Wij gaan niet opzij

Bom gebarsten: Hyballa ontslagen door NAC

Das Phantom

Peter Hyballa is niet langer de trainer van NAC. Dat meldt de club zojuist via de officiële kanalen. Reden voor het vertrek is "een verschil van inzicht over de manier waarop de club het aankomende jaar invulling willen geve aan een succesvol seizoen", aldus de club.

NAC komt via Mattijs Manders met een officiële verklaring over het ontslag en zegt dat beide partijen in goed overleg uit elkaar zijn gegaan. "In de korte periode dat ik voor NAC werkzaam ben, zie ik in Peter een enorm gedreven trainer. Daarom is het jammer dat de samenwerking van zo een korte duur is, maar er is helaas onvoldoende vertrouwen voor een verdere samenwerking. We staan aan de vooravond van een bijzonder belangrijk seizoen. Daarom hebben we, in het belang van de toekomst van de club, gekozen voor deze oplossing", aldus de directeur op de site. 

De spanning tussen alle partijen begon hoog op te lopen na het interview van Hyballa in Bn DeStem over de samenwerking met Tom van den Abbeele. Manders gaf op 21 juni nog aan dat ontslag niet aan de orde was."Welnee. We gaan dit intern oplossen, als volwassen kerels bij elkaar", aldus de directeur toen.

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Ook Tom van den Abbeele weg bij NAC. 154 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Cambuur huurt Mühren nog een seizoen 22 reacties
262 Reacties
289   21  
HenkTank4823

Er word opgeroepen indien je het niet eens bent met dit besluit, vandaag om 19:30 bij het stadion te verzamelen.
Wat is hier exact de insteek van en hoe serieus is deze oproep?

48   1  
Rinus

Het Houdt Niet Op Niet Vanzelf.......

21   3  
Rbull

Zucht

50   18  
Gustavo

Tom rot op!

76   31  
sjef de gevulde koek

Zoals ik al gister melden hier. Toen iedereen weer lekker duimpjes omlaag en het wel beter wist. 1 grote ellende achter de schermen. Blijven we nog steeds braaf lachen ? Of gaan we een keer actie ondernemen ?

255   24  
Chris W.M.

Brood zegt zijn vertrouwen in de TD op. Eisenga idem. Hyballa idem. Nóg mag hij blijven zitten. En wij moeten het doen met; “ We hebben met elkaar afgesproken daar verder geen uitspraken over te doen” Fuck off, echt....

88   10  
StijnBreda

Echt belachelijk dit! Eindelijk had ik het idee dat we een trainer hadden die er voor gaat, waar we mee kunnen promoveren en die de gasten aan het voetballen krijgt.
Weer een flater van Nac. Het is geen Ja knikker dus hij moet maar weg.
En die dooie belg lekker laten zitten want die doet dat wel.
Zo worden we nooit een fatsoenlijke club.
Aandeelhouders kunnen beter vandaag nog alles verkopen. Onder hun komen we hier nooit meer uit!

29   63  
klaver5

Beter nu dan over 6 weken. Situatie was onhoudbaar.

107   11  
gedoe

wat een KUT club hebben we toch

69   9  
since1912

Het is toch werkelijk waar niet te filmen wat er weer allemaal aan de hand is bij die ongelofelijke kutclub van ons....

Eindelijk een trainer die een beetje de passie en het vernuft had om NAC naar de Eredivisie te krijgen, besluit hij een dolk in de rug van de TD te steken. En als die TD nou een enorm capabele vent was waar iedereen vertrouwen in had was het een ander verhaal geweest, nu is het gewoon dubbel klote.

40   1  
Blackmountain

Wanbeleid! Wanneer is het nou eens klaar met dit gezeik? Iedere keer directeuren en trainers ontslaan komt nou niet echt ten goede van de financien, het spelersbudget en dus de sportieve prestaties. Ik dacht dat het doel promoveren was?!

10   4  
Alex

Jammer dit..

8   18  
Frietjemet

https://youtu.be/TB54dZkzZOY

27   1  
Generaal

Het is weer zo ver.. Welke 'zo afwijkende' visie kan Hyballa nu hebben zodat hij ontslagen moet worden?

Dit is de onvermijdbare uitkomst van de uitingen via de media t.o.v. onze TD.

Het neigt iedere keer zo naar onprofessionaliteit vanuit de club. In ieder fatsoenlijk bedrijf kom je eruit, maar niet bij NAC. Het is een soort zwaar kleed wat maar niet van onze club afgetrokken kan worden..

Zorg nu eens voor stabiliteit en rust, verdomme zeg.. zo'n potentieel en dan zo'n wanorde.. vreselijk

67   4  
Steefl

En weer mag een trainer vertrekken die het niet eens is met de TD.

Het is duidelijk dat er door de aandeelhouders gekozen wordt voor een jong team in de hoop dat er iemand voor veel geld verkocht wordt. Een vreemdelingenlegioen van jonge voetballers waarbij promotie totaal geen doel is, hooguit een prettige bijkomstigheid.

Ondertussen kan het geld van de seizoenkaarthouders weer naar een nieuwe ontslagvergoeding.

Dit gaat niet goedkomen.
We staan erbij en kijken ernaar.

36   3  
Raf17

Wie wil er nu nog voor NAC komen voetballen..?

76   8  
Nacbreda1989

Word tijd om in opstand te komen.. Tuurlijk waren de uitspraken van Hyballa ook niet slim. Maar hij had wel een duidelijke visie, Promoveren met ervaren spelers er ook bij! Ipv die Belg die maar wat aankloot...

44   71  
Schoonschip

Terecht! Lekken naar de media is niet in het belang van NAC maar in het belang voor jezelf.

Nac is toe aan rust niet aan mediageile trainers

28   5  
DeZuidHollander

Als alles in dat interview is waar was zou ik persoonlijk toch echt hyballa aangehouden als trainer en van den abeele ontslagen maar ja..

10   4  
Lamington

Buiten bovenstaande, wat allemaal klopt

Ook eerst efkes de hand ophouwuh om te schooiuh om centjes als NAC zijnde. En dan lachend dit in ieders gezocht bonjouren..

17   2  
Bavioan

Erg verrassend ...NOT. Wat mij verbaasd is dat we al die tijd de T\technische man niet horen en alleen Manders. Die spreekt alsof hij alle neuzen de zelfde kant op wil krijgen. En wat doe je 3 dagen nadat voorbereiding is begonnen. Je gooit de trainer eruit, wetende dat de spelersgroep achter hem staat. Gevolg, sterkhouders als Olij en Verschueren zullen vertrekken. Nieuwe sterkhouders zullen niet komen. Erg jammer dit had namelijk goede hoop komend seizoen. Nu maar hopen dat er een goede trainer wordt aangetrokken die al de nodige ervaring heeft in NLD. Steijn misschien wel ene goede optie...?

65   7  
Casey

Na 60 jaar seizoen kaart altijd klote bij mijn clubbie ben het nu wel zat kan ik mijn geld van nieuwe seizoen kaart terug krijgen ??

15   3  
De beul van etten

Eeuwig zonde, het is een NAC trainer pur sang.

Ik heb iet het idee dat een gevestigde naam zich aan dit wespennest niet gaat branden. Er is dus duidelijk voor van de Abbeele gekozen, en die zal (gok ik) nu op zoek gaan naar een trainer die in zijn straatje past.

Krijgen we dus toch een selectie met jonge gasten die waarde vertegenwoordigen, maar gaan we het daarmee redden?

Ik betwijfel het..

28   4  
Svt076

Wat een ongelofelijke k*tbende is het toch binnen ons clubje.
Zullen we de club gewoon opdoeken en onderaan opnieuw beginnen? Hoeveelste ontslag is dit binnen 5 jaar tijd? Nummer 12?
En hoe nu verder? Spelersgroep en supporters lijken achter hyballa te staan? Dus weer de bezem door de selectie en staan we volgend jaar weer naar 11 andere koekenbakkers te kijken? Ik ben er echt helemaal klaar mee.
Hyballa wilde wat ervaring zodat we gvd dit jaar meteen kunnen promoveren, wat broodnodig is. Heren aandeelhouders en het bestuur willen 18 jarige pikkies zodat er af en toe een klapper word gemaakt zodat er wat centen verdiend kunnen worden. Ik maak me op voor nog 6 jaar KKD. Wat een bende zeg...

16   20  
Misterbean

Na bananerepubliek Nederland nu ook bananenvoetbalclub NAC. Wat een ontzettende klerezooi is het toch bij NAC. En allemaal om onze frietbakkende TD een hand boven het hoofd te houden?

39   6  
sjef de gevulde koek

Van Ooijen had een goed gesprek met onze trainer. Week later ontslagen. Nee dit is weer met volle verstand gegaan. Dit geloofd toch niemand meer haha. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt of gehoord bij een andere club

12   2  
Jetpaction

Tsja, het trieste is dat het me niet eens meer verbaasd. Deze club gaat, als het op deze voet verder gaat, nooit meer promoveren.

Het is nu wachten op het moment dat 'de grote drie' het voor gezien houden, we een rijke buitenlandse eigenaar krijgen en verder afzakken naar het niveau waar Roda JC vorig jaar eindigde.



45   2  
L.

Nou, dan weten we iig waar ons geld van de gouden seizoenskaarten naar toe gaat........

29   0  
BredaCentrum

Wat mij nog het meest irriteert is dat er continue een zogenaamd verschil van inzicht is. Dit bespreek je toch verdomme voordat je een samenwerking aangaat? Amateurisme ten top bij onze club. Jaren achtereen zit er een zoutzak op de bank en nu is er (na Vreven) eindelijk een trainer die snapt wat wij als supporters willen zien en die wordt er weer buiten geflikkerd alsof het niets is..
Een volksclub zou moeten luisteren naar zijn supporters want wij zijn de basis van het bestaansrecht!

13   2  
cram

# juistnu.....

27   3  
Gezwam

Lekker dan! Daar gaan de inkomsten uit de seizoenskaarten. Weer naar een afkoopsom!!
Onze club is ziek, doodziek

31   7  
SjorsNAC

En nu dan Maurice steijn zeker, flikker toch op man. Die belg is aan de beurt nu opzouten!!

Je denkt dat het niet gekker kan maar bij nac is niets te gek, compleet voor lul, ik schaam me kapot voor dit wanbeleid. Laat nu alles maar naar de klote gaan, kan me gestolen worden nu.

44   1  
Kolkka fan

Ik ben nu toch wel echt bang dat we het nieuwe Roda zijn...

19   3  
John

Gouden afkoopsom. De zoveelste gouden afkoopsom. Juist nu !!

14   12  
Scheids!

Zou het niet eerder kunnen zijn dat Hyballa er de brui aan heeft gegeven?
Dit is de dank aan de supporters voor 10000 plus seizoenskaarten , dank je wel Tom! Kut egocentrische bels

25   3  
nb

Het is nog veiliger om in Syrië op vakantie te gaan dan trainer te worden van NAC. Het is echt lachwekkend wat de zogenaamde beleidsbepalers aan het doen zijn. Wat is de visie, wat waren de afspraken toen men hem aanstelde..... Nee mijn club is het op deze manier niet meer, dan maar de stekker eruit en opnieuw beginnen in de 5e klasse onderbond, zonder de achterkamer politiek die bij deze rotte (maar wel mijn) club heerst.

Ik zou zeggen geef alle supporters een stem en kom tot een nieuwe RvC op een democratische manier. Liever failliet met passie dan voor lul zonder beleid.

35   7  
Europa leaugue

Laat vreven maar terug komen

8   1  
Hector

Plek zat in het stadion volgend seizoen

14   4  
Bob de sloper

Het interview had niet gegeven mogen worden. Maar ontslaan, onbegrijpelijk. We hebben een fantastische club die door een stelletje losers wordt geleid.

50   6  
Arie

Exact hetzelfde als bij Vreven, doelstellingen halen, maar een te grote bek voor de aandeelhouders en hun marionetten in de RvC en directie!
Het is tijd voor totale revolutie, zoals ze dat in Tilburg voor elkaar kregen met de hele ErwinOut hetze.
Ik wil ook nooit meer iemand horen over "als we de aandeelhouders niet hadden waren we failliet"
Dat is inmiddels zo lang geleden dat we na faillissement de gehele voetbalpiramide al door hadden kunnen zijn en weer in de Ere hadden gezeten ondertussen. Deze aandeelhouders zijn de strop om de nek, het blok beton aan de benen en de luis in de pels van de club. En dat al jaaaaaren! "Redders" mijn reet.

4   18  
Schreuder aub

Ik had graag hyballa gezien maar als hij dan toch weg is, schreuder graag!!!

31   34  
Otjes

Onbetrouwbare trainer die steeds naar de Stem liep, net als Luuc. Ongeleid projectiel.

Goed Mathijs nu doorpakken, niet wachten.

Er snel een nieuwe trainer komen, schat ik zo in.

9   4  
Ere

Al die passanten die zich belangrijk vinden!! Schijnbaar wilt de AD en TD liever met een jong team in de kkd spelen dan met een volwassen team kampioen worden!!! Zowel TD en AD moet 1 ding heel goed in hun oren knopen dat NAC van de supporters is en hun passanten zijn in de historie van NAC!
Bah!!

6   15  
Umberto

Kom er maar in Maurice...

34   22  
Sjors

Ik vind dit een hele verstandige beslissing. Ze hadden hem al na het interview moeten ontslaan want dat kon echt niet.

Van PH wist je dat hij er alleen voor zichzelf zat.

Nu durven te kiezen voor een trainer voor de lange termijn die er voor Nac zit.

Liever nu al ontslaan en met een schone lei het nieuwe seizoen beginnen dat halverwege het seizoen weer iets anders.

17   76  
Hyballa

Beste supporters,

Ik wil een beroep op jullie doen, ik wil niet weg, ik wil promoveren met jullie. Als iedereen die verlengd heeft zijn kaart dreigt op te zeggen, met 10.000 man, dan hopelijk worden ze wakker en kunnen we die belg eindelijk buiten knikkeren en ons echt gaan richten op het nieuwe seizoen.

36   9  
Helter

Mag ik me bekocht voelen? Eerst de voel rekken totdat et 10.000 kaarten zijn verkocht en vervolgens een gedreven trainer ontslaan en een hopeloos falende TD laten zitten.

Manders met zijn grote mond:
“In een uitgebreid interview met VI bespreekt Manders de in de regionale media breed uitgemeten botsing. De directeur wist van de spanningen en het interview dat zoveel onrust veroorzaakte. 'Ja. Ik had het misschien kunnen tegenhouden, maar dacht: Laat het maar gebeuren. Ik heb wel een kadertje met een reactie geëist. Hoor en wederhoor hoort wel.'

Dan laat je het gebeuren en weet je dus ook de uitkomst al! Dat is niet het managen van een crisis maar het uitlokken van een crisis. Ook al niet geschikt als algemeen directeur dus!

11   6  
The Cosmic Gate

wat in godsnaam heeft TvA gedaan omdat hij weer wel mag blijven ?
Er was weer eens een trainer die goed paste bij de club, en jawel ... hij mag weer weg , en de persoon die voor spelers moet zorgen enz en dat gewoon niet goed genoeg doet ...mag weer blijven

Wat een ENORME K*T zooi

24   15  
076

tijd voor actie!!!!!!!!!!! OPROTTEN MET DIE KUT BELG!!!!!!!!!!!!!

15   3  
Ouwe Jos

Ik ben er zo zo zo klaar mee. Het is zoveel gekloot bij elkaar op ieder niveau, op het veld, in de bestuurskamers, jaar in, jaar uit. De balans tussen de gebruikelijke NAC zooi en een incidenteel succes, is helemaal zoek. Het is een verslaving geworden met alleen maar bad 'trips'.

Matthijs zit in 3 weken al op het niveau van alle zooi die we al gehad hebben: halfbakken oplossingen, open deuren, en geen enkel zicht op verbetering. Hoe denk je Tom te kunnen laten zitten na alles wat inmiddels gebeurd is en zijn timide houding daarbij. Alleen de nieuwe Messi kan hem nog redden, en NAC's trackrecord gaat die echt niet binnen lopen.

Weer beginnen we een nieuw seizoen negatief, en hoe vaak is dat niet de voorbode geweest van meer ellende. Hoe kunnen 'de drie' zich nog zien als een verrijking van de club als er onderhand meer geld naar afkoopsommen is gegaan, dan de schulden aan hen die omgezet werden in aandelen. Onder hun bewind blijkt ieder seizoen weer slechter dan het seizoen er voor. Stop er AUB mee.

Ik ben er zo klaar mee.....

18   8  
Tico

Dan vreven terug!!!! En snel.....

8   2  
NAC76

Klote!

Manders heeft zijn proeftijd van 1 maand afgewacht.

Oijen zal niet meer komen vrees ik.

En de supporters zitten weer op de blaren....

Waarom kan niemand dit beleid een halt toeroepen..?

5   11  
sjef de gevulde koek

Overigens wat ik al 2 weken geleden hier ook melde. Is dat er 100% zeker met Steijn is gesproken. Dus dat hij komt is 99% zeker natuurlijk. Ze hebben even gewacht en dan druk onze Manders toch door en brengt zijn vriend Steijn binnen.

7   4  
Janus

Brood, Eisinga en nu Hyballa. Allemaal vanwege een verschil van inzicht met VdA vertrokken. Kijk, als iemand die niet al te veel verstand heeft van beleid voeren ben ik niet degene die er iets van mag zeggen. Maar mensen waar zijn we in vredesnaam mee bezig? Het is toch duidelijk waar het “probleem” zit in de organisatie lijkt me.

Het is mooi dat NAC wilt volhouden aan de visie van TvdA, het is voor het eerst in jaren dat ze aan een visie vasthouden. Maar als er keer op keer trainers weg gaan door de gekozen visie van de club moet je jezelf toch eens gaan afvragen of we op de goede weg zijn.

Spelers die wilden komen, ervaren krachten die we kunnen gebruiken, waren onder de indruk van Hyballa. Spelers als Sidney, Haye, van Anholt, Verschueren hebben aangegeven in de media dat ze tevreden en blij waren met Hyballa en zijn manier van spelen/trainen. Dit is ook voor de groep een flinke klap. Ik vraag me af welke trainer de groep gaat oppakken en de neuzen weer dezelfde kant op gaat krijgen...... Gevalletje hels karwei voor iedere trainer.

6   1  
F4ratje

Juistnu jongens, nac heeft geld nodig voor al die ontslagpremies!

Bah bah

22   0  
Willem 4,5

Ik ben er voor om de trainers van NAC VOORTAAN VOOR 3 MAANDEN TE BENOEMEN! Dan hebben we er slechts 4 per jaar nodig, eigenlijk hetzelfde als we nu doen. Er komt geen eind aan deze soap, een gemiddelde amateurclub 4e klasse Brabanse bond hebben meer verstand van het leiden van een voetbalclub dan Nac, dit slaat werkelijk alles en gaat ieder voorstellingsvermogen te boven.

19   6  
NACbe

Hahahahahahahahahaha!!! Mag ik alsjeblieft het geld van mijn seizoenkaart terug, stelletje huichelaars...

9   4  
Sietze

Al jarenlang is NAC een carrousel van algemeen directeuren, technisch directeuren, trainers en hun assistenten. Om dan “onze Belg” de schuld te geven is wel erg kortzichtig. Maar goed, terwijl Brood en Vrede nog niet afbetaald zijn, kan er met de seizoenkaartopbrengst weer een jaarsalaris worden doorbetaald. En wat het voetbal betreft: rechter rijtje KKD?

18   6  
geenvoetbalkenner

Is het nog mogelijk om mijn seizoenkaart terug te eisen? Vind het belachelijk dat een trainer die op handen en voeten gedragen wordt door de supporters er uit wordt gegooid. Heeft nog goede resultaten gehaald ook en sinds zijn komst zag je het team ook voor het eerst dat seizoen groeien.

Ben nooit van het niet bestellen van een seizoenkaart als statement. Maar nu denk weet ik niet of ik een goede keuze heb gemaakt met maar weer te verlengen.

Ook opvallend dat ze nog even wachten tot de deadline voorbij is om je kaart te verlengen.

28   7  
NNB

Wie zie ik vanavond bij het stadion? Uiteraard met inachtname van alle voorzorgsmaatregelen.

8   5  
Joop

Eindelijke een goede trainer dankzij hem meer als 10.500 seizoen kaarten verkocht en wat doen we ze ontslaan we worden weer eens flink besodemieterd nu moeten we als een groep achter hybala staan en manders
Moet maar eens met uitleg komen want wie gaat die oprot premie aan hybala betalen dit is gewoon zwaar klote

20   21  
10Diego

Een wijs besluit op een juist moment. Hyballa heeft zich misdragen en niet 1x en heeft ook niets van spijt betuigd of excuses aangeboden.

Als er geen vertrouwen in de trainer is dan doelt Manders vermoedelijk niet alleen op TVDA.

Dat Manders het woord voert ipv TVDA zegt naar mijn idee ook iets over diens positie. Als het juist is wat Blanco zegt ( heren hebben niet met elkaar gesproken) sluit ik niet uit dat TVDA binnenkort een doosje krijgt om zijn spulletjes in mee te nemen.

Manders was vrij duidelijk in de vi, als de heren niet samen tot een werkbare professionele oplossing komen moeten we naar plan B.

Zonde van Hyballa, maar trainers die zichzelf na 7 x coachen belangrijker vinden dan de club spelen met vuur. Wie met vuur speelt kan zijn vingers branden.

Maar nu? Steijn, Groenendijk, Schreuder, Luhukay, Hake, ?

17   7  
Dutchbird

Dit is niet te filmen. Zo'n beetje iedereen binnen de club is helemaal klaar met VDA die al enorm veel schade heeft aangericht. En dan krijgt Hyballa de zak. (Dubbele ontslagvergoeding want zijn Duitse assistent is ook niet langer houdbaar.)

Ik snap er echt niks van. Heeft die VDA misschien compromitterende foto's van Edelenbos met enkele RvC leden en/of de grote drie? Hoe kun je in godsnaam anders door blijven gaan met een prutsende Belg, wiens enige ervaring bestaat uit postzegels plakken bij St. Truiden (vanaf het moment dat hij daar niet langer werkzaam mocht zijn als technisch manager).

Ook Mattijs Manders lijdt hier binnen een maand al enorm gezichtsverlies. Zijn verhaal van begin deze week blijkt een holle frase en het werd steeds duidelijker dat hij maar een heel beperkt mandaat heeft. Hij moet voor werkelijk elk wissewasje naar de RvC, die het blijkbaar plezierig vindt om Manders nu al in zijn hemd te zetten.

Er is maar een oplossing die nog een klein beetje geloofwaardig is: Ook VDA meteen buiten knikkeren en Manders de opdracht geven om binnen een gedegen wervingstraject uit te voeren voor een nieuwe technisch manager en een nieuwe trainer (met assistent). Bij elke andere oplossing is meteen duidelijk dat Manders de vijf maanden niet gaat halen.

13   2  
Buddha

Neem aan dat de RVC en/of aandeelhouders Hyballa en die Duitse assistent zelf afkopen. Zo niet dan moet dit echt de allerlaatste keer zijn dat ze bij supporters om geld komen schooien. Het geld van de gouden seizoenkaarten verdwijnt weer als sneeuw voor de zon. Triest!!!

5   7  
Wiedewiede

Maurice Steijn nog niet gesignaleerd ?

12   3  
Hont

Dit kan niet gebeuren zonder TvdA er ook uit te sturen. Heeft er 3 trainers en 1 algemeen directeur doorgedraaid. Dit is geen beleid, dit is wanbeleid. Je laatste kans is vergeven Tom, houdoe!

15   4  
Robin

Zijn ze nu helemaal van de pot gerukt!!! Hyballa past bij NAC Tv/dA totaal niet. Dit is minachting van je supporters en de NAC cultuur.

21   5  
Kinderkaartje

Godverdomme zeg.

Voor ruim € 600,- aan gouden seizoenskaarten gekocht. Geld gaat dus weer rechtstreeks naar afkooppremies van ontslagen werknemers, in plaats van naar een promotiewaardig elftal.

Wat een ongelofelijke kneuzenclub.

Aandeelhouders, doe iets. Maak plaats, stort bij. Maar doe iets.

31   4  
DunErwt

Kgeloof dat we hier wat maandjes geleden voor waren gewaarschuwd door een NEC supporter.

17   2  
Wiedewiede

Workshop 179: hoe verziek ik wederom het weekend van een NAC supporter.

6   2  
Ad

Wat een klote zooi. We hadden een trainer die met jonge en ervaren spelers voor het kampioenschap wilde gaan. Trainer die volgens mij perfect bij de club paste maar onze TD die denk daar anders over. Wordt het niet eens tijd dat die TD buiten wordt geschopt voordat hij nog meer schade brengt aan ons clubske. Lijkt wel of het ieder jaar erger wordt met de ellende in onze club.

6   1  
Boom

Wat een idioten! Zo komt er toch nooit meer een fatsoenlijke trainer of speler naar Breda!?

7   2  
Hoge Vucht

Nu dan ook godsakker helemaal opschonen. tD ook weg qua mij betreft. Of nu vliegensvlug een nieuwe trainer aanstellen (geef ons Vreven!). Mag hopen dat ze iemand klaar hebben staan, Jezus.

Waar ik wel bang voor ben is een herhaling van Hyballa; een trainer aangesteld door de AD waar de TD zich niet in kan vinden.

8   2  
Oelie

zonde van zo n club. Zo n klote bestuur!!
Beter alles eruit gooien. En helemaal opnieuw beginnen. Met mensen die wel om het voetbal en Bredase cultuur geven!!!!

37   2  
BBart

Ik had dus bij NAC een training met Hyballa gewonnen... Gaat deze nog wel door nu?

5   6  
Hont

Jammer dat Lokhoff niet beschikbaar is, die zal vast al gepolst zijn voor de plek van TvdA.
Ted van Leeuwen en Maurice Steijn dan maar? Vraag is alleen wie dat én een fatsoenlijke selectie gaat betalen.

13   2  
Ojee

Stijn Vreven, kom er maar in.

9   8  
Tinus076!

Hyballa had zn eigen graf gegraven middels dat interview.

Echter had ik het idee na het gesprek dat het echt voor dit seizoen goed ging komen en mocht het toch 1 niet bevallen dan mocht deze echt zelf opstappen en daar steekt bij mij het hardste WEER een afkoopsom die wij met de gouden kaart betaald hebben.

Weer worden we voor de gek gehouden.
Er moet rust komen om van deze mooie club een echte mooie club te maken die gewoon stabiel eredivisie gaat voetballen.

Stijn vreven of maurice stijen kom er maar in en laat deze mensen samen met de AD en TD hun werk aub nou eens doen en voor de heer TvdA geld nu wel een topseizoen of hij is ook weg dus beste TvdA mocht je dit lezen heb me hand vaak voor je opgehouden want je hebt het brandhout van vorig seizoen weg gekregen en SAMEN met je staf best wel wat goede spelers binnen gehaald zorg dat de kern blijft en haal er ervaring en talent bij en dan komen we er wel.

Maar AUB laat er nu eens rust zijn anders gaat het nooit wat worden en het tijd van ingrijpen komt anders steeds dichterbij WIJ blijven niet gek en dit slikken!!!!


Come on NAC!

10   7  
Bredafun

En weer een juist persoon weg door deze TD.
Hoe lang gaan we dit nog accepteren?
Gewoon boycotten, onmiddelijk ontslag voor deze TD in plaats van HYBALLA.
Nu hadden we eindelijk de juiste coach, krijgen we weer gezeik door die TD.
OPZOUTEN MET ABBEELE ???

11   0  
Berrus

Je zou toch een gouden seizoenkaart hebben gekocht voor de kans op een training

7   1  
SKNL87

Waar zijn we toch mee bezig...

8   40  
TvdA pijpt de directie

Jongens ik weet waarom Tom mag blijven zitten. Deze vuile hufter doet wat er in mijn nickname staat.... Als ik hem zie krijgt hij stompen.

12   9  
Niels

#mijnclubnietmeer

17   13  
Otjes

Snap sommige reacties niet. Deze man dacht dat tie alleenheerser was bij Nac. Luisterde naar niemand binnen de club en de Stem eist tie wel te vinden. Denk dat veel mensen binnen de club blij zijn dat tie weg is, ongeleid projectiel.

Nu wordt ook Tom door veel mensen genoemd. Hij mag zitten, jankie, jankie. Wie zegt dat? Er kan nog vanalles gebeuren.

22   27  
Balletje

Net mail gestuurd, kaart ingeleverd en geld terug. Ik ga niet weer een seizoen bijna jankend op de tribune zitten en afglijden naar de keldee ban de KKD. Na jaren van wanbeleidwil ik er niet meer bij zijn.

13   2  
A

Wat een ellende zeg eindelijk hebben we een trainer die de passie van de supporters uitstraalt. Gaan ze hem ontslaan omdat tie zegt wat er aan de hand is. Er zijn teveel diknekken die zichzelf belangrijker vinden dan de Club en 11000 trouwe supporters.

24   0  
De muzikant

Ik kreeg een mail over de loterij, daarin (dacht ik) dat er stond dat ik een training had gewonnen, maar nu blijkt dat de prijs is dat ik de nieuwe trainer word. Weet nog niet of ik dit "cadeau" uit ga pakken.

13   4  
Bas



Heel mooi Manders dat je intern de rust c.q. stilte wilt bewaren. Dat is goed op zekere momenten, maar dit is een moment dat je uitleg verschuldigd bent naar meer dan 10.000 hondstrouwe supporters die kun je niet in de zeik nemen nu. Zoals Chris W.M. Zegt: fock off, echt!

Zie hieronder het illustere overzicht van 20 jaar trainers bij NAC...
Een kerkhof waar een klein dorp bij verbleekt....

03.02.20- 03-07-20 Peter Hyballa
01.01.20-02.02.20Willem Weijs
22.03.19 - 31.12.19Ruud Brood
01.07.18 -18.03.19M.vd Gaag
01.01.17 - 30.06.18Stijn Vreven
26.10.15 - 22.12.17M.Dijkhuizen
07.10.15 - 25.10.15E. Hellemons
02.01.15 - 06.10.15R. Maaskant
14.10.14 - 01.01.15 E.Hellemons
22.11.12-13.10.14 Nebojša Gudelj
24.10.12- 21.11.12 Adrie Bogers
01.07.11- 23.10.12 John Karelse
21.08.10-30.06.11Gert Aandewiel
01.07.08 - 20.08.10 R. Maaskant
01.07.06 - 30.06.08 Ernie Brandts
01.01.06 - 30.06.06 Cees Lok
01.07.03 - 30.12.05 Ton Lokhoff
01.07.00- 30.06.03 Henk ten Cate

24   3  
Elstar

Cambuur heeft zijn selectie rond, Graafschap heeft zijn selectie rond. NAC heeft......geen spelers, geen trainer. Het jaar van de waarheid!

4   2  
Van "taajlaand

Verdomme, kloote zooi!

Was mede de reden om ook dit seizoen (alsnog) te verlengen....

9   0  
ibio

Aandeelhouders structuur

Wat een schande dit
Ik schaam me kapot

Gelukkig is er net veel geld opgehaald door de verkoop van ssc

Schandalig!

8   2  
10Diego

Als Tom of zijn vrouw alle reacties ( of een paar) hier leest, dan zegt hij zijn baan spontaan op

2   2  
Robberto

Wat een nieuws weer en niet het nieuws waar je op hoopt als supporter. Wat Hyballa gedaan heeft was niet slim, maar toonde wel zijn betrokkenheid bij de club aan. Als mensen niet samen (willen) werken, dan heeft dat gevolgen en helaas zijn ze bij Peter uitgekomen.

Als supporters zijnde mogen we nu toch wel om een reactie vragen aan Manders / aandeelhouders wat nu toch het plan is met onze club. Kunnen we nog meer ontslagen verwachten (Van Abeelle en de assistent van Hyballa) en welk plan heeft men nu liggen voor komend seizoen én de seizoenen daarop.

Pfff, lijkt GTST wel, maar dan met nadruk op ST.

5   4  
Mika

1e competitiewedstrijd/ training die we mogen bezoeken, spandoek met #tomout

3   3  
Janzen

Wat een soepzooitje. Zo’n mooie club ten gronde richten. De supporters die zo massaal verlengd hebben (en daarmee ook hun vertrouwen in de trainer uitspraken) zo te kakken te zetten.
En dat interview heeft Hyballa gegeven omdat er toen al sprake was van ontslag, het was gewoon een noodsprong om nog iets van ommekeer teweeg te brengen. Helaas heeft het niet mogen baten.

4   18  
nacnoord

Ruud Kaiser gesignaleerd in kantoor TvA..

20   2  
RV

Wat ik eigenlijk het ergste van dit alles vind is dat iedereen het alweer aan zag komen en tegenwoordig alles maar ondergaat. Vroeger kwamen supporters in opstand, bonden supporters zich aan de doelpalen, ludieke spandoeken, werd de harde hand gevoerd en een tik uitgedeeld als het nodig was en was het credo "dat maken wij wel uit".

Inmiddels maken we helemaal niets meer uit voor de club en worden we als janlul neergezet. Voor mij het teken dat de club op sterven na dood is. Zeker als dan de supporters ook maar klakkeloos alles accepteren. Dit is niet het rauwe NAC waarvoor ik in de jaren 80 supporter van geworden ben.

Of kunnen die 10.000 geweldige gekken zich dan nu ook eens verzamelen en in opstand komen? Of blijven we dit pikken?

5   1  
Bart

Vanavond een speciale podcast hierover aub! Manders leest en luistert toch mee? Laat hem maar merken hoe ontzettend kut dit weer is! Weer geld door de plee laat AUB jullie emotie maar eens goed los in de podcast! Om je kapot te schamen!

3   1  
Bonje

En dan denk je onderhand dat het niet nog gekker kan met ons clubje.

Who's next? ik voorzie met die Manders ook een vervolg in de lijn der verwachtingen...….ellende dus.

Wanneer grijpt de stabiele factor bij NAC (de fans) de macht?

4   7  
D.kocx

Manders zit zich zelf ook flink voor lul nu!! Riep die van de week nog dat hij niemand in z’n eerste week meteen ging ontslaan? Dit hele bestuur/RVC moeten hun biezen pakken en ergens anders voor onrust gaan zorgen maar zou het fijn vinden als er onderhand eens wat rust ontstaat bij onze club. Mochten de aandeelhouders hier verantwoordelijk voor zijn dan aandelen inleveren en opdonderen!! Ik geloof er niks van dat de personen die dit besluit hebben gemaakt het beste met onze club voor hebben!!

14   3  
Geel/Zwart

Godverdomme! Ik ben echt pissig.. en even helemaal klaar met onze club. Eindelijk na jaren weer vertrouwen in een koers en een persoon.

We worden hier keihard in de kou gezet. Ik ga bellen of het mogelijk is mijn seizoenskaart terug in te leveren.

Mijn NAC hart bloedt..

10   3  
Actie!!

Tijd voor actie!
Waar is die tom Vd abbeelle het vaakst te vinden? Is dat in Zundert ? Ook eruit met die arrogante misselijke kwal die z’n zakken vult aan onze club en er nog een bedrijf naast runt.

9   3  
Mo

Zoooo, dat is duidelijk. Promotie kunnen we wel vergeten!

Wat wordt ons NAC toch ontzettend AMATEURISTISCH geleid!

VERSCHRIKKELIJK. Die Manders heeft zijn 1e flinke deuk nu ook al opgelopen.

Wie haalt het nu in zijn botte kop om zo'n goede trainer te ontslaan?

En welke beetje voetballer is zo dom om voor zo'n kutgeleide bvo te gaan werken?

Vergeet het maar mensen. We zijn verder naar af!

Gelukkig kan ik mijn seizoenkaart nog intrekken en dat is wat ik nu ga doen! Mijn vertrouwen in een goed seizoen is HELEMAAL weg.

14   1  
jackysan

kan ik mijn goldcar nog intrekken

8   3  
Dan

Naar het stadion en eisen dat ze dit terugdraaien!

3   3  
Helter

@Balletje, grote mond. Dat heb je niet gedaan en dat kan ook helemaal niet.

2   7  
JimGoose

Na het interview van vorige week is de timing het enige verrassende aan dit vertrek. Jammer, want ik kreeg het gevoel dat Manders de brand intern geblust had.

Nu maar hopen dat Ruud Kaiser de telefoon opneemt ?

8   1  
Charles

Ik ben wel benieuwd hoeveel trainers en td’s er zijn gesneuveld, sinds de komst van de huidige Aandeelhouders. Ik blijf het zeggen: De vis stinkt bij de kop!

13   2  
Fritske d'n Olifant

Hier heb ik geen woorden voor. En dan vinden mensen het gek dat er zo weinig positiviteit is bij de achterban. Mensen die elk seizoen hun ziel en zaligheid in deze club stoppen maar daar niets, maar dan ook echt NIETS voor terug krijgen. 10.000 mensen die de club trouw blijven en die schotel je deze bagger voor. Flikker TvdA er maar direct achteraan want waar twee kijven hebben er twee schuld zeej ons moeder altijd. Laatst las ik dat Tommeke onze club zoveel had opgeleverd, maar intussen is er nog geen serieuze uitgaande transfer geweest en zijn er door zijn schuld alleen maar kosten gemaakt met het afscheid van Brood, Weijs en nu Hyballa. Het is om te janken!

4   5  
Schrikbarend

next Alfred schreuder

18   3  
Sportopa

Beste Bredanaar nac supporter laat ons massaal horen zodat we die stomme Belg laten oprotten, terug naar fc balopdak. Massaal protest voor het stadion.
Hij snapt er helemaal niets van, lekker jeugd inpassen uit Oeganda en twaalfde worden in de kkd. Flikker op.

15   20  
TheBeek

Mooi!

Heeft zijn eigen glazen ingegooid met zijn interview.

Dat doe je gewoon niet. Dat soort dingen houd je intern. Je eigen TD publiekelijk aan de schandpaal nagelen is gewoon not done.


Peter dacht het even allemaal te regelen.

En wat heeft hij er mee bereik?

Juist ;)

Benieuwd wie er nu komt :)

19   4  
naxioma

Hyballa kaartte terecht de middelmaat aan binnen NAC. Kan dat niet goedschiks dan moet dat kwaadschiks. Het siert hem dat hij zich niet als een laffe tamme hond heeft laten muilkorven. Het doel heiligt de middelen! Als NAC terug wil naar de eredivisie dan kan dat alleen als er ambitie is, hoge eisen worden gesteld en er op elke positie voldoende kwaliteit is. Bij NAC ontbreekt het op alle niveau`s (aandeelhouders, Raad van Commisarissen, Directie, Technisch Manager, selectie) aan deze drie eigenschappen / eisen.
De Raad van Commisarissen en Manders hadden dit eerder adequaat moeten oplossen door de non-valuer Van den Abbeele te laten vertrekken. Men dacht echter dit op te kunnen lossen met `een goed gesprek`. Maar door `een goed gesprek` is middelmaat nog nooit verworden tot een high performer. Zoals iemand anders hierover al eerder schreef " zachte heelmeesters maken stinkende wonden". Manders durfde niet te kiezen, bang dat hij was zijn krediet bij de RvC te verspelen. De uitkomst die we nu hebben is de slechtst denkbare voor NAC. Hyballa paste en past bij NAC en wist wat nodig was om het doel promotie te bereiken. Daarvoor moest terecht alles wijken. Daarbinnen passen geen mensen en spelers die niet aan die eisen willen en kunnen voldoen.
Manders heeft in deze de verkeerde keuze gemaakt. Een kapitale beginnersfout! Hij had in een eerder stadium op basis van een doorlichting moeten bepalen wie wel en niet goed genoeg is om NAC terug te brengen naar het hoogste niveau. Kennelijk heeft deze meneer dat niet gedaan. Anders was hij nooit tot deze keuzes gekomen. Dan was Van den Abbeele vertrokken en hadden we Hyballa nog als trainer.
En nu maar hopen dat Manders zijn vriendje Maurice Steijn NIET naar binnen haalt. Dat is te makkelijk en te verdacht. Steijn staat bovendien voor verdedigend afbraakvoetbal.
Wij willen Mr. GEGENPRESSUNG terug!

11   2  
Buuze

Ik heb echt veel geduld gehad met ons NAC....maar man man man wat een k*tbende. Wat zetten wij ons voor lul.
Lekker de KKD in met niets zeggende spelers uit de klapper van TvdA.
De club gaat naar de klote zo.
Een trainer met wie ik me kon associëren. Waar staat NAC nu eigenlijk voor??
Staan we dan met ‘de beste supporters van het land’... Weer voor het zak gezet.
Pffff m’n reet allemaal

15   1  
Y1912

NAC is echt met afstand de grootste amateur BVO van Nederland. Zo lukt het nooit om mensen binnen te halen die de club beter maken.

Het probleem ligt ook in het feit dat NAC enorm goed is om in te spelen op de enorme achterban met acties als #Juistnu. Ze kunnen blijven ontslaan want die 15.000 die zitten er toch wel weer en blijven komen.

Het voelt elk jaar weer alsof er misbruik word gemaakt van onze clubliefde en trouw. En maar gouden seizoenkaarten verkopen. Teleurstelling na teleurstelling en nooit het gevoel dat het op orde is. En op het moment dat je een klein beetje richting dat gevoel gaat gebeurd dit.

Ik word er als supporter echt doodziek van!

20   1  
Penders4president

Een belg, een Duitser en een Nederlander runnen samen een voetbalclub...

Zijn we in meerdere opzichten een grap geworden.

20   13  
Henk

Ik zeg mijn seizoenkaart op! En....hopelijk doen we dat massaal al 1 GROOT PROTEST!

17   2  
Ton

Op naar t stadion nu, laat Manders t maar eens uitleggen!!!

16   9  
Balletje

@Helter...gebeld....je kan een mail sturen, en alles na te retourneren binnen 2 weken na aankoop, consumentenrecht.

10   2  
Nr .20

Gemengd gevoel. Was mi een goede trainer met passie. Dat lekken naar media kan niet. Wat mij betreft nu meteen schoon schip maken. Dus dat betekent ook de onzichtbare TD eruit. Die heeft nu teveel schade teweeg gebracht met al die ontslagen en is volkomen onzichtbaar. Manders pak door en zet je eigen team weg en dan.......rust in de tent. Al is het maar voor een maand haha

10   0  
Pannelap

Ik heb hier geen woorden voor!

Kansloos management verziekt de club....

8   1  
donvangeene

Wát een schandalige vertoning WEER vh bestuur. Hoe kan je nou en public naar voren brengen (Manders) dat “alles koek en ei is en de kwestie als gezonde volwassenen wordt opgelost”. Zo iemand als vd abbeele spoort toch niet bij nac: hij is niet daadkrachtig (waar blijft Drost?), kan niet goed onderhandelen, laat spelers, die nac zelf heeft opgeleid, en ook routiniers, voor NIETS vertrekken, heeft helemaal geen inzicht en overzicht hoe hij wel nac naar de eredivisie wilt brengen. Het bestuur/rvc had er beter aan gedaan om vd abbeele een enkeltje België te geven en HYBALLA TE. BEHOUDEN !!

19   5  
The Don

Ruim 10.000 supporters voor lul gezet door de zoveelste passant.

Stop die gouden kaart maar in je reet kut NAC!

14   0  
Aaike

Beste redactie,

Mogelijk kunnen jullie eens een journalist van een degelijke krant, niet zijnde Blanco van BNDeStem, onderzoek en verslag laten doen over wat er nu echt aan de hand is bij NAC. Wij als supporters willen nu wel eens weten waar we aan toe zijn!! Iedereen steunt de club maar achter de schermen is het al jaren een grote bende!!

9   19  
Keesje

Hyballa heeft een aanbieding gekregen van Bassie en Adriaan.
Gaat werken als clown.

10   1  
Leurenaar

Zoals meerdere mensen reageren 10000+ scc houders staan weer voor lul. KUT club!

16   6  
Normaal

En gewoon maar seizoenkaarten blijven kopen. Wie is hier nou gek? Geen enkel bedrijf waar het zo slecht gaat behoudt zijn klanten. Tijd voor revolutie, stakingen en demonstraties. Zo ga je niet om met trouwe klanten(supporters). Allemaal geld terug vragen. Schaam je kapot. Een grote kolere bende is het.

10   1  
henk

De mondige werknemer met kwaliteiten moet eruit omdat zijn leidinggevenden zijn zwakke punten niet kunnen managen. De zwakke, weinig capabele manager(s) mogen vervolgens blijven en de boel verder verkloten. Knap gedaan weer. Weinig verrassend verder omdat dit gerucht al sinds dinsdag ging, maar niet minder triest.

Succes in je verdere carrière Hyballa!

12   3  
Dutchbird

Hier kan waarschijnlijk dus ook alweer een streep doorheen:
BN DeStem 30 juni
Van Ooijen onder de indruk van NAC-trainer Hyballa

Middenvelder Peter van Ooijen kan voor twee jaar tekenen bij NAC. ,,Serieuze concurrentie heeft NAC alleen van een club uit de eredivisie en uit Portugal", zegt zijn zaakwaarnemer.

24   9  
Ben

LATEN WE MASSAAL NAAR HET STADION GAAN EN EISEN DAT HYBALLA BLIJFT! ACTIE! NU GVD!! RED ONS NAC!!!

25   5  
bier en friet

Zwaar klote.
Direct na het artikel van hyballa was ik voor zijn ontslag. Niet omdat hij geen goede trainer is en niet omdat ik denk dat TvdA een goede TM/TD is, maar omdat ik hoop op een cultuuromslag bij NAC.
Daarna hoopte ik dat Manders de twee weer bij elkaar kon brengen. Flinke reprimande voor Hyballa, duidelijk maken dat hij maar naar de AD stapt, maar niet de pers of de 5e colonne in mag schakelen. En daarna met z'n allen weer de blik op 20/21.
Maar Hyballa heeft het er zelf naar gemaakt. Nog meer artikeltjes, potentiele spelers die ineens alleen maar willen komen voor Hyballa... Dan heb je de strijdbijl niet begraven en kunnen we dus niet met z'n allen door. Dan zit het ofwel in je aard om alles via anderen te spelen, ofwel wil hij niet hetzelfde als de aandeelhouders+TvdA+Manders, ofwel is het een kruistocht dit pas eindigt bij een onthoofding, ofwel ben je gewoon op zoek naar een afkoopsom. In al die gevallen is het einde Hyballa.

Nogmaals, Hyballa is een leuke vent en mogelijk goede trainer (kan ik nog niet beoordelen na die paar wedstrijden). En TvdA is in mijn ogen beter als scout, want hij heeft niet de sensitiviteit en het karakter voor een TD/TM. Maar Hyballa heeft het er zelf naar gemaakt, zelf na waarschuwingen. Nu achter hem scharen omdat je hem zo sympathiek vind of TvdA zo'n incompetente eikel mag, maar in dit geval betekent dat ook dat je het prima vind dat interne ruzies via derden opgelost worden. Niemand op kantoor die nog durft te doen waar ze voor ingehuurd zijn zonder eerst te polsen wat 'men' er van vind. Dreigementen van sponsoren naar de pers te stappen als bepaalde speler niet komt of niet speelt. Goede mensen die vertrekken omdat ze niet de juiste vriendjes in de pers hebben. Als je die oude cultuur van NAC beu bent, dan begrijp ik werkelijk niet hoe je het gedrag van Hyballa goed kunt keuren. Werdom, los van zijn gelijk of niet.

11   8  
Adnac

Nu al spijt van mijn gouden seizoenkaart

24   25  
Geel/Zwart

Ik heb getracht mijn seizoenskaart net telefonisch op te zeggen.

Ze kunnen er volgens de medewerker van S&I Desk niks over zeggen of je je seizoenskaart nog kunt annuleren. De procedure is een mail sturen naar ticketing@nac.nl met het verzoek tot annulering.

Ik roep op tot het massaal indienen van dit verzoek tot opzegging van je seizoenskaart! Op eoa manier moet NAC gaan merken dat ze niet zomaar onze club kapot kunnen maken en wij het maar met lede ogen aanzien. Tijd voor actie! Genoeg is genoeg!

20   3  
naxioma

@Nr 20
Het eigen team van Manders is “Rolodex” Jeffry Van As en “Tikkie terug Jaap” Maurice Steijn. Middelmaat en afbraakvoetbal verzekerd. Die wil ik dus echt NIET zien in Breda!

2   2  
malpolon

Gelukkig hebben we Drzensla nog :)

6   0  
Jonas

Dit is natuurlijk weer geen verrassing. Steeds weer verslikt onze club zich in haar eigen speeksel. Gaan voor de “gedroomde” kandidaat die dan net zo vrolijk weer binnen een jaar op de keien staat. Alle goede intenties ten spijt heeft NAC niets aan gelouterde trainers of trainers met NAC-historie. De zweep er over...! Dat willen we zien en dát schijnt hier ook alleen te werken. Ik maak me geen illusies meer..., ben in die 40 jaar als supporter te vaak teleurgesteld. En tóch.., blijf ik komen.... Tijd voor een afspraak bij de dokter denk ik.

11   1  
geelzwartwit

recordhouder: ontslagen en afkoop trainers
recordhouder: ontslagen en afkoop assistent trainers
recordhouder: ontslagen en afkoop technisch directeuren
recordhouder: afkoop spelerscontracten
recordhouder: doorbetalen spelers die elders voetballen
recordhouder: niet incasseren van transfergelden
recordhouder: drankomzet
recordhouder: seizoenkaarten KKD


En verder wordt er zo nu en dan een balletje getrapt.

16   7  
Jon

Ik voel me zo enorm bekocht! Ik heb na lang twijfelen een seizoenskaart genomen voor het voetbal van Hyballa. Hoe krijg ik mijn geld terug? Wat een aanfluiting weer bij NAC

6   3  
Sorpio

#JuistnuNIET Wat een teringbende zeg, tijd voor actie! *pakt een biertje en gooit wat bitterballen in het vet...

5   2  
Spion

Onvoorstelbaar en amateurisme ten top. Ik had het idee dat we met Hyballa echt een trainer hebben/hadden die ons terug naar de ere had kunnen brengen. Vraag me af wie er nu nog in trapt om bij NAC trainer te worden.

8   22  
Rubenac

Heb jullie weer supporters feest @oma

Kk ventje

12   4  
NAC Vooruit!

Waarom is Tom Van den Abbeele, nog steeds bij NAC? We zijn alweer 2 trainers en 2 Algemeen directeuren verder...

Wat een drama! Tom Go Home!

Come on NAC!

9   4  
only way is NAC

Hyballa begreep dat met de spelers die via TvdA binnekomen, hij er toch na enkele wedstrijden eruit gezet zou worden. Dus heeft hij in de krant gepoogd om nog aan de noodrem te trekken.

Hyballa eruit + TvdA laten zitten = weer-geen-promotie

29   22  
Beekie180

De mensen die dreigen met het opzeggen van hun seizoenkaart moeten dit lekker doen en zich de rest van hun leven nooit meer vertonen in het Rat Verleghstadion. Tuurlijk is het een klotebericht en tuurlijk had ik ook liever gehad dat het rustig is bij NAC en dat we met een gerust hart het nieuwe seizoen in hadden kunnen gaan. Maar Hyballa heeft zichzelf onmogelijk gemaakt. En ik heb geen seizoenkaart van NAC voor een trainer, TD of AD. Nee, ik heb een seizoenkaart voor de club NAC! En zal de club altijd blijven steunen, ondanks alle ellende die iedere keer over ons supporters wordt uitgestort. NAC is mijn club!

13   4  
Braze

Als iets ettert moet je het gelijk schoonmaken.
Vraag is: Is nu alle troep weg?
Is de Technisch Manager de juiste man op de juiste plaats?
Hyballa mag dan veel passie hebben, zijn optreden naar de Pers deugde niet en of hij het leuk vindt of niet de Technisch Manager bepaalt de aan-en verkopen. De trainer mag adviseren.
Gelukkig gebeurt dit ruim voor het seizoen, maar Hyballa was toch al wat langer in huis, dan wist men toch heo de verhoudingen lagen.
Voor spelers en supporters is het weer het zoveelste drama.

18   18  
Fred1

Ik ben er HELEMAAL klaar mee, wilde vanmiddag mijn contract verlengen maar heb een net mailtje gestuurd dat ik voorlopig geen onderdeel meer wil zijn van deze klotezooi.
Het is niet te geloven dit een club geleid door een stel krankzinnigen het is echt waanzin.
Dit is trekken aan een dood paard

9   3  
NAc!!!

Lekker bezig NAC!
En de grote 3 weer klasse heren, rot toch op heren! Onbekwaam!!!!

En pikken de supporters dit ook weer? Het geld van de gouden kaarten is alweer op. En erger, wie wil er nog komen naar onze club?
Het is gewoon naar de kloten!!!

Promoveren??? Blijven lachen heren ook volgend seizoen niet, het klopt gewoon niet in de club!!!!

Bedankt!!!!

11   15  
Helter

@Balletje, dat kan niet bij een verlenging. Ook consumentenrecht!
Maar je kunt natuurlijk wel gewoon wegblijven. Aan dit soort ”supporters” hebben we helemaal niets. In Tilburg zijn nog genoeg over, probeer het daar eens.

3   0  
Kees

Wat nou weer? Wat een slangenkuil. Wanneer gaan we eindelijk eens een normaal seizoen meemaken met ons clubke?

17   18  
Drama

19:30 hoofdingang melden!

10   11  
Maarten

Ik ben hierzo verschrikkelijk klaar mee. De aandeelhouders, de directie, de TD, de RVC. Pleur dan allemaal op. Hyballa uiteindelijk ontslaan, werkelijk waar. Graydon mannetje heeft zijn eerste blunder al te pakken.

13   19  
bekske

Net 2 seizoenskaarten geannuleerd, wat worden we voor de gek gehouden door die Belg. Er komt geen speler bij, wie trapt er nu in de slangenkuil die NAC heet. Hebben we eindelijk een goede trainer trappen ze hem buiten, slaat helemaal nergens op. TOM WEES SLIM EN STAP ZELF OP JE HEBT AL TEVEEL KAPOT GEMAAKT BIJ ONZE SCHITTERENDE CLUB

34   20  
sjef de gevulde koek

OPROEP: Wij als supporters staan achter Hyballa en zijn klaar met het huidige bestuur en alle keuzes die er in de afgelopen periode zijn gemaakt. Daarom willen wij graag met zijn allen laten zien dat het niet langer zo verder kan. Tom van den Abbeele is de enige die wat ons betreft moet vertrekken! Graag roepen wij iedereen op om dit vanavond kenbaar te maken en om 19:30uur te verzamelen bij de hoofdingang van het stadion! #teamhyballa
p.s. zorg ervoor dat je de rivm richtlijnen in acht neem

5   2  
DM

Schaam je kapot!!!

3   5  
Ton

Hallo respect voor jullie trouw maar trap die belg zelf met zu allen er uit

0   7  
Centrumse Rat

Wederom mismanagement ten top. Ik word er kotsmisselijk van...
Nog één keer zo'n mispeer op korte termijn en ik ga onze Spartaanse vrienden maar supporten

6   1  
Voske

Op een gegeven moment is het ECHT nie leuk meer. Wat denken ze nou? Die10000+ SK verkopen we toch wel? We hadden een trainer als Hybala nodig. Die paste prima bij NAC.

Alle geloofwaardigheid bij toekomstige spelers en trainers weg. Wat mij betreft ook in de nieuwe directeur die de boel wel eventjes bij elkaar zou houden. Wat een kutzooi dit. Echt. Wat een enorme kutzooi.

5   4  
Balletje

@Helter....mijn hart bloed, maar het kost me mijn gevoel hiermee in mee te gaan.
En zeggen naar Tilburg gaan is zwaar onder de gordel.
Als een blind ei aan een dood paard blijven trekken is triest!

4   2  
n@©

Hyballa stuurde aan op een ontslag, dat was toch wel duidelijk? Jammer dat ze de zwakste schakel laten zitten.

7   2  
Frank

Ons mooie NAC is verworden tot een (door ons) gesubsidieerde sociale werkplaats.

Dit heeft niets maar dan ook niets te maken met iets wat op een professionele bvo moet lijken.

Einde oefening, je gaat haast hopen op een 2e coronagolf, waardoor we dit allemaal niet aan te hoeven zien.

Wat jammer, jammer, jammer, in potentie een club voor linkerrij ere, strandt nu in de kkd.

14   11  
naxioma

Als Maurice Steijn wordt aangesteld als nieuwe trainer dan zien ze mij het komend seizoen NIET in het stadion.
Maurice Steijn past NIET bij NAC. Hij staat voor afschuwelijk verdedigend afbraakvoetbal dat niet om aan te zien is.

16   5  
Henri

Er zijn in de 50 jaar dat ik naar NAC ga wel meer twijfelachtige beslissingen genomen, maar hier ben ik echt pissed off van. Niet zozeer dat Hyballa weg is maar dat een autischtische, gluiperige, je het bloed onder de nagels vandaan halende Belg zonder enige ervaring als voetballer, trainer of manager deze strijd heeft gewonnen. Dus de sportieve toekomst, van NAC, dus ook de financiële wordt in handen gelegd van deze Belg. Ik vind dit schandalig en frustrerend tegelijk. Juist met Hyballa haden we nu een trainer die op een moderne manier voetbal wilde gaan spelen. Welke tikkie terug en tikkie breed trainer gaan we nu weer krijgen? Mattijs Manders heeft veel uit te leggen en niet op zijn minst wie deze 2 afkoopsommen moet gaan ophoesten NAC of de 3 eigenaren. Als het NAC betreft is het geld meteen op voor aankopen. Waarschijnlijk krijgen we nu snel te horen dat Van Ooijen die zo onder de indruk was van PH heeft besloten niet voor NAC te kiezen. Overigens vind ik dat NAC supporters die een seizoenkaart hebben aageschaft het recht moet geven om dit te kunnen annuleren. De gedrevenheid van Peter Hyballa was voor mij een belangrijke aspect voor voor de oh zo noodzakelijke promotie. Bovendien, welke directeur stuurt een trainer weg waarmee de spelers een goede band zeggen te hebbenen die het beste uit je wilt halen.

7   2  
H'wiel

ZUM ????

10   3  
Haarlemmer

En welke trainer zou wél met de incapabele Belg willen werken?

Ik gok die trainer van Dongen, Ruud Kaiser.

Naar dat niveau daalt NAC af met deze vage Belg, niveau Dongen....

8   5  
geelzwartwit

Ik zag dat Tom vd Abbeele zichzelf op Linkedin gewoon nog steeds
Technisch Directeur bij NAC Breda noemt...

Wie gaat er hier nou tegen de gemaakte afspraken in???

14   3  
Piet

Zit ik daar met mijn “gouden” seizoenskaart. Elke keer weer spijt. Krijgen we dadelijk weer een vreemdelingen legioen. Weer voetbal om niet aan te zien. Wat voel ik me genaaid. Ook toevallig dat termijn van verlengen net verstreken is.

10   6  
Piet Kamps

Met elkaar afspreken niet meer naar het stadion te komen, tot die prutsers van bestuur, technische staf, management, raad van commissarissen of hoe ze zich ook hebben genoemd, opgerot zijn.

23   7  
Ratjeduneerste

@Sjef

Je bent niet goed. Dat je tekst en uitleg wilt hebben is prima, maar dat je dingen gaat 'eisen' is van de zotte. Daarmee worden we nog meer het lachtertje en gaan we die nare clubs als NEC en Roda achterna.

Hyballa stookt lekker in de media en probeert bij de supporters een wit voetje te halen door precies te roepen wat ze willen horen. Als je dat niet door hebt en gehersenspoeld bent door deze Duitser dan zou je de geschiedenis wat beter moeten leren ;)

Ik ben ook voorstander voor een duidelijke uitleg van onze verse AD, maar wil wel een verhaal horen en geen 'eisen' stellen.

8   10  
Rick070

ben blij dat die ra(t)ddraaier bij ons weg is uit den haag....bij manders draait het alleen maar om vriendjes....jammer vond die trainer altijd top!!!
Succes met die matennaaier manders.

2   6  
NACGW

Oké situatie onhoudbaar dus Hyballa out maar dan ook Abbeele out. Stijn of Steijn in en dan ff rust in de tent graag...

6   8  
Geel/Zwart

@Beekie

Chapeau voor jou dat je voor NAC bent en de club altijd trouw bent. Je benoemt wat NAC allemaal niet voor jou is. Wat is de club NAC dan wel voor jou?

Niet het bestuur? Niet de aandeelhouders? Niet degenen die het beleid maken? Niet degenen die aan het roer staan en de ene na de andere eruit flikkeren? Niet degenen die er al jaren voor zorgen dat we KKD spelen en met het jaar dramatischer en dramatischer worden op elk vlak. Ik ben benieuwd wat NAC voor jou betekent dan, want volgens mij leef je met oogkleppen op en kies je ervoor het grootste deel niet te zien

31   11  
Atmodikoro

Er wordt hier wederom om de kop van TvdA gevraagd. Waarom? Die man zit daar (naar blijkt) met volle vertrouwen van de aandeelhouders/rvc. Wat heeft hij precies fout gedaan?

Laten we de trainer niet belangrijker maken dan dat ie is. En als zo’n trainer dan het beleid van de club probeert te veranderen, zijn zin niet krijgt en vervolgens notabene in de pers zijn gal over beleid en leidinggevende spuugt; dan is de nuance bij een deel van de achterban weer ver te zoeken. Kom op, zeg.

Laten we realistisch blijven en de juiste mensen verantwoordelijk houden voor deze chaos.

19   4  
ibio

Kunnen jullie Brood, Weijs en Hyballa uitnodigen voor de podcast ? Dat ze tegelijk komen praten over van den abeele?

Of nodig de drie grote grote verwoesters uit.
Om ze te bedanken dat ze NAC naar de +@&#&# hebben geholpen.

289   21  
HenkTank4823

Er word opgeroepen indien je het niet eens bent met dit besluit, vandaag om 19:30 bij het stadion te verzamelen.
Wat is hier exact de insteek van en hoe serieus is deze oproep?

7   0  
efdrie

wat kut dit

12   4  
Bart

Overigens kan nac dit maar met 2 trainers goed maken voor mij! Schreuder of VREVEN terug halen!!! Mannen met passie voor de club met aanvallend voetbal!

6   9  
scheppioni

En dan vd abeele wel houden ??
Ongelofelijkheid ten top !!!
Nou Maurice Stein kom er maar in !!

15   10  
1949

Terecht. Dat intervieuw in De Stem kan gewoon niet. Als ik dat doe bij mijn werkgever kan ik dezefde dag nog vertrekken.

26   10  
Maarten

19.30 hoofdingang. Ben aanwezig

6   10  
Schrikbarend

VOORUIT KIJKEN NEXT ALFRED SCHREUDER OF MAURICE STEIJN

4   15  
Overal

Je zal maar een seizoenskaart gekocht hebben

10   4  
Cees

Als NAC-supporter zijn we ook
geen knip voor de neus waard!
We laten het maar gebeuren! We laten maar met ons sollen!
Samen een vuist maken? Ho maar!

17   12  
Ratjeduneerste

@Atmodikoro

Precies. Hoop dan ook niet dat de hersenloze gekkies onder ons daadwerkelijk naar het stadion komen vanavond om de kop van TvdA te eisen.

Dan zet je jezelf als club al helemaal te kakken. Goede argumenten om deze man buiten te schoppen zijn er niet, maar een alternatieve Duitser die bij het minste of geringste de media induikt is onze verlosser? Schei toch uit...

Maak jezelf alsjeblieft niet belachelijk jongens, want ik schaar me in ieder geval voor 100% NIET achter de laagdrempelige 'fans' die vanavond rond het stadion staan te schreeuwen.
Het enige wat ik wel durf te vragen is tekst en uitleg. Want dit afdoen met 'we gaan er niet op in' kun je tegenover al je stakeholders niet maken natuurlijk.

9   3  
only way is NAC

@1949 Hyballa wist dat hij met de selectie die TVDA samenstel hij er toch na enkele westrijden eruit gezet zou worden. Dus vandaar zijn noodkreet in de Stem
Dat Hyballa wordt weggestuurd maken zijn opmekringen niet minder waar

7   7  
Klets

Flikker die belg en de hele raad maar eens op straat, wat een ongelooflijk wanbeleid bij mijn clubje. Eerst iedereen laten verlengen en vervolgens de trainer wegsturen. Is gewoon list en bedrog!!!!

4   9  
Mark

Nee, dan de nerds! Die moet je zoiets raas niet flikken.Die gaan massaal verhaal halen bij het stadion!

13   5  
Chris W.M.

@Atmodikoro

Brood kon niet met Tom samenwerken, Eisenga niet, Jelle niet maar die houdt zijn mond, Hyballa niet, de spelersgroep staat achter Hyballa ( en daarmee indirect niet achter van den Abbeele). Dan kan er nog zo weinig aan te merken zijn op zijn " beleid " ( wat dat dan ook is want zit er nu een jaar en heeft nog geen enkel beleidsplan laten zien ) de persoon an sich past niet binnen de organisatie. Hyballa ontslaan en Tom laten zitten kán gewoon niet. En let op, binnen een week ligt Tom er ook uit, want door zich niét uit te spreken over het ontslag van Hyballa gooit Manders Tom voor de bus, en dat weet hij. Kijk maar naar de reacties, Tom is aangeschoten wild nu.

13   10  
Sjef de gevulde koek

Mensen die vinden dat Tom ook maar iets goed gedaan heeft bij nac moeten wel even wakker gaan worden. Al zo vaak hier gemeld. Zet godver die zwart gele bril eens af. Deze man heeft niks maar dan ook niks goed gedaan. Eigenlijk toen hij kudibana een contract gaf gelijk hadden moeten ontslaan. Het is klaar nu met deze poppenkast 19.30 stadion

14   4  
SjorsNAC

Ik vrees dat ze nu te ver zijn gegaan, hoor dat er acties gaan komen. Terecht, iedereen is het spuugzat.

Niet zozeer om hyballa, maar deze actie is de druppel voor velen. De 10k supports met seizoenskaart zijn stuk voor stuk voor de gek gehouden, je hebt recht op een team wat voor promotie gaat maar het geld gaat rechtstreeks in een bodemloze put aan afkoopsommen. Het is weerzinwekkend.




11   8  
Sietze

Je kunt je bedenkingen hebben bij algemeen directeur, technisch directeur, aandeelhouders, RvC. Maar wat te denken van zo’n 10.000 man die een seizoenkaart kopen! Hun tekortkomingen zijn toch veel erger!

13   2  
Eindeloos

Is Netflix al begonnen met de opnamen?

7   9  
fvf6

Gooi die complete r.v.c. maar buiten wat een stelletje onbenullen zijn dat , die maken er al 5 jaar een bende van oprotte!!!!!

12   5  
Mick j

Hier word ik doodziek van
ik heb een bloedhekel aan actie en demonstratie het zal de eerste keer zijn
dat ik voorop zal lopen om de TD
op staande voet buiten te flikkeren
en dan mag hij van mij zelfs eerst het boter van zijn hoofd halen

6   1  
Chris W.M.

@fvf6

Deze RvC zit er pas sinds september...

11   11  
TikkieNakkie

Seizoenskaarten nu annuleren. Deze club belazerd haar supporters. We worden gewoon uitgelachen.

13   9  
Nacman

Op FBI staat een oproep om te demonstreren voor Peter hyballa tegen de Belg rvc de grote 3 ik zeg actie mannen.
Peter terug de rest per direct eruit.
Geen kutseizoen goeie spelers halen geen middelmaat via buro abeele.

12   4  
Ad B uit Roosendaal

Wat een toestand, maar zo kon het ook niet verder.

Een TD en trainer die niet door één deur kunnen, dat kan je niet laten doorwoekeren.

Maar is de juiste persoon wel vertrokken? Volgens mij niet!



12   6  
H.V.M.

Hier gaan ze echt opnieuw vreselijk in de fout.
Voor de zovéélste keer dus.
Hyballa is een vreemde vogel, maar ik had toch echt die dubieuze, achterbakse TvdA bij het Belgische grof vuil gezet.
Zolangzamerhand kan er niemand meer door één deur met die Belg.
Geen netwerk en dus een blamerende vijfde plaats als eindresultaat.
Met TvdA ga je niet verder komen, maar........
laat hem maar lekker zitten hoor!
Wat een afgang toch weer.

15   4  
geelzwartwit

Hoe en wie en wat dan ook...

Tom Vd Abbeele zit er nu als technisch manager. Manager! Iets meer dan een jaar en we hebben gezeik met Brood gehad. Gezeik met Weijs gehad. Gezeik met de AD Eisinga gehad en nu gezeik met Hyballa gehad

Deze technisch manager presteert het daarnaast ook nog om na een jaar nog geen beleidsplan te hebben... Terwijl er mensen ontslagen worden door verschil in visie op het sportieve beleid... Ahum hoe dan.

En deze manager blinkt uit door niet te communiceren met de achterban.

Hoe kun je iemand zonder enige staat van dienst zo steunen? Bakt zijn vrouw lekkere cake voor de RvC ofzo? Of wat de fuk zijn ze daar aan het doen?

9   15  
KW

Dit heeft Hyballa (helaas) zelf in de hand gewerkt. Door naar de krant te stappen met zijn verhaal heeft hij een onwerkbare situatie gecreëerd tussen hem en de TD. In deze periode van het jaar kan de TD niet ontslagen worden, dat betekent dat je aan het begin van het nieuwe seizoen geen team hebt staan. Een TD en trainer die niet praten werkt niet dus de enige oplossing was PH eruit.

17   15  
D'n Beuk

Net naar NAC gebeld om te vragen waar ik m'n gouden SCC in kon leveren , maar ze liggen al met z'n allen verscholen onder hun bureau want niemand is bereikbaar voor commentaar, en dan die arme receptioniste maar hakkelen aan de telefoon, de lafaards laten het te woord staan weer over aan een hulpeloos iemand

Tijd om in actie te komen GODVERDOMME!!!!

#TVDA-OUT !!

16   1  
Jo

Welke trainer is nog zo dom om bij het trainerskerkhof van NAC te gaan werken?

Alleen de minkukels, die anders niet aan de bak komen, vreed ik.

15   25  
ome cor

Dom geschreeuw dat die Belg maar moet oprotten zonder alle ons en outs te kennen.

NAC en TvdA zijn niet professioneel, maar Hyballa die naar de krant stapt wel ????

Ben wel benieuwd wie er nu weer gaat komen. Als trainer had ik Hyballa wel hoog zitten nl.

Als het je niet bevalt lever je scc in of ga demonstreren voor het stadion, maar alleen een beetje lopen schelden op dit forum is veel blabla en 0 aktie. Precies wat je TvdA verwijt. Dus de pot verwijt de ketel dat ie (geel) zwart ziet.

9   11  
SB

TvdA is een mooi voorbeeld van dat jongetje op school die zich nooit kon gedragen. Volgens zijn ouders (het bestuur) lag het nooit aan hem, maar lag het allemaal aan de leraren (Brood, Weijs, Eisinga, Hyballa). Tijd om dat jongetje maar eens van school te sturen zou ik zeggen!!

28   9  
Hans

Nou Matthijs Manders, je leest toch mee, heb je gezegd?
Ik citeer: "nee, ik ga geen trainer ontslaan als ik net binnen ben"
"ben je gek, we praten dit intern uit als mannen onder elkaar".

Goh, je hebt je nu al ongeloofwaardig gemaakt. Als je dit soort besluiten neemt, benoem dan wat de redenen zijn en de knelpunten waren.
Heel Breda (lees hierboven) vraagt zich af: waarom Hyballa en niet Van Den Abeele? En waarom zeggen ze dat? Omdat er een VISIE is.
Die visie ontbreekt wanneer je de makkelijkste weg kiest. Als je met een jeugdelftal de competitie in gaat , ga je niet promoveren.
Wat was de doelstelling? Juist.
Ga nou eerst maar eens intern kijken wat je verkeerd hebt gedaan. Wij mogen intussen ons weer druk gaan maken en trainingen van Hyballa missen als gouden seizoenskaarthouders (grapje). Maar even serieus: zo leidt je geen voetbalclub.

Aan de aandeelhouders: het is al weer duidelijk(er) geworden dat enige voetbalvisie ontbreekt bij de eigenaren. Oplossing: verkoop de aandelen aan liefhebbers die er iets mee kunnen en trek je terug.

12   5  
Vreven4President & HyballaFurFurher

Ik word hier zo zo zo moe van

11   7  
chiel gabriels

Grote supportersaktie morgen op de grote markt of bij het nacstadion tegen deze onzinnige beslissing!!
Heb zo'n spijt van mijn dure seizoenkaart,juist voor de trainer heb ik verlengd!!GRRRRRRR
Boos !!

10   1  
Ouwe Spionkop

Zo en weer 2 afkoopsommen (de assistent zal ook wel buitengemikt zijn). Ja mensen daar werken wij dan hard voor om deze geldverspilling jaarlijks te bekostigen.
Trainer die spelers tot bot toe motiveert, aanvallend voetbal speelt, druk zet op tegenstander dat willen we zien in Breda.
Maar nee die zetten we bij het oud vuil
Ik ben even helemaal klaar met die organisatie NAC. Om te kotsen en dit is een dikke middelvinger naar de supporters net als met Vreven.
Klootzakken.

12   8  
Atmodikoro

@Chris W.M.

Hyballa ontslaan en TvdA laten zitten kan juist heel goed, maar staat bovendien los van elkaar. Als club mag je niet accepteren dat een trainer (Of wie dan ook) uit de school klapt, z’n leidinggevende afvalt en daarmee de club in een kwaad daglicht plaatst.
Vindt het ook juist dat TvdA op dit moment op de achtergrond wordt gehouden (zoals hij naar buiten toe eigenlijk altijd correct optreed) en de AD naar voren treedt. Die maakt zich er vervolgens wel veel te makkelijk van af idd door geen verdere toelichting te geven.

We moeten denk ik 2 dingen onderscheiden:
1. Acties hyballa en consequenties daarvan. Heeft z’n eigen doodvonnis getekend, of hij nu gelijk heeft of niet.
2. De vraag of het ingezette beleid (jonge spelers, transferwaarde creëeren, duurzaam promoveren) de juiste is. De aandeelhouders/rvc vindt blijkbaar van wel, anders offer je geen AD en trainer(s) ten behoeve van aanblijven TD.

1   3  
Felix

Als hij genoeg perspectief zag met een fatsoenlijke TD had ie wel gebleven denk ik...

NAC is net een gokkast je gooit er iets in meestal ben je je geld kwijt en heel soms win je iets

In de rij staan ze 6 maanden werken 12 Of 24 maanden Uitbetaald krijgen.

Komt u maar...

16   8  
Klundert

Goede zaak! Lekken naar de pers wordt niet gewaardeerd. Zelfs na een gesprek met Manders doet Hyballa het nog een keer. TvdA hoor je niet doen. Ik ben TvdA aanganger maar zeker ook niet op de snitcherige, matennaaierige manier van die Duitser. Ben blij dat hij weg is, ik verwacht dat hij geen premie meekrijgt omdat hij zich niet aan zijn contract heeft gehouden.

Het interesseert me niet wie het wordt, als hij er maar voor 100% voor gaat.

7   3  
Bredafun

T seizoen miet nog beginnen en heel nac staat weer op zn kop.
Menige club heeft alles al voor elkaar, en bij nac weer 1 pot gezeik. Er moeten nog spelers komen, en nu ook nog nac zonder trainer. En wij moeten maar achter die hele teringzooi blijven staan?
Dat wil dus zeggen dat t nieuwe directeurtje ook geen ene zak te vertellen heeft. Is t schoothondje van de aandeelhoudertjes.
Wat n zootje man pfffff

6   1  
J nac

We moeten oppassen dat we geen kut vereniging gaan worden.
Wat een verschrikkelijk waardeloos beleid is het bij nac zeg.
Niet normaal meer.
Wie staat er morgen voor de groep ?

11   9  
Kees F7

Ik ben nog nooit zo boos geweest. Eindelijk een goede trainer en die wordt ontslagen terwijl die TD die slecht ingekocht heeft blijft zitten. Bah, bah, bah. Heb geen woorden hiervoor. Laat het hier maar bij anders wordt het taalgebruik zo schunnig dat de moderator deze reactie verwijdert.

15   7  
La matanza

En toch heb ik weer zin in het nieuwe seizoen HUP NAC

7   0  
Louiske

De volgende trainer maar een kwartaalcontract geven. Schilt in de afkoopsommen.

Man man man... zeg verder maar niets!

8   3  
Toontje

HOE DOM KUN JE ZIJN

Weer een fikse afkoopsom waar we een spits voor hadden kunnen halen. Hoeveel mensen zijn nu al afgeknapt op die stomme Belg.
Zo wordt het nooit iets met NAC
RVC en TVDA opzouten aub als je iets voor de club over hebt.

4   1  
Gman

Wanbeleid is ook beleid..

10   2  
NoadPB

En we staan weer ontzettend voor lul tegenover heel Nederland... verdomme man.

Natuurlijk was de situatie niet houdbaar. Lekken naar de pers was sowieso niet chique. Maar neemt niet weg dat ook de positie van TvdA onhoudbaar is geworden?

Mijn seizoenskaart verleng ik overigens niet voor een trainer maar voor clubliefde. Alhoewel mijn liefde voor NAC steeds meer toe is aan relatietherapie.

14   10  
ome cor

Duitsers blijven Duitsers.
NEC supporters hebben ons al gewaarschuwd, maar dit klote Nekkers weten er niks van. Bij ons is Hyballa anders.

Tom is de baas van Peter, die naai je niet in de pers.
Hyballa zag de bui al hangen, zuet ons niet promoveren, dus organiseert zelf zijn aftocht.

14   3  
10Diego

Waaruit blijkt dan dat TVDA in functie blijft? Hyballa rent weer direct naar zijn schoothond en die schrijft dat Hyballa weg gaat. NAC bevestigt dat. Verder is er nog niks door NAC gecommuniceerd. Ik houd me vast aan het interview in vi en sluit op basis daar van niet uit dat Tom ook gaat.

16   10  
linksrecht

Lees een hoop mensen die vragen of de Gouden scc nog kan worden ingetrokken. Ik sluit mijzelf hier graag bij aan. Nu wordt ONS geld weer gebruikt voor 2 afkoopsommen (de ass trainer is natuurlijk ook onhoudbaar) Ik wil best een 'reguliere kaart' maar ik vole mijzelf genaaid. In de kou gezet. Recht in mijn gezicht uitgelachen, door NAC. Dit kan en moeten we niet accepteren. Ik wil mijn geld terug of een restitutie van wedstrijden die ik niet kan bijwonen, van een club die steeds meer binding lijkt te hebben met haar supporters. Wij zijn NAC gvd, niemand anders, WIJ. Zonder ons was de hele bende al 6x failliet geweest. Misschien maar beter ook, lekker onderaan beginnen, het pure voetbal, de echte supporters. Wat een onvoorstelbare KUTZOOI is het toch weer. Alweer, iedere fucking keer. Kotsmisselijk wordt je ervan.

6   9  
Jnac

Gewoon net zo doen als bij roda tom gewoon naar buiten helpen

21   6  
bier en friet

Inderdaad, laten we massaal Scc opzeggen, daar help je de club mee. manmanman.

Massaal naar stadion gaan om een statement te maken... hele lastige. Ja, ik denk dat de club al jaren naar de klote geholpen wordt door slecht beleid en ik heb me geregeld op lopen vreten dat de supporters niks deden. Ikzelf was daar net zo schuldig aan, want ik ben allang murw geslagen. Graag ga ik met mijn mede-supporters iets doen, maakt me niet uit wat, als het de club maar uit het moeras helpt.

Maar vanavond sta ik niet naast jullie. Het is gewoon de verkeerde aanleiding. De aanleiding is om te eisen dat een trainer moet blijven die de pers, 5e colonne en de supporters inzet voor een privé-oorlogje. De pers danste naar zijn pijpen, de 5e colonne boog diep en de supporters pakken de hooivorken. Precies hoe het dus niet moet als we een professionele organisatie willen. Jullie doen nu precies wat jullie over een half jaar weer verfoeien met verwijten van 'wespennest', 'vriendjespolitiek', 'kliekjes', etc.

Geef me iets dat veranderd moet worden dat werkelijk de club vooruit helpt en ik sta weer naast jullie. Ik mis het zo om dat rauwe randje terug te krijgen en de spierballen van de supporters te laten gelden. Er zijn meer dan genoeg systeemfouten in de organisatie waar ik graag voor naar het stadion ga. Maar dit is juist een stap in de goede richting die nu bestreden wordt.

6   9  
Eric

Zijn ze nu helemaal van de ratten besnuffeld! Die van den Abbeele eruit en wel onmiddellijk!

17   7  
Pietjebel

#inleverenjuistnu

Bij deze lever ik mijn scc in
Ik hoef geen geld terug of wat dan ook van die gouden kaart
Ze mogen deze weer doorverkopen aan een andere (klant)

Ik ga wel weer een x als de grote mannen weg zijn ( #eigenaarsout)

Al 33 jaar een scc maar het is nu echt de laatste druppel

8   5  
Kets

Lekker weer dit...

Mag ik mijn geld terug van mijn Gouden kaart!!

Mijn hard verdiende centen heb ik niet betaald voor afkoopsommen!

9   9  
Bart

Voor iedereen die naar het stadion gaat, alsjeblieft ga ons nou niet nog meer in kwaad daglicht zetten.. tuurlijk goed om een statement te maken maar vraag naar de oorzaak van deze beslissing laat weten dat we hier niet achter staan maar houd je aan de regels van het rivm en ga nou niet onnodig agressief lopen doen want daar ga je niemand mee helpen!

6   6  
Toontje

Gaat die verschrikkelijke nietsnut van een Belg ons weer een waardeloze selectie voorschotelen. Een jeugdelftalletje.
In Belgie lachen ze zich rot dat wij met die TVDA zitten opgescheept.
Hoeveel mensen lagen al met hem in de clinch....?

RVC... geldschieters.... Manders...jullie slaan de plank volledig mis
Weer een seizoen naar de kloten.
Bedankt daarvoor dat je onze fantastische club weer verder naar de kloten helpt.
Zo zijn we de eerste tien jaar nog niet terug in de eredivisie.
GEEN ENKELE ZICH RESPECTERENDE TRAINER WIL HIER NOG INSTAPPEN. ONZE CLUB IS BESMET GEBIED GEWORDEN.

2   7  
Jesse

We trappen iedereen eruit en gaan om de week een feest geven in dat stadion

7   7  
Toontje

Ongelooflijk dat ruim 10.000 man er weer is ingetrapt om een seizoenkaart aan te schaffen.
Waarom voor de afkoopsommen???
NIET MEER DOEN WEGGEGOOID GELD

13   11  
Sjef de gevulde koek

En mensen die nu geld terug willen van hun seizoenskaart hoop ik dat nac snel het geld terug geeft en dat deze nep supporters snel opgeflikkert zijn bah bah. Dit zag je van mijlen ver aankomen en al jaren niets anders. Als je dan nu geld terug wil ben je gewoon een knakworst niets meer niets minder

7   2  
Harrie

De jeugdopleiding harkt weer geld binnen door het verkopen van een speler aan f*cking Groningen en de hoge heren gebruiken het voor weer een afkoopsom. Zucht....

10   4  
Vak G

TD wordt vanavond nog ontslagen. Hou de NAC site in de gaten vanavond. Het kan nog steeds gekker.

6   2  
YLLWBLCK

Hm, Manders maakt nu wel indruk. Rare mensen die echt vinden dat PH zou mogen blijven.
Maar goed... Mede-Bredanaren kennende is iedereen toch boos en verrast maar gaat iedereen weer naar The Voice kijken

5   5  
Sjef de gevulde koek@linksrechts

Met als grootste knakworst van deze site jij haha al weken lopen janken hier en nu je geld terug willen wat een loser ben jij zeg bah bah

8   12  
HyballaFurFurher

Zojuist maar even een berichtje aan NAC gestuurd. Van je afschrijven en praten helpt, zeggen ze.

Beste heer Manders,

Wat maakt u er toch een zooitje van en dat al na 33 dagen. Eerst predikt u rust en volwassenheid. Een moment later bent u 180 graden van gedachten veranderd. U snapt dat sponsors en seizoenskaarthouders zich bedonderd voelen. Een groot deel heeft op basis van het vertrouwen in Hyballa de seizoenskaart aangeschaft. U gooit dat vertrouwen in 1 klap overboord. Sterker nog, het is uw eerste middelvinger naar de achterban.

Wanneer iemand een fout maakt in een organisatie of niet functioneert zoals u dat wilt, dan gaat u op een volwassen manier met deze in gesprek. Sterker nog, u gunt deze de tijd om u te overtuigen de juiste mans te zijn voor de job. Blijkbaar bent u ongeduldig van karakter, want binnen 30 dagen heeft u al besloten dat de heer Hyballa ongeschikt is. Bijzonder, aangezien u weinig verstand van voetbal heeft en het ook in de organisatie en RvC aan voetbalverstand ontbeert.

De enige conclusie kan zijn dat u zich heeft laten leiden door sentimenten of door de verkeerde fluisterende stemmetjes. Ik heb hier geen goed woord voor over en ben zeer teleurgesteld.

U zijt gegroet,

10   4  
Ouwe spionkop

Lekken naar de pers. Weten jullie waarom?
Omdat Hyballe tegen een muur aan liep en dat je alleen met jonge spelers van z'n leven lang nooit gaat promoveren. Hyballa had de ballen er tegen in te gaan.
Blijf maar lekker achter de aandeelhouders en TvdA staan als makke schapen die niks te vertellen hebben maar alleen als vulling voor de kas worden gebruikt.
Ik heb er genoeg van, om te kotsen.

3   1  
Pizzabakker

Rust in de tent! Tom mag zijn spullen ook pakken!

3   1  
M.H. te R.

Theater van de lach met John Landing met: Een half jaartje NAC! Chaos gegarandeerd.

3   2  
Geraldo

Dit kun je toch alleen maar flikken als:

A) Hyballa zelf vanochtend de handdoek heeft gegooid of

B)
- een andere droomtrainer binnen nu en 3 dagen wordt gepresenteerd én
- er minimaal 2 topspelers binnen 3 dagen tekenen én
- de deal met Van Hecke definitief doorgaat

Maar dan nog...

1   0  
John

Ook Tom met een gouden afkoopsom !!

7   4  
Zwitserse kabouter

De aandeelhouders maken er een potje van,
Gasten uit Rotterdam... die ‘ineens’ iets met NAC hadden en dachten we kopen het clubje tussen Mark en Aa op..
Want die kennen me nog wel toen we altijd uit gingen in Breda...

Ze houden de club compleet in een verstikte houtgreep...
En net als het dreigt te stikken laten ze net op tijd los....
En dat keer op keer!

Weg ermee opzouten!

De volgende trainer word Maurice Steijn
Straks weer iemand met een NAC verleden die ondergaat....

Het enige wat er van NAC nog over is , is gebakken lucht en luchtfietserij...
En het ‘avondje NAC’
‘Bier zuipen en kut roepen’

Over een aantal jaren de west Brabantse derby tussen NAC en RBC
Oh nee zelfs die zijn de parel van het zuiden al voorbij!

We worden allemaal massaal bedrogen en belogen en verlekkerd met de gouden seizoenskaart....

Wat NAC nodig heeft is GEEN Red Bull maar een geldschieter ala Lars Windhorst

2   0  
Mkoi

. Daarom hebben we, in het belang van de toekomst van de club, gekozen voor deze oplossing", aldus de directeur op de site. 
.... maar wat is dan de oplossing ?? Geen trainer dus ?!?

7   6  
Wallie

Kun je het geld voor je seizoenkaart nog terug eisen ? Dit gaat niet meer goed komen met de club. NAC is zo goed als dood.

5   3  
Henk

Het wordt nu echt tijd dat wij de supporters in gaan grijpen. Dit is te absurd voor woorden. Elke keer worden we voor gelogen. Sponsors en supporters zijn het zat om hun zuur verdiende geld te zien verdampen in afkoopsommen!!!! En nu eens echte actie, geen spandoeken maar zoals vroeger.

3   2  
geelzwartwit

Ik vind dit wel een oorzaak en gevolg geval waarbij de oorzaak het interview niet de oorzaak is. Hét interview was het gevolg van standpunt van de technisch manager.

Zo was het interview van Eisinga en Brood ook het gevolg.

Jammer dat het interview van Hyballa door velen als oorzaak gezien wordt.
Op het moment dat je zo'n interview doet weet je dat er eigenlijk niks meer mogelijk is en is een ontslag te verwachten.

Had Hyballa heel graag bij NAC gezien.
Jammer dat hij in een conflict omgeving kwam. Blijkbaar is hem bij aanstelling niet van de hoed en de rand verteld want dan was hij niet eens begonnen.

10   10  
Bruske

Ga mijn verlenging proberen te annuleren.

Wou de club graag steunen om oveteind te blijven.. mijn geld gaat niet naar ontslagpremies!

Stelletje kloothonden..ben het kotsbeu

7   6  
Ernie

Ik had het raar gevonden als Hyballa had mogen blijven zitten. Hij had zijn kritiek binnenskamers moeten houden.

4   3  
am

Wat had de wereld er anders uitgezien als we destijds gewoon door waren gegaan met Ernie Brandts!

2   4  
joop

waarom moet hyballa weg als tom ookk weg moestdan moeten we stijn vreven maar terug gaan halen en wie moet er in tussentijd voor de groep gaan staan en wie gaat dat allemaal betalen gaat dit ten koste van de spelersgroep dit is niet normaal we woeden met zijn alle voor de gek gehouden is dit een spel om nac defenitief van de kaart te vegen of was dit al de bedoeling van manders om zijn eigen mensen op die plaatsen te krijgenen wij als supporters moeten ons niet alleen laten horen daarom vraag ik aan de supporters vereningen om samen met alle supporters om te kijken wat we ertegen kunnen doener zullen van ons kant harde actie,smoeten komen anders worden we gewoon uitgelachen door iedereeen

2   0  
Breda F2

Jongens jongens toch wat een klere zooi blijft t zeg.

2   0  
Bruske

@JOOP

We worden al jaren keihard uitgelachen en terecht!

Straks komt steijn, heel leuk hoor maar die blijft toch ook geen 3 jaar?

1   1  
Ivo

Ik dacht dat het interview in BN de Stem in goed overleg was geplaatst, als een soort charme offensief. Nu blijkt het de doodsteek geweest te zijn voor Hyballa. En ook omdat hij en TvdA maar niet on speaking terms kwamen. Er ontstond een onwerkbare situatie. De heren hebben de kans gekregen om het op te lossen, maar van beide kanten was blijkbaar de wil er niet om het te doen. Nou jammer dan. Niemand is groter dan NAC. Dus opzouten met deze mannetjes.

Stel nu godver eens professionele mensen aan. Geen ongeleide projectielen of gokjes meer.

Wat heeft dit wanbeleid van de afgelopen jaren al niet aan afkoopsommen gekost? Eisenga, Penders, Brood, Vrede, Weijs, van der Gaag, Hyballa, van den Abbeelen, Smulders, Drzensla. In 2 seizoenen tijd en 2 dagen. Ik denk dat er zeker een miljoen is betaald aan afkoopsommen en/of doorlopende salarissen. Als het niet meer is.

6   1  
Wie

was maar een stille ontmoeting zo, had er meer van verwacht vanavond

4   7  
Crouch

Hyballa had alles in zich een cultheld te worden. Dat had NAC wel eens nodig na al die pasanten..
Helaas was hij te eerlijk en wordt hij daar op afgerekend.
Ik vind het schandalig dat de supporters een worst is voorgehouden...
Mijn vertrouwen in de club is zwaar beschadigd.

5   2  
NACBREDA

@jimgoose

De timing is juist het minst verrassende aan dit bericht. Eerst wachten totdat 10.500 trouwe supporters hun centen aan een seizoenskaart besteden, en daarna die knaken gebruiken voor de ontslagpremies. Het zijn blijkbaar niet alleen ongelooflijke prutsers maar ook nog eens oplichters..

1   1  
Crouch87

Ik was fan van hyballa! Wat een ongelofelijke tering zooi is het weer bij ons NAC!

4   4  
10Diego

https://www.transfermarkt.de/peter-hyballa/profil/trainer/4853

Het gaat om Hyballa he, niet om een toptrainer. 7 wedstrijden coach. Waaronder één van de grootste nederlagen in de clubhistorie.

12   3  
Ert

Iedereen hier op het forum moet eens goed nadenken:
Ja, wij als supporters zijn één van de factoren die het geld binnen halen voor NAC, maar:
- NAC is een BEDRIJF niet een vrijwilligersvereniging.
- Iedereen met een baan hier op het forum die zijn mening openlijk op zo'n manier als Hyballa uit in de media over het bedrijf waar deze zelf werkt, wordt zonder morren buiten geflikkerd dior zijn werkgever; Dat is gebeurd met Hyballa.
- Mensen die niet functioneren zoals ze horen te functioneren (tenminste, ik ben buitenstaander. Weet ook niet wat de KPI's van Van den Abeelle zijn geweest) worden buiten geflikkerd.

Sorry, ik zie het niet anders. Ga lekker met ik weet niet hoeveel man bij het stadion staan.. We staan nu weer ff terug bij vorig jaar rond deze tijd (toen mevrouwtje Edelenbosch deze chaos achteraf gezien groter lijkt te hebben gemaakt) en we al door de voorgangers vanaf de heer Mommers (en wellicht daarvoor al) afgegleden waren vanwege alle (boekhoudkundige) lijken.

NAC Breda is een bedrijf, staat ingeschreven bij KvK, heeft 1 (of meerdere) BTW nummers.. gedraag je dan als bedrijf en niet als carnavalsvereniging

3   2  
Ger Vervoort

De zoveelste blijk van de voetbaltechnisch en -tactisch amateuristische instelling van NAC. Blijkbaar willen het bestuur en de raad van commissarissen niet promoveren naar de eredivisie. Liever lekker blijven aanmodderen met weer een nieuwe trainer. Dat de TD ontslagen is, vind ik na het aantrekken van te veel matige en slechte voetballers prima, maar een zo goed bij NAC passende trainer als Peter Hyballa, die de spelers tot het uiterste wist te motiveren en de absolute wil had om wel te promoveren had men moeten handhaven. Waarschijnlijk weer een verloren seizoen!

4   0  
Yee

░░░░░░░░░▄▄▄██▀▀▀▀███▄░░░░░ ░░░░░░░▄▀▀░░░░░░░░░░░▀█░░░░ ░░░░▄▄▀░░░░░░░░░░░░░░░▀█░░░ ░░░█░░░░░▀▄░░▄▀░░░░░░░░█░░░ ░░░▐██▄░░▀▄▀▀▄▀░░▄██▀░▐▌░░░ ░░░█▀█░▀░░░▀▀░░░▀░█▀░░▐▌░░░ ░░░█░░▀▐░░░░░░░░▌▀░░░░░█░░░ ░░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░░ ░░░░█░░▀▄░░░░▄▀░░░░░░░░█░░░ ░░░░█░░░░░░░░░░░▄▄░░░░█░░░░ ░░░░░█▀██▀▀▀▀██▀░░░░░░█░░░░ ░░░░░█░░▀████▀░░░░░░░█░░░░░ ░░░░░░█░░░░░░░░░░░░▄█░░░░░░ ░░░░░░░██░░░░░█▄▄▀▀░█░░░░░░ ░░░░░░░░▀▀█▀▀▀▀░░░░░░█░░░░░ ░░░░░░░░░█░░░░░░░░░░░░█░░░░

0   0  
Nacfire

Marco van Basten en Ruud Gullit zijn nog vrij om trainer te worden. Zou eerlijk gezegd niet weten wie nog trainer wil worden hier...

Laad alle berichten na dit bericht in