Overal waar we komen

Ex-NAC: Nicole Edelenbos 'aan de slag' bij FC Twente

Thiestemberg

Nicole Edelenbos is door het college van B&W (Enschede) aangesteld als toezichthouder bij FC Twente. Ze werkt dus niet direct voor FC Twente maar gaat wel een belangrijke rol spelen rond de club.

Edelenbos heeft de nodige functies gehad in het betaalde voetbal. Ze was betrokken bij de oprichting van de Eredivise CV, Directrice bij Feyenoord en interim-directrice bij zowel NEC als NAC.

Veel supporters kennen haar echter van haar laatste periode bij NAC. Na het vertrek van Justin Goetzee trok Edelenbos voor de tweede keer tijdelijk aan de touwtjes in Breda. Ze was verantwoordelijk voor de overgang en het selecteren van een nieuw bestuur. Uiteindelijk haalde zij het duo Eisenga-van den Abbeele binnen. De twee konden uiteindelijk niet met elkaar overweg en hielden het maar één jaar vol bij de club.

Bron:
B-Side Rats, TC/Tubantia
Vorig bericht
De Spion: FC Den Bosch 20 reacties
Terug naar overzicht
55 Reacties
151    
Johan Apeldoorn

Ja bij de firma List&Bedrog is er wel plaats voor een opperhoofd

14    
Zwampie

Heerenveen gaat morgen 2 verdedigers presenteren, hier zal dus Hecke bij zitten verwachten we, en laten we hopen dat dit ook gebeurt en de transfer definitief bezegeld wordt.

Wat hopelijk niet gaat gebeuren is dat ze bij NAC aan komen kloppen voor Olij.
In een bericht op feanonline staat namelijk dat ze ook bezig zijn met een keeper uit de KKD.
En eerlijk gezegd zou ik niemand anders weten die interessant voor Heerenveen zou zijn.

Iemand in de wandelgangen bij NAC wellicht iets opgevangen of dit aan de orde is?

https://www.feanonline.nl/nieuws/transfers-geruchten/309035/hamstra-verklapt-zijn-bezig-met-de-afronding-van-aantal-transfers

31    
Ibio

Als Olij ook gaat dan snap ik waarom ze Kortsmit hebben gehaald

151    
Johan Apeldoorn

Ja bij de firma List&Bedrog is er wel plaats voor een opperhoofd

78    
Sjef de gevulde koek

Volgens mijn info en die is altijd zeer betrouwbaar gaat Olij bij tekenen voor 2 jaar. Dit is gemeld 2 weken geleden. Overigens hebben ze daar Mulder gehaald als eerste keeper en olij gaat echt geen 2de viool spelen. Dus verwacht snel het nieuws dat hij verlengd bij ons wat dat is al zo goed als rond namelijk. Olij heeft dit mondeling toegezegd.

24    
Scheppioni

Ja daar hoort ze thuis, de muts ....

7    
Ratjeduneerste

@Sjef

Zou heel mooi zijn! Ben benieuwd naar de 'bron'.
Ik verwacht nu wel nieuws vanavond, na de merkwaardige Tweet vanmiddag.... als het De Rooij is zou het wel ineens erg snel zijn gegaan. Als het Olij is, erg mooi!

NAC kennende zal het nieuws pas weer over een uur of 2 naar buiten komen, als er al nieuws is...

42    
Sjef de gevulde koek

En even in topic. Onbegrijpelijk dat deze vrouw nog aan de slag komt met het bloedbad wat ze hier heeft aangericht. Werkelijk alles fout gedaan. Eigenlijk had je zo’n vrouw gewoon aan moeten klagen. En dat zo’n Twente hier weer mee aan komt zegt genoeg.

25    
Maarten

Soow, succes daar. Al gun ik t dat Twente wel deze vrouw die werkelijk alles fout heeft gedaan.

23    
Tombola Breda

Wat een prachtig nieuws!

3    
Zwampie

jsef dgvk
Laten we hopen dat je gelijk hebt en dat het snel bezegeld wordt,
Psv dacht ook overeenstemming met Lammers te hebben,maar die vertrekt hoogwaarschijnlijk ook.

-28    
Rubenac

Vond kortsmit niet echt overtuigen, afgelopen zaterdag.
Maar om hem nou op een wedstrijd te be/veroordelen..

21    
Harrie

Dat is nog eens goed nieuws. Met zo’n zet is de kans weer groter dat FC Fraude naar de afgrond zakt

11    
Hont

Wat een onkunde van de ovale bestuurders door haar naar voren te schuiven. Alsof er niet al genoeg belastinggeld naar die club is verdwenen.
Vrijkaart voor nieuw wanbeleid bij fc twente.
Ben benieuwd hoeveel laatste kansen ze daar dit keer weer zullen krijgen. Ongelofelijk.

0    
Hont

Ovale = lokale

9    
Gjoewie

Nou, je kunt er van alles over zeggen. Maar laat ik dan in elk geval stellen dat ik geen medelijden heb met die mannen! Sterker nog, ik gun ze Nikulleke eigenlijk wel! 😈

14    
Pietjepils

Zo'n dame kan zichzelf waarschijnlijk goed verkopen met inhoudsloze management prietpraat. Die kan toch met geen mogelijkheid in alle eerlijkheid een positief verhaal houden over wat ze hier in Breda allemaal heeft gesjouwt?

19    
Nacman

Daar gaat veel gemeenschapgeld naar mevrouw uurtje factuurtje.
Wat zal daar een begrotingstekort ontstaan.
Daarom schrijft NAC nu zwarte cijfers.

6    
Yup

Ik hoop dat se het bij FC Fraude minstens net zo goed gaat dan als hier.

8    
Judge M.

@Zwampie:

Zou het niet om Wouter vd Steen kunnen gaan die kan terugkeren op het oude nest? 🤔

5    
Zwampie

Judge M
Laten we het hopen, echter heeft hij een contract tot 2024.
Dat zal een flinke afkoopsom worden(waarde 450000) denk ik. Maar ja beter dan dat ze bij Olij aankomen.

5    
The Cosmic Gate

Ik zeg perfect op de plek bij FC Fraude

10    
NB

Uitstekende zet FC Twente, deze vrouw heeft reeds bewezen dat ze een zeer stabiele organisatie kan creëren. Een voetbalbedrijf daar is ze helemaal in thuis.

Nee nu even serieus, bovenstaande us een grapje. Deze totaal onkundige dame is echt een ramp voor betaald voetballend Nederland. Ik zou zelfs de zusjes uit 013 deze dame niet gunnen...

5    
Ivo

Bizar dat iemand die overal een spoor van vernietiging achterlaat zich toch weer ergens binnen weet te werken. Ik kan werkelijk geen één club vinden waar ze enthousiast over haar zijn.

Ze had bij ons maar één taak: de juiste poppetjes op de juiste plek wegzetten. En dat mislukte totaal. Door Edelenbos hebben we een jaar verloren. Achteraf bezien hadden we toch niet kunnen promoveren, maar qua teamvorming hadden we wel al veel verder kunnen zijn.

18    
Hugo

Ik gun twente echt helemaal niets. Behalve mevr. Edelenbos. Verschrikkelijke club die de ideale persoon heeft aangesteld om de club voorgoed te laten omvallen. Hup NAC

2    
NAC!!!

Laten we hopen dat ze daar het onderste uit de kan haalt. Opdoeken die club. F.C. fraude... ik zou denken dat ze die functie wel ligt 🤣🤣🤣🤣

9    
Rolf

De voetbalwereld is helemaal gek.
Hoe is dit mogelijk.
Mevrouw wanbeleid.

18    
Fritske d'n Olifant

Edelenbos gaat helemaal niet voor FC Rente werken maar wordt toezichthouder namens de gemeente zoals te lezen is. Als ze iemand zochten die gespecialiseerd is in het herkennen van het maken van foute keuzes, prima zet!

Maar laten we niet vergeten dat Edelenbos van de RVC een volledige carte blanche gekregen heeft om deze club naar de ratsmodee te helpen. Waar zie je dat? Dat de volledige directie van een voetbalclub wordt aangenomen zonder dat iemand met een bewezen voetbalachtergrond daarbij betrokken is geweest.

Dan hebben we meteen het grotere probleem bij NAC te pakken. Namelijk dat er geen voetbalmensen in de top van de club zitten. Niet bij de aandeelhouders en niet bij de RVC. Het is niet zo gek dat Steijn en Manders hun Haagse vriendenkliek hier naar binnen fietsen, want met wie binnen NAC kunnen ze nou klankborden? Welke basis ligt er nou? Er zijn allerlei figuren die hun ziel en zaligheid stoppen in het zogenaamd bewaken van de cultuur van NAC. Geen jingles, de juiste kleur geel, geen trommels. Maar wie bewaakt nou de specifieke voetbalcultuur van NAC? Clubiconen als Karelse, Gudelj en Penders die honderden wedstrijden voor NAC hebben gespeeld en weten wat er op het hoogste niveau verwacht en geëist wordt zijn bij de club weggejaagd. Lammers, Lurling, Van Hooijdonk, Lokhoff, maar ook Feher, Kolkka, Arnold en Amoah. Allemaal op en top profs en sommigen met ladingen interlands en allemaal geen betrokkenheid bij ons NAC. Dood en doodzonde.

8    
Bside

Ben ik de enige hier die een beetje treurig wordt van die spandoeken die nu in Eindhoven zijn opgehangen? Kansloos en enorm wanhopig voor een simpele voetballer! We zijn echt afgezakt!
En dan iedere keer daar de media bij betrekken is helemaal om te kotsen! Mediageil gedoe en laten zien hoe goed en leuk we wel niet zijn als supporters.

En wordt echt te treurig!

Ik zal waarschijnlijk heel veel minnetjes krijgen of te horen dat ik uit stilburg kom. Maar alsjeblieft. Waar is die eigenwaarde van de naccer gebleven?!

8    
Belgische Naccer

Goed zo Twente! Moet je doen, is echt topvrouw!
Kennis van zaken ook. ;-))

Echt de ideale vrouw op de ideale plek bij de ideale club!

;-))

11    
Sjef de gevulde [email protected]

Je kan inderdaad ook overal om zeiken. Prima actie leuk voor die jongen toch. En zet de onderhandelingen op scherp. Die wil namelijk nu nog sneller deze kant op komen. En dan die opmerking over eigenwaarden van je. Zum kotsen

11    
D'N Klaagmuur

Wat is die voetbalwereld toch een klein kortzichtig, bekrompen wereldje. Poppetjes schuiven, meer is het vaak niet. Of je nou trainer bent, AD, de slechtste linksback van de planeet, zodra je eenmaal in dat wereldje zit heb je bijna een soort onschendbaarheid, wordt er niet meer naar prestaties gekeken, maar naar status en ervaring. Al heb je het op 7 plekken compleet verneukt, er is altijd wel weer een achtste malloot die jou een kans biedt.

Het blijft een interessant verschijnsel.

-7    
[email protected] de gevulde koek

Zeker. We kunnen overal om zeiken. Maar we zijn als Nac supporters wel echt de eigenwaarde aan het verliezen als we voor een simpele voetballer een spandoekje gaan hangen in Eindhoven. Als het nou Ronaldo was...

En dan iedere keer daar de media en voornamelijk omroep Brabant bij betrekken. Om te kotsen. Laten zien hoe leuk we zijn. Doe aub normaal. Dit is te treurig!

-1    
Ratkopf

Dat je het met wanbeleid ver kunt schoppen blijkt wel als je ziet waar mevrouw resideert. Echt benieuwd wat zo iemand nou bij nac verdiende.

https://www.quotenet.nl/vastgoed/qasteel/a32029890/deze-villa-euro35-miljoen-is-het-resultaat-van-de-liefde-tussen-een-feyenoorder-en-een-ajacied/

-16    
Normaal

Spandoeken bij FC Eindhoven! Wat een trieste club zijn we. Hoe laag gaan we nog? Hoe belachelijk gaan we ons nog maken? Schaam je kapot!

-1    
NAC Vooruit!

Ondertussen een mooie actie van Front076 in Eindhoven:

https://twitter.com/BredaLocos/status/1303761713943248897?s=20

Kaj de Rooij gevangen in de Eindhovense kooi....


-12    
@nacvoorruit

Een actie om je voor te schamen. Man man man. Zet jezelf weer ontiegelijk voor lul.
Stop toch eens met deze onzin.

1    
Nachoreca1

Ik ben het roerend eens met normaal... wat een rare knieval is dat zeg....pff.. leuk als kaj komt, maar laten we niet doorslaan. Heeft nog niet zoveel bewezen hoor...kom op zeg!

-1    
Lamington

Haha

2    
Vakg

Wie??

3    
Dino Zoff

Ideaal! Zij kan de laatste nagel aan de doodskist van FC Fraude zijn. Hopelijk factureert ze daar net zo schofterig als dat ze hier heeft geprobeerd.

Ik heb weinig "bestuurders" meegemaakt die zo incompetent waren.

6    
Bier en friet

In dubio.
Wat me, als inmiddels oude garde, een beetje steekt is die mediageilheid. Zijn wel meer acties geweest, bv met dat spandoek bij het amphia. Prachtige actie. Mooi. Top. Leuk. Maar doe je het dan voor de ander, of om jezelf via de media even tof te maken. Ergens begrijp ik het. Voetbalsupporters zijn altijd het gemakkelijke target van politici en media en zo geef je ' de andere kant van de medaille'. Maar ja, weet niet, is toch een beetje zelfpijperij zo.

Als deze actie gewoon onder de radar was gebleven had ik er 100% achter gestaan. Ik denk sinds jaren dat we echt bijna een team hebben om duurzaam te promoveren. Veel eigen jongens, goede mix van talent en ervaring, goede karakters en jeugdteams die er aan komen. Alleen is het vooralsnog 'net niet'.

We hebben middenvelders/ mensen voor achter de spits op de vleugels die spelen als, nouja, als centrale middenvelders. Geen diepgang, geen passeerbeweging, geen voorzet, geen loopactie zonder bal. De 2 echte spitsen (venema en svh) hoef je niet op te stellen zonder buitenspelers en de mannen achter de spits (stokkers en dogan) hoef je niet op te stellen zonder diepe spits. Dat ziet te tegenstander ook dus staat het hele team onder druk en kan niemand de bal kwijt.

Dan kunnen de mannen hierboven zeggen dat je geen knieval moet doen voor 1 speler. Nouja, ik denk dat deze ene speler weleens het verschil kan zijn tussen nog een jaar kkd en duurzaam promoveren eerlijk gezegd. 1 positie kan het hele spel beïnvloeden en voorin is kwaliteit maar niet zoals ze noodgedwongen spelen.

Eindconclusie. Goede actie, chapeau, hulde, had alleen liever gezien dat dit een gerucht was dat rondzong in Breda ipv een krantenartikel

10    
NAC4Ever

Als je de actie van de De Rooij spandoeken met een knipoog bekijkt is het een prima actie.

5    
Ivo

Venema en Buffonge zijn gehaald voor op de flanken, zet ze daar dan ook weg. Bohui kan echt niet meer, zelfs tegen de minste tegenstanders valt hij niet op. Een miskoop.

Immers doorschuiven en een meer aanvallende rol geven. Dat kan nu Rosler terug is. Dat moet al een flink verschil maken. Dan inderdaad nog die linksbuiten positie, Dogan wordt daar zelf ook niet gelukkig van, dus van Rooij is zeer welkom.

Tegen Den Bosch verwacht ik deze opstelling:

----------Stokkers OF Sydney---------
El Allouchi---Immers------Venema
----------------Haye---Malone----------
Rutten - Rosler - Riera- Schouten
--------------------- Olij --------------------

Ik ben benieuwd hoe de dynamiek Immers/Stokkers werkt, als Stokkers wat minder op een eiland staat en wat meer aanvoer krijgt.

3    
Breda076

Dat mediageile gedoe moet echt stoppen. Dat begint echt te zielig te worden.
En een spandoek voor een gewone voetballer. Kom op jongens. We zakken hier naar hetzelfde niveau als dat er vooral vorig jaar gevoetbald werd

2    
Fabian

Ze moet toezicht houden op Twente, hele slimme keuze dus van de tukkers. Want dat kan ze niet. Kunnen ze daar lekker verder rommelen

3    
Barbapapa

Ben ook niet van de media opzoeken. Maar Yadran heeft toch gewoon om de Twitter post een verhaaltje geschreven? Zie geen interview of iets erin staan met makers.

Beetje zeiken om te zeiken. Daarnaast zou ik zeker wel blij zijn met de Rooij. Na alle jaren ellende op de vleugels mag er wel kwaliteit komen. Want na bohui hebben we geen een echte buitenspeler en hij kan het echt (nog) niet aan. (Venema spits, dj aanvallende middenvelder, Dogan 10, el al middenvelder.)

7    
@barbapapa

En jij denkt dat Yadran en omroep Brabant zelf te weten zijn gekomen dat die spandoeken daar zijn gehangen? Die zijn natuurlijk getipt door degene die hem hebben opgehangen.

Verder moet ik het nog maar zien. Tot nu toe vind ik die gast nog niet zo goed en wordt hij behoorlijk gehyped.

12    
Bommel

Velen gaan er altijd zo prat op dat we zo tegendraads, uniek en rauw zijn. Ik heb nieuws voor jullie, dat zijn we al heel lang niet meer. We blinken vooral uit in stilstand en zelfverheerlijking. Dat is ook al een tijdje aan de gang, maar het begint nu toch echt genante vormen aan te nemen. Voor elk spandoek dat wordt opgehangen wordt Ronald Straters (desnoods uit zijn nest) gebeld, wetende dat deze snol zich overal voor laat gebruiken en er een artikel aan wijdt. Dan is het vrij logisch dat men zich af gaat vragen of het om het bericht aan FC Eindhoven (of voorheen de zorgmedewerkers) te doen is, of jezelf weer de aandacht te geven.
Het is sowieso een algemeen bekende lelijke eigenschap, dat wij onszelf zo ontzettend geweldig vinden. Niets om trots op te zijn.

Tegelijkertijd wordt 25 km naar het oosten het nieuws gebracht dat ene Spaanse middenvelder, die alles heeft waar ons NOAD voor staat 4 jaar heeft bijgetekend bij de kruiken. Één van de beste middenvelders van de eredivisie. Groter wordt het contrast niet. Laten we hopen dat het gerucht dat diezelfde kruiken contact hebben gezocht met Fc Eindhoven voor de Rooij, waarin Kabangu retour wordt gezonden of nog een jaartje uitgeleend wordt aan hun, niet op waarheid berust.

3    
Toontje

Ze heeft hier heel wat ellende veroorzaakt terwijl ze haar zakken vulde.
Ze kan het nog goed maken door gewoon haar werk te doen
Zeker weten dat FC Fraude volledig naar de kloten gaat

5    
Sjef de gevulde [email protected]

Hoeist zure Henk. Ten eerste welke ploeg geeft er nog bijna een halve ton uit voor een speler ? Ten tweede wij spelen in de kkd en niet in de eredivisie. Ten 3de die middenvelder die jij noemt is gewoon een huis tuin en keuken middenvelder die nooit veel hoger gaat spelen als die kut kruiken. Overigens de Rooij komt uit de jeugd daar en kon z’n spullen pakken ik kan zo nog wel een paar spelers opnoemen die daar niet geslaagd zijn en nu wereldtop zijn dusja is dat dan zo goed. Een leuk spandoekje om wat olie op het vuur te gooien lijkt mij niks mis mee. Maar wat wil je nu eigenlijk zeggen ? Ja wij staan al lang stil maar vin je het gek naar al die ellende. Als je dan immers haalt die naar veel clubs kon en een halve ton gaat betalen voor een talent dan gaat het zo slecht nog niet lijkt mij. We zien eindelijk een beetje licht aan de horizon maar met zeik lullen als jouw word het niet veel. Laatste vraag wat doe je er eigenlijk zelf aan ? Waarschijnlijk niks en zit je elke wedstrijd braaf op je stoeltje te klagen. Jongens van front076 maken er nog wat van jij niet dat is een feit.

-13    
Johnny1912

Ben het er ook mee eens dat het een schandalige actie is, zoveel moeite voor een talentvolle speler van Eindhoven? Als die jongen een echt groot talent was haalde de Eredivisie clubs hem wel op jongens. Maar Heerenveen en Zwolle hebben hem al openlijk overgeslagen en geld was niet de kwestie. Daar twee spandoeken voor gaan ophangen is gewoon van een heel laag niveau.

Maar helaas wel het niveau van ons sinds die Frontboys zich hebben aangesloten.... Helaas daarna de Locos ook niet meer van hun oude niveau. Maar Front moeten we echt afscheid van nemen ondanks hun inzet.

2    
fanneke

ze zal wel een bepaalde kwaliteit hebben. Welke dat is mogen jullie zelf invullen.

2    
Nacfan

Heb niks met Twente, maar dit gun je niemand

0    
Dutchbird

Ontopic: B&W van Enschede heeft goed speurwerk verricht op het gebied van werving en selectie. Bijna net zo goed als Edelenbos dat zelf binnen twee weken voor elkaar kreeg, toen ze na een tip en een enkel gesprek de directeuren Eisenga en van den Abbeele benoemde bij NAC. Ze kan direct goud geld verdienen voor de gemeente Enschede door de drie zittende directeuren te laten vervangen door haar twee knechtjes uit de NAC tijd.

0    
melania macron

groet aan alle kijkers online, ik ben hier om een ​​klein getuigenis te geven. Mijn naam is Melania Macron, ik ben 40 jaar oud uit Rotterdam, Nederland. Ik ben op 31-jarige leeftijd getrouwd. Ik heb maar één kind en ik leefde gelukkig. Na een jaar van mijn huwelijk werd het gedrag van mijn man zo vreemd en ik begrijp niet echt wat er aan de hand was, hij pakte het huis uit naar een andere vrouw Ik hou zoveel van hem dat ik er nooit van droom hem te verliezen, ik probeer mijn mogelijk het beste om ervoor te zorgen dat mijn man bij me terugkomt, maar het mocht niet baten, ik huil en huil hulpzoekend, ik besprak het met zijn familie, maar ik kreeg geen antwoord. dus mijn beste vriendin Anna Johansson beloofde me te helpen . Ze vertelde me over een man genaamd Drosagiede, ze vertelde me dat hij een geweldige man is en een echte man die kan worden vertrouwd en dat er niets is over liefdeskwesties dat hij niet kan oplossen en ze vertelde me hoe hij een ontelbaar aantal mensen heeft geholpen in het herstellen van hun relatie. Ik was echt overtuigd, ik nam snel contact op met zijn e-mailadres, [email protected]gmail.com of zijn WhatsApp op +2349026414771 of Viber op +2349026414771.Ik leg hem al mijn probleem uit, hij vertelde me dat ik me geen zorgen moest maken dat al mijn problemen zouden zijn onmiddellijk opgelost. Hij vertelde me wat ik moest doen om mijn man terug te krijgen en dat deed ik, hij zei dat na drie dagen mijn man bij me terug zal komen en zal gaan bedelen, en het gebeurt echt zoals hij zei, ik was erg verrast, dit is zo geweldig. God zij de eer, onze relatie is nu erg hecht en we leven allebei weer gelukkig. Als u een soortgelijk probleem heeft, neem dan nu contact met hem op en laat uw probleem voor eens en voor altijd oplossen. Ik ben ook een levend getuigenis

Laad alle berichten na dit bericht in