Wij gaan niet opzij

Amissi opgenomen in voorlopige selectie Burundi onder 20

Da Pope

Mohamed Amissi is opgenomen in de voorlopige selectie van Burundi onder 20, dat deze maand deelneemt aan de African Games in Marokko.

Amissi debuteerde al voor het grote Burundi, maar mag door zijn jeugdige leeftijd ook nog uitkomen voor het onder 20-elftal van het Afrikaanse land. Met zijn leeftijgenoten bereidt hij zich vanaf vandaag voor op de African Games, die over twee weken in Marokko beginnen. Tussen 19 en 31 augustus strijden de Afrikaanse landen in Rabat tegen elkaar. Het is voor Marokko de eerste keer dat het land het toernooi organiseert.

Na zijn optreden op de Africa Cup gingen er geruchten dat Amissi naar de Premier League zou verkassen. Er zou sprake zijn van interesse van meerdere clubs. Vooralsnog is echter onduidelijk waar de toekomst van de aanvaller, die van NAC geen contract kreeg, precies ligt. 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Luka en Ivan Ilic speelgerechtigd 49 reacties
Volgend bericht
Boris Kudimbana is binnen 31 reacties
8 Reacties
7   0  
Chris W.M.

Is dit nu ondertussen Ex-NAC nieuws? Want volgens mij is hij weg en op zoek naar een club?

7   0  
Chris W.M.

Is dit nu ondertussen Ex-NAC nieuws? Want volgens mij is hij weg en op zoek naar een club?

5   0  
Da Pope (BSR)

@Chris WM

Ja, dat wist ik dus niet zeker. Ik heb geen bericht over zijn vertrek voorbij zien komen. Maar het kan goed zijn dat hij inderdaad niet meer voor NAC speelt. Dan is dit bericht natuurlijk niet echt relevant nieuws.

6   0  
Rubenac

Heb hem wel gezien tijdens Lokeren-NAC

4   0  
Corretje Bloksnor

Schrikbarend kan eindelijk op vakantie. De illic broers zijn speelgerechtigd ?

2   0  
Harrie

Amissi vanmorgen nog gezien bij Jong NAC op Boeimeer. Dus (nog) niet vertrokken.

0   0  
Henri

Onbegr

1   0  
Breda-Loyal

Ik dacht zelf ook dat die jongen weg was na zijn uitlatingen in een foxsports interview toen op de afrika cup

4   0  
Henri

Als je in de Africa Cup mee mag doen dat sta je in ieder geval fysiek en mentaal je mannetje. Het is dan ook uitermate raar dat een Damen alsmaar kansen blijft krijgen, terwijl iedereen hem al vier jaar kent en zo'n Amissi die waar NAC ook al een jaar of vier in heeft geïnvesteerd krijgt geen enkele kans. Niet als linksbuiten, niet als linkshalf of eventueel linksback. Toch raar. Wel zo'n 4 jaar investeren, maar uiteindelijk geen enkele poging doen om te cashen.

Laad alle berichten na dit bericht in