Wij gaan niet opzij

Boris Kudimbana is binnen

Benn076

NAC kondigt zojuist aan via Twitter dat Boris Kudimbana heeft getekend voor één jaar met een optie voor nog een jaar in Breda.

Kudimbana speelde al even mee in de voorbereiding van NAC en viel al snel in de smaak bij de supporters. Volgens Ruud Brood hoefde hij zelfs maar een bal aan te nemen op een bepaald lichaamsdeel om het publiek op de banken te krijgen. Boris speelde vijf wedstrijden in de voorbereiding waarin hij negen keer scoorde en twee assists gaf.

Boris is blij dat hij nu dan eindelijk heeft getekend, vertelt hij op de website van NAC: “Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om mezelf te laten zien aan de leiding en enorm dankbaar dat het beloond wordt met een contract. Het is een teken dat ze in mij geloven. Eigenlijk begint het nu pas, want ik moet laten zien dat ik het contract ook in de reguliere competitie waard ben. Ik hoop dat ik mijn steentje bij kan dragen en mee kan helpen om NAC terug te brengen naar het hoogste niveau. De manier waarop ik in Breda ontvangen ben, ook door de supporters, is voor mij al een motivatie op zich om veel strijd te leveren.”

Ook Tom van den Abbeele is blij met het aantrekken van Kudimbana: “Boris sloot een aantal weken geleden aan om zijn geluk te beproeven hier bij NAC. Gedurende zijn stage heeft hij mede dankzij zijn enorme werklust en enthousiasme een goede indruk achter gelaten. Zowel op de training, als in de wedstrijden die hij gespeeld heeft. Het is een type speler die wij nog niet in de selectie hebben. Hij is heel groot, sterk, doelgericht en efficiënt, waardoor hij het de verdediging van de tegenpartij moeilijk kan maken. Het is in eerste instantie een jongen voor de breedte van de kern, die het spel zou kunnen openbreken wanneer het op slot zit.”

Boris Kudimbana zal gaan spelen met rugnummer 19. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
31 Reacties
60   2  
Mot van Eleebba

Mooi nieuws! Is geen technisch begaafde jongen maar wel 100% NOAD! Die jongen gaat ons echt wel door dode momenten in wedstrijden helpen komend seizoen! Gebeurd wat in het stadion als die jongen aan de bal komt

29   0  
Stijn

Prima breekijzer, goede keuze.

60   2  
Mot van Eleebba

Mooi nieuws! Is geen technisch begaafde jongen maar wel 100% NOAD! Die jongen gaat ons echt wel door dode momenten in wedstrijden helpen komend seizoen! Gebeurd wat in het stadion als die jongen aan de bal komt

17   1  
NAC4Ever

Welkom bij NAC!
Kan zeer belangrijk zijn door net 5-10 punten extra binnen te slepen met goals het laatste kwartier.

29   1  
Da Pope (BSR)

Lijkt me een prima aankoop. Het is een jongen die in alles uitstraalt graag voor NAC te willen voetballen en bereid is keihard te werken om zijn profcarrière op gang te brengen. Tel daarbij op dat hij ook nog sympathiek is en ik ben fan.

Hup Boris!

8   22  
Joepel

Hopelijk contractueel vastgelegd dat hij zich niet buiten de 16 mag begeven. Daarbuiten niets te zoeken namelijk. Maar goed, als hij er 10 in schiet hebben we het nergens over.

13   0  
Steven

Yes mooi nieuws

3   0  
Steven

Yes mooi nieuws

15   0  
Nacfem

Prima pinchhitter, niet heel technisch maar wel sterk en een hard schot. Trekt verdedigers aan als bijen naar honing, dus extra ruimte voor de rest. Daarnaast zal hij niet veel kosten, dus prima om zo'n breekijzer achter de hand te hebben. Welkom Boris!

15   1  
Bash Deze gebruiker is een admin

Welkom Boris! Een cultheld in wording!

3   1  
Ice

Mooi nieuws, zoals verwacht heeft hij getekend. Hoop alleen niet dat hij '1 van de 3 versterkingen' is waar Tom het over had! Dit zat er namelijk al lang aan te komen

13   0  
Met het veranderen van de website Vanaf nu toontje 1964 oosterhout

B side rats van harte met jullie nieuwe site ziet er goed uit.

Boris boris,boris boris, boris boris ....we worden kampioen!!

Mischien??

6   2  
Ivo

Mooi! Nu is het vooral wachten op de linksback en de rechtsbuiten. Dat zouden basisspelers moeten zijn (rugnr. 5 en 7).

Ik hoop dat we snel een update krijgen over Dogan. Dat zou een sleutelspeler moeten zijn, en zo lang hij uitgeschakeld is en de Ilic-broers niet speelgerechtigd zijn, is het middenveld gewoon de zwakste linie.

4   3  
MickJ

Hoop op meer als ijsbreker en target
dan kunnen we daar nog veel plezier
aan beleven .

10   10  
Cool Hand

"Het is een type speler die wij nog niet in de selectie hebben. Hij is heel groot, sterk, doelgericht en efficiënt, waardoor hij het de verdediging van de tegenpartij moeilijk kan maken. "
Dat zijn pijnlijke woorden voor Sydney.

4   3  
Michel

Welkom Boris!

Zo mooi is dit: een spits die hard werkt en gewoon blij is om voor NAC te voetballen. Maakt dat wij als supporters hem ook gunnen. De nieuwe ‘Greg’ (cult held) is binnen!

9   3  
NL10

Aan de foto boven het bericht is al te zien hoeveel plezier en strijdlust deze jongen heeft. Zo juichen tijdens een vriendschappelijke wedstrijd bij een amateur vereniging, heerlijk. Zoals TvdA al aangeeft, zo'n speler hebben we nog niet en gezien de KKD heb je zeker zo'n type nodig. Succes Boris en welkom bij de club!

5   6  
Gjoewie

Test

3   6  
Gjoewie

Reageren gaat nog niet helemaal jofel. Maar het is wel een mooie site geworden. Hulde! Petje af.
Jammer dat de knoppen onderaan de reacties om naar het vorige of volgende item te gaan verdwenen.

0   2  
GeelZwartHart

Mooi nieuws ben er zeer blij mee.

***: Ook mooie nieuwe website alleen als ik naar beneden scroll met m'n telefoon schiet de site continue naar boven... Iemand enig idee of het aan m'n eigen telefoon ligt?

4   3  
Maikolg

Boooooris, boooohoooris, iedereen komt als je Boris roept

3   1  
Nacdictive

Goed nieuws!! Laten we elkaar alleen niet aanpraten dat hij niet technisch is, anders krijgen we zo weer het Leigh-effect..

2   1  
Raf17

@Geelzwarthart

Je bent niet de enige die er last van heeft, hier ook! De crew is er van op de hoogte

3   3  
Twan

Wanneer komt Nac met nieuws over Damen naar buiten?
Zolang hij mee traint is er kans dat hij een contract krijgt?

3   2  
TpT

Lijkt me een goede en gemotiveerde jongen die goed in de groep ligt. Of hij echt kan voetballen betwijfel ik ten zeerste na wat ik in de voorbereiding heb gezien. Hij heeft echter wel cultheld potentie en daar zijn we hard aan toe na het vertrek van Leigh.

3   2  
Den Hoge

Een spits die oorlog kan maken is altijd lekker om erbij te hebben. Welkom Boris en succes!

3   3  
Breda-Loyal

Zeer goede keuze

Toffe gast en handig een andere soort aanvaller erbij te hebben

Betaal je liever meer geld voor hetzelfde type speler als Ralf Seuntjes , of scout je liever slim verder voor een goedkopere evenwaardige speler

Goed scout werk Tom en hup Boris "de stormram" Kudimbana !

5   1  
geelzwartwit

Meer dan welkom! Ik hoop dat hij mijn verwachtingen waarmaakt. Al jaren hoop ik op zo'n type speler bij NAC. Groot sterk en doelgericht. En tot op heden bevalt zijn nederige maar ondertussen ook fanatiek gedreven houding mij wel.

Hopelijk de verrassing van het seizoen

0   1  
Nr. 20

Top. Hoop toch nog op linksback en ervaren middenvelder. Dan zijn we er mi klaar voor!!! Zin in ??

0   1  
Pascal

Zelf amper wedstrijden kunnen bekijken. Bij Zundert-uit maakte hij wel goede indruk op me. Hopelijk ook goede solide afspraken als íe bevalt/slaagt. Met jaarcontracten gaan we als NAC niet veel verdienen aan zo'n jongen.

0   0  
Scheppioni

Aan het rugnummer zal het niet liggen ! Laat ons vorig seizoen flosheuvel gauw vergeten Boris !

0   0  
De Beuker

Welkom Boris Checkmnbana, dat we nog veel plezier aan je mogen beleven

Laad alle berichten na dit bericht in