat mix van ervaring moet het leuk worden. Het valt me op dat er ook een paar bij zitten die voorop gaan lopen en dat miste we ook.

Geen getrut van, we hebben gepraat de hele week en die moet zus en die moet zo..jou toch op. Gewoon rossen, geen gelul, en het hoeft niet altijd voetballend worden opgelost...

NAC moet voetballen en knokken, en zo hard dat ik denk, heerlijk, wat een inzet wat een passie. En dat ik met een gerust hard naar beneden kan lopen voor een biertje zonder dat we achter komen

0   0  
Demeul

Wat Ivo zegt klopt. Lijkt voor het eerst sinds de city deal gewoon al een elftal te staan. De city loaners zijn voor het eerst echt aanvulling i.p.v. fundament.
Ome Cor slaat helemaal de spijker op zijn kop wat mij betreft ?

0   0  
NAC4Ever

Welkom!

0   0  
Bommetje

Als je in de Sun leest dat Man United zijn contract voor 4 jaar wilde verlengen en Barcelona en Monaco hem wilden hebben dan kan het haast niet anders dan dat hier scouting en geld van City achter zit.
Daar kunnen wij dan wel heerlijk van profiteren.

0   0  
Koos Waslander

Vorig jaar was het terecht dat er meteen al gezeken werd. Alles verliezen in de voorbereiding is niet goed. Voor dit team zullen we het gaan zien. De meesten weten niet wie deze spelers zijn. Positiviteit is niet op zn plaats , negativiteit misschien ook niet. Laten we maar voorzichtig zijn want ik kan me niet voorstellen dat tvda 20 wereldvoetballers aan kan trekken voor NAC.

0   0  
NAC... what else?

Hopelijk gaan we genieten van deze jonge gasten maar blijf m’n twijfels houden. Tot dusver alleen maar “talenten” die naar mijn idee niet intensief zijn gevolgd en dus geen zekerheidje voor een goed seizoen.. Hoop echt op nog een leider die de boel bij elkaar houdt!

0   0  
Arie

Hoppa, volgende niet-huurling, zo zie ik het graag! Laten we deze trend vast houden.

Laad alle berichten na dit bericht in