Overal waar we komen

Breda Loco's & Fr0nt76: Ook wij willen Kaj graag

Raskolnikov

De Breda Loco's en Fr0nt76 hebben gisteren spandoeken bij het stadion van FC Eindhoven opgehangen, om nog maar eens te benadrukken dat de NAC-supporters Kaj de Rooij graag naar Breda zien komen.

NAC en FC Eindhoven zijn al enige tijd in gesprek over een mogelijke overgang van Kaj de Rooij naar Breda. NAC wil graag, De Rooij wil graag, maar FC Eindhoven werkt vooralsnog niet mee. De blauw-witten vragen een fors bedrag voor de talentvolle aanvaller en frustreren daarmee voorlopig de onderhandelingen. 

Om de zaak een zetje in de juiste richting te geven, hingen de Breda Loco's en Fr0nt76 gisteren verschillende spandoeken bij het Jan Louwers Stadion op. De boodschap op de spandoeken is helder: Laat Kaj vrij. 

Bekijk alle foto's hier.

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's, Fr0nt76
Terug naar overzicht
65 Reacties
126    
Marco van bavel

leuk gedaan, maar denk dat deze aktie de transfersom niet naar beneden zal brengen 🤣🤣🤣

23    
Balletje

Eindhoven ruikt geld, Kaj weet dat NAC een opstap is in zijn carriere.
In Eindhoven ruiken ze slechts 2 dingen....soort van wraak naar Breda en heel veel geld. Vraag me af wat de bonus gaat zijn voor de bobo's aldaar.

-153    
Johnny1912

Ben het er ook mee eens dat het een schandalige actie is, zoveel moeite voor een talentvolle speler van Eindhoven? Als die jongen een echt groot talent was haalde de Eredivisie clubs hem wel op jongens. Maar Heerenveen en Zwolle hebben hem al openlijk overgeslagen en geld was niet de kwestie. Daar twee spandoeken voor gaan ophangen is gewoon van een heel laag niveau.

Maar helaas wel het niveau van ons sinds die Frontboys zich hebben aangesloten.... Helaas daarna de Locos ook niet meer van hun oude niveau. Maar Front moeten we echt afscheid van nemen ondanks hun inzet.

46    
Arie

Johnny

Niet per se dat ik deze actie nou zo zeer geslaagd vindt of alles wat fr0nt uitdraagt in het algemeen, maar hoe kun je zo zuur zijn over een spandoekie?

Als het helpt om Kaj deze kant op te krijgen, gaat het ons hopelijk aan goals helpen, dus prima.

64    
Ratjeduneerste

@Johnny1912

Kunnen we van jou geen afscheid nemen? De mannen van Front en de Loco's zetten zich meer in voor de club ieder jaar dan jij in je leven doet. Iets meer respect is op z'n plaats.

Zie jou ook zelden positief commentaar leveren ouwe azijnzuiper. En nou hop, naar je werk jij!

22    
Jf

Mooie actie en misschien kan Johnny beter afscheid nemen ga zo door!

18    
Hb1912

Leuke actie, maar denk niet dat het bestuur van Eindhoven hier gaat denken nu wel mee te gaan werken. (integendeel) Hopelijk ziet Kai het ook en gaat hij zelf actie ondernemen om een transfer af te dwingen voor een normale prijs.

17    
Ric

Dit kan Nu 2 kanten op gaan. En ik hoop dat dit zorgt voor optie 1:

1) Kaj voelt nu nog meer dat hij zsm deze kant op moet komen. Hopelijk gooit de Rooij zijn kont in de krib En gaat afdwingen dat Eindhoven mee gaat werken, óf

2) Eindhoven denkt, poot stijf houden, ze willen hem zo graag die gaan het bod echt nog wel verhogen.

-11    
Cees

Een trieste actie, vast goed bedoeld, maar wat zet je je eigen te kakken op deze manier. Het is net alsof een klein kindje maar blijft zeuren om een snoepje.

46    
Chris W.M.

Leuke actie inderdaad! En ik denk dat het uiteindelijk meer bedoeld is om De Rooij een hart onder de riem te steken dan dat dit bedoeld is het transferbedrag naar beneden te krijgen.

20    
Sp1

Ehv weet dat NAC financiële ruimte heeft en speelt het spel zoals NAC vaak verzuimt heeft.

Vergeet niet dat elke 10k voor een club als Eindhoven twee jaar douchen is voor die gasten hè.

23    
ikke

ik zou hem gewoon niet meer nemen en laat goedzee maar stikken. en snel de nummer 10 van helmond nemen want dat is een goede linksbuiten die ook veel gaat opleveren in de toekomst

0    
Perino

Als Eindhoven hun bod verhoogd , en Kaj de Rooij moet zijn contract uitdienen , zal hij bij Eindhoven het salaris gaan verdienen van het niveau Vitesse/ Heerenveen , hij wordt te duur voor Eindhoven !!!!

8    
Cool hand

Ik heb geen mening. 6 maanden geleden hadden we het erover of we ooit nog zouden voetballen...

12    
Rattata

Dit is gewoon een Kajgoed initiatief!

17    
geelzwartwit

Door dit soort acties maken we ons wel klein. Alsof NAC niet zonder Kaj kan. Ludiek en of hart onder de diem ja ik maar we doen net alsof NAC niet zonder Kaj kan en NAC ook niet verder scout dan Kaj? Er lopen genoeg spelers van 19 die je wel voor 200-300k ergens kan ophalen. Ik lach me ook rot als NAC deze week eenzelfde type speler presenteert voor 200k en dan dat die komend seizoen de pannen van het dak speelt.

Ik ga wel mee in het vraagteken waarom andere clubs met meer geld niet meedoen in de interesse/bieden?
Dat hij talent heeft OK snap ik maar als het zoveel waard schijnt te zijn en andere clubs laten hem links liggen?

Succes Manders & Co met alle wijsheid

15    
Brecht

Een goed onderhandelaar stelt een datumlimiet. Take it or leave it. Het is ook niet zo dat er op de hele wereld verder geen linksbuitenspelers zijn. En heb ook wel vertrouwen dat we het met de huidige selectie ook wel redden tot de winterstop.

14    
De Bolle Damen

Waarom moet ieder (positief bedoeld) initiatief door sommige coute que coute de grond ingeboord worden.
Initiatief nemen is altijd goed. Hiermee toon je betrokkenheid.

Niet denken dat de transfer in een stroomversnelling komt, of dat de prijs omlaag gaat; maar zeker niet denken dat we een negatieve reactie krijgen t.o.v. deze gewilde transfer.

Ook zullen de reactie van niet NAC supporters overwegend positief zijn. Als we niks doen, doen we niks. En dat past mijns inziens niet bij NAC.

Die negatieve reactie van NAC "supporters" horen in het rijtje, klagen om te klagen, roepen om geluid te maken, "ik vind ook iets (van een ander), want ik kan zelf niks".

Uiteraard mag je deze actie afkeuren, maar ik heb het idee dat het altijd dezelfde negatieve roeptoeters zijn die klagen en overal tegenaan schoppen.

Chapeau voor het initiatief!
Hup NAC!

5    
Graafmachine

Als Eindhoven het zo speelt, zou ik ze tot het allerlaatste moment aan het lijntje houden, om hem daarna niet te nemen. Laat ze maar gaarkoken daar. Met een beetje geluk heb je hem volgend jaar voor niks.

12    
Wanny

Wat maakt het uit joh, een paar spandoekjes. Niemand wordt bedreigd en er wordt niks vernield.

In deze saaie tijden van corona hebben die gasten tijd over. Laat ze dan lekker zo'n doekie spuiten.

3    
Stoep

Kaj is een leuke speler, maar ik heb ook het gevoel dat hij zeker bij NAC ook tijd gaat nodig hebben. Je kan nu idd beter doorschakelen naar de linksbuiten van HS. Dan heb je best kans dat of eindhoven bijdraait, of dat Kaj volgend jaar gratis komt. (moet je natuurlijk wel het contact warm houden). iig 7K is veel te veel.

8    
Peter13

@Stoep

Vroegen ze maar 7K. Het is het honderdvoudige...

6    
Kinderkaartje

Prima actie mannen!

En naar Eindhoven. Nu gewoon poot stijf houden en geen dubbeltje bij het bod meer doen. Laat ze er maar in zakken.

Als ze Kaj niet verkopen is de kans dat ze nog dit seizoen failliet zijn/ licentie wordt ingenomen erg groot. Denk niet dat VDL snel zal bijspringen met de wetenschap dat EHV 4 ton en doorverkoop percentages laten lopen.

Als het doek valt voor EHV, dan wordt Kaj clubloos en mag hij alsnog aansluiten.

Voor 7 ton zijn er echt wel betere/ meer ervaren spelers te halen. Ook met groeipotentie.

2    
Johan Apeldoorn

Ik vind het ook allemaal prima. Laat die gasten lekker en doek ophangen. Wat NAC betreft, schakel door naar een andere speler en laat EHV met een ongemotiveerde speler achter.

-4    
no-AD

Ik vind het wel een leuke actie die ervoor zorgt dat Kaj nog meer zin in NAC heeft en dus wellicht iets gaat forceren of dat Eindhoven bang is dat zijn motivatie weg zal zijn na de transferperiode.

Ik vind het wel vreemd dat er zo wordt afgegeven op Eindhoven, NAC is namelijk op dit moment PRECIES hetzelfde aan het doen met JP van Hecke, die transfer is ook nog niet rond omdat NAC zijn poot stijf aan het houden is op 2.4M ipv 2/2.2M wat ze willen geven.

4    
Moppernac

Laat Kai de Rooij nu een contract tekenen van 3jaar met ingang het volgende seizoen 2021/22.
Dan heb je Eindhoven het harst, want dan komt Kai transfervrij over en ontvangt Eindhoven een ene rotcent en heeft NAC hem gratis binnen.
Dan moet je eens kijken hoe snel ze Kai nu willen verkopen voor €400.000,00.

13    
kopspion

die Loukili van Helmond kun je volgens mij voor 50-60 k wel naar Breda halen....is misschien toch een betere investering dan wachten op en mogelijk tonnen uitgeven voor de Rooij

3    
Wanny

@ Moppernac

Dat mag pas vanaf 1 januari

1    
no-AD

@moppernac

Eindhoven heeft een optie om een jaar te verlengen dus zijn contract loopt pas 22/23 af.

7    
Kinderkaartje

@no-AD

Er zit wel een verschil in de deal met JP, of eigenlijk 2:

- Het openingsbod werd -naar verluidt- door Monaco zelf gedaan en op 2 miljoen gezet. Dan is er een soort van prijs bepaald en weten andere clubs waar ze aan moeten denken.

- Volgens mij was de prijs voor Kaj aanvankelijk 4 ton, NAC was bereid om deze orde van grootte op tafel te leggen en ineens is het bod verhoogd naar 7 ton. Dat kan natuurlijk niet.

Ik zou als NAC gewoon afhaken. Uiterste prijs neerleggen en take it or leave it.

1    
no-AD

@kinderkaartje.

Als dat verhaal inderdaad de waarheid is dan ben ik het met je eens maar ik betwijfel of die prijs van 4 ton ooit echt gecommuniceerd is door Eindhoven of door onze vrienden van de Stem bedacht is.

2    
Chris W.M.

@kopspion

Karim Loukili heeft 1 augustus jl. een contract getekend bij Helmond Sport. Zit daar dus nog maar iets meer dan een maand. Los van het feit of Helmond hem wil verkopen ( geld doet wonderen ) denk ik dat hij niet eens meer wedstrijden mag spelen voor een andere club tot aan de winterstop.

2    
De Bolle Damen

Kai de Rooij komt gewoon naar NAC.
Mark my words.
Het spel is op de wagen zoals het bij deze spellekes gaat.

- AD en TD willen gezichtsverlies bij de achterban / RVC dus spelen "hard to get" .
- er is geen club in de wereld die daadwerkelijk €700k neerteld voor een talent wat zich nog volledig moet bewijzen en niet een buitenaards talent is.
- Kai wil zelf naar NAC, dus gaat dat ook gebeuren.
Hij is een slimme gast, weet dat ie bij NAC kan groeien in relatieve rust bij een "grote" club. En als een club (NAC) je zo graag wilt, dan is het lekker binnenkomen.
Beter dan wanneer hij 13e of 14e man is.

2    
De Bolle Damen

GEEN gezichtsverlies uiteraard

4    
Chris W.M.

Heerenveen wil op korte termijn (wellicht vandaag al samen met van Hecke en die Poolse CV) Oliver Batista Meier gaan presenteren. Vleugelaanvaller die ze huren van Bayern München. Deze speler zal dan met Arjen van der Heide gaan concurreren voor de plek van linker vleugelaanvaller. Het lijkt er dus op dat Heerenveen nu definitief geen optie is voor de Rooij.

0    
Hgmaster

Lekker lomp... Dit komt NAC natuurlijk niet ten goede!

6    
NAC!!!

Het kan een leuke speler zijn, maar het is geen Messi hè.

Vind dit wat overdreven. Maar dat is ieders zijn mening. Meningen zullen verdeelt zijn hè

3    
nb.vos

Kunnen we Stokkers niet ruilen en zeggen dat zijn waarde op ong. 1 miljoen ligt.
Daarbij aangeven dat we hem eigenlijk niet kwijt willen.

5    
Maarten

@ de bolle Damen,
Groeien in relatieve rust? Bij NAC? Hier is t nooit rustig maar ik snap jouw punt. Overigens wel leuke actie. Ik ben benieuwd wat die zakenwaarnemer van Kaj in petto heeft. Blijkt dezelfde te zijn als die van Branco vd Boomen. Dat het daar nog niet piept en kraakt.

Marco Scheepers heeft daar wel erg een negatieve aanpak. Dat hij daar niet tot orde wordt geroepen. Hij onderhandelt niet, hij speelt blufpoker. En dat bij een club die de spelers begroting terug moest schroeven naar 750.000 euro. Die man mist elke vorm van realiteitszin. NAC, KAJ en zelfs Eindhoven dreigt de dupe te worden van zijn praktijken. 4 ton is meer dan mooi. Zeker voor Eindhoven die al worstelt met bestaansrecht ivm lage inkomsten. Dit geeft voor hun toch ook lucht? En dat dreigt te verkwanselen door die Pipo daar. Het kan nog gekker dan bij ons NAC.

2    
ome cor

Ik las het artikel en zag de foto's en ik vind het werelds !

Van zo'n reactie van Johnny1912 krijg je toch een enorme slappe.....hè.

Dom geleuter. Omdat Heerenveen en Zwolle hem niet halen zou hij niet goed genoeg voor NAC zijn ?
Ofwel een speler is alleen goed als een eredivisieclub hem wil halen en hij dan keihard nee zegt omdat ie per de naar NAC wil ?
Lekker verder dromen, Johnny.
Want dan kun je weer twijfelen aan de juiste ambitie.

Als er iemand laag niveau heeft....

9    
Zweedse naccer

Ik ben een beetje bang dat deze jongen als de grote verlosser gezien wordt. Hij is 19 jaar en speelt aardig bij eindhoven, maar denk dat hij de verwachtingen nu al niet meer waar kan maken. Laten we hopen dat ik het verkeerd heb.

0    
nacorakel

Aan de duimpjes te zien, is ook BSR hevig aan het polariseren. Je mag dit toch kaj-leuk, ludiek, helemaal niks of wat dan ook ertussen vinden? Dat reageren op de persoon hoeft van mij dan weer niet. Gun elkaar gewoon wat "meningsruimte" ...

Voor Kaj is het toch fantastisch? En wij hebben aanvallende versterking nodig. Baat het niet, dan schaadt het niet.

-2    
fvf6

Ik zou als ik NAC was doorschakelen naar Karim Loukili de linksbuiten van helmond sport speelde tegen NAC een aardige wedstrijd en was een plaag voor Schouten .Heeft veel snelheid en een aardige voorzet ,en gevaarlijk in de zestien . Marktwaarde van deze speler is nu 50.000 euro dus die is zeker haalbaar voor NAC . en in mijn ogen heeft deze jongen ook potentie genoeg om ver te komen

6    
RV

Ik maak me meer zorgen over het feit dat straks van Hooijdonk gratuit de deur uitloopt. Dan haal je straks de Rooij als vleugelaanvaller en is hij om zich geen nog afhankelijk van een Stokkers of Dogan. Grote vrees hoor voor de doelpunten productie. Tenzij Venema dan de spits wordt (dat lijkt me dan wel en Dogan op rechts).

Het middenveld steekt nu veel beter in elkaar waardoor ik denk dat NAC dit jaar meer rond de zestien van de tegenstander kan spelen (vorig jaar moest van Hooijdonk zelf de ballen op de middenlijn halen).

De Rooij, ja het is wel een type speler die we nodig hebben maar wordt ook gebracht als de verlosser. Ik denk niet dat hij de ontbrekende schakel zal zijn die NAC gelijk naar een hoger plan tilt, en is het dan een fors geldbedrag waard?

Ik weet het niet maar dat is aan de beleidsbepalers.

4    
a

Ik denk dat al die acties en meningen contraproductief werken. Eindhoven vind het natuurlijk prachtig dat de betreffende speler gewild is en dat dit door acties van de supporters het NAC bestuur min of meer onder druk word gezet! Zal zeker niet verlaging van de koopsom bevorderen!!!

0    
Nicky

Kaj goeie acties... Dat was even gniffelen toen ik de foto zag...

Had eigenlijk de reacties niet moeten lezen.. Vele hier die het allemaal iets te serieus nemen..

0    
SjorsNAC

Beetje humor in deze corona tijd kan geen kwaad, niks mis mee toch!

2    
076

Het is Maradona niet zeg. Hou op. Zou typisch NAC zijn. Komt ie straks als veel te dure speler en bakt ie er niks van. Een "Maaskant taartje".

10    
The fly

Ik ben wel zeer verbaasd dat mensen roepen dat hij nu zijn kont tegen de krib moet gooien. Als hij dat doet moeten we er aan denken om hem juist niet te halen. Dat betekent dat hij zulke fratsen ook uit zal halen in de toekomst (bijvoorbeeld bij NAC). Dus eigenlijk onbetrouwbaar.
Ik ga er van uit dat deze jongen het keurig afhandelt en anders prima zijn werk doet bij FC Eindhoven.

2    
Pietjebel

Kaij de verlossers
Spelers komen vaak overal uit de verf behalve bij nac

Ben beetje voorzichtig met spelers die ergens de pannen van het dak spelen dan doen ze het juist niet bij nac

2    
Moppernac

Eindhoven mag 4ton hebben plus Mashart er gratis bij

-6    
JanVG

400.000
plus Sydney van Hooijdonk , Marwin Reuvers en Jetro Mashart en Anouar Kali.
deal?

0    
Ivo

Even geduld nog:

SC Heerenveen gaat vandaag in elk geval twee nieuwe verdedigers presenteren, zo liet technisch manager Gerry Hamstra dinsdag weten bij de seizoensopening van de OSSH. De club heeft nu bekendgemaakt dat er twee persconferenties zullen zijn: om 17:00 én 18:00 uur.

4    
signase

Het is maar goed dat het om Kaj de Rooij gaat en niet om Jizz Hornkamp...

Ik hoop dat De Rooij - ALS hij komt - een jongen is die sterk in zijn schoenen staat en goed met druk om kan gaan. Want het verwachtingspatroon was al hoog en is door deze actie alleen maar hoger geworden.

1    
De Bolle Damen

@ Signase
Hopelijk voor ons bakt Jizz Hornkamp er niks van maandag.
Maar om hem te diskwalificeren (net zoals NAC0165 deed in een vorig item) dat gaat me te ver.

Als je het laat zien (zoals Hornkamp deed tegen de Graafschap) dan kan je het.
Dan héb je dus die kwaliteiten.
Misschien weet ook jij dat je niet altijd 100% van de wedstrijden 100% goed kan zijn. Zelfs Messi en Ronaldo kunnen dat niet.
Maar om nou die 2 gasten af te fakkelen dat ze er niks van kunnen is ook lichtelijk overdreven nietwaar?

Ps: wie vind jij goed dan?

3    
sanderson

@De Bolle Damen. Het is altijd jammer als mensen de clou van de grap missen en er serieus op in gaan zoals in jouw geval. Hint: het gaat om het woordgrapje m.b.t. de voornaam van de speler (zoals in Kaj graag). Tip: de voornaam van Hornkamp niet googlen als je op je werk zit.

1    
Semsi

Falkenburg naar Roda JC

0    
Svt076

Ergens leuke actie, maar voor mij persoonlijk onnodig. Moet het allemaal nog maar laten zien en gaat hier nu dalijk weer worden binnengehaald als de Messias. Kan eigenlijk weer alleen maar fout gaat bij ons clubje. Hopelijk wordt het tegendeel bewezen..

1    
signase

@De Bolle Damen:

Inderdaad, zelfs Messi is niet altijd even goed. Geldt voor iedereen: je kunt niet altijd op topje van je kunnen presteren, wat managers en goeroe's ook roepen.
Welke spelers ik goed vind? Kan alleen over NAC oordelen. Andere teams in KKD en zelfs Eredivisie hou ik nauwelijks bij. Zelfde geldt voor clubs buiten NL. Ik kijk wel eens wat, maar niet teveel, want anders slaat de verzadiging toe. Nav je opmerking vorige week over Hornkamp heb ik wel de samenvatting van die wedstrijd tussen Den Bosch en de Graafschap gezien. Vond Hornkamp een goede indruk maken, beetje lefgozer die ook wel bij NAC zou passen, denk ik.

3    
Scheppioni

Het spel de Rooij blijft op de wagen zolang het langdurige soap v Hecke uitblijft !!? Dat is toch niet normaal dat daar onderhand geen duidelijkheid in komt ...... NAC moet sowieso aan de 4 ton houden anders doorschakelen naar iemand anders dan zal e'hoven nog wel achter de oren krabben !

-3    
Kisku

Mooie actie jongens ,goed dat jullie dat doen .niet luisteren naar die halve die altijd liggen zeiken zijn verdwaalde stilburgers volgens mij

-1    
BREDADO

NAC in onderhandeling met ADO over Edwin Bakker

0    
Dreman

Die Van As krijgt het toch weer voor elkaar daar in Kerkrade om een fatsoenlijk team neer te zetten.
Na Serrarens nu Falkenburg en schijnen ook El Messaoudi binnen te hengelen.
Het wordt een mooie competitie met meerdere outsiders achter Cambuur.

0    
fvf6

Waarom krijgt kopspion duimpjes omhoog en ik, fvf6 met een zelfde reactie duimpjes naar beneden?????????

0    
melania macron

groet aan alle kijkers online, ik ben hier om een ​​klein getuigenis te geven. Mijn naam is Melania Macron, ik ben 40 jaar oud uit Rotterdam, Nederland. Ik ben op 31-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb maar één kind en ik leefde gelukkig. Na een jaar van mijn huwelijk werd het gedrag van mijn man zo vreemd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zoveel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk het beste om ervoor te zorgen dat mijn man bij me terugkomt, maar het mocht niet baten, ik huil en huil hulpzoekend, ik besprak het met zijn familie, maar ik kreeg geen antwoord. dus mijn beste vriendin Anna Johansson beloofde me te helpen . Ze vertelde me over een man genaamd Drosagiede, ze vertelde me dat hij een geweldige man is en een echte man die kan worden vertrouwd en dat er niets is over liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij een ontelbaar aantal mensen heeft geholpen in het herstellen van hun relatie. Ik was echt overtuigd, ik nam snel contact op met zijn e-mailadres, [email protected]gmail.com of zijn WhatsApp op +2349026414771 of Viber op +2349026414771.Ik leg hem al mijn probleem uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat al mijn problemen zouden zijn onmiddellijk opgelost. Hij vertelde me wat ik moest doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, hij zei dat na drie dagen mijn man bij me terug zal komen en zal gaan bedelen, en het gebeurt echt zoals hij zei, ik was erg verrast, dit is zo geweldig. God zij de eer, onze relatie is nu erg hecht en we leven allebei weer gelukkig. Als u een soortgelijk probleem heeft, neem dan nu contact met hem op en laat uw probleem voor eens en voor altijd oplossen. Ik ben ook een levend getuigenis

Laad alle berichten na dit bericht in