Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: Cambuur huurt Mühren nog een seizoen

DeWeesJr

Robert Mühren speelt ook volgend seizoen in Leeuwarden. De spits wordt wederom voor een jaar uitgeleend aan SC Cambuur.

Mühren werd vorig jaar topscorer van de Keuken Kampioen Divisie met 26 goals. De aanvaller aast nu op sportieve revanche nadat Cambuur niet mocht promoveren van de KNVB. Mühren wordt voor één seizoen gehuurd van Zulte Waregem. 

Technisch directeur Foeke Booij is in zijn nopjes met de aanwinst. "Zonder meer een bovenslag. Het was heel lang onzeker of het ging slagen, maar we zijn enorm blij dat het is gelukt. Robert wou zelf ontzettend graag blijven en sportief revanche nemen met iedereen die betrokken is bij de club. Dat is voor ons niet anders en dat de topscoorder van de Keuken Kampioen Divisie daarbij aan boord blijft is een fantastisch signaal."

Bron:
B-Side Rats, Cambuur
22 Reacties
31   4  
Amarilla Negra

Er zal voorlopig echt nog veel moeten gebeuren voordat we mee kunnen gaan doen voor de bovenste 2 plekken, Cambuur die haar kampioensselectie geheel bij elkaar houdt, De Graafschap die inmiddels al 5 (!!!) spelers heeft gehaald waarvan je weet dat ze bovenin de KKD goed zijn.

Er zit echt een groot gat tussen deze 2 teams en de rest voorlopig, dit betekent dat er echt een boel moet gaan gebeuren bij ons willen we enigszins aan kunnen sluiten. Ik laat me verrassen..

27   15  
Wanny

Toch lekker dat de KNVB dit voor Cambuur betaalt.

16   3  
Beest

Succes !

Ze mogen beste 2de worden;)

3   3  
Hont

Jammer

31   4  
Amarilla Negra

Er zal voorlopig echt nog veel moeten gebeuren voordat we mee kunnen gaan doen voor de bovenste 2 plekken, Cambuur die haar kampioensselectie geheel bij elkaar houdt, De Graafschap die inmiddels al 5 (!!!) spelers heeft gehaald waarvan je weet dat ze bovenin de KKD goed zijn.

Er zit echt een groot gat tussen deze 2 teams en de rest voorlopig, dit betekent dat er echt een boel moet gaan gebeuren bij ons willen we enigszins aan kunnen sluiten. Ik laat me verrassen..

24   5  
Henri

@Wanny
Ik kan je opmerking en de dumpjes omhoog eerlijk gezegd niet plaatsen. In december hebben ze bij Cambuur hun selectie en begroting al zoveel mogelijk richting de eredivisie gebracht. Ze waren tenslotte zo goed als zeker van promotie en wilden al een sterke basis leggen. Dat ze met De Graafschap zijn gecompenseerd is niet meer dan terecht. In de praktijk is het zo dat hun inkomsten veel hoger zouden gaan uitpakken dan de nu gekregen 6 ton. Ja, en iedere club bepaalt natuurlijk zelf wat ze met hun geld gaan doen. Al ben ik wel benieuwd hoe Mühren het oppakt in het niewue seizoen. Hij zal denk ik extra in de gaten gehouden gaan worden en wat als hij de eerste 5/6 wedstrijden niet of nauwelijk scoort. Het referentiekader bij de supporters is natuurlijk toch die 30 goals van vorig seizoen. Waarvan de een nog mooier was dan de andere.

15   1  
Breda-Loyal

Het zou de grap van de eeuw zijn als Robert terug naar Cambuur gaat en een vorm dip krijgt waar je u tegen zegt.

10   3  
Buurman

Eens met eerste deel van Henri. Maar ben ervan overtuigd, dat als Muhren fit is, hij nw. seizoen, richting 30 goals gaat. Let maar op.
Typisch zo'n spits; voor de ere allemaal net te weinig. En een klasse daaronder veel te goed , want hij heeft alles wat een spits moet hebben. Doodjammer dat het bij NAC fout liep door blessure leed. Maar goed dat is verleden tijd.

8   8  
Aspo

"Sportief revanche nemen"... Dat heb ik het "Beest van Volendam" nou nooit bij ons horen zeggen... Waardeloze instelling en blij dat ie ver van ons stadion speelt.

8   10  
Wanny

@ Henri

Ik vind het helemaal niet terecht dat die clubs financieel gecompenseerd zijn.

Als je vindt dat ze zo ernstig benadeeld zijn, dan had je als KNVB een andere beslissing moeten nemen en ze naar de eredivisie moeten laten gaan.

Wat je nu doet is deze clubs een financiële voorsprong geven in het nieuwe seizoen. Dat is niet fair ten opzichte van de andere deelnemers aan de KKD en eigenlijk vernaggel je hiermee gelijk 2 seizoen ipv maar eentje.

6   1  
scheppioni

Ligt bij JP van Hecke toch aan banden !

8   2  
Henri

@Wanny
Ik ben benieuwd of je ook zo zou reageren als het NAC zou betreffen. Ik ben van mening dat welke genomen besluit dan ook dit nooit ten koste mag gaan van de clubs die zouden zijn gepromoveerd. De enige wijze waarop compensatie kan plaatsvinden is hun grote financiële verlies zoveel mogelijk te beperken. Of hadden ze hadden deze clubs 10/12 punten voorsprong moeten geven bij aanvang van de competie. Dat was tenslotte hun voorsprong.

1   1  
40jaarNAC

@Breda-loyal

Die heeft hij al gehad

10   1  
ome cor

Ik ben niet zo thuis in de selectie van Zulte Waregem, maar waarom iemand die zo makkelijk schijnt te scoren niet toevoegen aan het eigen team ?

1   0  
geelzwartwit

Gefeliciteerd Cambuur!
Maakt mij allemaal niks uit.
Doelstelling is en blijft: NAC moet promoveren.
Lekker boeien wat de rest doet.

0   0  
SjorsNAC

Bom gebarsten mannekes???

3   0  
Rubenac

Klootzakken!!!

Genoeg is genoeg

Ben er klaar mee

1   2  
Nacman

Hyballa weg

2   1  
Racebabe

GVD gaat weer lekker allemaal zeg. Hyballa toch nog ontslagen :-(

4   0  
The Cosmic Gate

Het is toch verdomme GODSGEKLAAGD

Heeft TvA weer "gewonnen"

VERDOMME

3   0  
BredaCentrum

Ongekend.. wat een ongelooflijke prutsers zitten er ook bij NAC hè. Eindelijk een trainer die staat voor de club, zijn spelers en weet er een team van te smeden.. wordt hij ontslagen. Triest

3   0  
SjorsNAC

Wie gaat dit betalen de seizoenskaarthouders???????

Het seizoen is nog niet eens begonnen en dan dit weer. Incapabele bokhonden!!!!!

Tief maar op van mij krijgen ze cent meer.

4   0  
Svt076

Zullen we gewoon stoppen als BVO en onderaan beginnen? Heeft toch helemaal geen zin meer :(

Laad alle berichten na dit bericht in